GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Απείλησε με ανεξαρτητοποίηση!

. ...ο βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Φωτιάδης. Έγινε έξαλλος με τον Ευρ. Στυλιανίδη. Τον "συγκράτησε" ο Δημ. Σιούφας Από τον Στάθη Παλα...

.
...ο βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Φωτιάδης. Έγινε έξαλλος με τον Ευρ. Στυλιανίδη. Τον "συγκράτησε" ο Δημ. Σιούφας


Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕIΣΤΙΚΟ

Μεγαλώνουν διαρκώς οι φυγόκεντρες τάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, χθες σημειώθηκε άλλο ένα χαρακτηριστικό γεγονός: Ο βουλευτής Ημαθίας Ηλίας Φωτιάδης βρέθηκε στα πρόθυρα ανεξαρτητοποίησης.
Ο κ. Φωτιάδης έγινε έξαλλος με τον υπουργό Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη για τον υποτιμητικό τρόπο που τον αντιμετώπισε σε σχέση με μια τροπολογία για θέματα οδικής βοήθειας. Η αντιμετώπιση ήταν τέτοια που ο βουλευτής -από τους πιο αθόρυβους, ήσυχους και με θητεία στο Κοινοβούλιο από το 2000- βγήκε εκτός εαυτού και...
αναγκάστηκε να πεί ότι δεν αντέχει άλλο και θα ανεξαρτητοποιηθεί...
Αμέσως σήμανε συναγερμός, κινητοποιήθηκαν διάφοροι παράγοντες της ΝΔ και -χωρίς να πάρουν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι- προσπάθησαν να τον καλμάρουν. Τελικά, τον κάλεσε και ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας ο οποίος (για άλλη μια φορά) έπαιξε πυροσβεστικό ρόλο και έπεισε τον βουλευτή να μη δώσει συνέχεια στην υπόθεση.

17 σχόλια

  1. Μπλουπερπουστρονιον/σαγιαν/Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες/πιπιτσα,

    Οι Περσες πηρανε τη μπομπα απο τους Ρωσσους. Χαιρετα τη γιαφκα σου γιατι θα μεινης ορφανο πολυ συντομα και θα ησυχασουμε κι εμεις απο σενα εβραιοαρχιδι του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωλούνται θέσεις στο Δημόσιο για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με τη γυναικα του Υπουργού Χατζηγακη, Μιρέλλα Χατζηγακη-Βαφειάδη ΑΘΗΝΑ Πλούταρχου 10 Τηλ.: 210 72.15.400 FAX: 210 72.47.591 Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικο σκοπο, την αναστήλωση της μπαρμπουτιερας του Βαγκου του ξηγημενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.
    Τον λυπουμαι ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ;
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΑ 800 ΕΚΤ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΣΩΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν προσκαλούσε τον ΣΤΥΛΛΙΑΝΙΔΗ στην περιφέρειά του και τον φιλοξενούσε σε ξενοδοχείο των 2.500 ευρώ την βραδιά τότε θα τον άκουγε. Ο Στυλλιαννίδης θέλει μεγαλεία ,το κακό για αυτόν είναι όμως ότι δεν θα εκλεγεί ξανά βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πωωω..πωωω...
    Τα ξεχυλώσατε τα βυζιά σας πασόκοι
    απο το τράβηγμα.
    Φτάνει πια σέρνονται κάτω.
    Τραβήξτε και τίποτε άλλο,
    άμα έχεται....
    ΧΑ.ΧΟΥ..ΧΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχουμε α.....α και τα σέρνουμε,αλλά αν θέλεις έλα να μας τα τραβήξεις πιο κάτω,δεξιούλη(απο όποιο πολιτικό χώρο κι αν προέρχεσαι):)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στάθη,καί σύ από τή χαρά σου γιά τή
    φυγόκεντρο,
    μαγείρεψες γαμοπίλαφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για αα...αα δεν έχετε σίγουρα.
    Απο μουνάκια πάτε καλά.Καιλή-Αποστολάκη-Δαμανάκη ... και δεν υπάρχει τέλος στον σύρμο.
    αδελφούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον ξέρετε τον Φωτιάδη;Τον ξέρετε καλα; Είναι ο ορισμός της φαιδρότητας. Βουλευτής Ημαθίας τρομάρα μας.
    Κολλητός με το παπαδαριό. Μια ακραία περίπτωση των βουλευτών της πλάκας.
    Αυτόν αξίζουμε στην Ημαθία, αυτόν έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ.
    ΒΗΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΣΤΗ ΧΑΡΙΕΣΣΑ[ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ].
    ΨΑΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ηλίας Φωτιάδης είναι σωστός, ηθικός,ευθύς,διαβασμένος, εργατικός,απλός και συνεπής. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι το πρώτυπο του νεοδεξιού φλούφλη που καβάλησε ανίδρωτος το καλάμι και ονειρευόταν, από την τσιφλικοποίηση που έκανε στο Υπουργείο Παιδείας, να αναγορευτεί σε Δελφίνος και διάδοχος του Κωστάκη Καραμανλή, μέχρις ότου αποκαλύφθηκαν πλείστα όσα αρνητικά της θητείας του και του φασιστοειδούς χαρακτήρα του. Τον οποίο χαρακτήρα εκπέμπει όπου του επιτρέπεται, γιατί δυστυχώς ο επικεφαλής,ο Κωστάκης, δεν ασχολείται με παρόμοια συμπτώματα, δεν έχει χρόνο να διοικεί ως θα όφειλε. Γι' αυτό και οι βουλευτές του κόματός του, γίνονται μπουρλότο όταν ακούν για Στυλιανίδηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ 27.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ
    4 ΦΟΡΑ.... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΝΤΕ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΕΝΤΙΜΟ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ - ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΗΚΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΔΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ως συνήθως η χυδαιότητα των δεξιών σχολιαστών του μπλογκ δεν έχει όρια. μπράβο σας , αυτή την νοοτροπία πάντα είχατε, τώρα θα αλάξετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ..ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΦΩΤΙΑΔΗ, ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΡΩΗΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗ ΒΦΛ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙ, ΑΦΕΝΟΣ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΟΣΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΗΜΑΘΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΣΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΙΣΤΟΥ ΘΩΜΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση