GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κόβουν" τα κινητά και από τον ηλεκτρικό...

. H διοίκηση του ΗΣΑΠ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε ανανέωση των συμβάσεων με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, κάτι που η Ένωση Εταιρειώ...

.
H διοίκηση του ΗΣΑΠ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε ανανέωση των συμβάσεων με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, κάτι που η Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) χαρακτηρίζει ως "σοβαρό πλήγμα στην καθημερινή επικοινωνία των πολιτών και του επιβατικού κοινού".
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη απόφαση του ΗΣΑΠ θα στερήσει τη δυνατότητα σε πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες καθημερινά να επικοινωνούν, ενώ χρησιμοποιούν τον ηλεκτρικό για τις μετακινήσεις τους και ενδέχεται να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών που απαιτούν άμεση διαχείριση...

6 σχόλια

  1. Ζήτω η εθνοσωτήριος "επανίδρυσις"

    Καραμανλής,

    Μια τελειωμένη...


    ...ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, εκτιμούν οι πολίτες όπως προκύπτει από μεγάλη έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας για την προοπτική της οικονομίας. Η συντριπτική πλειονότητα βλέπει επιδείνωση της κατάστασης, ενώ σχεδόν οι μισοί δυσκολεύονται να αποκτήσουν ακόμη και βασικά αγαθά.
    Aναλυτικά τα στοιχεία της έρευνας
    4 στους 10 πολίτες, το 43% , δυσκολεύονται να αγοράσουν αγαθά πρώτης ανάγκης. 7 στους 10 πιστεύουν ότι τον επόμενο χρόνο η φτώχεια θα αυξηθεί. Σχεδόν 8 στους 10, το 77,2%, θεωρούν ότι η φτώχεια τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκε.
    4 στους 10 , 38%, δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την εργασία του και τις προοπτικές της. 4 στους 10 ,το 43,3%, θεωρούν ότι τον επόμενο χρόνο η ανεργία θα αυξηθεί πολύ.
    5 στους 10 εκτιμούν ότι δεν είναι καθόλου πιθανό να αποταμιεύσει τον επόμενο χρόνο. 7 στους 10 - το 73,6%- αξιολογούν ως κακή ή πολύ κακή την οικονομική κατάσταση της χώρας. 6 στους 10 - το 63% απαντούν ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι χειρότερη ή πολύ χειρότερη σε σχέση με πέρυσι.


    Ευτυχώς που γεμίζουν οι φυλακές από "οφειλέτες" του Δημοσίου. Είναι μια κοινωνική προσφορά της Νέας Διακυβέρνησης για να μην πεθαίνουμε από την πείνα και για να μην κοιμώμαστε στα παγκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιακουρόπληκτε,
    που είσαι ρε ψυχοπαθή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε. Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο ο Σιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι"....

    Η μηπως χρειαζεται;
    Blooper/Σαγιαν/Εβραιοπουστρ-ονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Ησαπ
    δεν δουλεβει καθολου!!

    εχουν μονοδρομησει πολλα τμηματα και σε λιγο θα εχουμε συγκρουση τρενων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπου πηγαίνει ο Στυλιανίδης τα διαλύει όλα και τα κάνει μπάχαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση