GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΟ έχει γεμίσει από μαθητευόμενους μάγους...‏

Γράφει ο Κλέφτης του Πάντοτε . Ο ΠΑΟ απέδειξε στην Τσεχία, ότι έχει γεμίσει από μαθητευόμενους μάγους και εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Και ...

Γράφει ο Κλέφτης του Πάντοτε
.
Ο ΠΑΟ απέδειξε στην Τσεχία, ότι έχει γεμίσει από μαθητευόμενους μάγους και εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Και όσοι βιαστούν να βγουν και να πουν ότι «η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα» και άλλα τέτοια τραγικά, γίνονται πιο γελοίοι από ότι πραγματικά είναι.
Ο ΠΑΟ κατέβηκε στο ματς με τη Σπάρτα με ένα σύστημα που ουδέποτε είχε χρησιμοποιήσει στην προετοιμασία του και με τις τραγικές γιόμες να δίνουν και να παίρνουν. Η μπάλα στα ουράνια μπας και τη βρει ο πανύψηλος Σισέ με τον γίγαντα Σαλπιγγίδη.
Στην άμυνα ο Μπιέρσμιρ ήταν απλά ανέτοιμος, ο Σπυρόπουλος ξεφούσκωσε, ο Καντέ έτσι και έτσι και...

ο Βύντρα ήταν ο γνωστός Βύντρα που δικαίως βρίζουν απανταχού οι Παναθηναϊκοί. Τόσα χρόνια κανείς δεν έχει δει ότι το παλικάρι δεν κάνει για αμυντικός στον ΠΑΟ;
Στον πάγκο ο…Παϊτέρης κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και αλίμονο αν θα κάνει Χριστούγεννα φέτος στην Ελλάδα.
Τα…συγχαρητήρια μας στον κ. Αντωνίου και στον κ. Πατέρα που βλέπουν…μπάλα! Γέμισαν τον ΠΑΟ με αμυντικούς χαφ, πήραν έναν αμυντικό από το κάτω ράφι κι άλλον έναν που είναι εμφανές ότι δεν έμπειρος και έναν πανάκριβο επιθετικό ο οποίος περιμένει τη μπάλα από το πουθενά γιατί δεν υπάρχει παίκτης να του τη δώσει!
Για να μην τρελαίνεστε οι Παναθηναϊκοί, αν δεν αλλάξουν σύντομα τα πράγματα, μία από τα ίδια θα είναι το έργο και φέτος…

5 σχόλια

  1. Ο Οτσαλάν δεν"Οθωμανοποιήθηκε τώρα, ο Οτσαλάν ήταν και είναι πράκτορας της Τουρκίας με σκοπό όταν περιφερόταν από εδώ και από εκεί να βγάλει στον αφρό κάποιους ανεγκέφαλους που θα τους χρησιμοποιεί για διάφορους σκοπούς, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΕΊΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE PAIDIA TI ASXOLISTE ME AYTES TIS OMADES POY DEN EINAI TIPOTA ALLO PARA APO MIA ANONYMH ETAIREIA.

    EINAI KATI SAN NA LEME NA XEIROKROTAME SAN KOPANIA THN TADE ETAIREIA POY EIXE KERDH KAI NA YPOTIMAME KAPOIA ALH POY DEN EIXE .KLP.

    TO PODOSFERO EXASE THN EGLH POY EIXE KAPOTE.

    SHMERA EXOYN FEREI OLOYS TOY MALAKES TOY EKSORETIKOY KAI MERIKOI AFIONISMENOI EDO STHN ELLADA TOYS KANOYN HROES POY TELIKA EINAI XOREYTRIES ME FANTEZI ZARTIERES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδώ ο κόσμος χάνεται και εσείς ασχολείστε με την μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σβήνει τις κάμερες... η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων….Η εξαρτημένη από την κυβέρνηση παρακαλώ.
    Ποιοι περίμεναν να γίνει πρώτα νόμος του κράτους και μετά να δημοσιοποιήσουν την απόφαση; Σε ποιους τα πουλάνε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOS -- SOS -- SOS

    ΄Ελληνες ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    Αν πάτε στη παραλία και δείτε την θάλασσα βρώμικη να μη μπείτε για μπάνιο.Σίγουρα θα κάνει μπάνιο κάποιος υπουργός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και θα έχει βρωμίσει το νερό από αυτόν.
    Αν πάλι δείτε το νερό τόσο βρώμικο που μαυρίζει και έχει χολέρα ,τότε σίγουρα θα κάνει μπάνιο ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ. Προσοχη υπάρχει κίνδυνος πανδημίας μη πλησιάζετε τους βρωμιάριδες.!!!!!Διώξτε τους όσο είναι καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση