GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμπλέκουν και τον Σπ. Σπυρίδωνα...

...με τον Βλαστό και τον Τρομπούκη . Από το http://www.adiakritos.gr/?p=3412 . ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ Μ...

...με τον Βλαστό και τον Τρομπούκη
.
Από το http://www.adiakritos.gr/?p=3412
.
ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ! ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
Ένα απο τα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. και νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, το κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Σπύρο Σπυρίδωνα, προσωπικό φίλο του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, εμπλέκουν σε περίεργες συζητήσεις στις περίφημες τηλεφωνικές συνομιλίες της Μαφίας, τα μέλη του συνδικάτου Βλαστός και Τρομπούκης.
Σύμφωνα με το περιεχόμενο των συνομιλιών του εργολάβου δημοσίων έργων Γιώργου Τρομπούκη με τον Παναγιώτη Βλαστό, ο Τρομπούκης κάνει λόγο για 700.000 που τα είχε δανείσει σε κάποιον καθ’υπόδειξην κάποιου Σπυρίδωνα ” αυτός με το έργο τότε”, όπως αναφέρεται, “του αλλουνού του Σπυρίδωνα που είναι πιο σοβαρός, πιο κύριος”.
Επίσης ευθέως στις περίεργες μπίζνες του Τρομπούκη αναφέρεται από τον ίδιο: “Βάζω και τον Σπυρίδωνα μέσα, μπερδεύω και τον Περιφερειάρχη τον αδερφό του που πήγα να πάρω ένα έργο και έδωσα τα λεφτά, να μην μπορούν αυτοί να κάνουν τοκογλυφίες και αρχ…”.
Σύμφωνα με όσα υποννούνται από...
τις συνομιλίες έχουμε νά κάνουμε με μια υπόθεση εξαιρετικά περίεργη. Πρόσωπα που αναφέρονται, εκτός από το κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ με ένα έργο στον Αστακό (πιθανόν τα έργα στο λιμάνι αρμοδιότητος του κ. Σπυρίδωνα), είναι ο αδερφός του κ. Σπυρίδωνα, επιχειρηματίας που προμηθεύει λουλούδια σε νυχτερινά κέντρα και παράλληλα πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Φωστήρα. Αντιπρόεδρος στην ομάδα ήταν ο μακαρίτης Γιώργος Αναγνωστόπουλος, συνεταίρος του Τρομπούκη. Κάποιος Καρναχωρίτης εμφανίζεται κολλητός του αδερφού του περιφειάρχη για τον οποίο απεργάζονται βομβιστική ενέργεια σε σούπερ μάρκετ που διατηρεί στους Θρακομακεδόνες.
Κάποια στιγμή για να πάρουν τα περίφημα 700.000 κάποιας επένδυσης που σχετίζεται με την οικογένεια Σπυρίδωνα, επιστρατεύουν και τον Βασίλη Στεφανάκο.
Απίστευτα πράγματα. Βόμβες, επιταγές, δημόσια έργα, λεφτά, απειλές, εκβιασμοί, κομματικά στελέχη φίλοι του πρωθυπουργού. Ένα κουβάρι υπονούμενων που βρωμοκοπάει διαφθορά και κομπίνα.
Νομίζουμε ότι ο κ. Σπυρίδωνας οφείλει-μετά από αυτό- να εξηγήσει. Γνώριζε τον Τρομπούκη; Και εαν ναι ποια είναι η επένδυση, τι σημαίνουν τα 700.000 και εαν ο ίδιος εκβιαζόταν ή απειλείτο για συγκεκριμένα θέματα. Και βέβαια εαν τον απειλούσαν, πότε κατέφυγε στις αρχές.

14 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΡΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ -ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 50 ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΤΟΥς ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ
    ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΠΑΞΕΣ.ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ.ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ.Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ.ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΑΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΑΚΑΜΑΤΗΣ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???
    ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΑΠΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΡΕΣΕ Η ΖΕΣΤΗ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ.
    -ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ-
    ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ
    ΑΦΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ
    ΣΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΥΘΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δηλαδή να μη βρεθεί μπλεγμένος ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστά ανάφερες: "...ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!"

    http://www.youtube.com/watch?v=HMHjaWVoW1M&feature=related

    Καπετάν Μακρής. Όταν αρχίζεις και ενώνεις τις τελείες, αρχίζει και φαίνεται η μαγική εικόνα. Πολιτικοί, εγκληματίες κ.λ.π. κ.λ.π. Σαν τις φωτιές που ξεπηδούν ταυτόχρονα από Χ διαφορετικά σημεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗΣ,ΣΑΛΜΑΣ,ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ Η ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΚΑΡΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν το κλεισουνε γρηγορα το θεμα, μας βλεπω ολους μπλεγμενους,αυτος δεν ειναι βλαστος, σεκογια ειναι 188 χρονων (1821-2009)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμος-28 Ιουλ 2009 8:26:00 μμ

    "ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ
    ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ".

    Οχι και η Νατασα φιλη του Βλαστου, αλλουνου ΝΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
    Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός άλλης μιας υποτελούς αποικίας τους στη βαλκανική.
    ΚΑΙ αργόστροφος ΚΑΙ δοσίλογος ΚΑΙ μισός (εξ’ αίματος) αμερικάνος.
    Εντάξει, με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο) ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει.
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με αυτά τα καινούργια δεδομένα.
    Δημιουργούνται ΔΥΟ ερωτήματα.
    1ο) ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ. EINAI ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.
    και αν οχι...
    2ο) στο Πασόκ την ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.
    Πως τους την δίνουν ?
    Με το Μέτρο ? Με το κιλό ?
    Με τον αριθμό των ΥΠΟΘΕΤΩΝ ?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11;22 Α ρε ΣΠΙΝΟ καυμό που έχεις με τους νεοδημοκράτες. Αφού από τα γραφόμενα σου φαίνεσαι γιατί υπογράφεις ως ανώνυμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.
    Θα μας σώσει ο Γιωργάκης από τη γρίπη H1N1.
    Ξέρετε γιατί;
    Γιατί έχει σχέδιο.
    Για όλα έχει σχέδια ο μπαγάσας (απλά δεν τα λέει για να μην του τα αντιγράψει αυτός ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής)
    Σοβαρά τώρα, βγάλτε επιτέλους τα κομματικά γυαλιά και προσπαθήστε να δείτε την αλήθεια κατάματα Να δείτε αυτό που βλέπει και ένα μικρό παιδί, ή ένας τσοπάνης της Πέρα Βρύσης Καλαμπάκας.
    Αμφισβητείτε ότι ο Γιωργάκης χάθηκε με το κανό, αμφισβητείτε το πέσιμο με το ποδήλατο, αμφισβητείτε που έβαλε το κερί στο μανουάλι μαζί με το ποτηράκι το Πάσχα στην Πάρο (παρόλο που είναι και σε βίντεο στο youtube).
    Δεν μπορείτε να δείτε ότι είναι καθυστερημένο, η σκέψη του δεν έχει καμμία συνοχή.
    Τα νέα οράματα και τα άλλα αόριστα παραληρήματα που ευαγγελίζεται, τα διαβάζει σε αμερικάνικα περιοδικά ποικίλης ύλης. Εάν είχατε πραγματικά συνειδητοποιήσει περί τίνος πρόκειται θα τον είχατε πετάξει με τις κλωτσιές.
    Δεν κάνει το παιδί.
    Οι υπόλοιποι πασόκοι βουλευτές το βλέπουν, αλλά τώρα είναι αργά πιά.
    Μπλέξανε και δεν μπορούν να κάνουν πίσω.
    Σπρώχνουν και ότι γίνει.
    Καλά ξεμπερδέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει.
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα» με ωραίο απαλό φόντο ή να χαιρετάει τον κόσμο μπροστά στις στημένες κάμερες με το πλαστικό του αμερικάνικο χαμόγελο (αλά τζίμμυ κάρτερ)
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, για να συγχρονίζεται η γλώσσα του με το λειψό εγκέφαλο (για να γλυτώνει και τα σαρδάμ).
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον εμπλεκόμενο στη συνομωσία του Βατοπεδίου και στο σκάνδαλο Μίζενς Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα για το πώς αισθάνεται ο ελληνικός λαός.
    5. Όταν τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος ΠΡΩΤΟΝ απομακρύνουν τις κάμερες και δεύτερον τον παρακολουθούν από κοντά να μη χαθεί (όπως με το κανό στο Σχοινιά) ή να μην πάθει πάλι κανένα ατύχημα (όπως με το ποδήλατο).
    ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.
    Εκλογές τώρα για να «σωθούμε» μια ώρα αρχίτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση