GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο Βατοπεδίου: διάβαστε πίσω από τις λέξεις της απόφασης του δικαστηρίου...

Από το http://atimoulis.blogspot.com/ Σε λίγο θα μας βάλουν να ζητήσουμε και συγνώμη από τον σεβάσμιο γέροντα Εφραίμ που τον... κακολογήσαμε...

Από το http://atimoulis.blogspot.com/

Σε λίγο θα μας βάλουν να ζητήσουμε και συγνώμη από τον σεβάσμιο γέροντα Εφραίμ που τον... κακολογήσαμε βάναυσα, τον καημενούλη και ταπεινούλη πρώην ηγούμενο της μονής Βατοπεδίου.
Ελάχιστοι έχουν καταλάβει ότι η πρόσφατη απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Ξάνθης έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα και ΟΥΔΕΠΟΤΕ μπήκε στην ουσία της υπόθεσης.
Ποιά είναι αυτή η ουσία; Προκύπτει ξεκάθαρα αν διαβάσετε... πίσω από τα γράμματα της απόφασης, ειδικά στο κομμάτι που εξηγεί γιατί κοστολογήθηκαν από τους εκτιμητές του δημοσίου τόσο "φθηνά" τα 8.600 στρέμματα γης της Ουρανούπολης.
Λέει η απόφαση: "Η αποκτηθείσα κυριότητα της Ιεράς Μονής στα 8.600 στρέμματα της Ουρανούπολης είτε είναι αρχαιολογικός χώρος είτε έχει τον χαρακτήρα δάσους ή δασικής έκτασης την καθιστά περίπου...
σαν κοινόχρηστο πράγμα λόγω των εκτεταμένων και σημαντικών περιορισμών που υπαγορεύονται από το άρθρο 24 του Συντάγματος και τους σχετικούς νόμους, συνέπεια των οποίων είναι και η χαμηλή αξία του ακινήτου"
Κατάλαβες τίποτα μάγκα μου ή να στο κάνω λιανά;
Τυπικά, τα χιλιάδες στρέμμματα της Ουρανούπολης είναι... αρχαιολογικοί χώροι, δάσος και δασικές εκτάσεις. Γι αυτό και τα έδωσαν σχεδόν τζάμπα στο Βατοπέδι. Με την λογική, φυσικά, να τα διατηρήσει έτσι και όχι να αλλάξει τον χαρακτήρα τους και να τα πουλήσει πανάκριβα σε ιδιώτες, όταν ο θόρυβος θα έχει (ξανα)καταλαγιάσει.
Να μην ακούω αηδίες! Ξέρεις εσύ, βλάκα αλλά τίμιε Έλληνα, κανέναν στην Ελλάδα που να έχει καταφέρει, βάζοντας μέσο, να αποχαρακτηρίσει αρχαιολογικούς χώρους και δασικές εκτάσεις και μετά να τα έχει μοσχοπουλήσει;
Εδώ σας θέλω! Ξέρετε έστω και ένα τέτοιο λαμόγιο στην... τιμιότατη χώρα μας;
ΥΓ: Η φωτογραφία δεν μπήκε από λάθος! Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του Εφραιμούλη...

6 σχόλια

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.

    Εμείς (http://aei-gr.blogspot.com/) λέμε οι εκλογές μελών ΔΕΠ στα ΑΕΙ και ΤΕΙ να γίνονται
    με κάποιο κεντρικό σύστημα με μόρια ανάλογα τι δημοσιεύουμε και πού το δημοσιεύουμε (περιοδικά ISI, Impact Factor επί αριθμό σελίδων της κάθε δημοσίευσης) από το υπουργείο παιδείας. Τα βιογραφικά και η βαθμολογία των υποψηφίων να αναρτάται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

    Κι όμως οι Πρυτάνεις μας θέλουν να διαλύσουν και το μόνο κεντρικό σύστημα που υπάρχει σήμερα: ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
    Έτσι ελεύθερη πρόσβαση στα Πανεπιστήμια προτείνουν οι πρυτάνεις, όπως συμφώνησαν στη Σύνοδό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμενόμενη απόφαση. Το έδαφος το έστρωσε Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η όλη απόφαση στηρίζεται στη φράση "δεν έχουν έννομο συμφέρον" και όχι την ουσία.

    Αν προσέφευγε δηλαδή το δημόσιο, το επιχείρημα δεν θα ευσταθούσε. Έλα όμως που οι κλέφτες ΕΙΝΑΙ η κυβέρνηση και εισαγγελέας ήταν ο Σανιδάς με τον Παπαγγελόπουλο να "διερευνά" τα σκάνδαλά του...

    Εδώ υπάρχει σωρεία κακουργηματικών αλλά και πειθαρχικών πράξεων που βαρύνει τους δυο προαναφερόμενους.

    Δεν θα ξεχαστούν αυτά, ο Κορυδαλλός τους περιμένει. Εκεί θα αφήσουν την τελευταία τους πνοή, επειδή είναι και παλιόγεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειστε αδιορθωτοι , εδω και το δικαστηριο δικαιωνει τη μονη, το βλεπετε , το ακουτε και σεις το βιολι σας.Δεν ειναι ετσι, δεν εννοουσε ετσι η αποφαση , μπορει και να ειναι αλλιως, τιποτα δε σημαινει .και στραβος να εισαι βλεπεις οτι ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΜΟΝΗ και επονται και αλλα.αλλα ειπαμε εσεις ειστε αγιοι και ολα τα κρινετε.αλλα οταν ηταν να συκοφαντειτε ειχατε γλωσσα τωρα και εσεις και οι εφημεριδες και οι τηλεορασεις μουγγα.τι να πειτε.τουλαχιστον οι αλλοι σωπασαν ,εσεις πατε να βγειτε και απο πανω.ελεος μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΣ ΠΡΩΗΝ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ.
    Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Ο ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΛΠ. ΕΦΡΑΙΜ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΥΠΕΦΕΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ.
    ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΔΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ Η ΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ.
    ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΟ. Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.
    ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ 41000000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΕΔ με πρόεδρο το Κ. Φωτόπουλο, που ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Εφραιμ ετοιμάζεται να υπογράψει δύο πολύ χοντρά συμβόλαια με τον Πάπιστα για λογαριασμό του δημοσίου. Καλοφάγωτα παληκαρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση