GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αεροδρόμιο του Γιβραλτάρ, μια πραγματικότητα...

5 σχόλια

  1. "Ελα παππού μου να σου δείξω που έχει το μουνί η γιαγιά μου..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γελοιότητες του Πασόκ!!!

    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το ΠΑΣΟΚ και επιδιώκει με κάθε τρόπο να…κερδίσει πόντους. Ακόμα και τη νέα γρίπη Α επιστράτευσαν οι… ειδήμονες στο ΠΑΣΟΚ μήπως καταφέρουν και δουν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν.
    Όλα τα περιμέναμε, αλλά να βγαίνουν...
    και να χτυπούν τη κυβέρνηση, για έλλειψη σχεδίου στην αντιμετώπιση της πανδημίας αυτό πάει πολύ!!!

    Στην Ελλάς του 2009 να προσπαθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εκμεταλλευτούν ακόμη και μια ασθένεια για κομματικά παιχνίδια, θεωρείται αν μη τι άλλο γελοίο και απαράδεκτο. Θα μου πεις τώρα, εδώ διατυμπανίζουν ότι δεν θα συμφωνήσουν στην εκλογή Προέδρου, όταν βασική προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ ήταν, να καταργήσουν τη σχέση Προέδρου και εκλογών, θα κολλάγανε τώρα σε μια γριπούλα? Μα καλά, πόσο γελοίοι είναι στο ΠΑΣΟΚ τελικά?

    Με κάτι τέτοια τους σιχάθηκε ο Ελληνικός λαός και από ότι φαίνεται το καράβι, συνεχίζει να μπάζει νερά και να πορεύεται με λάθος κατεύθυνση. Μάλλον χρειάζεται καινούρια πυξίδα. Αλλά βλέπεις είναι τα νούμερα των Ευρωεκλογών, που τα θεωρούν ιδανικά για να βγουν στην εξουσία! Από τότε που έφυγε το ΠΑΣΟΚ από κυβέρνηση, δεν ξεχνούν να ζητούν εκλογές κάθε 6μηνο, κάθε χρόνο, κάθε λίγο και λιγάκι. Στο πάγκο κύριοι. Εάν θέλετε να λέγεστε κύριοι βασικά.

    Γιατί λίγο με το πρόεδρο, λίγο με την γρίπη, σα να έχετε αρχίσει να μας πρήζεται τα αρχίδια σιγά – σιγά και προκαλείται το δημόσιο αίσθημα, με αυτά που λέτε και κάνετε. Για να σοβαρευτούμε λέω εγώ λιγάκι. Με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε την Ελλάδα? Πως φαίνεται ότι δεν σας νοιάζει ο λαός, αλλά η καρεκλίτσα που τόσο σας είχε βολέψει τόσα χρόνια που ήσασταν στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος έφερε μωρέ την Δημοκρατία στην Ελλάδα, ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ;
    Με πορδές δεν βάφουν αυγά, κι όσο κι αν τον γυαλίζεται ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Εθνάρχης, αυτός που πρόσθεσε Ελλάδα, Κι όχι αυτός που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες στην Κύπρο με τις συμφωνίες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 24 Ιουλ 2009 8:39:00 μμ και
    24 Ιουλ 2009 10:35:00 μμ


    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΛΟΥΠΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ελα παππού μου να σου δείξω που έχει το μουνί η γιαγιά μου..."

    Κι αυτο.


    Με την ευκαιρία της μέρας, ας θυμηθούμε με αυτό το βίντεο τι έχουμε στη βουλή, και από ποια ΝΔ προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση