GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλήρωσε τις "διαρροές" στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου(;)...

Τι λέγεται στο παρασκήνιο για την αλλαγή στην ηγεσία της ΕΥΠ . Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Η είδηση για την "παραίτηση" ...

Τι λέγεται στο παρασκήνιο για την αλλαγή
στην ηγεσία της ΕΥΠ
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Η είδηση για την "παραίτηση" του Ι. Κοραντή (φωτογραφία) από τη διοίκηση της ΕΥΠ σε αυτή την συγκυρία , που πρώτο την αποκάλυψε το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com (διαβάστε εδώ), έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Άλλοι λένε ότι "πλήρωσε" τις διαρροές, από το εσωτερικό της ΕΥΠ, που αποκαλύφθηκαν στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου. Κι άλλοι λένε ότι ζήτησαν για δικούς τους λόγους την κεφαλή του "επί πίνακι" κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Πάντως με την τοποθέτηση Παπαγγελόπουλου "σπάει" η παράδοση των τελευταίων χρόνων να τοποθετείται διοικητής της ΕΥΠ προερχόμενος από το διπλωματικό σώμα. Ο Κοραντής είχε τοποθετηθεί όταν υπουργός Δημόσιας Τάξης ήταν ο Βύρων Πολύδωρας, κατόπιν παρασκηνιακής "εισήγησης" -σύμφωνα με πληροφορίες- του πρώην πρωθυπουργού Κων. Μητσοτάκη.

13 σχόλια

  1. Mήπως την παραίτηση ζήτησε από το Πάκη Ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6:37

    και εσένα τι σε νοιάζει, ρε κωλομπλούπερ;

    (Ή νομίζεις ότι δεν έγινες αντιληπτός;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ
    ΕΚΟΒΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΗΤΑΝ ΠΡΟΞΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
    ΚΡΥΠΤΟ-ΧΟΥΝΤΟ-ΔΕΞΙΟ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ENA ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ.

    "Τι έχουν να πουν τώρα οι τιμητές του νόμου και της ηθικής για το Βατοπέδι;
    Ως πολίτες το τελευταίο χρόνο έχουμε κατακλυστεί από σειρά καταγγελιών σε νομικό και πολιτικό επίπεδο για το σκάνδαλο (εντός ή εκτός εισαγωγικών) του Βατοπεδίου. Πολύωρες αναφορές στις τηλεοράσεις, πολλά πρωτοσέλιδα στις...εφημερίδες, πολλές αναφορές στα blog.

    Mία υπόθεση που κυριάρχησε στη πολιτική ζωή, περισσότερο ακόμα και από τη διεθνή οικονομική κρίση. Και ενώ έχει εμπεδωθεί στην κοινή γνώμη μία ξεκάθαρη αντίληψη περί σκανδάλων , πολιτικών ευθυνών συγκεκριμένων προσώπων κλπ η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης, (όπου απορρίπτει τις αγωγές φορέων της Ξάνθης και της Χαλκιδικής κατά της Μονής και δεν ακυρώνει τα συμβόλαια ανταλλαγής για τη λίμνη Βιστωνίδα) δημιουργεί νέα δεδομένα –τουλάχιστον- σε νομικό επίπεδο.

    Ελπίζω για λόγους ηθικής, δικαιοσύνης και δεοντολογίας η συγκεκριμένη απόφαση να τύχει ανάλογης προβολής και δημοσιότητας με αυτή που υπήρχε τόσο καιρό. Γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να προβάλλεται μόνο όταν εξυπηρετεί εκατέρωθεν συμφέροντα ή πολιτικές στρατηγικές. Σε κάθε περίπτωση έχει ενδιαφέρον να δούμε τη στάση των ΜΜΕ, καθώς και των πολιτικών κομμάτων με βάση τα νέα δεδομένα.

    Θα ήταν πολύ άσχημη η σιωπή και η υποβάθμιση των γεγονότων γιατί τότε θα δικαιωθούν αυτοί (οι λίγοι) που εκτιμούσαν από την πρώτη στιγμή, ότι σε αυτή την υπόθεση έχει πέσει πολύ λάσπη και έχουν στοχοποιηθεί άνθρωποι μόνο και μόνο για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών μικροκομματικών συμφερόντων "

    ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ !
    ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΚΑΛΑΚΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μας πει ο Αραβαντινος,κουμπαρος του εμπορου ναρκωτικων Ζεκεριδη και αρχιδεσμοφυλακας οταν με ορθανοιχτη πορτα δραπετευσαν 90 κταρουμενοι μερα μεσημερι.

    Ο αειμνηστος αγωνιστης της Δημοκρατιας Γιαννοπουλος ειναι υπευθυνος για τη μετατροπη της Δικαιοσυνης σε υπονομο.

    Η γραμματεας του καταδικαστηκε ως εντολεας του βασανισμου της γυναικας του Παπαδια,Βελιμαχιτη.

    Η ιστορια ξεκινα με τους Αθανασοπουλο(Γιουγκοσλαυικο καλαμποκι και δημιο του Παγκρατιδη ωστε να μη γινουν ερευνες για γονο πλουσιας οικογενειας ως Δρακου του Σειχ Σου,Ασημακοπουλο ΓΓΔικαιοσυνης,την εξοντωση του εισαγγελεα στη Θεσσαλονικη Λογοθετη ο οποιος ο ανθρωπος δε μιλα πλεον γιατι ξερει οτι ΟΛΟΙ οι ανωτατοι δικαστικοι ειναι βρωμικοι.Ας θυμηθουμε και τη Γιαταγανα,την αποφυλακιση του Τουρκου Σαιτ Σαμπαν και την εξοντωση οσων δικαστικων στη Θεσσαλονικη προσπαθησαν να σταθουν στο υψος τους.
    Ας θυμηθουμε τη δολοφονια του Φλουδα και το βουλευτη της Ν.Δημοκρατιας που ηταν δικηγορος σε υποθεση μαστρωπειας που κατεληξε στην τραγικη αυτοκτονια της νεαρης Βουλγαρας που κατηγγειλε τις κτηνωδιες σε βαρος της συγκατοικου της.

    Ας θυμηθουμε τους αστυνομικους που διηυθυναν οικους ανοχης στα Λαδαδικα στη Θεσσαλονικη και ας βγει ο καθε γελοιος ΠΑΣΟΚος να μας μιλησει για διαφθορα σημερα.

    Η αστυνομια και οι δικαστικοι ειναι συνεταιροι των δις Ευρω του παραεμποριου,παλιοτερα στο Πανεπιστημιο και τωρα σε ολες τις πολεις με τους εχοντες ασυλια παρανομους μικροπολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί να περιμένεις από αφισσοκολλητές;
    Να παραδεχθούν αυτό που βλέπει και ένα μικρό παιδί;
    Το να επιλέξω να μην βλέπω την αλήθεια όταν δεν με "βολεύει", είναι ένας από τους πέντε μηχανισμούς αμύνης του εγώ, σύμφωνα με τον Φρόϋντ.
    Αμφισβητούν ότι ο Γιωργάκης χάθηκε με το κανό, αμφισβητούν το πέσιμο με το ποδήλατο, αμφισβητούν που έβαλε το κερί στο μανουάλι μαζί με το ποτηράκι το Πάσχα στην Πάρο (παρόλο που είναι και σε βίντεο στο youtube).
    Εάν οι κακόμοιροι οι πασόκοι είχαν την παραμικρή υγιή κριτική σκέψη θα τον είχαν πετάξει με τις κλωτσιές από το κόμμα, δεν κάνει το παιδί.
    Θα έβλεπαν ξεκάθαρα ότι είναι καθυστερημένο, η σκέψη του δεν έχει καμμία συνοχή.
    Κάποιοι το βλέπουν, αλλά τώρα είναι αργά πιά.
    Μπλέξανε και δεν μπορούν να κάνουν πίσω.
    Σπρώχνουν και ότι γίνει.
    Καλά ξεμπερδέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !
    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.
    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.
    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.
    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);
    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.
    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.
    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;
    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!
    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του σίγουρα θα σκίσει, και αυτό εννοείται.
    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια, αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

    ή πως ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ...

    Ας δούμε μερικά μεγέθη της τελευταίας πενταετίας σε σχέση με τις τιμές της βενζίνης.

    Δεκέμβριος 2003:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=.80 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =59 Δολάρια ή 73,75 ΕΥΡΩ
    Τιμή στα πρατήρια: 57 λεπτά το λίτρο.


    Ιούλιος 2008:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=1,54 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =149 Δολάρια ή 97 ΕΥΡΩ το λίτρο
    Τιμή στα πρατήρια: 1,30 λεπτά το λίτρο.


    Ιούλιος 2009:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=1,40 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =63,50 Δολάρια ή 45 ΕΥΡΩ το λίτρο
    Τιμή στα πρατήρια: 1,14 λεπτά το λίτρο.


    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
    Σε σχέση με τα δεδομένα του 2004 η βενζίνη σήμερα έπρεπε να πουλιέται 48,90 λεπτά+6 λεπτά ο πρόσθετος φόρος=48,96 λεπτά.

    Σε σχέση με τα δεδομένα του Ιουλίου του 2008 η βενζίνη σήμερα έπρεπε να πουλιέται 65 λεπτά+6 λεπτά ο πρόσθετος φόρος=71 λεπτά.

    ΑΡΑ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Σε σύγκριση με το 2004 μας κλέβουν 65 λεπτά το λίτρο, σε σχέση δε με τα πεπραγμένα της νέας διακυβέρνησης του 2008 μας κλέβουν 43 λεπτά σε σχέση με το 2008.

    ΑΡΑ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..

    Το πιο αισχρό είναι ότι στις κυριακάτικες εφημερίδες έβαλαν διαφήμιση για το πόσο φθηνοί είμαστε σε σχέση με την Ευρώπη. Αυτό ήταν το μόνο τους επιχείρημα. Ξεχνάνε να μας πούν ότι ιστορικά η πολιτική των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων είναι η αποθάρρυνση χρήσης του ΙΧ, η δυνατότητα χρήσης πετρελαίου κίνησης και υγραερίου, οι άριστες συγκοινωνίες, οι υψηλοί μισθοί.

    ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.

    ΑΙΣΧΟΣ !! Ο Ελληνικός λαός πληρώνει και το νταβατζιλίκι στη βενζίνη και τη διαφήμιση της κλεψιάς του.

    ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

    ΕΜ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΥ, ΚΟΤΖΑΜ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ, ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΤΑΒΓΑΛΕΣ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ?
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ?
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?
    ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ [ΜΑΡΚΟΓΙΑΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ]
    ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ Η ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΙΣ Η ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Η ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΡΕΝΟ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑΧΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ!
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.
    ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πριν αλεκτωρ λαλησει!!

    Σας το εχει ηδη πει ο δρ κουτσουκος οτι βαδιζουμε για στυγνη δικτατορια

    και περιεργως σιωπατε!!!

    σε ενα χρονο θα κλαιτε ομαδικα γιατι θα ειναι αργα!!

    ποιος θελετε να σας το πει? η απογευματινη??

    Κοιμηθειτε ακομα λιγο!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ!!

    ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΥΦΥΙΑ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!

    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σουρωτήρι ήτανε η ΕΥΠ ,
    ακούγανε,
    γράφανε,
    μεταφέρανε , για τη γυναίκα του Μαρκογιαννάκη , για τον Καμένο , και ποιος ξέρει τι άλλο ήτανε έτοιμοι να ξεράσουνε. Αυτό το πράγμα ποιος πολιτικός το θεωρεί Υπηρεσία ;
    ΚΑΤΗΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝΕ.
    Να μπει ένας νοικοκύρης ,
    εχέμυθος ,
    άνθρωπος που να ξέρει πότε πρέπει να μιλάει ,
    πότε να σιωπά και
    πότε να κουκουλώνει .
    Μπας και πάει αυτός ο τόπος ένα βήμα μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση