GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η λογοκρισία στο θεοκρατικό Ισραήλ...

Tου Κώστα Μπετινάκη από το http://deltio11.blogspot.com/ . Το διαδίκτυο είναι η νέα αγορά. Εκτός από προϊόντα, όμως προωθούνται και ιδέες. Κ...

Tου Κώστα Μπετινάκη
.
Το διαδίκτυο είναι η νέα αγορά. Εκτός από προϊόντα, όμως προωθούνται και ιδέες. Και ανάμεσα στις ιδέες περνάει και η προπαγάνδα. Κάπου εκεί αρχίζει και ο πόλεμος στο Ιντερνετ…
Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών ενέκρινε νέο σχέδιο: να χρηματοδοτήσει ειδική υπηρεσία από άριστα εκπαιδευμένους μπλόγκερς που θα παρεμβαίνουν και θα απαντούν σε όλα τα δημοσιεύματα που γίνονται στα μπλογκς απανταχού γης, προκειμένου να περνάει η επίσημη ισραηλινή άποψη. Το αρχικό σχέδιο χρηματοδοτείται με ένα πενιχρό ποσό των 150.000 $, αλλά αν το κόλπο πιάσει τότε φυσικά, το ποσό θα αυξηθεί.
Για την διαδικτυακή προπαγάνδα σύμφωνα με το σχέδιο του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, θα...
προσληφθούν νεαρά άτομα που γνωρίζουν καλά ξένες γλώσσες, και έχουν σπουδάσει Επικοινωνία, Πολιτικές Επιστήμες ή Νομικά, ή ακόμα και «όσοι απέκτησαν παρόμοια πείρα όταν υπηρέτησαν στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και κυρίως στην ανάλυση πληροφοριών». Κύριο προσόν θεωρείται να «γνωρίζουν από μπλογκς».

Το λυπηρό φυσικά είναι πως α οι Ισραηλινοί πολίτες πίστευαν πως το κράτος τους έχει δίκηο, δεν θα χρειαζόταν να δημιουργηθεί μια ανάλογη υπηρεσία.


Να δούμε λοιπόν, πως θα δικαιολογήσουν μερικά «παράξενα», που δεν έχουν σχέση με το Παλαιστινιακό, αλλά με την καθημερινή ζωή, στο θεοκρατικό κράτος του Ισραήλ.

Πρώτη είδηση οι ταραχές ανάμεσα σε εκατοντάδες «υπερορθόδοξους» Εβραίους που συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις στην Ιερουσαλήμ, επειδή εμπόδιζαν –το Σάββατο ημέρα αργίας- την λειτουργία ενός σταθμού αυτοκινήτων, στο κέντρο της πόλης. Επιχείρημά τους: «Η λειτουργία του χώρους στάθμευσης και το Σάββατο θα οδηγήσει και στο άνοιγμα των καταστημάτων».

Είναι παλιά η διαμάχη των υπερορθόδοξων εβραίων με τη συνεργασία των μηχανών. Έτσι και τολμήσει κάποιος οδηγός να περάσει από τη γειτονιά τους με το αυτοκίνητο μέρα Σάββατο, θα δεχθεί επίθεση με πέτρες. Στα μεγάλα ξενοδοχεία υπάρχουν ανελκυστήρες του Σαββάτου, που λειτουργούν αυτόματα. Το ένα σταματά στους μονούς και το άλλο στους ζυγούς ορόφους. Για να μην χρειαστεί ο υπερορθόδοξος εβραίος να χρησιμοποιήσει το κουμπί. (Ένα ερώτημα που δεν έχω πάρει απάντηση: Το καζανάκι πως το λειτουργούν το Σάββατο;).

Δεν είναι το Σάββατο όμως που δημιουργεί προβλήματα στο Θεοκρατικό Ισραήλ. Ημέρα που όλοι πρέπει να αναπαύονται, να μην κάνουν οποιαδήποτε εργασία, η να «συνεργάζονται» με μηχανήματα ή να εμπορεύονται…

Από τα πρώτα μέτρα που ελήφθησαν στο Ισραήλ με την εμφάνιση της «γρίπης των χοίρων», ήταν να της …αλλάξουν όνομα, επειδή δεν ήταν «κοσέρ». Την είπαν «μεξικάνικη γρίπη», επειδή οτιδήποτε έχει σχέση με χοιρινά είναι μολυσμένο (έχουν την ίδια προκατάληψη με τους μουσουλμάνους).

Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους πιστούς στο Ισραήλ, κατά πόσο είναι αποδεκτό να γράφουν μουσική και να τραγουδούν κάποιοι αποκλειστικά χρησιμοποιώντας παραδοσιακή μουσική και στίχους «yidis» από τις Γραφές, όπως ο συνθέτης Λίπα Σμέλτσερ που ντύνεται με ρούχα των εβραίων Χαρεντί.

«Οδηγούν τους νέους σε παραπλανητικούς δρόμους και δημιουργούν αρνητική επιρροή στη νέα γενιά», υποστηρίζει ο υπερορθόδοξος ραβίνος Εφραίμ Λουφτ, επικεφαλής υπερορθόδοξου οργανισμού λογοκρισίας που αποκαλείται «Επιτροπή για την εβραϊκή μουσική».

Αλλά η παράνοια που οδηγεί η προσήλωση στο θρησκευτικό φανατισμό –που θέλουν να κατηγορούν τους μουσουλμάνους- δεν έχει τελειωμό στο Ισραήλ.

Δύο υπερορθόδοξες ισραηλινές εφημερίδες παρενέβησαν με «φωτοσόπ» (θυμίζοντας σοβιετικά πρότυπα) και αφαίρεσαν τα πρόσωπα των γυναικών υπουργών από την «οικογενειακή» φωτογραφία της κυβέρνησης Νετανιάου μετά την ορκωμοσία. Η εφημερίδα «Γιατέντ Νεεμάν» έκανε ντίτζιταλ παρέμβαση και αντικατέστησε τις δύο γυναίκες υπουργούς με άνδρες συναδέλφους των. Η Σαα Τοβά δημοσίευσε τη φωτογραφία με μαύρο στο… επίμαχο σημείο. Γιατί; Η δημοσίευση φωτογραφίας γυναικών για τους υπερορθόδους εβραίους αποτελεί προσβολή στη γυναικεία σεμνότητα.

Μερικές ισραηλινές εφημερίδες δημοσίευσαν τις λογοκριμένες φωτογραφίες δίπλα στην πρωτότυπη κάνοντας χιούμορ: «Βρείτε τις κυρίες»…

(ΣΣ στυξ) Περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον, την απάντηση της νέας υπηρεσίας του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών… Αφού πρώτα δω τι θα απαντήσουν στο BBC απ΄όπου άντλησα το ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν όρια στην ισραηλινή προπαγάνδα. Στο δικτυακό τόπο του NEWSWEEK ο Νταν Εφρόν δημοσίευσε στις 10 Ιουλίου 09, ‘αρθρο που αποκαλύπτει: «Πώς να πουλήσεις στους Αμερικανούς την ιδέα των οικισμών των Ισραηλινών Εποίκων» (στα κατεχόμενα).

Γράφει λοιπόν, πως «για να πουλήσεις την ιδέα ότι οι Ισραηλινοί έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν ή και να επεκτείνουν τους εβραϊκούς οικισμούς στην Δυτική Οχθη, φτάνει να είσαι θετικός. Άλλαξε το θέμα μακριά από τους οικισμούς, προς την ειρήνη. Ανακάτεψε και εθνοκάθαρση…»

Αυτές τις προτάσεις κάνει κάποιος Φρανκ Λουντζ, πολιτικός σύμβουλος και δημοσκόπος, σε μια «εσωτερική έρευνα», που συνέταξε για την εδρεύουσα στην Ουάσιγκτον «Ισραηλινή Προοπτική». Πρόκειται για μελέτη 117 σελίδων με τίτλο «Το παγκόσμιο γλωσσικό λεξικό 2009της Ισραηλινής Προοπτικής» που στόχο έχει να προωθήσει την πλευρά της Ιστορίας που θέλει το Ισραήλ.

Περιλαμβάνει κεφάλαια, όπως «Πώς να μιλάτε για την Παλαιστινιακή Αυτοδιοίκηση» και «Η γλώσσα για την αντιμετώπιση του πυρηνικού Ιράν».

Στο λεξικό παρατίθενται «φράσεις που πιάνουν» και «φράσεις που δεν πιάνουν». Μια από τις υποδείξεις: «Μην μιλάτε για θρησκεία»….

28 σχόλια

  1. Και πολύ καλα κάνουν. Δεν αρκει να εχεις δικιο, πρέπει να ξερεις και πως θα το βρείς...Αν ειχαμε το 10% του μυαλού τους θα τολμούσαν τα Σκοπια να λέγονται Μακεδονία??
    Να προσλαβουμε τον Ισραηλινό Υπεύθυνο Προπαγανδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12:10:00

    Μιά χαρά τα λες, Ζαχαρία!

    Αλλά εμείς πληρώνουμε (μέσω ΥπΕξ)την φιλοσκοπιανή προπαγάνδα ενώ "τσοντάρουμε" (μέσω Ντόρας και Γιωργάκη - αναλόγως των εποχών)και στο χαρτζηλίκι που μοιράζει ο Σόρος για τα "Παρατηρητήρια" του Βαλλιανάτου.

    Γάμα τα, φίλε...

    Σε αυτόν τον σκατότοπο που ζούμε, πάντα είχαν το πανω χέρι οι (κομματικοί) ταγματασφαλίτες και μαυραγορίτες που γεμίζουν την κοιλάρα τους, συνεργαζόμενοι με τον (εκάστοτε) Εχθρό της χώρας...

    Δεν λεω άλλα γιατί αν πάρουν χαμπάρι ότι συμπεριφέρομαι ως "πατριώτης", θα σπεύσουν οι πεμπτοφαλαγγίτες του μπλογκ να οργανώσουν την... αποδόμησή μου, ξεκινώντας με τη ρετσινιά του "εθνικιστή" για να καταλήξουν σε αυτή του "φασίστα". (παρότι "αριστερός", τα τελευταία 40 χρόνια...)

    Σκατά, σκατά και ξανά σκατά!



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπετινάκης του Τσαλαπάτη και της ΚΕΔ? Αξιόπιστο πρόσωπο!

    Τα Κατορθώματα Του Κώστα Μπετινάκη Εκτύπωση E-mail

    24.5.2004



    Πρόσφατα στην ιστοσελίδα του, ο Κώστας Μπετινάκης, ένας διακεκριμένος Ελληνας δημοσιογράφος, γνωστός για τις αντι – Ισραηλινές απόψεις του, κατηγόρησε τους Ελληνες Εβραίους ότι είναι μαριονέτες του Ισραήλ, ότι παρεμβαίνουν στον Ελληνικό Τύπο και ότι προσπαθούν να φιμώσουν κάθε ειλικρινή κριτική εναντίον της «φασιστικής» πολιτικής του Ισραήλ. Το πρόσχημα ήταν μία υποτιθέμενη επίσημη διαμαρτυρία του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας (ΚΙΣ), που αντιπροσωπεύει τους Ελληνικό Εβραϊσμό, στην ΕΣΗΕΑ, τον οργανισμό που ευθύνεται για την δημοσιογραφική δεοντολογία στην Ελλάδα. Η διαμαρτυρία αφορούσε μία σειρά από αντισημιτικές γελοιογραφείες που εμφανίστηκαν στον Ελληνικό Τύπο μετά την δολοφονία του Πνευματικού Ηγέτη της Χαμάς, Σεϊχη Αχμέντ Γιασίν, από τις Ισραηλινές Ενοπλες Δυνάμεις.

    Το πρόβλημα; Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε καμία επίσημη διαμαρτυρία από το ΚΙΣ.

    Λίγο μετά την δολοφονία του Γιασίν, ο Πρόεδρος του ΚΙΣ, κ. Μωϋσής Κωνσταντίνης όντως είχε μία συνάντηση με τον κ. Μανώλη Μαθιουδάκη, Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ στις 16 Απριλίου. Μεταξύ άλλων, έγινε συζήτηση και για την παρουσίαση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή στον Ελληνικό Τύπο. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΚΙΣ έστειλε μία επιστολή στον κ. Μαθιουδάκη, μαζί με ένα συνημμένο κείμενο το οποίο περιείχε αρκετές αντισημιτικές γελοιογραφείες από τον Ελληνικό Τύπο. Η επιστολή σε καμία περίπτωση δεν ήταν επίσημη διαμαρτυρία. Μάλιστα, το κείμενο της επιστολής αναφέρει ρητά ότι οι Ελληνες Εβραίοι «γνωρίζουμε τις δημοκρατικές αξίες που χαρακτηρίζουν την μεγάλη πλειοψηφία του δημοσιογραφικού κόσμου και την μακριά από ρατσιστικές αρχές πάγια πολιτική της ΕΣΗΕΑ,» και για το τον λόγο αυτό το ΚΙΣ ήθελε απλώς να επιστήσει τις γελοιογραφίες στην προσοχή του κ. Μαθιουδάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία ιδιαίτερη ακραία γελοιογραφία, του σκιτσογράφου ΚΥΡ δείχνει μία συζήτηση για την δολοφονία του Γιασίν μεταξύ δύο Ελλήνων χωρικών, όπου ο ένας ρωτάει τον άλλον: «Γιατί σκότωσε ο Σαρόν έναν θρησκευτικό ηγέτη;» Ο άλλος απαντάει λέγοντας, «Κάνουν πρόβες για το Πάσχα,» επαναλαμβάνοντας την γνωστή κατηγορία κατά των Εβραίων για Θεοκτονία.

    Αρκετές μεγάλες Εβραϊκές οργανώσεις, όπως ο Σύνδεσμος κατά της Δυσφήμισης (Anti – Defamation League) έχουν στείλει επιστολές διαμαρτυρίας στην Ελληνική Κυβέρνηση για τις αντισημιτικές εκφράσεις στον Ελληνικό Τύπο.

    Οι αντι – Ισραηλινές και αντι – Εβραϊκές δραστηριότητες του κυρίου Μπετινάκη δεν αποτελούν κάτι καινούργιο. Ως πρώην Υπεύθυνος Διεθνών Θεμάτων στα «Νέα», τη μεγαλύτερη Ελληνική εφημερίδα, συχνά παρέλειπε να αναφέρει ειδήσεις που αφορούσαν μεγάλης κλίμακας τρομοκρατικές επιθέσεις Παλαιστινίων στο Ισραήλ. Η ιστοσελίδα του φιλοξενεί περήφανα ένα άρθρο για το Ισραήλ που έγραψε στην εφημερίδα το 2001 όπου δήλωσε ότι «οι σιδηρόφραχτοι χωροφύλακες των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή θυμίζουν καρικατούρα Εβραίου εμποράκου αθετώντας τις υποσχέσεις και τις υπογραφές τους.» (15.2.2001) Φυσικά η ιστοσελίδα του δεν αναφέρει ότι τα «Νέα» ζήτησαν συγγνώμη από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (17.2.01) όταν διαμαρτυρήθηκε για τους χαρακτηρισμούς του κυρίου Μπετινάκη για τους Εβραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Νοέμβριο του 2002, όταν το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), ένας Ελληνικός μη κρατικός φορέας που συνδέεται με την Διεθνή Ομοσπονδία του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα., δημοσίευσε μία εκτενή έκθεση για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα, ο Κώστας Μπετινάκης επιτέθηκε στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, λέγοντας ότι είχε καταρτίσει μία «μαύρη λίστα» με Ελληνες δημοσιογράφους. Το «τρομερό έγκλημα» της Ισραηλινής Πρεσβείας ήταν ότι επαναδιένειμε την έκθεση μέσω e-mail σε αρκετούς Ελληνες δημοσιογράφους παρόλο που ήταν ήδη στο διαδίκτυο και είχε ήδη σταλεί από το ΕΠΣΕ σε πάνω από 3000 αποδέκτες σε όλον τον Κόσμο.

    Μπορεί κανείς να βγάλει αρκετά συμπεράσματα από τις δραστηριότητες του κυρίου Μπετινάκη. Πρώτον, είναι προφανές ότι ο κύριος Μπετινάκης και κάποιοι Ελληνες συνάδελφοί του, πιστεύουν ότι η ελευθερία του λόγου ισχύει μόνο για τους ίδιους. Οποιαδήποτε διαμαρτυρία εναντίον του αντισημιτισμού ή οποιαδήποτε διαφορετική άποψη από την δικιά τους πλασάρεται σαν μία προσπάθεια «λογοκρισίας.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό από το Χαφιέ Αλέρτ:

    Τρίτη, 10 Μάρτιος 2009
    Ξενόφερτος ιός κατατρώει τα Μέσα (του Κώστα Μπετινάκη)

    Ομιλείτε ακόμα ελληνικά;
    Έχουμε περάσει για τα καλά στην ελληνική περίοδο «Φαρ Ουέστ». Με μπόλικο τουρκομπαρόκ, λόγω εκείνου που λέγεται πως «τετρακόσια χρόνια τουρκοκρατίας, φτάνουν και περισσεύουν για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του νεοέλληνα». Έτσι, εκτός από το «Οκέι» που έχει ξεπεράσει στη συνείδηση το «μπανάλ εντάξει», διαμορφώθηκε μια υπόδουλη μόδα σε ό,τι ξενικό, στην αρχή για χάρη του τουρισμού…

    Ανεχτική όσο δεν λέγεται η κοινωνία μας αποδέχτηκε του ξενικούς τίτλους στα καταστήματα –μόδας στην αρχή και σχεδόν παντού αργότερα. Άσε πώς πρόφερε τα ξενικά ονόματα ο απλός πολίτης… Σε δεύτερη μοίρα, ήρθε το πέρασμα των ξένων ονομάτων στα περιοδικά. Έπρεπε να ξεπεράσουμε την εθνική κουλτούρα και να υποταχθούμε σε ένα σταδιακό αφελληνισμό. Το πείραμα έπιασε, τα ξενότιτλα περιοδικά σημείωσαν «εκδοτική επιτυχία». Ο χώρος των Μέσων είχε αλωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:33:00 πμ

    ".......Πρόσφατα στην ιστοσελίδα του, ο Κώστας Μπετινάκης, ένας διακεκριμένος Ελληνας δημοσιογράφος, γνωστός για τις αντι – Ισραηλινές απόψεις του, κατηγόρησε τους Ελληνες Εβραίους ότι είναι μαριονέτες του Ισραήλ, ότι παρεμβαίνουν στον Ελληνικό Τύπο και ότι προσπαθούν να φιμώσουν κάθε ειλικρινή κριτική εναντίον της «φασιστικής» πολιτικής του Ισραήλ...."

    -----------------

    Για τον μπλούπερ τα έγραφε όλα αυτά;

    Να αγιάσει το στόμα του, του μπετινάκη!!!

    Ούτ από δώ εβραιοκοπρόσκυλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπλουπεράκο, τις δραστηριότητες του Δημητρά τις ξέρεις καλά αφού κάνετε στενή παρέα... κι αφού σε έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος γιατί δε γράφεις με το πραγματικό σου όνομα; Για να μπορείς να εμφανίζεσαι ως "σοβαρός" δικηγόρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 16 Ιουλ 2009 12:10:00 πμ

    ΜΗΠΩΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ZAC , ΣΑΣ ΛΕΝ ΚΑΤΙ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από την άλλη μεριά τόσοι χρήσιμοι ηλίθιοι στην δύση κόπτονται τζάμπα για την τζιχάντ και τους μουλάδες στον δημοκρατικό, προοδευτικό, αντιιμπεριαλιστικό αγώνα εναντιον του θεοκρατικού Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπετινάκη, θα πρέπει να είσαι μεγάλος Μαλάκας αφού σε απασχολεί στην Ελλάδα του σήμερα τι συμβαίνει στο "θεοκρατικό" Ισραήλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. BLOOPERS ποσα απο αυτα τα $150.000 δαγκας εσυ τον μηνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διάβασα με κόπο την ανάρτηση.
    Ετερόκλητες ανυπόστατες πληροφορίες, θεωρίες συνωμοσίας και πλήρη άγνοια. (Ακόμα και η λέξη "yidis",
    μόλις έμαθα από το google ότι είναι "yiddish")

    Τελικά, δεν κατάλαβα καν γιατί η προπαγάνδα στον τίτλο :"Θεοκρατικό Ισραήλ", για μια δημοκρατική χώρα με εκλογικό σύστημα απλής αναλογικής.

    Στην Ελλάδα η Εκκλησία είναι εξουσία,
    και ούτε υφίσταται διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους. Σημαίνει ότι είμαστε θεοκρατική χώρα;

    Το θέμα Ισραήλ έχει αρχίζει να με κουράζει. Προσπαθώ να ενημερωθώ για την επικαιρότητα της χώρας μου
    και καταλήγω να διαβάζω άρθρα, όχι για οποιαδήποτε άλλη χώρα αλλά αποκλειστικά κατά του Ισραήλ.

    Δεν καταλαβαίνω την εμμονή κάποιων:
    Προφανώς, ή οι ίδιοι πληρώνονται για αντι-ισραηλινή προπαγάνδα (για να χρησιμοποιήσω και εγώ την ίδια μεθοδολογία λάσπης και σεναρίων)
    ή είναι απλά ψυχοπαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΠΑΛΑΞΕ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΠΑΛΑΞΕ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ.
    16 Ιουλ 2009 11:32:00 πμ

    Δεν διέθετε αρκετούς ηλίθιους σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τίθεται το ερώτημα : Η Οικουμένη μας είναι η μοναδική
    στο Γαλαξία,η μοναδική στο Συμπαν ;; (Οικουμένη=πλανήτης
    με ανθρώπινη ζωή).Απ' όλες τις θρησκείες μόνο ο
    σιωνιστικοϊουδαϊσμός λέει ότι ο Θεός εδημιούργησε
    ανθρώπους μόνο στον πλανήτη Γη.Μάλιστα λέει ότι
    μπορεί να υπάρχουν εξωγήινα ζώα που μπορούν να
    εκπέμπουν ραδιοσήματα σε όλο τον Γαλαξία,να κάνουν
    μέχρι και διαστρικά ταξείδια,δεν μπορεί όμως να υπάρχουν
    και εξωγήινοι άνθρωποι,διότι αυτό προϋποθέτει να τους έχει
    δοθεί ο ηθικός νόμος,που,λέει,έχει δοθεί μόνο στη Γη στο
    όρος Σινά...
    Καμμιά άλλη θρησκεία δεν αποκλείει την ύπαρξη
    εξωγήινων ανθρώπων.
    Υπάρχουν όμως στις άλλες θρησκείες μεμονωμένα άτομα που
    είναι ακούσια ή εκούσια όργανα του σιωνισμού,που δεν εκφράζουν
    τη θρησκεία τους σωστά.Ειδικά οι White Anglo-Saxon Protestants
    (=Λευκοί Αγγλοσάξονες Προτεστάντες,αρχικά : W.A.S.P.s =σφήκες)
    ακολουθούν σε όλα τα βασικά τούς σιωνιστές,επομένως και στο
    ότι αποκλείεται να υπάρχουν εξωγήινοι άνθρωποι στο Σύμπαν.
    Υπάρχει ένα suo generis πρόβλημα με την Καθολική
    Εκκλησία,που θέλει τον Πάπα της Ρώμης πνευματικό ηγέτη
    όλου του Σύμπαντος,οπότε μπορεί να δεχτεί την ύπαρξη
    εξωγήινων ανθρώπων,αλλά θεωρώντας ότι αυτοί είτε δεν έχουν
    προχωρημένο προπατορικό αμάρτημα και δεν χρειάζονται σωτηρία
    και βάπτισμα,είτε ;ότι θα τους βαπτίσουν στην περίπτωση επαφής,
    συνάντησης...
    Αντίθετα, η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν αποκλείει να υπάρχουν
    ομόδοξες ετεροοικουμενικές (ετεροπλανητικές) Εκκλησίες,ιδρυθείσες
    από τον,και στους πλανήτες τους σαρκωθέντα,Χριστό, διατηρουμένου,
    στην περίπτωση επαφής,συνάντησης,του κανόνος της μη εισπηδήσεως,
    και μη υφισταμένου (ούτε καν απλού τιμητικού) πρωτείου στο Σύμπαν.
    Προσωπικά αποκλείω την περίπτωση συνάντησης,όχι όμως την
    περίπτωση λήψης ραδιοσημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συντομα θα δωθουν στην δημοσιοτητα τα ονοματα των τσατσων του bloopers.και απο που ζουν..

    απο εκει και περα ο καθενας ας πραξει οπως κρινει απεναντι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12.34 εβραιος αναρχικος η αναρχικος εβραιος εισαι?

    παντως μαλακας σιγουρα.

    σε καποια γωνια θα βρεθουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Bloop-Bloop-Bloop-Blooper!!!!

    Η καψουρα και το χρημα δεν κρυβονται πουστη μου!
    Ποιο Καναδα και μαλακιες! Στα υπογεια της εβραιοπρεσβειας ξημεροβραδιαζεσαι σκυλο-εβραιε του κερατα!
    Μαζι με τους αλλους ελληνοφωνους Σαγιανιμ, "φιλοξενουμενους" εχθρους του Ελληνισμου, προβοκατορες, υπερασπιστες δολοφωνων μικρων παιδιων, χασμπαρικοι, υποκινητες τρομοκρατικων ενεργειων, δεν κρατησατε ουτε τα προσχηματα τουτη τη φορα!
    Κατουρηθηκατε πανω σας, που καποιος ειπε μια ΜΙΚΡΗ αληθεια για το δημοκρατικο σας ισραηλ! (Τετοια δημοκρατια που ειναι "φτιαγμενη" για εβραιους μονο!)
    Μεχρι και το "αρχειο σας" βγαλατε απ' την κολωτσεπη για αλλα αντισημιτικα σχολια και μας τα φρεσκοπασαρατε μνημονευοντας ταυτοχρονα, σαν κατι σπουδαιο, και τους δυσφημιστες εβραιους της Αμερικης (ADL), δικηγοροι του ΚΙΣ my ass, αρχιδια του κερατα.

    Κατηγορητε τον κοσμο για αντισημιτισμο (εδω αεριζομεθα λιγο) χωρις να θετετε καν το ερωτηματικο;

    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ;

    Και δεν αναρωτιωσαστε γιατι απλα ξερετε την Αληθεια!!!!!


    Senior Ku Klux Klan member arrested in Tel Aviv apartment

    By JPOST.COM STAFF

    An Interior Ministry unit on Sunday arrested senior Ku Klux Klan member Micky Louis Mayon in a Tel Aviv apartment.

    Mayon is wanted by Interpol and the US government for many federal crimes, including violence against Jews and setting fire to federal police cars.

    The 33-year-old is a US citizen who is amongst America's '100 Most Wanted' criminals

    Τρομοκρατες και προβοκατορες του Κοσμου, η ωρα σας ερχεται.
    Ηδη μαθαινω στην Αμερικη τα σκατα σας (της 11 Σεπ 2001) ξεχειλισαν τους υπονομους και αρχιζουν να ζευουν. Και μολις το παρουν χαμπαρι οι μπεκρηδες οι Αμερικανοι;
    Το καινουργιο το εργο το ειδατε;
    Ειναι μεταξυ Καμποϋδων και Εβραιων. Παραγωγη Mel Gibson!!!

    Ουτε ψυλλος στον κορφο σας!!
    Ελεεινα και τρισαθλια καθικια της Ανθρωπωτητας!

    Τωρα μαζευτητε στου Αβρανελομαλακα να συνεδριασετε.
    Φωναξτε και τον "Ζαν" να σας βοηθηση, αλλα πεστε του να βουρτσιση τα δοντια του πρωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελληνες.

    Αν νομιζετε οτι αυτα που γινονται σημερα στην Ελλαδα δεν ειναι παραγωγα της τρομοκρατιας και του αιματοκυλισματος που εχουν εξαπολυσει οι εβραιοσιωνιστες διεθνως με πληρεξουσιο τους Αμερικανους, πληρωνετε δωματιο στον Αστερα της Βουλιαγμενης και σας στελνουν να κοιμηθητε στα βραχια της Πειραϊκης.
    Παρτε το χαμπαρι.
    Η Δυση ειναι υποδουλωμενη σε δαυτους.
    Καραμανληδες, Παπανδρεηδες, Συριζαιοι, Αλαφουζοι, Λαμπρακηδες, Μπομπολες Βαρδινογιαννηδες, Αγγελοπουλοι, Κοκκαλιαρηδες και λοιποι Εφιαλτες της Ελλαδας θα εξαφανιστουν οταν οι εβραιοι χασουν την πολιτικο-οικονομικη δυναμη που εχουν στον Κοσμο. Μην πω οτι χωρις αυτους η Τουρκια θα διαλυθη.
    Εκει ειναι το ολο ζουμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @16 Ιουλ 2009 4:46:00 μμ
    τόσο πολύ θεσία μου κλάσεις τα αρχίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τίθεται το ερώτημα : Η Οικουμένη μας είναι η μοναδική στο Γαλαξία,η μοναδική στο Συμπαν ;; (Οικουμένη=πλανήτης
    με ανθρώπινη ζωή).
    Απ' όλες τις θρησκείες μόνο ο
    σιωνιστικοϊουδαϊσμός λέει ότι ο Θεός εδημιούργησε ανθρώπους μόνο στον πλανήτη Γη.Μάλιστα λέει ότι
    μπορεί να υπάρχουν εξωγήινα ζώα που μπορούν να εκπέμπουν ραδιοσήματα σε όλο τον Γαλαξία,να κάνουν μέχρι και διαστρικά ταξείδια,δεν μπορεί όμως να υπάρχουν και εξωγήινοι άνθρωποι,
    διότι αυτό προϋποθέτει να τους έχει
    δοθεί ο ηθικός νόμος,που,λέει,έχει δοθεί μόνο στη Γη στο όρος Σινά...
    Καμμιά άλλη θρησκεία δεν αποκλείει την ύπαρξη
    εξωγήινων ανθρώπων.
    Υπάρχουν όμως στις άλλες θρησκείες μεμονωμένα άτομα που
    είναι ακούσια ή εκούσια όργανα του σιωνισμού,που δεν εκφράζουν
    τη θρησκεία τους σωστά.Ειδικά οι White Anglo-Saxon Protestants
    (=Λευκοί Αγγλοσάξονες Προτεστάντες,αρχικά : W.A.S.P.s =σφήκες)ακολουθούν σε όλα τα βασικά τούς σιωνιστές,επομένως και στο
    ότι αποκλείεται να υπάρχουν εξωγήινοι άνθρωποι στο Σύμπαν.
    Υπάρχει ένα suo generis πρόβλημα με την Καθολική Εκκλησία,
    που θέλει τον Πάπα της Ρώμης πνευματικό ηγέτη όλου του Σύμπαντος,οπότε μπορεί να δεχτεί την ύπαρξη εξωγήινων ανθρώπων,αλλά θεωρώντας ότι αυτοί είτε δεν έχουν
    προχωρημένο προπατορικό αμάρτημα και δεν χρειάζονται σωτηρία
    και βάπτισμα,είτε ;ότι θα τους βαπτίσουν στην περίπτωση επαφής,
    συνάντησης...
    Αντίθετα, η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν αποκλείει να υπάρχουν
    ομόδοξες ετεροοικουμενικές (ετεροπλανητικές)Εκκλησίες,
    ιδρυθείσες από τον,και στους πλανήτες τους σαρκωθέντα,Χριστό, διατηρουμένου,στην περίπτωση επαφής,συνάντησης,του κανόνος της μη εισπηδήσεως,και μη υφισταμένου (ούτε καν απλού τιμητικού) πρωτείου στο Σύμπαν.
    Προσωπικά αποκλείω την περίπτωση συνάντησης (εκτός και αν η σύγχρονη Φυσική αποδείξει ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας τα
    διαστρικά ταξείδια δεν θα είναι πια αδύνατα,στο μακρινό μέλλον,μιλώντας με γήινους όρους),όχι όμως την περίπτωση λήψης ραδιοσημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ----

    ποσα απο αυτα τα $150.000 δαγκας εσυ τον μηνα ?

    16 Ιουλ 2009 10:51:00

    ------------------

    Φιλαράκο, αυτά τα 150 χιλιάρικα είναι ένα τυπικό κονδύλι που έχει βγάλει το κράτος για εγχώρια κατανάλωση.

    Τα περισσότερα από τα ξεπουλημένα εξαπτέρυγα των μπλογκς τα κονομάγανε , μέχρι σήμερα, από τα απειράριθμα ιδιωτικά "φαουντέισονς" τα οποία έχουν στηθεί για να κάνουν νεοταξίτικο λόμπιινγκ (γεωπολιτικές παρεμβάσεις, υποστήριξη στα μεταλλαγμένα τρόφιμα, εξώθηση κυβερνήσεων σε ιδιωτικοποιήσεις κλπ.)

    Το πράγμα είναι πολύ πιο πολύπλοκο από όσο μπορείς να φανταστείς. Και μην κοιτάς που βάζουν μπροστά μερικούς ημι-ηλίθιους για ξεκάρφωμα...


    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Για την διαδικτυακή προπαγάνδα σύμφωνα με το σχέδιο του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, θα..."

    ΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ
    16 Ιουλ 2009 11:02:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δοξα τω Θεώ, Αλλαχ, Γιαραμπή Γιαχβέ ή όπως αρχίδια τον λένε γιατί αυτό είανι το μεγάλο επίτευγμα αυτης της φυλής και μείς πιθανό να κρυφοζηλεύουμε!
    Πρώτη φορά βλέπω σε ανάσρτηση σχόλια να αφορούν ΜΟΝΟ την ανάρτηση!!!!
    Κάτρι λέει αυτό.
    Πάντψς ρε παιδιά, δε πά να λέτε ότι θέλετε!
    Γκρέμισαν αυτοκρατορία, αλλαξοπίστησαν ανθρώπους του πνεύματος και της επιστήμης και τους μετέτρεψαν σε ζόμπι πτωματοπροσκυνητές, έδωσαν την δική τους θρησκεία σε εκατομμύρια οπσισθοδρομικούς και φανατικούς και μάλιστα με τέτοιο έξυπνο τρόπο ώστε να φαίνεται τελείως διαφορετική και τέλος, έχουν σήμερα τα ηνία του κόσμου στα χέρια τους?

    Τραγουδάτε όσο θέλετε!!!!
    (Η τουλάχιστον μέχρι να ξυπνήσετε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Ανώνυμος-16 Ιουλ 2009 9:39:00 μμ

    Επειδή εγώ είμαι περισσότερο ΈΛληνας
    και όχι αντι-ισραηλινός ή αντι-σημίτης
    όπως εσύ,

    δε σημαίνει ότι μπορείς να με δείχνεις ως "πληρωμένο".

    "Πληρωμένοι" είστε εσείς που βρίζετε ένα ξένο κράτος.

    Αν δείχνατε παρόμοιο ζήλο για τη χώρα μας, θα ζούσαμε σε έναν καλύτερο τόπο.

    Εν έτει 2009 δε θα με καταστήσεις εσύ ναζί. Και αγανακτώ γιατί έχω προσωπικό βίωμα:
    και οι δυο οι παπούδες μου πολέμησαν και από θαύμα δε σκοτώθηκαν στον Β'ΠΠ. Και για αυτό και των δυο τα σπίτια τα έκαψαν οι Ναζί.

    Εσένα η οικογένειά σου μάλλον ήταν συνεργάτες / γερμανοτσολιάδες.

    Και σε αυτό το πλαίσιο, είσαι άξιο ναζί-εγγονάκι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ 17 Ιουλ 2009 10:58:00 πμ

    Διορθωσις: Η λεξη ειναι Βυζι και οχι Ναζι. Κανεις λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 17 Ιουλ 2009 3:47:00 μμ

    Επιτέλους, έρχεσαι στα λόγια μου!
    Αυτά σου έμαθε ο παππούς σου:
    "Δεν υπάρχουν Ναζί. Οι γερμανοί είναι φίλοι μας..."

    Πάντως εσύ και οι όμοιοί σου φωστήρες
    είστε τραγικά αστείοι:
    Πρώτα χρησιμοποιείτε παιδαριώδη επιχειρήματα που δεν αντέχουν σε λογική επεξεργασία.
    Και έπειτα, όταν κάποιος τολμήσει να διαφωνήσει,
    χρησιμοποιείτε ενήλικη -σεξουαλικών υπονοουμένων- βία.

    Να υποθέσω ότι η ολοκληρωτική νοοτροπία σου,
    ανήκει στο πλαίσιο της πνευματικής κληρονομιάς από τον παππού σου...
    Να υποθέσεις ότι μάλλον χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση