GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Καραμανλής έκλεισε εσπευσμένα ...‏

την Βουλή και δεν πρόκειται να την ανοίξει μέχρι τις εκλογές . Tο μυστικό του Μαΐου. Aπό το http://kontari.blogspot.com/ Έξι «παίκτες» στη σ...

την Βουλή και δεν πρόκειται να την ανοίξει μέχρι τις εκλογές. Tο μυστικό του Μαΐου.

Aπό το http://kontari.blogspot.com/

Έξι «παίκτες» στη σκακιέρα του ανασχηματισμού. Το τηλεοπτικό σποτ της Ν.Δ. με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή μεταδόθηκε δεκάδες φορές κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας της προεκλογικής εκστρατείας. Λίγοι όμως αποκωδικοποίησαν τα μηνύματά του και ακόμα λιγότεροι υποπτεύθηκαν ότι σ' ένα σποτάκι διάρκειας ογδόντα δευτερολέπτων μπορεί να κρύβονται μυστικά για τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας: τις επερχόμενες αλλά και τις πολύ πρόσφατες. Μπορεί να κρύβονται οι απαντήσεις στο ερώτημα «γιατί έκλεισε ξαφνικά ο Καραμανλής τη Βουλή;» ή «γιατί μπορεί να μην την ανοίξει ξανά; (προκηρύσσοντας εκλογές). Το επίμαχο τηλεοπτικό σποτ «γυρίστηκε» μετά την απόφαση Καραμανλή να κλείσει τη Βουλή και, μέχρι να εγκριθεί από τον πρωθυπουργό για να προβληθεί, υπέστη...
μοντάζ τρεις φορές. Σε αυτό προβάλλονταν κατά σειρά πλάνα από τις συναντήσεις Καραμανλή με τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν (δύο φορές!), με τον Κινέζο πρόεδρο Χου Τζιντάο, με τον Γάλλο πρόεδρο Σαρκοζί, με τη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ και (στο τέλος!) με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Ο λόγος που το σποτάκι υπέστη τόσο λεπτομερή επεξεργασία ήταν ότι ο Κ. Καραμανλής και το επιτελείο του ήθελαν συγκεκριμένη δοσολογία στο κωδικοποιημένο μήνυμα: Η πρώτη βερσιόν είχε υπερβολικές εξάρσεις πατριωτισμού (και «αντί»...), ενώ η δεύτερη θεωρήθηκε «λάιτ».
Σχέδιο ανατροπής. Η αίσθηση που υπάρχει σε υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές αυτό τον καιρό είναι ότι ο κ. Καραμανλής έκλεισε ξαφνικά τη Βουλή μόλις πληροφορήθηκε ότι έγινε «εξωτερική» διαχείριση της υπόθεσης Siemens με σκοπό να πληγεί σημαντικό στέλεχος της Ν.Δ. και να οδηγηθεί η κυβέρνησή του σε πτώση. Η πεποίθηση αυτή ενισχύθηκε σε κυβερνητικούς κύκλους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας όταν έφθασε στα χέρια της κυβέρνησης το τηλεγράφημα του πρέσβημας στην Ουρουγουάη κ. Δεικτάκηγια το φυγόδικο Καραβέλα. Αυτό που αρχικώς κίνησε υποψίες είναι ότι ο επικεφαλής της Επιτροπής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματοςστην Ουρουγουάη ανέφερε στονπρέσβη ότι ο Καραβέλας σχετίζεται με την υπόθεση Siemens. «Πού το ήξερε;», αναρωτήθηκαν αρχικώς,για να ενημερωθούν μεταγενεστέρως ότι ο Ουρουγουανός αξιωματούχος λίγες μέρες πριν καλέσει τον πρέσβη για ενημέρωση είχε μεταβεί στη Νέα Υόρκη. Οι υποψίες ενισχύθηκαν έτι περαιτέρω από μία χρονική σύμπτωση: Η υπόθεση Καραβέλα, που στοίχισε
εκλογικά στη Ν.Δ., «έσκασε» στο σημείο εκείνο που ο Καραμανλής είχε μειώσει τη διαφορά στις 1,8 μονάδες από το ΠΑΣΟΚ. «Στα αστάθμιστα δείγματα η διαφορά εμφάνιζε τάσεις μηδενισμού μία εβδομάδα πριν από τις κάλπες», αποκαλύπτουν τώρα οι δημοσκόποι, οι οποίοι θεωρούν πως η υπόθεση Siemens στοίχισε στο κυβερνών κόμμα δύο τρεις μονάδες. Οι αιφνίδιες αυτές εξελίξεις, που πλήγωσαν την κυβέρνηση αλλά εν τέλει δεν αποσταθεροποίησαν τον Καραμανλή, έρχονται σε μια χρονική συγκυρία που εκδηλώνεται κινητικότητα σε τρία μέτωπα: στο Κυπριακό, στο Σκοπιανό, στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας.
Ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι εν όψει κρίσιμων αποφάσεων (λ.χ.για το Κυπριακό) στην Ελλάδα πρέπει να εκλεγεί κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή. Κι αυτό, αφού δεν κατέστη δυνατόν να συμβεί τώρα (το απέτρεψε ο Καραμανλής με το λουκέτο), θα πρέπει να έχει συμβεί μέχρι το Σεπτέμβριο. Ο πρωθυπουργός, που γνωρίζει αυτό το παρασκήνιο, ουσιαστικά καλείται να απαντήσει, όπως μας είπε κορυφαίος υπουργός, στο εξής δίλημμα: «Θα αφήσουμε τη Βουλή κλειστή και θα κάνουμε εκλογές ή θα την ανοίξουμε για να μας ρίξουν;».Αν και ο κ. Καραμανλής δήλωσε προεκλογικά (στον ΑΝΤΕΝΝΑ) ότι«δεν θα προκαλέσω εγώ εκλογές», εν τούτοις αυτή την ώρα προσανατολίζεται σε εκλογές το φθινόπωρο.
Γι' αυτό, άλλωστε, μετά την πρώτη ήττα της Ν.Δ. έπειτα από χρόνια συνέβη το πρωτοφανές: Δεν υπήρξε εσωστρέφεια. Υπουργοί και βουλευτές απέφυγαν να οξύνουν τους τόνους για τα αίτια της ήττας, ενώ δόθηκε οδηγία (η οποία παραδόξως τηρήθηκε!) να μην ανοίξει κανείς θέμα ανασχηματισμού, συνεδρίου ή συνεργασίας με τον ΛΑΟΣ. Όσο για το κωδικοποιημένο μήνυμα; Ελήφθη μεν από τους παραλήπτες του αλλά στο Μαξίμου γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια στο μέλλον.Η κυβερνητική πλειοψηφία κινδύνεψε δύο φορές μέσα στο χειμώνα αλλά άντεξε, ενώ αυτή τη φορά μέχρι τον Οκτώβριο που θ' ανοίξει η Βουλή είναι ασφαλής. Καλού, κακού πάντως στο Μαξίμου κράτησαν στο αρχείο τους και τη σκληρή βερσιόν του σποτ για την περίπτωση που χρειαστεί...

17 σχόλια

  1. ο καραμανλης θα πεσει εκ των εσω .φροντιζει γιαυτο ο μητσοτακικος ο παπαθανασιου και ο επισης γνωστοσ μητσοτακικος ο σουβλιας, με τα αντιλαϊκα μετρα που παιρνουν. αν δεν αντιδρασει αμεσα, σε λιγο ο βενιζελοσ με την ντορα θα ελθουν εισ πολιτικου γαμου κοινωνια και ΚΑΚ , ΓΑΠ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???
    ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΑΠΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Ντόρα,μια χαρά τα είπες για τον ανεκδιήγητο Καρατζαφέρη!Η πολυκατοικία μας δεν έχει χώρο για ακραίους,με φασίζουσα νοοτροπία!Ψάξτε τα παλιά videos του telecity όπου λέει τη Χρυσή Αυγή 'δικά μας παιδιά΄'και τους καλεί μαζί του,χέρι-χέρι.Όπου λέει πως η χούντα έκανε εθνοσωτήριο έργο,το ολοκαύτωμα είναι προπαγάνδα των Εβραίων,ο Χίτλερ μεγάλος ηγέτης και πολλά άλλα που θα σας κάνουν να φρίξετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11-7-09
    AΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟΚΑΝΑΛΑ
    Δικαιώθηκε η Ι.Μ. Βατοπαιδίου στο πρώτο δικαστήριο που έγινε μετά από μήνυση που έκανε ο πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ουρανούπολης και ο Δήμος Τρίγλιας για παράνομη ανταλλαγή
    α). της λίμνης Βιστωνίδας προς το δημόσιο(ο μηνυτής έλεγε πως η λίμνη είναι κοινόχρηστη και εκτός συναλλαγής)
    β). της έκτασης 8.800 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη που ο μηνυτής έλεγε πως είναι αρχαιολογικός χώρος, δάσος ή δασική έκταση εκτός συναλλαγής.
    Μάλιστα ζητούσαν την ακύρωση του συμβολαίου μεταξύ Ελληνικού δημοσίου και μονής.
    Το δικαστήριο δικαίωσε την Ι.Μ. με χθεσινή απόφαση λέγοντας ότι η Βιστωνίδα δεν είναι λιμνοθάλασσα αλλά λίμνη και ακόμα και αν είναι κοινόχρηστη λίμνη ορθώς η Ι.Μ. μεταβίβασε την λίμνη στο δημόσιο γιατί έτσι προστατεύετε και η κοινοχρησία αν αυτή υπάρχει.
    Το συμβόλαιο δεν είναι άκυρο και η λίμνη ανήκε στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου που σωστά την μεταβίβασε.
    Ενώ για την έκταση στην Ουρανούπολη το δικαστήριο είπε ....
    ότι ορθώς έγινε η μεταβίβαση και τυγχάνει της προστασίας του συντάγματος και των νόμων μετά από αυτή.
    Νατα που τα φωνάζαμε και δεν κάναμε φανφάρες και εντυπωσιασμούς. Θυμάστε τι λέγαμε και επιμέναμε όταν τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις έκραζαν;
    Τώρα θα μιλήσουν για παραδικαστικό; Σε μια συγκυρία που ήταν σε βάρος της Ι.Μ. αφού το θέμα χαρακτηρίστηκε ως το ...σκάνδαλο του αιώνα.
    Θα αναφερθούν τα κανάλια στην δικαστική απόφαση ή θα αφήσουν αιχμές ότι έκαναν...μάγια στους δικαστές;
    Θυμάστε που έγιναν αυτοψίες για να δούνε αν έχει ψάρια η λίμνη και αν είναι λιμνοθάλασσα;
    Ε, τώρα η δικαστική απόφαση δικαιώνει την Ι.Μ. Βατοπαιδίου.
    Όλη η περιοχή του δήμου Τρίγλιας δόθηκε στο δημόσιο και στον Δήμο Τρίγλιας το 1924 προκειμένου η λίμνη Βιστωνίδα να παραμείνει στην κυριότητα της μονής. Εδώ ισχύει αυτό που λέμε: "ουδείς πιο βέβαιος εχθρός του ευεργετηθέντος"

    Από το τροκτικό ; 11-7-2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΠΛΟΓΚΟΣΚΥΛΕΟΙ,
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ Ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΜΙΖΑ 6,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ C4I.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.
    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
    Ακούγεται έντονα ότι ο δόκτωρ μπουζούκος θα είναι πρωτοκλασάτο υπουργός της κυβέρνησης του Γιωργάκη από Μάρτη.
    Γι’ αυτό να μην τον κοροϊδεύετε, μπορεί να χρειαστείτε ρουσφέτια.
    Να μην κοροϊδεύετε λέω και εσείς συνεχίζετε να μειδιάτε.
    Να μην ξεχνάτε ότι ο Γιωργάκης είναι ικανός για όλα.
    Και δεν είναι μόνο οι περιπέτειες στο Σχοινιά, που πήγε να κάνει τον Ιντιάνα Τζόουνς και τον ψάχνανε οι ψαράδες. Κοψοχόλιασε ο Καραμανλής για κανα δίωρο, από ότι έμαθα αλλά τέλος καλό όλα καλά.
    Εγώ πάντως όταν θυμάμαι τις τούμπες με το ποδήλατο φτιάχνω συκώτι!
    Άσε που αξέχαστο επίσης θα μου μείνει το βίντεο από το Πάσχα στην Πάρο, που έβαλε το κεράκι στο μανουάλι ΜΑΖΙ με το πλαστικό ποτηράκι.
    Η αλήθεια είναι ότι δεύτερος Γιωργάκης δεν υπάρχει.
    ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ.
    Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τέτοιο πολιτικό στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως θα έπρεπε η ΕΡΤ & η ΝΕΤ να μετονομασθούν σε ΕΡΤΝΔ και ΝΕΤΝΔ αντίστοιχα, αυτό θα ήταν πιο τίμιο νομίζω.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιαδήποτε σχόλια για τα διάφορα σχέδια του Γιωργάκη (αντιμετώπιση παγκόσμιας κρίσης, πανδημίας, τρομοκρατίας, τουρκίας, πγδμ, κλπ) είναι πραγματικά ΠΕΡΙΤΤΑ.
    Μοιράζει αόριστες υποσχέσεις δεξιά και αριστερά χωρίς κανένα περιεχόμενο, συγκεκριμένη δέσμευση, θεσμική συνοχή ή οικονομική κοστολόγηση.
    Όποιος τον πιστεύει είναι είτε παντελώς ηλίθιος ή έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.
    Προσωπικά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το άτομο αυτό είναι από άλλο πλανήτη.
    Αν γίνει πρωθυπουργός ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.
    (στα σπίτια μας βέβαια γιατί οι περισσότεροι Έλληνες θα είμαστε άνεργοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το συγκεκριμένο σχόλιο μου θυμίζει τις παπαρολογίες τύπου σπίνου για 100 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρει όποιος ρίξει τον Καραμανλή .
    Τα δεξιά σενάρια που θέλουν να υποσκάπτεται η κυβέρνηση επειδή έχει αντιαμερικανική δήθεν πολιτική ,είναι σενάρια Ρηγίλλης τα οποία προσπαθούν να κρύψουν την ανικανότητα και το κατάντημα αυτής της άθλιας κυβέρνησης.

    Δεν πρόκειται δεξιούληδες να αναστήσετε τον πεθαμένο και καλά θα κάνετε να τα μαζέψετε μια ώρα γρηγορότερα , ο ΜΠΕΤΟΥΓΙΑΣ μας έχει γονατίσει μας πήρε και τα σώβρακα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠτη που το εγραψε! Τι φαντασία ! τι σχολιασμος! τι ποιητικο ευρος! αντε και σε βιπερ για την παραλια στην ΙΟ (οταν θα φυλας τον τεμπελχανα της ραφηνας)!
    Α! και μια απαντηση για τους αμερικανοφαγους ληστες αδεξουλιδες..
    Νεα συμφωνια για την ΣΟΥΔΑ! με ενισχυση του ρολου των αμερικανών
    αυτα δεν τα ξερετε στην ΚΥΠ η εσυ εισαι σε αλλο τμημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΟΥΓΙΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ; ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ; ΝΑ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΑ ! Ο ΠΑΣΟΚ poisinos ΕΝΑΙ
    ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ
    ΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΩΝ ΣΑΧΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Και με αυτά τα καινούργια δεδομένα.
    Δημιουργούνται ΔΥΟ ερωτήματα.

    1ο) ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΧΛΕΣ ΚΑΙ..
    EINAI ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.
    και αν οχι...

    2ο) στο Πασόκ την ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.
    Πως τους την δίνουν ?
    Με το Μέτρο ? Με το κιλό ?
    Με τον αριθμό των ΥΠΟΘΕΤΩΝ ?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νεα Δημοκρατία

    αν τους χαρτζηλικώσεις, μπορείς να τους γαμήσεις.

    Είναι πουτάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. FASISTARIA THA SAS DEIRO OLOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 30 Ιουλ 2009 10:57:00 πμ

    ΟΠΑ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.
    Τον λυπουμαι ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση