GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Γ. Προβόπουλος έδινε "κατ' εκλογή" προαγωγές στην Μ. Σωτηρίου...

...και την έκανε Διευθύντρια στην Εμπορική Τράπεζα μόλις έγινε κυβέρνηση η ΝΔ ! Από τον Σπύρο Καπαδάκο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο υφυπουργός Υγείας Μ. Σ...

...και την έκανε Διευθύντρια στην Εμπορική Τράπεζα μόλις έγινε κυβέρνηση η ΝΔ !

Από τον Σπύρο Καπαδάκο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο υφυπουργός Υγείας Μ. Σαλμάς παρέμεινε στη θέση του και την "πλήρωσε" η διευθύντρια του Γραφείου του, η κ. Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου, για τις πολιτικές σχέσεις με τον Γ. Τρομπούκη.
Η κ. Σωτηρίου έγινε ανώτερο στέλεχος της Εμπορικής Τράπεζας μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ το 2004. Σύμφωνα με τα έγγραφα που σας παρουσιάζω μάλιστα (κάντε κλικ επάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν), λίγους μήνες μετά τις εκλογές του 2004 η κ. Μαρία Κυβέλη Σωτηρίου ήταν στη λίστα με τις "προαγωγές Μεγαλόβαθμων" της Εμπορικής Τράπεζας.
Με την υπογραφή του τότε Διοικητή (και νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος) Γιώργου Προβόπουλου η κ. Σωτηρίου ήταν μία από τους 13 Υποδιευθυντές Β' του Λογιστικού Κλάδου που προήχθησαν "κατ' εκλογή" σε Υποδιευθυντές Α' .
Το ενδιαφέρον είναι ότι περίπου ένα χρόνο μετά, στις 22 Δεκεμβρίου 2005, η κ. Σωτηρίου πάλι με την υπογραφή του κ. Προβόπουλου προήχθη επίσης "κατ' εκλογή" σε Διευθύντρια της Τράπεζας μαζί με άλλους 17 Υποδιευθυντές Α.
Το ενδιαφέρον είναι διπλό διότι η κ. Σωτηρίου πήρε προφανώς αξιοκρατικά την προαγωγή της από τον κ. Προβόπουλο μολονότι (δικαιολογημένα και νόμιμα) δεν πήγαινε στην Τράπεζα αφού ήταν επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης στην Αμφιλοχία...

6 σχόλια

  1. ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Από Αμερική, Ρωσία, Ιταλία. Τα πλοκάμια της μαφίας επεκτείνονται σε όλες τις φέτες της εξουσίας. Χωρίς αυτή την υποστήριξη, κάλυψη και προστασία γιοκ μαφία. Περίτρανη απόδειξη, η απόδραση του Παλαιοκώστα. Ακόμα πιο ηχηρή και αδιάψευστη, η απαγωγή του Παναγόπουλου. Από το ευρύτερο περιβάλλον τους σχεδιάστηκε. Από «δικούς» τους εκτελέστηκε. Όλα τ΄ άλλα είναι προπαγανδιστικά φούμαρα και ύποπτη μπουρδολογία. Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει, δηλαδή. Για εύκολο, ζεστό, χοντρό και άφθονο χρήμα. Όσο πιο αχαλίνωτος, ασύδοτος και επιθετικός ο καπιταλισμός τόσο πιο δυνατό, αχαλίνωτο και επιθετικό το παρακράτος το σκοτεινό. Έτσι, το έγκλημα φέρει κοινωνική σφραγίδα. Για ένα καρβέλι ψωμί ο λαθρομετανάστης. Με τα δισεκατομμύρια η Κόζα Νόστρα. Κύριοι, δικοί σας η παραεξουσία, οι μαφιόζοι, οι νονοί της νύχτας. Βγάλτε τα μάτια σας και παρατήστε μας στην ησυχία!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ το έσχατο καλοκαίρι του νεο-καραμανλισμού; Όσο περισσότεροι μιλούν στη Ν.Δ. για εξάντληση θητείας της κυβέρνησης και εκλογές το 2011, τόσο περισσότερο διαχέεται μια αίσθηση τέλους.
    ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ είναι πολλά. Πώς θα ξανανοίξει η Ολομέλεια της Βουλής με τη συμπολίτευση να έχει 151 βουλευτές; Το πρόβλημα δεν είναι ο εκατοστός πεντηκοστός πρώτος. Είναι πέντε ή έξι άτομα που μπλέκονται σε πάσης φύσεως σκάνδαλα ή υποθέσεις και των οποίων η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια αποτελεί ερωτηματικό. Ακόμη χειρότερα: ο κύκλος των χαμένων ποιητών της Ν.Δ. διαρκώς αυγαταίνει. Η εξάρθρωση της σπείρας Βλαστού, αντί να αποτελεί ατού για την κυβέρνηση, ρίχνει σκιές σε κάποια μέλη της.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ με την οικονομία; Πριν προλάβει να εφαρμόσει τα εισπρακτικά μέτρα, η κυβέρνηση εξαγγέλλει άλλα. Ο Γιάννης Παπαθανασίου αγοράζει χρόνο στην Ευρώπη, αφού λίγο οι γερμανικές εκλογές, λίγο η εκκρεμότητα με τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Μπαρόζο τού δίνουν το περιθώριο. Τον Οκτώβριο όμως η παρένθεση τελειώνει. Στο μεταξύ, η Ελλάδα δανείζεται. Λίγο σαν το νοικοκυριό που χρωστάει επτακόσιες χιλιάδες και βρίσκει δάνειο ένα εκατομμύριο. Έτσι αποκτάει προσωρινή ρευστότητα- μέχρι να αρχίσουν να έρχονται οι νέες δόσεις και να προστεθούν στις παλιές.
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ξέρουν οικονομικά παραδέχονται πως η Ελλάδα πλησιάζει το σημείο μηδέν, όπου το ποτήρι ξεχειλίζει. Μια παγερή σιγή έρχεται από την Τράπεζα της Ελλάδος, όπου ο Γιώργος Προβόπουλος έχει ρόλο τοποτηρητή της Φρανκφούρτης.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο Καραμανλής; Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι τού ταίριαζε περισσότερο από κάθε άλλο Πρωθυπουργό. Εξοπλισμένος με τα αναγκαία εποχικά είδηαπό παντόφλα μέχρι φουσκωτό- υλοποιούσε το όραμα του μέσου Έλληνα με εξορμήσεις στον Ευβοϊκό, αλλά και το αναγκαίο πέρασμα από την Τήνο. Μόνο που φέτος η χρονιά δεν προσφέρεται για τουρισμό. Ύστερα από ένα τρίμηνο παράλογης αισιοδοξίας, οι αγορές βουλιάζουν πάλι, η ανεργία συνεχίζει να μεγαλώνει και η υφήλιος σκιάζεται από το φάσμα του στασιμοπληθωρισμού. Με απλά λόγια, η διεθνής οικονομία έχει τη γραφική απεικόνιση μιας τετραγωνικής ρίζας. Κάτω, πάνω και μετά η χαμηλή ευθεία της στασιμότητας. ΜΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ευθεία είναι και για τον Καραμανλή η ιδεώδης απεικόνιση της διακυβέρνησής του. Μόνο που στην πολιτική, όταν πετάς χαμηλά, δεν μπορείς να σηκωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε τελειωσε το συμποσιο συμης

    και ουτε μια κουβεντα στο πρεσσσ

    τοσο πολυ φοβηθηκατε απο τον παπαγιαννη και κοψατε ολα τα αρθρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O κόσμος καίγεται και το ..., ο φίλος ψάχνει το συμπόσιο της Σύμης!
    Παρακράτος στήθηκε παντού και εμείς στα μπάνια και το διαλογισμό μας...
    Φίλε μου, ο κόσμος έχει προβλήματα και οι προαγωγές της υποψήφια ευρωβουλευτίνας τον "πονάνε" πολύ. Λίγο τον νοιάζουν οι διαλογισμοί της παραλίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ.

    ΕΚΒΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΧΟΥΝΕ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ
    ΠΕΡΙΟΠΗΣ. ΤΟ ΤΙ ΓΚΟΥΡΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΕΠΕΣΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΤΟΣΚΥΛΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

    ΕΤΣΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση