GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς προσωπικό το εργαστήριο ντόπινγκ...

Από το http://dikisports.blogspot.com/ . Ξέρετε γιατί εκτεθήκαμε για μια ακόμη φορά διεθνώς; Διότι το εργαστήριο ντόπινγκ του ΟΑΚΑ δεν έχει ...

Από το http://dikisports.blogspot.com/
.
Ξέρετε γιατί εκτεθήκαμε για μια ακόμη φορά διεθνώς; Διότι το εργαστήριο ντόπινγκ του ΟΑΚΑ δεν έχει προσωπικό!
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο διευθυντής του εργαστηρίου Κώστας Γεωργακόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπήρξε καθυστέρηση στον έλεγχο των δειγμάτων των δύο ντοπαρισμένων αρσιβαριστών που τους στείλαμε να μας εκπροσωπήσουν στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα.
Βέβαια πήρε πληρωμένη απάντηση από τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο: "Aς μου το λέγατε, να στείλω τα δείγματα στο εξωτερικό".
Πάντως, ο -αμετακίνητος στη θέση του- κ. Γεωργακόπουλος πήρε υπόσχεση πως θα προσληφθεί προσωπικό. Θα μπορούσαν να του είχαν δώσει και προαγωγή για τη φιλεργία του...

2 σχόλια

  1. Φίλε μου γιατί υποτιμάς ΤΟΣΟ πολύ τους οπαδούς του πασόκ;
    Δεν είναι άνθρωποι αυτοί;
    Τους έχεις τρελάνει εντελώς.
    Προσπαθείς να τους πείσεις ότι παρόλο που όλες τις συμβάσεις τις Ζίμενς τις υπέγραψε το πασόκ, τίς μίζες τις πήρε η Ν.Δ.
    ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ άνθρωπέ μου;
    Πας και τους λές ότι χρήματα εδίδοντο μέχρι και το 2006 (προφανώς υπονοείς ότι έπαιρνε και η ΝΔ) και δεν τους λές ότι ήταν τα υπόλοιπα μιζών που είχαν πάρει προκαταβολές οι πασόκοι.
    Πώς περιμένεις να πιστέψουν ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ, για τόσο ηλίθιους του έχεις τους καημένους;
    Εντάξει, συμφωνούμε, οι πασόκοι δεν είναι και πρώτο πράμα στην κλίμακα της ευστροφίας (άν ήταν θα βλέπανε ότι ο τοποτηρητής που τους φυτέψανε οι αμερικάνοι είναι κουφιοκέφαλος) αλλά όχι και έτσι.
    Άντε να δούμε πως θα αντισταθμίσεις το λεμονοστίφτη Ζίμενς των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I, του Τρεπεκλή του παιδικού φίλου του Γιωργάκη.
    Αχ φίλε μου, τί σε βάζουν να κάνεις και σένα για το ρημάδι το ξεροκόματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνατε όλοι (και ειδικά ο ανεκδιήγητος Θωμαίδης) ειδικοί στις αναλύσεις ντόπινγκ, μάθατε πόσα χέρια, γνώση και χρόνο χρειάζεται μία ανάλυση και κάθεστε και σχολιάζετε το εργαστήριο, αντί να λοιδωρείτε τον Κουρτίδη, τους άλλους 11 πέρυσι και τον Δήμα (μέλος της ντριμ τιμ, θυμάστε;). Δεν σχολιάζετε τις μετριότητες που διοικούν το ΕΣΚΑΝ, τον κόουτς Ιωαννίδη που του πήρε 5 μέρες να αντιδράσει, τον Καπράλο που στρέφεται εναντίον όλων, όταν το ζητούμενο είναι να διαπιστώσουν οι εμπλεκόμενοι στο θέμα τις όποιες ελλείψεις και δυσλειτουργίες ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ και μετά να ανακοινώσουν λύσεις, διότι όλοι τελικά έχουν ένα στόχο, να καταπολεμήσουν το ντόπινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση