GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γα ακόμα μια φορά ο κ. Μαρκογιαννάκης...

Από τον Μανώλη Σιφάκη από το http://www.koutipandoras.gr .. Με έναν περίεργο και σχεδόν μεταφυσικό τρόπο το όνομα του υφυπουργού Δημόσιας Τ...

Από τον Μανώλη Σιφάκη
από το http://www.koutipandoras.gr
..
Με έναν περίεργο και σχεδόν μεταφυσικό τρόπο το όνομα του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκη έχει σχετισθεί με αρκετές ιστορίες του παρασωφρονιστικου και παραδικαστικού κυκλώματος που δρα στην Κρήτη. Το στέλεχος της κυβέρνησης έχει εγγράψει μια πλούσια διαδρομή στις δικαστικές αίθουσες της Κρήτης και έχει οικοδομήσει ισχυρούς δεσμούς με ορισμένες κοινωνικές κατηγορίες της περιοχής, γεγονός που αποκρυσταλλώνεται στα υψηλά εκλογικά ποσοστά του. Είναι αξιοσημείωτο δε, ότι έχει επεκτείνει την εκλογική του επιρροή και στον έγκλειστο πληθυσμό, αφού ενδεικτικά στο εκλογικό τμήμα των αγροτικών φυλακών Αγιάς Χανίων απέσπασε σε καθεστώς μονοσταυρίας ένα ποσοστό της τάξης του 64%, διαψεύδοντας το στερεότυπο που θέλει τους φυλακισμένους να μην αποτελούν προνομιακό κοινό για πρώην εισαγγελείς.
Αν σταθούμε σε ορισμένα κομβικά σημεία μιας πολύκροτης νομικής και πολιτικής καριέρας. Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης ξεκινά την πορεία του ως εισαγγελέας στην Κρήτη το 1972 (επί χούντας κοινώς) και παραμένει σ’ αυτό το πόστο ως το 1980. Εκτοτε δουλεύει ως δικηγόρος, ακόμα και...
την περίοδο 1986-1989 που εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στα Χανιά με την τοπική παράταξη της ΝΔ. Πρωτοεξελέγη βουλευτής το 1989 με ανοιχτή πριμοδότηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Το 2004 αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ως υφυπουργός Δημόσιας Τάξης και επιφορτίζεται με την αγορά του συστήματος ασφαλείας C4I της εταιρείας SAIC με υπερεργολάβο τη Siemens, το οποίο κόστισε 280 εκατ ευρώ με αμφίβολα αποτελέσματα, όπως αργότερα παραδέχτηκε και ο ίδιος. Αυτή όμως η θητεία διακόπηκε άδοξα, όταν κατά τη διάρκεια κομματικής συνεστίασης στην Κρήτη χαρακτήρισε τον τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δ. Λινό «ανόητο λειτουργό και αγράμματο». Αρχικά διέψευσε τα δημοσιεύματα, αλλά το ηχητικό ντοκουμέντο που μεταδόθηκε αργότερα δεν άφηνε πολλά περιθώρια ελιγμών και έτσι οδηγήθηκε σε παραίτηση. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επίθεση εναντίον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου συνέπεσε χρονικά με την απόφαση του Λινού να μην οδηγήσει στο αρχείο την υπόθεση απαγωγής των Πακιστανών αλλά να διατάξει συμπληρωματική έρευνα. Απλή σύμπτωση προφανώς…
Το ρολόι που του χάρισε ο Βουλγαράκης για να μετράει αντίστροφα την ώρα της επιστροφής, δεν άργησε να φτάσει στο σημείο μηδέν, όταν ο Μαρκογιαννάκης χρίστηκε πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπαίδι, η οποία οδήγησε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χώρας στις καλένδες, τη στιγμή που έφθαναν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που αποθανάτισαν το κλίμα οικειότητας που διακατείχε τη σχέση του Μαρκογιαννάκη με τους μοναχούς Εφραίμ και Αρσένιο. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για να επανέλθει αναβαθμισμένος στο κυβερνητικό σχήμα με τον ανασχηματισμό του Γενάρη, εισαγάγοντας το δόγμα «Νόμος και Τάξη», με πρόβα generale την 9η του Γενάρη με τους ξυλοδαρμούς και τις αθρόες και αναίτιες συλλήψεις δημοσιογράφων και δικηγόρων στην οδό Ασκληπιού, για να ακολουθήσει η υποδοχή με δακρυγόνα των αγροτών της Κρήτης, που «συγκίνησε» μέχρι και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.
Υπόθεση Χορευτάκη Το Μάιο του 2008 ο φοιτητής Μανώλης Χορευτάκης δολοφονείται από τον Ζαχαρία Λαγουδάκη. Η ιστορία συγκλόνισε την τοπική κοινωνία τόσο για την ιδιότυπο καθεστώς ευμένειας που απολάμβανε ο δράστης, όσο και για τον αγώνα που έδωσε το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του θύματος ενάντια σε οποιαδήποτε απόπειρα συγκάλυψης ή αποσιώπησης του γεγονότος, ένας αγώνας που μεταξύ άλλων ανέδειξε τα διάτρητα σημεία του σωφρονιστικού και δικαστικού συστήματος.
Ο Ζαχαρίας Λαγουδάκης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία και εξέτιε την ποινή του στις φυλακές Αλικαρνασσού. Την υπεράσπιση του στο παρελθόν είχε αναλάβει ο Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος είχε βαφτίσει και το παιδί του. Πριν ολοκληρωθεί όμως η ποινή του, αποφυλακίζεται με σκανδαλώδη τρόπο το Γενάρη του 2008 και λίγους μήνες αργότερα δολοφονεί το Μανώλη Χορευτάκη.
Η αποφυλάκιση του συνιστά πρόκληση για το δικονομικό πολιτισμό καθώς βασίστηκε στην παρουσίαση εικονικών ημερομισθίων, στην εμφάνιση εκπρόθεσμων ποινικών μητρώων και στις μαρτυρίες δυο σωφρονιστικών υπαλλήλων που διαβεβαίωναν για την υποδειγματική συμπεριφορά του εντός της φυλακής. Οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι που απέκρυψαν τα 6 πειθαρχικά που είχαν επιβληθεί στο δράστη και διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην αποφυλάκιση του ήταν ο Κουγιουμτζάκης και ο Ριζωτάκης.
Ύστερα από πιέσεις της οικογένειας Χορευτάκη που προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, διενεργήθηκε ΕΔΕ για τη διερεύνηση της παράτυπης απόλυσης, η οποία απάλλαξε από τις ευθύνες το Διευθυντή των φυλακών και έριξε στα μαλακά τον αρχιφύλακα Κουγιουμτζάκη επιβάλλοντας του 6μηνη στέρηση σε αντίθεση με την εισήγηση Αραβαντινού που έκανε λόγο για απόλυση. Υπεύθυνος της ΕΔΕ δεν ήταν άλλος από τον αποκαλούμενο «αρχηγό» στις πρόσφατες τηλεφωνικές συνομιλίες, Μ. Κυριακάκη.
Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης τότε διατείνονταν ότι είχε διαρρήξει τις σχέσεις του με τον Ζ. Λαγουδάκη μετά την πρώτη ανθρωποκτονία και δήλωνε χαρακτηριστικά σε επιστολή που απέστειλε στον πατέρα του Χορευτάκη ότι «θα παραιτηθεί από βουλευτής αν αποδειχθεί ότι τον υπερασπίστηκε σε άλλη υπόθεση μετά το 1998». Παραβλέποντας το γεγονός ότι ο Χρ. Μαρκογιαννάκης υπερασπίστηκε το δράστη στο Τριμελές Εφετείο Ανηλίκων το 1999 σε υπόθεση για οπλοχρησία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ας επισημανθεί απλώς ότι και στη συνέχεια η υπεράσπιση του δεν άλλαξε νομικό γραφείο, αφού την ανέλαβαν ο αδερφός του υφυπουργού Μανώλης Μαρκογιαννάκης και η κόρη του.
Η φιλική αντιμετώπιση του κατηγορουμένου από τις διωκτικές αρχές συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αφού η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης υιοθετώντας πλήρως το αίτημα του δράστη να διεξαχθεί η δίκη εκτός περιφέρειας Κρήτης ή στο Λασίθι, αποφάσισε η εκδίκαση της υπόθεσης να πραγματοποιηθεί στο Λασίθι και όχι στα Χανιά η στο Ηράκλειο, ως είθισται, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο «ακραία και αντικοινωνικά στοιχεία να προβούν σε έκνομες ενέργειες εις βάρος του δράστη», πυροδοτώντας μ’ αυτόν τον τρόπο τις έντονες αντιδράσεις της οικογένειας του θύματος και τοπικών φορέων.
Από κει και πέρα αν οι όποιες ομοιότητες και συμπτώσεις προκύπτουν από αυτές τις ιστορίες εμπίπτουν στη σφαίρα του τυχαίου ή συνέχουν το νήμα της αποδιάρθρωσης των θεσμών και της διαπλοκής κράτους-παρακράτους, μένει να το αποδείξει η Δκαιοσύνη, η αξιοπιστία και η αμεροληψία της οποίας έχουν υποστεί ανεπανόρθωτα πλήγματα και είναι ένα διακύβευμα αν θα ανακτηθούν.

13 σχόλια

  1. ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ.
    - ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    - ΤΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ-ΣΥΛΒΑΝΑ.
    - ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    (Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ).
    - ΔΕΝ ΠΝΙΓΗΚΕ Ο ΒΛΑΞ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ.
    - ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΗΛΙΟ
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ....
    - ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΖΙΝΗ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΙ...

    ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙΣ
    ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΑΣΟΚΙ.
    ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.
    ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΤΗΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΒΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50.
    ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ 1981- 2004... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΦΕΤΑ ..ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ... ΚΑΙ
    ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ !!!!

    Γάμοι - βαφτίσεις η Μαργαρίτα
    Γάμοι, βαφτίσια και κάθε είδους εκδηλώσεις γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στη βίλα της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στην Αλμυρή Κορινθίας. Οι κάτοικοι και οι παραθεριστές έχουν ξεσηκωθεί. Το γνωστό «Κτήμα Μαργαρίτα», εκτός από μόνιμη κατοικία της πρώην συζύγου του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και μητέρας του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τις αργίες μετατρέπεται σε χώρο εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η δυνατή μουσική και τα βεγγαλικά να αναστατώνουν την περιοχή. Όλα αυτά, σε ένα από τα πλέον πυκνοκατοικημένα σημεία του χωριού.

    Το «Κτήμα Μαργαρίτα» είναι μια βίλα με τεράστιο κήπο και πισίνα, χτισμένη κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα! Στην έκτασή της περιλαμβάνονται μικρότερες ξύλινες κατασκευές όπως ανδρικές και γυναικείες τουαλέτες (!) για το κοινό.

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, το μαρτύριό τους ξεκινά από τις πρωινές ώρες κάθε Σαββάτου, όταν η εταιρεία κέτερινγκ με την οποία συνεργάζεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου (μια από τις πιο γνωστές της Κορινθίας) ξεφορτώνει με φορτηγά στον υπαίθριο χώρο της βίλας τους πάγκους που χρησιμοποιούνται στις εκδηλώσεις και τα πάρτυ. Αμέσως μετά ακολουθεί το sound check, οι δοκιμές δηλαδή στην κονσόλα του ήχου. Νωρίς το βράδυ φτάνουν οι καλεσμένοι. Μέχρι τα μεσάνυχτα δοκιμάζουν τα εδέσματα με τη συνοδεία απαλής μουσικής. Όταν ικανοποιηθούν οι απαιτητικοί ουρανίσκοι, πάντα τις μεταμεσονύχτιες ώρες, κορυφώνεται το γλέντι και το δράμα των παραθεριστών και των κατοίκων της περιοχής.

    Το κείμενο της καταγγελίας των κατοίκων.................
    Θεατής η αστυνομία και οι τοπικές αρχές..................

    Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι της Αλμυρής ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας. Μετά την παρέμβασή τους οι αστυνομικοί την ενημερώνουν ότι η ίδια η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου -τους λέει - άλλοτε ότι παντρεύει το παιδί της (;), άλλοτε ότι έχει παραχωρήσει το χώρο σε κάποιον φίλο που βάφτισε το παιδί του.

    ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

    ή πως ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ...

    Ας δούμε μερικά μεγέθη της τελευταίας πενταετίας σε σχέση με τις τιμές της βενζίνης.

    Δεκέμβριος 2003:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=.80 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =59 Δολάρια ή 73,75 ΕΥΡΩ
    Τιμή στα πρατήρια: 57 λεπτά το λίτρο.


    Ιούλιος 2008:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=1,54 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =149 Δολάρια ή 97 ΕΥΡΩ το λίτρο
    Τιμή στα πρατήρια: 1,30 λεπτά το λίτρο.


    Ιούλιος 2009:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=1,40 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =63,50 Δολάρια ή 45 ΕΥΡΩ το λίτρο
    Τιμή στα πρατήρια: 1,14 λεπτά το λίτρο.


    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
    Σε σχέση με τα δεδομένα του 2004 η βενζίνη σήμερα έπρεπε να πουλιέται 48,90 λεπτά+6 λεπτά ο πρόσθετος φόρος=48,96 λεπτά.

    Σε σχέση με τα δεδομένα του Ιουλίου του 2008 η βενζίνη σήμερα έπρεπε να πουλιέται 65 λεπτά+6 λεπτά ο πρόσθετος φόρος=71 λεπτά.

    ΑΡΑ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Σε σύγκριση με το 2004 μας κλέβουν 65 λεπτά το λίτρο, σε σχέση δε με τα πεπραγμένα της νέας διακυβέρνησης του 2008 μας κλέβουν 43 λεπτά σε σχέση με το 2008.

    ΑΡΑ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..

    Το πιο αισχρό είναι ότι στις κυριακάτικες εφημερίδες έβαλαν διαφήμιση για το πόσο φθηνοί είμαστε σε σχέση με την Ευρώπη. Αυτό ήταν το μόνο τους επιχείρημα. Ξεχνάνε να μας πούν ότι ιστορικά η πολιτική των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων είναι η αποθάρρυνση χρήσης του ΙΧ, η δυνατότητα χρήσης πετρελαίου κίνησης και υγραερίου, οι άριστες συγκοινωνίες, οι υψηλοί μισθοί.

    ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.

    ΑΙΣΧΟΣ !! Ο Ελληνικός λαός πληρώνει και το νταβατζιλίκι στη βενζίνη και τη διαφήμιση της κλεψιάς του.

    ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ !!


    ---------
    ΥΓ: Οι προπαγανδιστές της Ρηγίλλης να απαντήσουν με αριθμούς.
    Εγώ γράφω: 65 λεπτά (και σήμερα 69) το λίτρο η κλεψιά.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον παρουσιάζετε σαν τον φόβο και τον τρόμο. Κανένας δεν φοβάται αυτόν τον καραγκιόζη στη Κρητη, όλοι γελάνε μαζί του και όλοι τον λένε δειλό και ψεύτη. Γίνεται μεγάλη έρευνα σε βάθος για τον θρασύδειλο κοντό. Τα αποτελέσματα, όπως πάντα, στον ξένο τύπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παληκάρι από τα Σφακιά14 Ιουλ 2009, 1:28:00 μ.μ.

    Γνωρίζοντας τους νεοδημοκράτες, δεν μπορεί παρά να έχεις την αίσθηση ότι τελικά θα διαλέξουν να χάσουν (γιατί περί αυτού πρόκειται) σε στιγμή που οι συνθήκες θα εγγυώνται τη βαρύτερη δυνατή ήττα. Και η στιγμή αυτή θα είναι την άνοιξη του 2010, που η ανικανότητα τους θα έχει εκτινάξει στα ύψη τη λαϊκή δυσαρέσκεια.

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΎ ΤΑ ΒΡΉΚΕ ΤΑ ΦΡΆΓΚΑ ΓΙΑ ΚΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ... FOUNDATION;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΟ "ANTINEWS" (ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ) ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ.

    ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ "ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ\' ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ "ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ"

    ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΘΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ.ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ?
    ξΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΊΖΕΤΕ?
    ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΓΕ ΕΝΑ ΜΠΑΕΜΑ ΑΓΡΟΤΗ:
    -ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ?(ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ)
    ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ:
    -ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μαρκογιαννάκης είναι ο μόνος Υπουργός Δημόσιας τάξης που κάνει σωστά τη δουλειά του.Τα πρώτα δείγματα γραφής έχουν ήδη φανεί από τις συλλήψειςτων των νονών του εγκλήματος που έχουν σχέση με τους μπαχαλάκηδες οι οποίοι,συνειδητά ή ασυνείδητα, θέλουν να διαλύσουν τη χώρα.Και τώρα που κάποιος σαν τον Μαρκογιαννάκη τους χαλάει τη σούπα, ξεσηκώθηκαν. Το περίεργο είναι πως είναι δυνατός τέτοιες τέτοιες γελοιότητες ( όπως ότι ο Μαρκογιαννάκης που συνέλαβε τους νονούς έχει σχέσεις μαζί τους !) βρίσκουν φιλόξενο βήμα και στο ανεξάρτητο press.gr.Αλλά οι λεβέντες αυτοί άεργοι όντες, έχουν χρόνο και χρήμα για να κάνουν καλά τη διαλυτική δουλειά τους. Όσο για τον Εισαγγελέα Λινό με τον οποίο ήρθε σε σύγκρουση ο Μαρκογιαννάκης, είναι γνωστό ότι ουδέποτε τα τελευταία χρόνια-πλην ίσως του Κεδίκογλου-δεν υπήρχε τόσο φαύλος δικαστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το ζήτημα βέβαια είναι οτι υπάρχουν στοιχεια για τη δράση του, παρά το οτι εσύ προφορικά λες οτι δεν έχει σχέση με τη μαφία. τι να έλεγες άλλωστε, αφού τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. άλλωστε ο μαρκογιαννάκης έμαθε για την εμπλοκή του 24 ώρες πριν δημοσιευθούν οι συζητήσεςι των ... καλόπαιδων.

    τώρα το τι λες εσύ...ποσώς, αλλωστε είναι αφιερωμένα τα γραφόμενα σου για την βουτηγμένη στη μασωνική ΚΥΠ ψυχή του παπαδόπουλιυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση