GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταργούν τις δημοσκοπήσεις για να μην ...φαίνεται η διαφορά με την οποία θα χάσουν!

Άλλο ένα "σημάδι" ότι πάμε ολοταχώς για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο. Στη "μαύρη αγορά" θα βγαίνουν τα γκάλοπ . Από τον ...

Άλλο ένα "σημάδι" ότι πάμε ολοταχώς
για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.
Στη "μαύρη αγορά" θα βγαίνουν τα γκάλοπ
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
H κυβέρνηση επαναφέρει με τροπολογία, μέσα στο καλοκαίρι, το προηγούμενο καθεστώς για τις δημοσκοπήσεις, δηλ. τη διεξαγωγή τους μόνο έως 15 μέρες πριν από την ημέρα των εκλογών.
Ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος ενημέρωσε σήμερα τον πρωθυπουργό, ισχυριζόμενος ότι...
"η πρόσφατη εμπειρία των ευρωεκλογών απέδειξε ότι η ρύθμιση που άφηνε ελεύθερες τις δημοσκοπήσεις δεν απέδωσε τα αναμενόμενα" και ότι "είναι προτιμότερο –και για λόγους ποιότητας της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα – να ξαναγυρίσουμε στα καθεστώς το οποίο ίσχυε δηλαδή οι δημοσκοπήσεις να γίνονται μόνο μέχρι δεκαπέντε μέρες πριν από την ημέρα των εκλογών».
Μολονότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ε. Αντώναρος υποστήριξε ότι η νέα ρύθμιση δεν είναι ούτε αιφνιδιαστική, ούτε σηματοδοτεί κάτι συγκεκριμένο και ότι «αντιθέτως, γίνεται σε ανύποπτο χρόνο, τη στιγμή που δεν υπάρχει ημερομηνία, ορίζοντας εκλογών, ένα μήνα μετά τις ευρωεκλογές», η κίνηση αυτή ενισχύει το σενάριο των πρόωρων εκλογών μέσα στο φθινόπωρο. Και η κυβέρνηση θέλει αυτές να γίνουν χωρίς δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν -κατά τις δύο τελευταίες εβδομάδες- ότι χάνει και πόσο χάνει. Για τον απλούστατο λόγο ότι μετά από κάθε τέτοια δημοσκόπηση η διαφορά θα μεγαλώνει υπέρ του ΠΑΣΟΚ...
Δημοσκοπήσεις θα γίνονται βέβαια, αλλά θα κυκλοφορούν στη "μαύρη αγορά"!

18 σχόλια

  1. ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΖΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ ΤΟΥ .ΤΟΥ ΑΡΗ!!!ΝΤΟΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ..ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ,, ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ..ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗ Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΠΕΙΝΟΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΟΒΑΤΟΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΕΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ),, ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ..ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ..ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΟΥΜΕ..ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @4.42 (Λιακουροπουλίδιον)

    A Jewish-Canadian author is in a battle of words with the Canadian Jewish Congress after alleging the organization props up neo-nazi groups to get hate crime legislation passed and expand the role of the country’s Human Rights Commission.

    .Neo-conservative author Ezra Levant claims in his latest book, Shakedown, that the Canadian Jewish Congress hired ex-cop John Garrity to work for the Canadian Nazi Party in the 1960’s. In 1965 and 1966, Garrity was put in charge of membership for the group and organized the dozen or so “rag-tag band of losers” into an outfit that garned a lot of press coverage.

    _Levant’s claim has been floating around for some time now. Garrity came clean in a 1966 article for Maclean’s magazine, admitting that he handed member and donor information over over to the CJC; however, he did not say his final goal was to curtail free speech in Canada.

    "Τακα-τάκα τάκα-τάκα,
    μάτια μου δεν είναι πλάκα,
    μάτια μου δεν είναι πλάκα,
    ΌΛΟΙ που σε λεν ΜΑΛΑΚΑαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα τα πουμε στις εκλογες σεμνοταπεινοι .Αρκετα μας παραμυθιασατε !!!!!!ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩς !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε μαλακιασμενο 4.42

    στη σελιδα των χιτλερικων (therightperspective.org) μας εστειλες ρε τρομπα για αξιοπιστη πηγη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οποτε και να το πατε το πουλο θα παρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ 2008, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ[ΕΔΡΑΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ] ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    ΧΑΖΕΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Παυλόπουλος διακρίνεται για την πολιτική αλητεία που τον διέπει.

    Κατώ ο Φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα!
    Πρώτος κολλητός του Χριστοφοράκου ο Τσίμας.
    Ποιος Τσίμας;
    Ο Παύλος Τσίμας βέβαια, εκείνη η ποντικομαμή με το γύφτικο μουστάκι που με παρτενέρ τον παμπόνηρο Οικονομέα κάνουν μόνιμη προπαγάνδα στο Mega υπέρ του Γιωργάκη από καταβολής κόσμου.
    Είδες μεταγραφές ο Μπόμπολας;
    Τα καλύτερα παλληκαράκια έχει μαζέψει στο μαγαζί.
    Τους δίνει από 400.000 στον καθένα και του κάνουν τη δουλειά.
    Σιγά το δύσκολο όταν έχεις το κατάλληλο ταλέντο (γλύψ, φτού).
    Και, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, Ο ΤΣΙΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.
    Και, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, ΔΕΝ ΤΑΜΑΘΕ ΤΩΡΑ.
    Και, όπως καταλαβαίνουμε, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ένα χρόνο τώρα που παίζει η σκανδαλάρα Ζίμενς.
    ΤΙ ΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ;
    Μήπως ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος;
    Μήπως είναι άλλος ο ρόλος του σε αυτή τη ΣΑΠΙΛΑ που λέγεται "ενημέρωση" στην Ελλάδα;
    Απλές ερωτήσεις, απλών ανθρώπων, που μπορεί να μην ξέρουν το ΒΑΘΟΣ της διαπλοκής αλλά έχουν συνειδητοποιήσει το ΕΥΡΟΣ.
    Ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs και ξεστραβωνόμαστε από το σκοτάδι που μας έχουν βουτήξει οι νταβατζήδες!
    Πεθαίνω για Γιωργάκη, σβήνω για Τζέφρυ, τρελλαίνομαι να τον ακούω και να φτιάχνομαι.
    Ευχαριστημένος τώρα κύριε Παύλο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.
    Και Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, λέει, θα ιδρύσει το πασόκ.
    Για να κτυπήσει, λέει, την εσωτερική διαφθορά.
    Εντάξει, για το γιωργάκη τα ξέρουμε, θα ήθελα όμως να ήξερα τί μυαλά κουβαλάτε όλοι οι υπόλοιποι.
    Ντίπ χάνοι είσαστε;
    Δεν ξέρω άν ξέρετε από ψάρεμα, αλλά ξέρετε τι κάνει ο χάνος;
    Ότι βρεί μπροστά του το χάφτει, γι' αυτό και πιάνεται τόσο εύκολα στα αγκίστρια. Έτσι και εσείς.
    Άρπ!!!!
    Υπηρεσία εσωτερικών Υποθέσεων, ωραία.
    Θα απαρτίζεται από τα ίδια μέλη που βγάλανε ότι ο Τσουκάτος τσίμπησε τα λεφτά της Ζίμενς και ότι το πασόκ είναι πεντακάθαρο;
    Σας το λέω γιατί, εάν κάνεις ένα γκάλοπ ανάμεσα στους οπαδούς όλων των κομμάτων, όλοι θα σας πούν ότι αποκλείεται να έχει βουτήξει ο στρατηγός Τσουκάτος.
    Ο Γιωργάκης λέει χοντρά ψέματα χωρίς να τον νοιάζει ότι κρίνεται η ζωή και η υπόληψη ενός ανθρώπου.
    Το μόνο που έχει σημασία είναι να κερδίσει πολιτικούς πόντους.
    Εξαιρετική ηθική, αμερικάνικου επιπέδου.
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
    Δεν παίζεται ο οραματιστής Τζώρτζ, δεν παίζεται.
    Από οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μάλλον το μοναδικό του όραμα είναι αυτό που τούταξε η μαμμά του, να γίνει πρωθυπουργός με οποιοδήποτε μέσο.
    Ειλικρινά νομίζει ότι είναι ηγέτης ένα μαμόθρεφτο, που εξαιτίας του πατέρα του βέβαια, είναι βουλευτής από 28 χρονών;
    Με αυτά τα μυαλά νομίζεις Τζώρτζ ότι μπορεί να κυβερνηθεί μια χώρα;
    Με μαϊμού ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ;
    Με τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ;
    Με τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ;
    Να εξαγγέλει Υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων ένας άνθρωπος που λέει ο Τσουκάτος έφαγε τα λεφτά της Ζίμενς;
    Ένας άνθρωπος που δεν παραδέχεται ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ μαϊμού τα χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα αρχεία του πασόκ;
    Που λέει ότι το 2000 (που ήταν εκλογική χρονιά) το πασόκ δεν είχε έσοδα και εισφορές;
    ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ;
    Και οι οπαδοί του τι λένε;
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το αποτέλεσμα από δημοσκόπηση είναι πληροφορία, και η παρακώλυση στην πρόσβαση και την διακίνησή της ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ "αυστηρώς και δια μολότωφ".

    γκέγκε;

    κόφτε τη μαλακία απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 9 Ιουλ 2009 5:06:00 μμ

    Καλως τον "Ζαν". Και γω νομιζα οτι ησουν στο Μπιροπμιτζαν.
    Τα δοντια σου τα βουρτσισες ρε μαλακα; Η ακομα η τερηδονα εισδυει στον νωτιαιο μυελο;(Αν υπαρχει)
    Ριξε μια ματια και στα "Ναζιστικα" δικαστικα αρχεια (για την υποθεση) του Καναδα!
    Πεοκρουστη σαγιαν, ε πεοκρουστη.

    ...The tables were stunningly turned on Warman last month, after the CHRC rebuked Warman for his anti-Semitic postings the White Nationalist website Stormfront.org. Warman defended himself by saying ""his posts that “Jews are scum” was an attempt to gather information on real Nazis"", (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ) but the tribunal called his actions “disappointing and disturbing,” and ruled that he risked encouraging more hateful messages himself.

    “Warman’s actions appalled the tribunal, but apparently not the CJC,” says Levant...

    Ειιιι! Χαιρετισματα στον Φοξμαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Καψαμπέλη και Σία,



    Η προσπάθειά σας να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από την σκανδαλάρα των δισεκατομμυρίων της Ζίμενς δεν θα πετύχει.



    Μόνο οι μέχρι στιγμής διαπιστωμένες μίζες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ.



    Ο Γιωργάκης είναι μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει περίπτωση.



    Ο παιδικός του φίλος ο Τρεπεκλής με το C4I, έχει ήδη παραδεχθεί ότι έχει τσιμπήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ.



    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.



    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.



    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.



    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.



    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.



    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΟΥΝ!!

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΦΑΛΗΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΝΔ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ
    ********************************************************************
    Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια αναξιόπιστη κυβέρνηση απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Μια κυβέρνηση που άλλα λέει και άλλα κάνει.
    Έλεγε ο πρωθυπουργός ότι δεν θα επιβάλει νέους φόρους.
    Μέσα σε ένα χρόνο, έχουμε τρία κύματα φοροεπιδρομών στα χαμηλά και στα μεσαία εισοδήματα. Και όλα αυτά επειδή η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο του ελλείμματος. Οι δαπάνες έχουν εκτροχιαστεί, τα έσοδα έχουν καταρρεύσει. Η μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού, ξεπερνά τα 3,5 δις ευρώ
    Η αναξιοπιστία αυτής της κυβέρνησης είναι τόσο μεγάλη, που εύλογα οι πολίτες αναρωτιούνται. Ακόμα και αν πληρώσουμε για μια ακόμη φορά τα σπασμένα της αποτυχημένης και άδικης πολιτικής της ΝΔ, ποιος εγγυάται ότι δεν θα δημιουργήσει η κυβέρνηση πολύ σύντομα και νέες μαύρες τρύπες, και νέα ελλείμματα; Μπορούν αλήθεια οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να πιστέψουν ποτέ ξανά τα λόγια και τις εξαγγελίες ενός πρωθυπουργού και μιας κυβέρνησης που αποδεδειγμένα αποπειράθηκε να τους εξαπατήσει;
    Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια κυβέρνηση που η πλειοψηφία της στηρίζεται στην ψήφο βουλευτών, που έδιναν δωρεάν μαθήματα φοροδιαφυγής μέσω offshore, από την τηλεόραση. Βουλευτών που οραματίστηκαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν το γνωστό σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Η κυβέρνηση βασίζεται σε μια πλειοψηφία και σε βουλευτές που έχουν ευθύνες, για τα δομημένα ομόλογα, στηρίζεται σε μια πλειοψηφία που αρνείται επίμονα το φως και τη διαφάνεια στα σκάνδαλα, όπως η SIEMENS, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι υποκλοπές. Στηρίζεται δηλαδή η πολιτική της κυβέρνησης σε μια εμπεδωμένη αντίληψη κακοδιαχείρισης, σπατάλης, μικροκομματικών πελατειακών επιλογών και ιδιοτελών αποφάσεων.
    Αλλά τα σπασμένα της κυβερνητικής διαχείρισης δεν μπορούν και πάλι να τα πληρώσουν οι χαμηλόμισθοι, τα μεσαία εισοδήματα και οι συνταξιούχοι. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν χαμένος πλούτος για την οικονομία, χαμένος κόπος για τον Έλληνα και, ως εκ τούτου, χαμένος χρόνος για την Ελλάδα. Γι' αυτό και η πατρίδα μας χρειάζεται άμεσα αλλαγή πορείας, με μια νέα ισχυρή κυβέρνηση, με εντολή νωπή από τον Ελληνικό λαό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτά τα ηλίθια και υβριστικά σχόλια, που γράφονται από παπαγαλάκια της Ρηγίλης, και που το περιεχόμενό τους προδίδει το IQ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ που διαθέτουν οι γράφοντες, εντάξει για λόγους "δημοκρατίας" ας δημοσιεύονταν μερικές φορές,
    ΟΜΩΣ, και ΑΛΛΑ...
    1)Αφού είναι δεδομένο από ποιούς και γιατί γράφονται,
    2)Αφού η ποσότητά τους είναι τεράστια, (προσπαθώντας να μας πείσουν ότι γράφονται από πολίτες εκφραστές γνώμης, κι όχι από μεροκαματιάρηδες της ΝΔ),
    3)Κι αφού λένε τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή μόνο βρισιές και αισχρολογίες...και ...μας έχουν ζαλίσει κάπως,
    Γιατί ο διαχειριστής του blog επιμένει να τα...εγκρίνει?
    Τι νόημα έχει η έγκριση, αν επιτρέπει να δημοσιεύονται τέτοια αισχρά κείμενα?
    Δηλαδή σαν τι θά πρέπει να γραφτεί, για να μην... εγκριθεί?
    Και τέλος...
    Ζήτω οι "μορφωμένοι", "αξιοπρεπείς",
    "σκεπτόμενοι" (βέεεβαια...), και φανατικοί οπαδοί της ΝΔ. Τα συγχαρητήριά μου!...
    Κατά την κυβέρνησή τους κι αυτοί...
    Μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΑΑΑ.. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΔΟΣ ΖΩΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ.....................

    ΡΕ ΖΩΥΦΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΑΙΣΜΕΝΟ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
    ΜΠΡΑΒΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
    ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....
    ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ..

    ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ..ΜΗΝ ΣΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση