GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογράφοι του διαβόλου και του κ….ου...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης . Η υπόθεση συγκλόνισε ολόκληρη την Αίγυπτο. Εγιναν μαζικές διαδηλώσεις. Στη Γερμανία, στη χώρα που έγινε το...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
.
Η υπόθεση συγκλόνισε ολόκληρη την Αίγυπτο. Εγιναν μαζικές διαδηλώσεις. Στη Γερμανία, στη χώρα που έγινε το συμβάν το θέμα, σχεδόν, αποσιωπήθηκε ή χαρακτηρίστηκε σαν ένα μεμονωμένο γεγονός. Αν το θύμα ήταν εβραία, όλα τα ΜΜΕ με πρώτο και καλύτερο την “Bild” θα μιλούσαν για επικίνδυνη όξυνση του αντισημιτισμού.
Η υπόθεση έχει ως εξής: Η Μarwa E. Αιγύπτια χημικός και φαρμακοποιός, ζει με το σύζυγό της, επίσης αιγύπτιο και γνωστό γενετιστή στη Δρέσδη της Γερμανίας. Ο σύζυγός της εργάζεται σαν ερευνητής στο πιο γνωστό ερευνητικό ίδρυμα της Γερμανίας το Max-Planck. O νεαρός γείτονάς τους, ο Alex W., κάθε φορά που συναντά την Marwa Ε με την μαντίλα στο κεφάλι, την αποκαλεί «βρωμιάρα» και «τρομοκράτισσα». Εκείνη τον μηνύει. Κατά τη διάρκεια της δίκης την Τετάρτη 1η Ιουλίου, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο Alex W επιτίθεται με μαχαίρι στην Marwa Ε, έγκυο στον τρίτο μήνα, και με 18 μαχαιριές την σκοτώνει μπροστά στο τρίχρονο γιο της. Ο σύζυγός της, στην προσπάθειά του να σώσει τη σύζυγό του, δέχεται επίσης...
τρεις μαχαιριές στο στήθος. Ο αστυνομικός που μπήκε εντωμεταξύ στην αίθουσα του δικαστηρίου, αντί να πυροβολήσει τον δράστη, πυροβόλησε τον σύζυγο της Marwa Ε. Το θύμα ήταν μόλις 31 ετών και ο δράστης 28.
Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα συνέβησαν τόσα πολλά και παράδοξα, που μόνο τυχαία δεν ήταν. Αν ο κατηγορούμενος (δράστης) ήταν ισλαμιστής, πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου θα του είχαν κάνει εξονυχιστικό έλεγχο μέχρι και στον ποπό. Μέσα στην αίθουσα παρακολουθούσαν όλοι ακίνητοι, κάποιον, να μαχαιρώνει με 18 μαχαιριές μια γυναίκα και με τρεις τον σύζυγό της. Ο αστυνομικός που κλήθηκε μέσα στην αίθουσα αντιδρώντας ενστικτωδώς και σπασμωδικά πυροβόλησε το θύμα γιατί ήταν σκουρόχρωμος, θεωρώντας ότι αυτός θα είναι φυσιολογικά ο κακός-δράστης.
Κατά την απολογία του, ο 28χρονος δράστης είπε: «Δεν νιώθω καμία ενοχή. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι και δεν έχουν δικαίωμα να ζουν».
Κατά την προσωπική μου άποψη, ο 28χρονος και ο αστυνομικός είναι επίσης θύματα. Θύματα μιας δημοσιογραφίας του σκότους, μιας δημοσιογραφίας Lifestyle που έμαθε να δουλεύει μόνο με κλισέ, με προκαταλήψεις και με εξύμνηση του επουσιώδους αφού είναι ημιμαθής και ανίκανη να ασχοληθεί με τα ουσιώδη.
O πρώτος, κατά πολλούς, δημοσιογράφος της ανθρωπότητας, ο πατέρας της ιστορίας Ηρόδοτος, σε εννέα βιβλία, έγραψε για τις συνήθειες, τα ήθη και έθιμα όλων των τότε γνωστών φυλών του κόσμου. Πολλά ήταν αποτέλεσμα προσωπικών «ρεπορτάζ» και άλλα πληροφορίες από τρίτους. Το μεγαλείο του, το οποίο οφειλόταν στην βαθιά μόρφωση που είχε, ήταν, το γεγονός ότι περιέγραψε με συμπάθεια ακόμη και τα πιο παράξενα και ξένα προς την ελληνική νοοτροπία έθιμα των άλλων, δίχως να τα χαρακτηρίσει πουθενά σαν έθιμα κατώτερων όντων. Πουθενά δεν ταύτιζε τους έλληνες με το απόλυτο καλό και τους ξένους με το απόλυτο κακό. Ετσι κι αλλιώς αυτές οι μανιχαϊστικές και απλουστευμένες αντιλήψεις του απόλυτου καλού και του απόλυτου κακού (μαύρου-άσπρου) ήταν άγνωστες στους έλληνες. Αυτές μας ήρθαν με την επικράτηση του ιουδαϊκού μονοθεϊσμού. Για τους αρχαίους έλληνες υπήρχαν καλοί και κακοί θεοί, έλληνες και ξένοι. Η ανεξιθρησκεία και η ανοχή προς κάθε τι ξένο ήταν μέρος της ζωής τους και του μεγαλείου τους.
Δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου με το θέμα αν δεν πίστευα ότι αυτά τα κλισέ και οι προκαταλήψεις είναι πλέον μέρος ενός συνειδητού σχεδίου των περισσοτέρων ΜΜΕ και πολλών ημιμαθών δημοσιογράφων και στη χώρα μας, που επειδή τελείωσαν μια σχολή δημοσιογραφίας νομίζουν ότι έγιναν σοφοί και αρχίζουν να παίζουν με τις ψυχές των ανθρώπων σαν τον δαίμονα. Το ότι ένας δημοσιογράφος γνωστός για «την εμβρίθεια, την διεισδυτικότητα του πνεύματος, τη βαθιά γνώση και ικανότητα ανάλυσης των χαρακτήρων του αστυνομικού ρεπορτάζ», είναι πρόεδρος των νέο-ελλήνων δημοσιογράφων, τα λέει όλα.
Εντωμεταξύ στη γειτονιά μου, το θέμα συζητήσεων εδώ και καιρό είναι το γεγονός ότι κάποιοι ενοικίασαν ένα σπίτι σε πακιστανούς. Ηταν σαν να έπεσε κεραυνός στη «γειτονιά των Αγγέλων», που οι μισοί δεν μιλούν στους άλλους μισούς και οι ρουφιάνοι περισσεύουν. Σήμερα, περιμένοντας στην αίθουσα αναμονής σε ένα ιατρείο και οι 14 επισκέπτες ήταν ομόφωνα (σπάνιο για έλληνες), σύμφωνοι ότι για όλα τα κακά αυτού του τόπου φταίνε οι ξένοι γενικώς. Η λέξη λαθρομετανάστες, χρησιμοποιήθηκε έξυπνα για να πείσει κάποιους δύσπιστους. Τώρα το σύνθημα είναι: «όλοι οι ξένοι είναι ίδιοι. Είναι επικίνδυνοι». Στην «άκρως ενημερωτική εκπομπή» της Δρούζα, πριν καιρό, μια «αναλύτρια» είχε ψυχογραφήματα των διαφόρων ξένων στη χώρα μας. Οι τάδε είναι κλέφτες, οι τάδε βιαστές, οι τάδε εγκληματίες-δολοφόνοι, κ.λ.π.. Οι έλληνες, αχ αυτά τα καημενούλια, είναι όλοι άγιες, αθώες περιστερές που κινδυνεύουν από τους κακούς ξένους λύκους. Αν γι αυτά τα ηλίθια κλισέ δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι του διαβόλου και του Κ…ου τότε ποιοι φταίνε;
Σύνθημά τους δεν είναι πλέον η πληροφόρηση αλλά η παρα-πληροφόρηση και η σύγχυση και γι αυτό έχουν έναν λόγο, τα αφεντικά τους που γνωρίζουν βεβαίως και όχι οι ίδιοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
«Αν δεν μπορέσουμε να δημιουργήσουμε σκεπτόμενους ανθρώπους , αν δεν δημιουργήσουμε αρκετούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη ζωή τους και την ιστορία τους, τότε είναι πιθανόν, στο μέλλον, τα μέσα να παίρνουν τις αποφάσεις που θα επηρεάζουν τη ζωή τους και όχι οι ίδιοι», έγραφε πριν δέκα περίπου χρόνια ο Ν. Πόστμαν στο βιβλίο του Τεχνόπολη. Το μέλλον είναι ήδη παρόν. Το ηλεκτρονικό μέσο ΤV, δεν έχει ενεργητικούς, σκεπτόμενους αναγνώστες, έχει παθητικά ζόμπι που τρώνε την φαστ-φουντ πληροφορία, όπως την πλαστική διατροφή στα φαστφουντάδικα.

27 σχόλια

  1. Τραγική ιστορία! Σκέφτομαι κάποιους γνωστούς μας Αιγύπτιους που ζούνε και εργάζονται στην Ελλάδα εδώ και 15 - 20 χρόνια, που όλοι τους αγαπάνε και τους έχουν βοηθήσει θα τους κοιτάνε και αυτούς τώρα με μισό μάτι. Και είναι πολύ καλά παιδιά. Και για να πω την αλήθεια όσες φορές χρειάστηκα βοήθεια στο δρόμο μεταφέροντας κάποιο βάρος είτε στην Ελλάδα είτε έξω μόνο ξένοι, κυρίως Ασιάτες, με βοήθησαν. Τα ιθαγενή γαϊδούρια ήταν πολύ απασχολημένα.
    Κακώς νομίζω τα βάλαμε με αυτούς τους ανθρώπους. Οι Βαλκάνιοι και οι Ελληνάρες είναι πολύ πιο επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΥΡΙΟΙ
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    Ο ΝΑΖΥΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το φονικό είναι το τίμημα του να είσαι ανεπιθύμητος και εσύ να μην το καταλαβαίνεις.

    Όταν οι έλληνες ήταν ανεπιθύμητοι στην Αίγυπτο, επι νάσερ, όλοι το θεώρησαν φυσιολογικό να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους και να φύγουν νύχτα, με το βρακί στο χέρι.

    Τώρα που το ισλάμ έγινε παντελώς ανεπιθύμητο στη Δύση, τι στο διάλο σας έχει πιάσει και συμπονάτε τους βρωμιάρηδες κλειτοριδοτόμους φασίστες;

    Ας πάνε από κεί που ήρθαν ή, έστω, στο διάολο! Μόνο μπελάδες μπορούν να φέρουν στους τόπους που πάνε και μαγαρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 14 Ιουλιου

    ημέρα πτωσεως βαστίλλης και ημέρα γεννεθλίων του εντιμου ηγετη των πασινοφρουρων Δρ Κουτσουκου!!

    Το ελεγε ο ιδιος στη Μηλιώνη σημερα το βραδυ και κερασε πολυ κοσμο που του ευχηθηκαν και σε ανωτερα...γιατι ξερουν οτι μονο αυτος μπορει να φερει πιο γρηγορα την αλλαγή!!

    Φευγοντας τον κατευόδωσαν πολλοι πρασινοφρουροί και στο τερμα αν ειδαμε καλα τον χαιρετησε ενας σοβαρος και εγκριτος δημοσιογραφος και κατι ειπαν!!

    Η πτωση της Βαστιλλης ειναι πολυ κοντα!!
    Χρονια πολλα Δρ Κουτσούκο!!

    Οι πρασινοφρουροι της Μηλιώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Koμπλεξικιά ελενίτσα, τα ιθαγενή γαιδούρια έχουν πάρει πρέφα ελεεινίδες φεμινίστριες σαν του λόγου σου. Να μάθεις να κουβαλάς μόνη σου τα ψώνια από τον χόντο. Και πριν ανοίξεις το στόμα σου για να πεις μπαρούφες, ρώτα τους αιγύπτιους φίλους σου πως αισθάνονται για τις εθνικοποιήσεις του Νάσερ και το πως εκμηδένισε τον ελληνισμό της αιγύπτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ελληνοχαμούρες που γουστάρουν έγχρωμους να πάνε να ζήσουν στην αραπιά αν τους βαστάει! Αλλά εκεί θα τους κόψουν την κλειτορίδα και δε θα τις ανέχονται όπως οι μαλάκες έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΝΗ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝ ΕΛΕΝΗ,ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποια Ελενη;
    Ενας μαλακας ειναι που γραφει και σε μια εβραιοσελιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @13 Ιουλ 2009 1:14:00 πμ

    είσαι ηλίθιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ.
    Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ
    ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΑΡΑ
    ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΠΑΣΟΚ
    ΠΡΕΣΣ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-ΕΚΦΥΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ -Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΞΑΝΑΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ-ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !

    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.

    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!

    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.

    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.

    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);

    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.

    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.

    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;

    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!

    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του σίγουρα θα σκίσει, και αυτό εννοείται.

    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια, αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 16 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ;
    Το έχετε σκεφθεί καλά;
    ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ;
    Εγώ να δεχθώ ότι όλη αυτή η συμμορία των 16 είναι νεοδημοκράτες.
    ΔΗΛΑΔΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ NΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
    Αυτό τι σημαίνει για τον Καραμανλή;
    ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    Αυτό ονομάζεται ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, αυτό είπε και αυτό κάνει ο Καραμανλής.
    Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
    Ο Καραμανλής αυτά που λέει τα εννοεί και τα εφαρμόζει.
    ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Παρόλο που το μεγαλο-στέλεχος του πασόκ, ο Τσουκάτος, παραδέχθηκε ότι έφερνε λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ.
    Τον έδιωξε από το κόμμα, και λοιπόν;
    Χέστηκε μια φοράδα στα αλώνι.
    Έτσι και αλλιώς ο Τσουκάτος ήταν πολιτικά τελειωμένος, άρα διώχνοντάς τον δεν έχασαε τίποτε το πασόκ.
    Τζάμπα μαγκιές δηλαδή.
    Αφού ο Τσουκάτος λέει τα λεφτά τα έδωσα στο πασόκ, γιατί ο Γιωργάκης δεν του κάνει μήνυση ότι συκοφαντεί το κόμμα;
    Όλοι ξέρουμε γιατί, ο Τσουκάτος λέει αλήθεια και ο Γιωργάκης ψέματα.
    Μου αρέσει που λέει ότι θα φέρει τη διαφάνεια στην Ελλάδα, κατουρήθηκα από τα γέλια όταν το άκουσα.
    ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
    Ο Καραμανλής πιάνει και χώνει μέσα όλους τους παράνομους ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ενώ ο Γιωργάκης δεν κυνηγάει τους δικούς του, όταν παρανομούν, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ.
    Ποιος λοιπόν εννοεί αυτά που λέει και λέει αυτά που εννοεί;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ;
    Τα πράγματα είναι απλά.
    Ο Καραμανλής θα είναι πάντα Καραμανλής και ο Γιωργάκης πάντα Γιωργάκης.
    Ο ένας έχει Ελληνικό φιλότιμο και ο άλλος είναι πονηρό αμερικανάκι!
    Τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταφανώς τραγικότατη ιστορία! Με οξύμωρο ότι οι βρωμιαραίοι Αιγύπτιοι ήταν επιστήμονες - ερευνητές!

    Κρίμα για τις ανθρώπινες ζωές, κρίμα για το παιδί που έμεινε ορφανό,κρίμα για την Γερμανία που πάντα είναι υστερική και Ναζιστική (να χαρώ την μορφωσή τους και το επιπεδό τους).

    Κρίμα που με αφορμή αυτό το κακό ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα κακά που έγιναν στο παρελθόν --- ναι ο αθλιος Νάσερ πέταξε όλους τους "κακούς" ξένους έξο από το μαντρί του, επιτυγχάνοντας τον πλήρη συσκοτισμό της χώρας του.

    Τελικά τι; Ας αποφασίσουμε θέλουμε κλειστές χώρες με ατόφια εθνική συνείδηση (χα χα χα) ή θα ζήσουμε όλοι μαζί σε μια ευρωπαική - παγκόσμια συνάθροιση ατόμων;
    Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο ή προτιμάμε το πρώτο;
    Ιδού η απορία. Μην βιαστείτε να απαντήσετε - σκεφτείτε πρώτα πόσοι Ελληνες είναι στο εξωτερικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @13 Ιουλ 2009 11:19:00 πμ
    Τι σχέση έχουν βρε ηλίθιε οι Έλληνες που ζουν και εργάζονται στα κράτη της Ευρώπης, Αμερικής, Αυστραλίας με τα ζώα του islam που μας έρχονται με καραβιές από Ασίας και Αφρική; Ποιο κράτος έχει προβλήματα με τους έλληνες που ζουν εκεί; Επειδή ζουν Έλληνες στη Γερμανία πρέπει να δεχθούμε πακιστανούς; Ουστ μαλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2009
    Καλά ήταν όταν τον έλεγε "κλεφτραίμ"; - Τώρα με την δικαστική απόφαση δεν λέει κουβέντα;


    Πριν λίγους μήνες ο Νίκος Χατζηνικολάου φώναζε μέσα από το ραδιόφωνο του και έλεγε τον ηγούμενο Εφραίμ: "Κλεφτραίμ"!
    Αν και ήταν πολύ χοντρό για να το λέει έτσι χωρίς να υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του, το είπε γιατί θεωρεί ότι δεν θα του έκανε κανείς τίποτα. Μπορεί και να του ξέφυγε πάνω στον λόγο ή την πλάκα που ήθελε να κάνει.
    Ο Χατζηνικολάου είναι ο πλέον σοβαρός δημοσιογράφος που έχουμε στην χώρα. Ε, δεν...


    πρέπει να βγει και να πει ότι δικαιώθηκε στην πρώτη δίκη η Ι.Μ. Βατοπαιδίου; Γιατί επί μήνες ήταν πρώτο θέμα παντού και τώρα δεν χωράει ούτε για ένα δευτερόλεπτο στο δελτίο ειδήσεων του(ράδιο λέμε).

    Όπως δεν θέλει να τον αδικούν έτσι πρέπει να προσπαθεί να μην αδικεί...
    Θα μας πείτε γιατί δεν λέτε για τους άλλους; Αν πούμε για τους άλλους ...φέξε μου και γλύστρα μου.
    Kαι βέβαια αυτοί που κοιμούνται όρθιοι είναι οι ...Βατοπαιδινοί βουλευτές. Κανείς δεν μιλάει γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους και ενοχές απέναντι στο Μοναστήρι...
    Το έχουμε πει ότι υποστηρίζουμε πως ούτε λεφτά έφαγε κάποιος μοναχός, ούτε λάδωσε. Αποδείχθηκε από τις κινήσεις των λογαριασμών. Όταν το κράτος τους ΖΗΤΗΣΕ την ανταλλαγή τι θα έλεγαν όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι γνωστες μπούρδες του Πιστοφίδη στο πνεύμα του καταξιωμένου ανθρωπιστή και αντιρατσιστή Aχμαντινεσαντ, προσαρμοσμένες για ένα μη μουσουλμανικό κοινό. Μένει μονο να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας διαδηλώνοντας μαζί με τους εισαχθέντες ιμαμηδες μπροστά στην γερμανική πρεσβεία στην Αθηνα όπως κάνουν οι αδελφοί μουσουλμάνοι στο Καιρό και οι φρουροί της επανάστασης στην Τεχεράνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Ελένη είναι κολλητή του Καλομοίρη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οταν χαρακτηρίζεις όλους συλλήβδην τους μοσουλμάνους ή τους άραβες βρωμιάρηδες κλειτοριδοτόμους, δεν είσαι απλώς φασίστας αλλά και ηλίθιος με IQ ραδικιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι πολιτες γκρεμιζουν την τυραννια!!

    Ο νεος Ροβεσπιερος δρ Κουτσουκος με 100.000 επαναστατημενο λαο μπαινει στην Βαστιλη....και την καταλυει....

    μην περιμενετε τις εκλογες να σας τις φερει ο πιτσαδορος...

    ερχεται λαικο τσουναμι που θα γκρεμισει την φεουδαρχια ..

    ερχονται λαικα δικαστηρια...οποιος ειναι μαφιοζος,πολιτικος αγυρτης,τραπεζιτης αχικλεφταρος, εκλεψε, βιασε ανηλικα, ειχε δυκτυα πορνειας, συνεργαστηκε με το παρακρατος,...

    θα δικαστει απο λαικα δικαστηρια!!

    12 Ιουλ 2009 10:11:00 πμ



    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο Δεκεμβρης ειναι πολυ κοντα...βρεχει εξω!!!

    Τσακιστε την φεουδαρχια με μαχητικες διαδηλωσεις...ειδαλλως θα σας τσακισει!!

    Οταν θα βλεπεις στην πορνεια την αδελφη σου και το παιδι σου τοτε θα ειναι αργα...

    ΤΩΡΑ!!

    12 Ιουλ 2009 8:36:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ισραηλ ζεις!!! εσυ μας οδηγεις!!

    "Το εβραϊκον Κρατος"
    "The Jewish state"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ 30%
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΗ...ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑΓΙΝΕΙ....
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ 30% ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.....
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Οταν χαρακτηρίζεις όλους συλλήβδην τους μοσουλμάνους ή τους άραβες βρωμιάρηδες κλειτοριδοτόμους, δεν είσαι απλώς φασίστας αλλά και ηλίθιος με το IQ ραδικιού."

    Αυτό δεν το έχει ισχυριστεί κανένας και θα ήταν του επιπεδου του ηλίθιου @1:14:00 πμ.
    Αντίθετα στο να εθελοτυφλεί κανεις πως το islam δεν αποτελεί την σημαντικότερη απειλή για τον τρόπο ζωής μας βοηθάει το IQ ραδικιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πιστοφιδη εισαι και πολυ μαλακας. Μετα απο μαλακια τα σκεφτεσαι και τα συνδιαζεις αυτα η καπνιζεις χορτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητοί μου, "προοδευτικοί" με απόψεις του στυλ "το ισλάμ αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για τον τρόπο ζωής μας" μάλλον θέλουν κρέμασμα. Αυτό που αγνοείτε παντελώς είναι ότι η "απειλή" προέρχεται από την ανερχόμενη συμμετοχή των αραβικών αλλά και άλλων κρατών στον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη. Και αυτή είναι η βασκή αιτία. Στο κάτω κάτω για πόσο ακόμα 1 δις δυτικοί θα ηγείται των 6,5 δισ του παγκόσμιου πληθυσμού; Και ποιός σας είπε ρε χάνοι ότι ο δυτικός τρόπος ζωής είναι οπωσδήποτε καλύτερος;
    Η αρεία φυλή ψόφηε μαζί με τα σκουλήκια που φάγανε τον Χίτλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και ποιός σας είπε ρε χάνοι ότι ο δυτικός τρόπος ζωής είναι οπωσδήποτε καλύτερος;
    Η αρεία φυλή ψόφηε μαζί με τα σκουλήκια που φάγανε τον Χίτλερ...

    13 Ιουλ 2009 11:54:00 μμ

    -----------------------


    μαλάκα, τα πράγματα είναι απλά:

    Η 'εννοια του κράτους (άσε το "έθνος" αφού κα΄τι τέτοιο δεν ισχύει) νοείται ως περιχαρακωμένη γεωγραφική ενότητα μέσα στην οποία ισχύει ένας "τρόπος ζωής" τον οποίο έχουν συναποφασίσει οι κατοικούντας μέσα σε αυτό.

    Κι οποιουδήποτε ξένου δεν του αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής, ας πάει σπίτι του.

    Αν, για παράδειγμα, μία δυτική γκόμενα γουστάρει να κυκλοφορεί ντυμένη ξέκωλα, δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να το κάνει αυτό μέσα στο πακιστάν. Ας το κάνει στο Αθενς, στο Λόντον, στο νιου Γιορκ.

    Και αντίστοιχα, εγώ δεν γουστάρω να βλέπω κλειτοριδοτετμημένες μαντηλοφορούσες μέσα στο κέντρο της Αθήνας. (Με εξάιρεση τις αυτόχθονες του Γκαζοχωριού).

    Κατανοητόν, μαλάκα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 14 Ιουλ 2009 10:19:00 πμ

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ .


    ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ .

    ΜΙΑ ΚΙΛΟΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΡΑΤΟΣ !


    ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΑΡΑΓΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση