GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ανεπρόκοπος αλλά πολυμήχανος Πάκης...

Από τον Πέτρο Ζώγο . Περίπτωση ο Ανεπρόκοπος Πάκης, κατά κόσμον Προκόπης Παυλόπουλος. Τα έχει κάνει σμπαριάλια στο Υπουργείο του όπου κυριαρ...

Από τον Πέτρο Ζώγο
.
Περίπτωση ο Ανεπρόκοπος Πάκης, κατά κόσμον Προκόπης Παυλόπουλος. Τα έχει κάνει σμπαριάλια στο Υπουργείο του όπου κυριαρχεί η ανικανότητα, η αναποτελεσματικότητα, η κακοδιοίκηση και η κακοδιαχείριση. Κυρίαρχο μέλημά του, η άκρατη ρουσφετολογία, η δημιουργία στρατού παρατρεχάμενων και ειδικότερα κατευθυνόμενων δημοσιογράφων για να τον αγιοποιούν και να χαϊδεύουν τα ευκολόπιστα αυτιά της κοινής γνώμης.
Διατηρεί με πείσμα τις αυτοκρατορικές υπεραρμοδιότητες που...
του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός, ρουσφετολογώντας ακράτητα, αφού το θηριώδες πολιτικό του γραφείο παρεμβαίνει για όλα τα κλασσικά θέματα τύπου Μαυρογιαλούρου: διορισμοί από το παράθυρο,ευνοικές μεταθέσεις στρατιωτών..... μέχρι άδειες δακτυλίου και σβήσιμο κλήσεων της τροχαίας. Έχει βάλει στο ψυγείο τον υφυπουργό του Κώστα Γκιουλέκα, διατηρώντας τον σε απόλυτη απραξία και αφωνία. Στη Γενική Γραμματεία Τύπου, οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν ποιες αρμοδιότητες έχει ο άτυχος Υφυπουργός που υποτίθεται ότι έχει οριστεί υπεύθυνος για θέματα μέσων μαζικής επικοινωνίας, αφού το μόνο που κάνει είναι να κλείνεται σε ένα γραφείο και απο εκεί και πέρα ουδεμία φωνή ή ακρόαση. Όχι ότι δε θα ήθελε να κάνει κάτι ο άνθρωπος, αλλά ο Αυτοκράτορας-Ανεπρόκοπος Πάκης, έτσι τον θέλει κλειδωμένο και αδρανοποιημένο. Στον τομέα της δημόσιας τάξης όπου έχει οριστεί υπεύθυνος ο υπουργός αναπληρωτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αν και ο Πρωθυπουργός του έχει τονίσει ξεκάθαρα ότι δε θα πρέπει να ανακατεύεται –μέχρι εντολή να μην πατήσει το πόδι του εκεί του έχει δώσει-διατηρεί στον έκτο όροφο του κτιρίου της Κατεχάκη, στρατιά ημέτερων αστυνομικών, πολύ περισσότερους από τους οκτώ που δικαιούται να έχει ως υπουργός. Και φυσικά τους χρησιμοποιεί για προσωπική ρουσφετολογική και αυτοκρατορική χρήση. Το πρόβλημα είναι ότι τέτοια φαινόμενα που παράγουν εμφύλιους μέσα στο κυβερνητικό σώμα, κακοδιοίκηση και όχι μόνο, ο πρωθυπουργός δεν τα αντιμετωπίζει και δε λύνει λύσεις. Ενισχύοντας έτσι την εντύπωση ότι δεν κυβερνά ή ότι δεν ξέρει ή δε θέλει να κυβερνά.

22 σχόλια

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???
    ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΑΠΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς υβριστή πράσινο μουτζαχεντίν 2¨19, με πολλή συμπάθεια και κατανόηση!
    Γούτσου-γούτσου χαζοκούταβο, προφανώς η σκέψη δεν είναι και το πιό δυνατό σoυ σημείο, οπότε το ρίχνεις στις βρισιές. Περνάς στενοχώριες, το καταλαβαίνω, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.
    Ποιός σου φταίει;
    Μόνος σου επέλεξες να υποστηρίζεις τον πιό χαζό, βουτυρομπεμπέ, αστείο, υποκριτή και αμόρφωτο βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου.
    Και γιατί;
    Mόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του ήταν διάσημος (για τους κουτοπονηριές του, τον έκλυτο βίο του, τις λαμογιές και τους τυχοδιωκτισμούς του).
    Δεν μου φαίνεσαι και πολύ Αϊνστάιν, μάλλον προς αφισοκολλητής γέρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    Φοβάμαι ότι υπονοεί να περάσει και αυτός αγκαλίτσα με την Ελλάδα, άν κατάλαβα καλά, κατά προτίμηση πάνω στο ποδήλατο.
    Δηλαδή, εάν την ώρα που πάνε μαζί βολτίτσα, το παιντί μπερδέψει τα πετάλια τί κάνουμε;
    Τί φταίει το κορίτσι που ο τύπος είναι από άλλο πλανήτη;
    ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;
    Να σπάσουμε τα μούτρα μας μόνο και μόνο επειδή το αμερικανάκι θέλει γκόμενα;
    Είμαστε για τέτοια;
    Αγοράκι, πές στη μανούλα να σου μάθει πρώτα ποδήλατο και το ξανασυζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκίζει Γιωργάκης.

    Πετάει!

    Έχει ρεύμα!

    Όχι στην πολιτική βέβαια.

    Στο κεφάλι του το έχει το ρεύμα, διότι ο χώρος ανάμεσα στα αυτιά του είναι κενός και μπάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποκριτή μουσίτσα Γιωργάκη, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές και τώτα κάνετε τον κινέζο.
    Σκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος και οι υποκλοπές;
    Πιπιλάτε συνεχώς την ίδια βαρετή καραμέλα για υποτιθέμενα σκάνδαλα, ποιοι εσείς που δώσατε πραγματικό νόημα στη λέξη.
    Μιλάμε για δισεκατομμύρια, όχι πασατέμπο.
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί ρε παλιάνθρωποι.
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».
    και σαν να μην έφταναν όλα αυτά:
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.
    Λίγη τσίπα δεν έχεις παλιάνθρωπε αλήτη Γιωργάκη;
    Αλλά τι τσίπα να περιμένεις από ένα Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29 Ιουλ 2009 2:23:00 μμ

    Eσένα ο χώρος ανάμεσα στα δικά σου αυτιά έχει σαπήσει απο τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως το δημοσίευμα είναι του Γκιουλέκα?? Χαχαχαχα Άλλος ανεπρόκοπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι μαλάκας;;;
    NAIΙΙΙΙ
    Είναι μαλάκας;;;
    NAIΙΙΙΙ
    Eίναι μαλάκας;;;
    Είναι μαλάκας, ο Καραμανλής είναι μαλάκας, είναι μαλάκας οεο είναι μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για την καρέκλα και κώλο δίνω, λέγετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ;;
    ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;;
    ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε περιμένω να ζήσεις και πάλι
    μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη
    μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία
    Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία.
    Ζήτω η νέα Καραμανλοφασιστική τραμπουκοκρατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "να χέσω κέντρο?" σκέφτηκε, "να χεσω δεξιά;" αναρωτήθηκε. Δεν μπορούσε να αποφασίσει. Μέχρι να καταλήξει στη ακροδεξιά χαβούζα, τα είχε κάνει πάλι πάνω του.

    Χέστηκε υπεύθυνα, χέστηκε αποφασιστικά.

    Χέστηκε!

    Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
    *********************************************************************
    Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού, που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα δεν αφήνουν κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνειών. Τα δημόσια οικονομικά βρίσκονται εκτός ελέγχου. Τα έσοδα καταρρέουν. Οι δαπάνες αυξάνονται συνεχώς. Το έλλειμμα εκτοξεύεται σε επίπεδα ρεκόρ, όλων των εποχών. Σε μια κρίσιμη και δύσκολη οικονομική συγκυρία, η χώρα έχει στο τιμόνι της μια κυβέρνηση που τα έχει στην κυριολεξία, χαμένα. Μια κυβέρνηση που κάνει ζημιά στην οικονομία, στη χώρα.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, η μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού έφτασε τον Ιούνιο στα 17,8 δις ευρώ, δηλαδή στο 7,2% του ΑΕΠ. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της κυβέρνησης το έλλειμμα για όλο το 2009 θα έφτανε μόλις στα 14,2 δις ευρώ. Δηλαδή στο πρώτο εξάμηνο του 2009, παρουσιάζεται έλλειμμα 3,6 δις μεγαλύτερο από όσο είχαν προβλέψει για ολόκληρο το χρόνο!
    Η εκτόξευση του ελλείμματος, είναι αποτέλεσμα της κατάρρευσης των δημόσιων εσόδων και της αύξησης των δημοσίων δαπανών. Τα έσοδα παρουσιάζονται αμετάβλητα σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2008. Αποτέλεσμα αυτού του δημοσιονομικού εκτροχιασμού θα είναι η αποστολή ενός ακόμη λογαριασμού της αποτυχίας τους, στους πολίτες.
    H κυβέρνηση πορεύεται στη λογική του «βλέποντας και κάνοντας». Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι: πόσο ακόμη μπορεί να αντέξει η ελληνική οικονομία, η ελληνική κοινωνία, η χώρα, αυτή την κυβέρνηση;

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το ότι η ΕΥΠ, η δημόσια διοίκηση, τα ΜΑΤ, η ΕΡΤ και η Γενική Γραμματεία Προπαγάνδας ανήκουν στο ίδιο υπουργείο, είναι σύμπτωση.

    Η ίδια σύμπτωση όπως επταετία.
    Φυσικά, προβλέπεται η ΙΔΙΑ ποινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε περιμένω να ρθεις και πάλι/
    με εμάς το φίδι να σηκώσει κεφάλι
    μαζί να στήσουμε παρακράτος και σια
    Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία.
    Ζήτω η νέα Καραμανλοφασιστική τραμπουκοκρατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Καραμανλή, η κατ’ οίκον νοσηλεία των ασθενούντων από την νέα γρίπη θα είναι και η μεγαλύτερη αιτία διασποράς της νόσου!
    Διότι πόσοι νοσούντες και συγγενείς τους θα τηρήσουν επακριβώς τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί;
    Έτσι οι συγγενείς αυτοί που ζούνε με τους πάσχοντες κατά ένα ποσοστό μικρό ή μεγάλο, κατά την γνώμη μου μεγάλο, θα έρθουν σε επαφή με την νόσο, και θα την έχουν μαζί τους, θα βγουν έξω από το σπίτι είτε για να πάνε στις δουλειές τους είτε για να πάνε για ψώνια μεταφέροντας τον ιό ο οποίος δεν τους έχει ακόμη δώσει απτά σημεία συμπεριφοράς του στο σώμα τους, αλλά υπάρχει, θα προσκολληθεί σε άλλους ανθρώπους μη υποψιασμένους περί αυτού και η εξάπλωση θα είναι ραγδαία, και με απρόβλεπτες συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα ο Παυλόπουλος είναι ένας και μοναδικός! Σου αρπάζει την κουβέντα από το στόμα και μπλα-μπλα και μπλα μπλα δε σ' αφήνει να μιλήσεις για να μην ακουστεί η σκέψη και άποψή σου. Σου αραδιάζει ένα σωρό ψευδή στοιχέι επειδή γνωρίζει καλά πως ο καθένας δεν είναι βιβλιοθήκη και μετά πάνω σ' αυτά οικοδομεί τα επιχειρήματά του που φαίνονται έτσι αληθοφανή. Και τελικά ξαδιάντροπα και με το χαρακτηριατικό του θράσσος, αφού και θρασσύς είναι και ξαδιάντροππος, σου παρουσιάζει το άσπρο ως μαύρο.
    Ανεκδιήγητος! όπως όλη η κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει.
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα» με ωραίο απαλό φόντο ή να χαιρετάει τον κόσμο μπροστά στις στημένες κάμερες με το πλαστικό του αμερικάνικο χαμόγελο (αλά τζίμμυ κάρτερ)
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, για να συγχρονίζεται η γλώσσα του με το λειψό εγκέφαλο (για να γλυτώνει και τα σαρδάμ).
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον εμπλεκόμενο στη συνομωσία του Βατοπεδίου και στο σκάνδαλο Μίζενς Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα για το πώς αισθάνεται ο ελληνικός λαός.
    5. Όταν τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος ΠΡΩΤΟΝ απομακρύνουν τις κάμερες και δεύτερον τον παρακολουθούν από κοντά να μη χαθεί (όπως με το κανό στο Σχοινιά) ή να μην πάθει πάλι κανένα ατύχημα (όπως με το ποδήλατο).
    ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.
    Εκλογές τώρα για να μας «σώσει» ο Αϊνστάϊν ο Γιωργάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O ANTHROPOS POU KALOSORIZE TOUS LATHROMETANASTES GIATI TOUS PERASE GIA TOYRISTES . TI MYALO NA EXEI .EINAI KALOS MONO GIA TA DEIKA TOY PAIDIA .OLOI OI ALLOI MOYLOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΑ ! Ο ΠΑΣΟΚ poisinos ΕΝΑΙ
    ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ
    ΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΩΝ ΣΑΧΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Και με αυτά τα καινούργια δεδομένα.
    Δημιουργούνται ΔΥΟ ερωτήματα.

    1ο) ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΧΛΕΣ ΚΑΙ..
    EINAI ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.
    και αν οχι...

    2ο) στο Πασόκ την ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.
    Πως τους την δίνουν ?
    Με το Μέτρο ? Με το κιλό ?
    Με τον αριθμό των ΥΠΟΘΕΤΩΝ ?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση