GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποσταθεροποίηση της χώρας και η Τουρκία...

Tου Θεόδωρου Κατσανέβα . Η Ελλάδα κινδυνεύει να αποσταθεροποιηθεί από την έλευση λαθρομεταναστών από την Τουρκία, δήλωσε ο Ζακ Μπαρό ο Ευρω...

Tου Θεόδωρου Κατσανέβα
.
Η Ελλάδα κινδυνεύει να αποσταθεροποιηθεί από την έλευση λαθρομεταναστών από την Τουρκία, δήλωσε ο Ζακ Μπαρό ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την ασφάλεια στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας. Η δήλωσή του έγινε ύστερα από διερεύνηση του θέματος από τον ίδιο και την περιήγησή του στις πύλες μαζικής εισβολής των λαθρομεταναστών από τους "καλούς" εξ' ανατολών γείτονές μας. Οι οποίοι ακολουθούν με συνέπεια το απλό, λιτό και αποτελεσματικό δόγμα Οζαλ, ότι " δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομύρια απο εδώ μεριά και να τελειώνουμε με αυτούς".
Την ίδια ώρα ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ερντογκάν, δεν έρχεται στα εγκαίνια του μουσείου της Ακρόπολης, ούτε στέλνει εκπρόσωπό του, υπονοώντας ξεκάθαρα ότι ενοχλείται από την ανακίνηση του ζητήματος της λαθρομετανάστευσης. Ο νέος και ανερχόμενος Υπουργός Εξωτερικών της γείτονος Μπαμπαζάν, στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής στην Κέρκυρα και ο Υπουργός Ευρωπαικών υποθέσεων Εγκεμέν Μαγίς σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, δηλώνουν ότι η Τουρκία δε θα τηρήσει τη σύμβαση που έχει υπογράψει για την επαναπροώθηση στο έδαφός της των λαθρομεταμεταναστών, γιατί δεν επιθυμεί να μεταβληθεί σε στρατόπεδο αυτών των ανθρώπων.
Βέβαια ουδείς μέχρι σήμερα από κυβέρνηση και αντιπολίτευση, υπενθύμισε στους...
Νεοπασάδες, ότι είναι το ίδιο το τουρκικό κράτος υπό τη σκέπη του οποίου προωθούνται οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Αδιάψευστοι μάρτυρες είναι τα βίντεο με πλοιάρια του Λιμενικού της καλής γέιτονος που μεταφέρουν λαθρομετανάστες. Ενώ οι Τούρκοι δουλέμποροι που συγκεντρώνουν το "εμπόρευμα" στις περιοχές Κουμ Καπί και Γελσικόι στην Κωνσταντινούπολη και στο Μπασμάν στη Σμύρνη, έχουν γνωστό όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, λειτουργούν περίπου ως ημιεπίσημα τουριστικά πρακτορεία, όχι απλώς υπό την ανοχή, αλλά και με την ενθάρυνση του επίσημου κράτους.
Σήμερα η Ελλάδα κατοικείται από περίπου 9 εκ. ελληνογενείς με υψηλότατο μέσο όρο ηλικίας και γεννητικότητα 1,2 παιδιά ανά κάθε μία ελληνίδα μητέρα. Αυτό σημαίνει ότι ο πληθυσμός μας καταρρέι ραγδαία. Την ίδια ώρα στη χώρα μας βρίσκονται πάνω από 1,2 εκ. νόμιμοι ή ημινόμιμοι αλλοδαποί μετανάστες, κυρίως Αλβανοί και κατά δεύτερο λόγο Βούλγαροι, Γεωργιανοί, Φιλιπινέζοι, Ρουμάνοι, κλπ. με γενητικότητα της τάξης των 3 παιδιών ανά μητέρα, οι οποίοι ύστερα από τις αρχικές δυσκολίες, έχουν αρχίσει να αφομοιώνονται και να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Αλλά οι παράνομοι μουσουλμάνοι νεαροί λαθρομετανάστες που βρίσκονται σήμερα εδώ, ίσως ξεπερνούν σήμερα το 1,5 εκ.. Η γεννητικότητά τους είναι πάνω από 5 παιδιά ανά μητέρα και τα τρία τελευταία χρόνια, ειβάλλουν με αυξανόμενο ρυθμό που έχει φτάσει στο επίπεδο της τάξης των 500.000 ετησίως.
Ένας απλός αριθμητικός υπολογισμός μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε απλά εφιαλτικά συμπεράσματα για το τι πρόκειται να συμβεί, αν δεν ανακοπεί η μεθοδευμένη αυτή εισβολή εδώ και τώρα μη αφομοιώσιμου τεράστιου πληθυσμού. Με δεδομένο ότι παρόμοιοι γιγαντιαίοι αριθμοί σύντομα θα μας υπερκεράσουν αριθμητικά, όπως συμβαίνει στα γκέτο του εγκλήματος, της διακίνησης ναρκωτικών, της πορνείας, της παιδοφιλίας, της εμπορίας ανθρώπινων οργάνων, της υγεινομικής και πολεοδομικής εξαθλίωσης και απόλυτης ανομίας, στο αίσχος της κάτω Αθήνας του παρφουμαρισμένου Δήμαρχου Νικήτα Κακλαμάνη. Μιας πόλης όπου οι χειρότερες περιοχές της Καμπούλ ωχριούν σε αθλιότητα.
Αν επικρατήσουν οι γελοιοδέστατες απόψεις των ψευτοανθρωπιστών-εθνομηδενιστών του Κολωνακίου με την κάλπικη αριστερή τήβεννο, η χώρα αυτή που επιβίωσε δια πυρός και σιδήρου επί 2.500 χρόνια, θα έχει την τύχη της Βοσνίας και άλλων χωρών-λαών που έχουν υποστεί εθνοκαθάρσεις και εξαφανίστηκαν. Φυσικά και είναι αναγνωρίσιμη η δυστυχία των των δύστυχων υπάρξεων όπου γης, που αναζητούν μια καλύτερη ζωή. Όμως είναι ουτοπική, μηδενιστική, ανεδαφική, ύποπτη, απάνθρωπη και κάθε άλλο παρά προοδευτική η αντίληψη ότι, το πρόβλημα της παγκόμιας φτώχειας, τα εγκλήματα του παγκόσμιου καπιταλισμού, θα τα λύσει η Ψωροκώσταινα. Όπως περίπου οι φιλάνθρωπες "μεγαλοκυρίες" που διοργανώνουν τέια για να μαζέψουν χρήματα για τους φτωχούς!
Αφηνοντας πίσω τους ανεγκέφαλους αριστεροδεξιούς που λύνουν τα εσώψυχά τους, εμφορούμενοι είτε από ανεγκεφαλίτιδα και ανοησία ή εισπράττουν το επιμίσθιό τους από τον Τζωρτζ Σόρος, από τους δουλέμπορους, από τη βιομηχανία εκμετάλλευσης των λαθρομεταναστών, και τις ταμπελοποιήσεις ως "ρατσιστών" όσων βάζουν το δάχτυλο στην πληγή, εγκαλούμε κυβέρνηση και αντιπολίτευση για πολιτικές του τύπου " σφάξε με Αγά μου να αγιάσω". Απέναντι στους ολοένα και πιο επιθετικούς σύγχρονους Αγάδες που επιδιώκουν να αναλάβουν ρόλο προστασίας και ηγεμονίας του διεθνούς ισλαμισμού, εμείς απεμπολούμε τις ιστορικές μας σχέσεις με τον Αραβικό κόσμο και ακολουθούμε μια μουδιασμένη πολιτική απέναντι στην πρωτοφανή τους επιθετικότητα.
Η Τουρκία, χώρα υπό ένταξη στην Ευρωπαική Ένωση και με τις δικές μας ευλογίες, δηλώνει από χείλη επίσημων εκπροσώπων της ότι δε θα τηρήσει την επίσημη σύμβαση που υπέγραψε με την Ε.Ε. για την επαναπροώθηση στο έδαφός της των λαθρομεταναστών. Εντείνει την προκλητικότητά της στο Αιγαίο με την καθημερινή σχεδόν παραβίαση του εναέριου χώρου και την πτήση πολεμικών της αεροπλάνων πανω από ελληνικά νησιά. Θέτει ζήτημα Τούρκων της Δυτικής Θράκης και της Δωδεκανήσου. Αρνείται ακόμα και το ασήμαντο ως θέμα αίτημα για την επαναλειτουργία της εκκλησιαστικής σχολής της Χάλκης. Εποικίζει συστηματικά τη Βόρεια Κύπρο την οποία έχει υπό στρατιωτική κατάληψη, σε πείσμα των αποφάσεων του ΟΗΕ . Δε δέχεται πλοία και αεροπλάνα αυτής της χώρας-μέλους της Ε.Ε στο έδαφός της. Διεκδικεί τη μισή υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου και υφαλοκρηπίδα ακόμα και στη νότια Κύπρο ! Και αποθρασύνεται συνεχώς ενάντια στον ηττοπαθή, συρρικνούνμενο, αλληλοσπαρασόμενο και με μέλλον μελανό ελληνισμό.
Την ίδια ώρα οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί με την υποδαύλιση της πλειοψηφίας των παραδοσιακών μέσων μαζικής επικοινωνίας, ενδιαφέρονται περισσότερο για τις επόμενες εκλογές, παρά για τις επόμενες γενιές, ως θα όφειλαν. Γι' αυτό και το μέλλον ζοφερό είναι του τόπου αυτού. Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, γνωστό για την ισορροπημένη ευαισθησία του σε εθνικά θέματα, χωρίς ακραίους υπερεθνικισμούς και πατριδοκαπηλείες, να συγκαλέσει τους αρχηγούς των κομάτων και να θέσει το θέμα επί τάπητος. Γιατί υπάρχει επιτέλους και η δύναμη το βέτο για την είσοδο του ανατολικού ταραξία στην Ευρωπαική Ένωση, η οποία οφείλει επιτέλους να αναλάβει και αυτή τις πταγματικές της ευθύνες. Γιατί αν η Ε.Ε. δεν μπορεί να επιβάλλει την τήρηση μιας επίσημης σύμβασης που υπέγραψε με την Τουρκία, τότε πως περιμένει η χώρα αυτή να σεβαστεί τα Ευρωπαικά κεκτημένα και τις βασικές αρχές λειτουργίας της.

38 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΤΩΧΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΜΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΕΔΩ ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ..ΛΑΛΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ..ΠΑΣΟΚ....

    ΣΑΛΤΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ...
    ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
    ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ -ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    TO ΓΡΕΚΙ... to hakis-hakis..
    to piassadel arxidia...
    ..logoplokie...ΚΑΙ ΑΛΛΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ..

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.
    ΣΕ ΕΦΑΓΕ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χασισογιάννης-Κεφαλομπάφος ΝΔ,
    Απαγωγές φόνοι και χασισόδεντρα.

    Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, ο ένας εκ των διαπραγματευτών για τα λύτρα του Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τους άλλους είναι ο Μανώλης Σκαρλάτος. Είναι ένα από τα ονόματα που αποκαλύψαμε από χθες το μεσημέρι. Ο πατέρας του Σκαρλάτου λοιπόν, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα μαζί με τον γιο του στην περιοχή του Ρεθύμνου, είναι ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Γιάννη Κεφαλογιάννη! Μάλιστα ο συλληφθείς μάλιστα, έχει συνεργαστεί πολλές φορές με το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού της ΝΔ! Ο Σκαρλάτος, πριν από περίπου πέντε χρόνια καταδικαστεί για μεγάλη ληστεία στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης. Τότε με παρέμβαση του Γιάννη Κεφαλογιάννη είχε μετακινηθεί στις καλύτερες φυλακές της Κρήτης. Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης είχε βάλει λυτούς και δεμένους για να πέσει στα μαλακά ο γιος του κουμπάρου του. Τίποτα δεν μένει κρυφό!

    πηγή: pressmme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θλιβερό αποτυχημένο τίποτα με μπόλικο καθόλου, κιθαρωδέ, γαμβρέ τε και στόκε Κατσανέβα,

    Η φράση του Μπαρό δειλό ψευτρόνι, δεν ήταν "η Ελλάδα κινδυνεύει να αποσταθεροποιηθεί από την έλευση λαθρομεταναστών από την Τουρκία" αλλά "από το φαινόμενο κινδυνεύει με αποσταθεροποίηση η Ελληνική Δημοκρατία" εννοώντας φυσικά εσένα, κάτι άλλους φιλοχουντικούς καραγκιόζηδες και το νεοφασιστικό κόμμα με το οποίο ελπίζεις να εκλεγείς.

    Θα πάρεις τ' αρχίδια μας ρε ΨΕΥΤΗ.
    Ψεύτη! ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OI ΒLOOPERS TEAΜ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΜΥΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ, ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ ΜΥΑΛΟ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΠΡΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μυαλό έχουν. Όμως, αντί για επιχειρήματα προτιμούν να βρίζουν. Και πάνω απ' όλα, προτιμούν να έχουν την τσέπη γεμάτη από τον Τζωρτζ Σόρος και τις "πορτοκαλί" αμερικανατραφείς οργανώσεις του ανα την υφήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βγάλτε τα στραβά σας βλαμένα και διαβάστε τι γρ΄λαφει ο άνθρωπος αν θέλετε να υπάρχετε σ' αυτή τη χώρα τα επόμενα δέκα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μυαλό έχουν. Αλλά περισσότερο τους ενδιαφέρει να έχουν του παράδες του Τζωρτζ Σόρος, των πρακτόρων της αμερικανοποίησης της Υφηλίου. Και όσο για τη χώρα αυτή. Όπως αναφέρονται και στο κομψό λεξιλόγιό τους. Την έχουν γραμμενη στα αρχίδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά είναι δυνατόν αντι για επιχειρήματα να διαβάζουμε μόνιμα βρισιές από τύπους σαν τους λεγόμενους Bloopers Team ? Βοηθά αυτό σε τίποτα την αναγκάια διακίνηση ιδεών που πρέπει να υπηρετούν τα Bloggs ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νούμερα είναι όσοι αντι να προβληματίζονται βρίζουν.Καψαμπέλη επιτέλους, κράτα τους επικριτές και κόψε τους υβριστές, όπως και όσους απειλούν για βιαιότητες, αν θες να κρατήσεις το επίπεδο του Blogg.Και αν θες να κρατήσεις και όποιους σοβαρούς ανθρώπους σε διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κατσανέβας δεν είναι Άγιος ,ούτε βγήκε από παρθενογένεση στην πολιτική.
    Το γνωρίζουμε.
    Ψεύτης όμως για μια κατάσταση που όλοι βλέπουμε δεν νομίζω ότι είναι.

    Ξέρει κανένας να μας πει που ανήκει the Bloopers Team
    Πετάει την μπάλα στην εξέδρα για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
    Στα ανθελληνικά συμβαίνοντα και ότι η Τουρκία μας πάει σπρώχνοντας, δεν σχολίασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα σε στολίσω εγώ εσένα ξεγάνωτε, αλλά όχι εδώ, εκεί που θα πιάσει τόπο. Θα τα πούμε.


    :-)
    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χα χα χα, πολύ ωραίοι αυτοί οι Ευρωπαίοι (μαζί με τους Αμερικανούς και το Ν.Α.Τ.Ο.)! Μπορείτε να μας πείτε γιατί υπάρχει αυτό το μεταναστευτικό "ρεύμα"; Εξάλλου ο στόχος τους δεν είναι η Ελλάδα, απλά είμαστε ένας "διάδρομος" προς την Ευρώπη.
    Δηλαδή δεν ισχύει κάτι τέτοιο για την Ελλάδα:
    http://www.youtube.com/watch?v=l7qKD-Ph7ds&feature=fvst

    Παράλληλα υπάρχουν και μετανάστες από την Αφρική, άρα δεν είναι οι εξ ανατολών, μόνο. Όπως δεν είναι μόνο από εκεί οι δουλέμποροι, αλλά και από εδώ συνεργάτες. Όπως και ότι αυτό το πρόβλημα δεν το έχει μόνο η Ελλάδα. Ιταλία, Ισπανία, Μάλτα επίσης αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

    Το μεταναστευτικό πρόβλημα πρέπει να λυθεί στη ρίζα του... και το άρθρο του κ.Κατσανέβα απλά είναι και λίγο "άρρωστο" -κινδυνολογία υποτίθεται πως αυτοί έχουν τη λύση κ.λ.π.-και χωλαίνει από επιχειρήματα.

    Καπετάν Μακρής. Είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων... http://www.youtube.com/watch?v=Mp-hJXZ3J2s και απαιτεί μια ευρύτερη γεωπολιτική παρατήρηση πέρα από τα κοινά μας σύνορα με την Τουρκία. Απογοητευτική και στείρα ανάρτηση.
    http://www.aish.com/h/c/b/h/48967371.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το άκρον άωτον του καιροσκοπισμού. Αφού προσπάθησε να κάνει πολιτική καριέρα μέσω του γάμου του με την κόρη του Παπανδρέου, τώρα προσπαθεί να κάνει καριέρα φαρεύοντας σε θολά νερά. Ο κύριος αυτός, σαν "επιστήμων" και σαν άνθρωπος, δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό. Είναι επικίνδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο θΗΣΕΑΣ, ο σύλλογος Ομόνοιας και των γύρω περιοχών, με πάνω απο διακόσια ιδρυτικά μέλη, επικροτεί και προσυπογράφει όσα γράφει ο Θ. Κατσανέβας. Όσο για τις ύβρεις ορισμένων, ου γαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Θ. Κατσανέβας, ναι είναι κιθαρωδός, γράφει ποίηση, συνθέτει και παιζει μουσική και ζωγραφίζει. Ναι ήταν γαμπρός του Παπανδρέου, υπηρέτησε το ΠΑΣΟΚ και το δημόσιο συμφέρον με ανιδιοτέλεια και επιτυχία που την αναγνώρισαν και πολιτικοί αντίπαλοί. (βλ. παλαιότερες δηλώσεις Έβερτ). Ναι δεν υπέκυψε στη Μιμή και στο σκυλολόι που την περιτρυγίριζε για να ρουφήξει εύκολα το μέλι της εξουσίας όπως έκαναν τόσοι άλλοι. Ναι δεν έκανε περιουσία όπως πολύ εύκολα θα μπορούσε. Ναι πήρε 70.000 ψήφους στη Β' περιφέρεια της Αθήνας ενάντια στο σύστημα και μπορεί αν θέλει να τους ξαναπάρει. Ναι έχει διδακτορικό από το London School of Economics. Ναι έχει γράψει πάνω από 35 επιστημονικά βιβλία και Πανεπιστημιακά συγγράματα που διδάσκονται σε διάφορα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Ναι έχει αφοσιωθεί στα Πανεπιστημιακά του καθήκοντα και στους φοιτητές του που στις αξιολογήσεις ώς δάσκαλο τον βγάζουν πρώτο. Ναι εκτός από επιστημονικό έργο, παράγει πολιτική, ξέρει να γράφει, να μιλά, να δρα, να είναι αποτελεσματικός και καταδεκτικός. Ναι έχει απόψεις και έχει το δικαίωμα να τις εκφράζει. Και κανένα φασιστοειδές δε θα του απαγορεύσει να το κάνει. ( Σιγά μη φοβηθεί). Ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτά που γράφει δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθούν σοβαρά. Και δεν περιμένει τίποτα, εκτός από το να ξυπνήσει από το λήθαργο όσους τουλάχιστον το μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιτέλους χαζοβιόληδες ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε αυτά που γράφει ο άνθρωπος. Που θα καταντήσει η χώρα σε λίγα χρόνια ? Μήπως τελικά εσείς που βρίζετε ως ρατσιστή και ακροδεξιό κάθε έναν που δίνει αδιάσειστα στοιχεία για την ολοφάνερη επιχείρηση αναίμακτης κατάληψης της χώρας από τους Γείτονες, τελικά θέλετε να βοηθήσετε τον Καρατζαφέρη, όπως τα καταφέρατε στις τελευταίες Ευρωεκλογές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η φράση του Μπαρό δειλό ψευτρόνι, δεν ήταν "η Ελλάδα κινδυνεύει να αποσταθεροποιηθεί από την έλευση λαθρομεταναστών από την Τουρκία" αλλά "από το φαινόμενο κινδυνεύει με αποσταθεροποίηση η Ελληνική Δημοκρατία....". Τάδε έφη ο καθ' εξιν υβριστής The Bloopers Team, αυτός με τη μάυρη φασιστοειδή σιδεροκουκούλα. Δηλαδή όχι Γιαννης αλλά Γιαννάκης. Μράβο μεγάλε. Είσαι σπουδαίος διεισδυτικός αναλυτής. Πως δε σε ανακάλυψαν ακόμα τα όργανα του συστήματος ; Ή μήπως σε ανακάλυψαν ήδη και μας το παίζεις και μπλοκεράκιας στον ελεύθερο χρόνο σου, όταν σου μένει χρόνος και απο τις άλλες πολλές δουλειές που ο ίδιος έχεις δηλώσει ότι έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. mono katsaneva??

    valte kai dr koutsouko,,,

    oxi alloi maxontai kai alloi provallontai!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γίγας ο πρώην τραγουδιστής/κιθαριστής Τεό Νέβας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πιο μαλακια φωτο δεν ειχατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Oι bloopers είναι γνωστοί κομπλεξικοί, να πει κανείς για τον κλανομπαζίδη που φωτογραφίζεται κρατώντας τσόντες, να πει κανείς για τη λούγκρα δικηγορίνα που κάνει παρέα με την κάποτε σύμβουλο του γιωργάκη;

    Όσο για τον Κατσανέβα, πολύ καλό άρθρο, μακάρι όλοι οι πολιτικοί να είχαν τις ίδιες απόψεις για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα μας τρελάνουν οι της κυβέρνησης Καραμανλή αλλά και ο ίδιος, και εξηγούμαι, θέση του Πασόκ ξεκαθαρισμένη είναι να μην δεχτεί να ψηφίσει τον υποδεικνυόμενο από την Δεξιά Κάρολο Παπούλια για Πρόεδρο Δημοκρατίας, αλλά να γίνουν εκλογές, και εφ’ όσον το επιθυμεί και ο ίδιος ο Κάρολος Παπούλιας να προταθεί και να εκλεγεί από την κυβέρνηση που θα προκύψει.
    Η Δεξιοί όμως κυβερνώντες παλιές καραβάνες και μαέστροι στο να φορτώνουν σε άλλους τις αμαρτίες τους, διαμαρτύρονται λέει για τα έξοδα των εκλογών και πως ο τόπος δεν τα αντέχει, …… τώρα τους έπιασε ο πόνος για τα έξοδα…
    Βέβαια όταν καρφώνανε ψευδώς την Πατρίδα μας στην ΕΟΚ σαν πουτάνα της Αριστοτέλους, ( σόρυ κορίτσια) που δεν τα λέει όλα στον νταβατζή της δεν σκεφτήκανε τις οικονομικές συνέπειες;
    Όταν αγοράζανε με προφανή σκοπό για να τα ξεζουμίσουνε τα ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ομόλογα των ταμείων δεν τα σκεφτήκανε;
    Όταν η Αγροτική Τράπεζα με κυβερνητική εντολή ΑΓΌΡΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, τοξικά ομόλογα και τώρα έχει ζημιά πάνω από 500.000.000 ευρώ δεν σκεφτήκανε τι σκατά κάνουνε;
    Και που να λογαριάσει κανείς και που να σταματήσει……
    Τώρα λοιπόν που ΑΝΤΙ να μαζέψουνε λεφτά οι ανίκανοι από αυτούς που τα χρωστάνε στο κράτος, σε εμάς, φορολογούνε όποιον και όπου τον βρουν, και έχουν φτάσει στο αμήν την οικονομία, τους λένε κάντε εκλογές μπας και αλλάξει τίποτα, σκέφτονται έξοδα;
    Και γιατί δεν κάνανε εθνικές εκλογές μαζί με τις άλλες να ξεμπλέξουμε μια και καλή;
    Γιατί δεν είχαν ακόμη θάψει βαθιά τις αμαρτίες τους;
    Και αν δεν αντέχει η χώρα τόση μακρά προεκλογική περίοδο, ποιος κυβερνά, το Πασόκ; Στο χέρι της κυβέρνησης είναι να κάνει ή να μην κάνει την δουλειά της, όχι του Πασόκ, το Πασόκ θα λέει ότι θέλει και αυτοί θα συνεχίζουν το έργο τους, δηλαδή να θάβουν τα σκάνδαλα τους, να φορολογούν όποιον και όπου βρουν, και να χαρίζουν δισεκατομμύρια όπου τους βολεύει, ααα.. και να μην το ξεχάσω, να ψηφίσουν και το νόμο του Αβραμόπουλου που αθωώνει όσους παρανόμησαν και φάγανε το καταπέτασμα στο χώρο της υγείας……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ "ΜΠΟΡΕΙΤΕ" ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 4 Ιουλ 2009 10:39:00 μμ

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ , ΤΙ ΡΟΛΟ "ΠΑΙΖΕΙ" Ο BLOOP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Bloopers Team
    "Η φράση του Μπαρό δειλό ψευτρόνι, δεν ήταν "η Ελλάδα κινδυνεύει να αποσταθεροποιηθεί από την έλευση λαθρομεταναστών από την Τουρκία" αλλά "από το φαινόμενο κινδυνεύει με αποσταθεροποίηση η Ελληνική Δημοκρατία"

    Δηλαδή, όχι Γιάννη, Γιανάκη. Λέγοντας "Ελληνική Δημοκρατία" ο Μπαρό εννοεί το κράτος ως θεσμό. Δηλαδή την ίδια την ουσία της έννομης, οργανωμένης κοινωνίας ως κράτος. Προφανώς, οι Bloopers Team δεν ενδιαφέρονται για το αν το Ελληνικό Κράτος σαν συντεταγμένη κοινωνία κινδυνεύει με αποσταθεροποίηση ή και κατάρρευση - ίσως μάλιστα αυτό ακριβώς επιδιώκουν εξυπηρετώντας σκοτεινά συμφέροντα των αφεντικών τους.

    ΥΓ. Και μόνο που αυτοπροσδιορίζονται σαν Team, δηλαδή Ομάδα, σημαίνει οτι πρόκειται για οργανωμένη αποσταθεροποιητική κίνηση, υπηρέτη σκοτεινών επιδιώξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 4 Ιουλ 2009 11:50:00 μμ



    ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΚΟΜΗ , ΛΕΡΩΘΗΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 4 Ιουλ 2009 11:50:00 μμ

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΠΟΙΗΤΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δηλαδή που διαφωνείτε με τον Κατσανέβα οι όποιοι κατά σύστημα υβριστές-αερολόγοι-παπαρολόγοι του Κολωνακίου ; Ότι είναι απαράδεκτο μια υπο ένταξη χώρα στην Ευρωπαική Ένωση να δηλώνει μέσα από χείλη επίσημων εκπροσώπων της ότι δε θα τηρήσει την επίσημη σύμβαση που υπέγραψε με την Ε.Ε. για την επαναπροώθηση στο έδαφός της των λαθρομεταναστών ; Διαφωνείτε με τη διάγνωση της κλιμακούμενης προκλητικότητά της Τουρκίας στο Αιγαίο ;Με την καθημερινή σχεδόν παραβίαση του εναέριου χώρου και την πτήση πολεμικών της αεροπλάνων πανω από ελληνικά νησιά; Όπου έφτασε ακόμα και η προστάτριά της ΗΠΑ δια στόματος του βοηθού Υπουργού Εξωτερικών για ευρωπαικές υποθέσεις Φίλιπ Γκόρντον, μόλις χθές, να μιλά "για επικίνδυνες ενέργειες της Τουρκίας στο Αιγαίο που μπορεί να οδηγήσουν σε θερμό επεισόδιο.... και ότι αν η Τουρκία δεν ανοίξει ως το Δεκέμβριο τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά της σε Κυπριακά πλοία, θα κινδυνεύσει η διαδικασία ένταξής της". ( Δε σέβεστε ούτε τα αφεντικά σας δηλαδή ή ήσατε πίσω στη γραμμή των υπερατλαντικών αφεντικών που σας ταίζουν).Υπάρχει διαφωνία με τη διαπίστωση του Θ. Κατσανένβα ότι, ανάμεσα στο πλήθος των κλιμακούμενων προκλήσεών της,η καλή μας γειτόνισα θέτει θέμα Τούρκων της Δυτικής Θράκης και της Δωδεκανήσου, την ίδια ώρα που αρνούνται και και το ασήμαντο ως θέμα αίτημα για την επαναλειτουργία της θεολογικής σχολής της Χάλκης; Ότι εποικίζει συστηματικά τη Βόρεια Κύπρο την οποία έχει υπό στρατιωτική κατάληψη, σε πείσμα των αποφάσεων του ΟΗΕ ; Ότι διεκδικεί τη μισή υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου και υφαλοκρηπίδα ακόμα και στη νότια Κύπρο ;(!!!!). Και ότι αποθρασύνεται συνεχώς ενάντια στον ηττοπαθή, συρρικνούνμενο, αλληλοσπαρασόμενο και με μελανό μέλλον ελληνισμό ; Ή ότι μόλις σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύεται σήμερα σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα ότι, το 93%των Ελλήνων πιστεύει πως "η Ελλάδα έχει φτάσει το όριο των μεταναστών που μπορεί να δεχτεί";. Είναι όλοι αυτοί "φασίστες, ακροδεξιοί, ρατσιστές, άθλιοι, ουτιδανοί", κλπ.,σύμφωνα με τους υβριστές; Που όπως όλοι οι γνήσιοι ρατσιστές δεν επιτίθενται στις απόψεις αλλά στα πρόσωπα.Το πολύ το υβρίζειν εκ του ασφαλούς, αδειάζει τελείως τον εγκέφαλο όποιου ήδη πάσχει από ανεγκεφαλίτιδα ή πρακτορίτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δηλαδή που διαφωνείτε με τον Κατσανέβα οι όποιοι κατά σύστημα υβριστές-αερολόγοι-παπαρολόγοι του Λολωνακίου ; Ότι είναι απαράδεκτο μια υπο ένταξη χώρα στην Ευρωπαική Ένωση να δηλώνει μέσα από επίσημους εκπ΄ροσωπούς της ότι δε θα τηρήσει την επίσημη σύμβαση που υπέγραψε με την Ε.Ε. για την επαναπροώθηση στο έδαφός της των λαθρομεταναστών. Διαφωνείτε με τη διάγνωση της κλιμακούμενης προκλητικότητά της Τουρκίας στο Αιγαίο με την καθημερινή σχεδόν παραβίαση του εναέριου χώρου και την πτήση πολεμικών της αεροπλάνων πανω από ελληνικά νησιά; Όπου έφτασε ακόμα και η προστάτριά της ΗΠΑ δια στόματος του βοηθού Υπουργού Εξωτερικών για ευρωπαικές υποθέσεις Φίλιπ Γκόρντον, μόλις χθές να μιλά "για επικίνδυνες ενέργειες της Τουρκίας στο Αιγαίο που μπορεί να οδηγήσουν σε θερμό επεισόδιο.... και ότι αν η Τουρκία δεν ανοίξει ως το Δεκέμβριο τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά της σε Κυπριακά πλοία, θα κινδυνεύσει η διαδικασία ένταξής της". Υπάρχει διαφωνία με τη διαπίστωση του Θ. Κατσανένβα ότι, ανάμεσα στο πλήθος των κλιμακούμενων προκλήσεών της, θέτει θέμα Τούρκων της Δυτικής Θράκης και της Δωδεκανήσου, την ίδια ώρα που αρνούνται και και το ασήμαντο ως θέμα αίτημα για την επαναλειτουργία της θεολογικής σχολής της Χάλκης. Ότι εποικίζει συστηματικά τη Βόρεια Κύπρο την οποία έχει υπό στρατιωτική κατάληψη, σε πείσμα των αποφάσεων του ΟΗΕ . Ότι διεκδικεί τη μισή υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου και υφαλοκρηπίδα ακόμα και στη νότια Κύπρο ! Και ότι αποθρασύνεται συνεχώς ενάντια στον ηττοπαθή, συρρικνούνμενο, αλληλοσπαρασόμενο και με μέλλον μελανό ελληνισμό ; Ή ότι μόλις σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύεται σήμερα σε μεγάλη Κυριακάτικη εφημερίδα ότι το 93%των Ελλήνων πιστεύει ότι "η Ελλάδα έχει φτάσειτο όριο των μεταναστών που μπορεί να δεχτεί";. Είναι όλοι αυτοί φασίστες, ρατσιστές, άθλιοι, ουτιδανοί, κλπ.,σύμφωνα με τους υβριστές, που όπως όλοι οι γνήσιοι ρατσιστές δεν επιτίθενται στις απόψεις αλλά στα πρόσωπα.Το πολύ το υβρίζειν εκ του ασφαλούς αδειάζει τελείως όποιον εγκέφαλο που ήδη πάσχει από ανεγκεφαλίτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για τον 4 Ιουλίου 11:50.
    Προφανώς γνωρίζεις να χρησιμοποιείς πολλές χαρτοπετσέτες εσύ ο ίδιος, γι' αυτό προτείνεις παρόμοια πρόβλεψη και σε άλλους.Έτσι μπράβο παληκάρι μου. Προνοείν χρη τον άνδρα τον σοφόν.Αν μπορείς καταλάβεις τι θα πεί αυτό, θα σου στείλω ένα κιβώτιο με τις καλύτερες και μαλακότερες χαρτοπετσέτες. Για να κάνεις τη δουλειά σου άνετα, ευχάριστα και χωρίς άγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η Ιταλία έχει ομοιογενή καθολικό πληθυσμό 60 εκ.και κάτι ανάλογο η Ισπανία. Η πρώτη δέχεται 30-50.000 παράνομους μετανάστες το χρόνιο και παρ' όλο που μπορεί να τους καταπιεί, ο Μπερλουσκόνι έχει φτάσει να παίρνει ακραία έως φασιστοειδή μέτρα για το πρόβλημα. Η Ισπανία τσακίζει τους δουλέμπορους και επανοπροωθεί τους παραάνομους μετανάστες στις χώρες τους δίνοντάς τους και ένα μικρό χαρτζιλίκι. Εμείς εδώ 9 εκ. γέροντες με τη μεγαλύτερη υπογεννητικότητα στην Ευρώπη ( δεν πηδάτε κι' εσείς λίγο παραπάνω οι φιλάνθρωποι ρε παιδιά !), δεχόμαστε 500.000 το χρόνο από Ασία και Αφρική-όλοι τους μέσω της Τουρκίας-οι οποίοι γεννούν τουλάχιστον 5 παιδιά ανά μητέρα. Όσο για του Μαλτέζους έχουν ένα πιο απλό όσο και απεχθές σύστημα.Απλώς βουλιάζουν τα πλοιάρια με τους λαθρομετανάστες όταν πλησιάζουν το νησί.Και εδώ ορισμένοι με τη στάση τους, θέλουν να φτάσουν τον Καρατζαφέρη στο 20%. Μπράβο σας λεβέντες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι Ιταλοί είναι 60.000 ομοιογενείς καθολικοί και οι Ισπανοί κάτι ανάλογο. Oι πρώτοι και οι δεύτεροι δέχονται 50-60.000 παράνομους μετανάστες το χρόνο που θα μπορούσαν εύκολα να τους καταπιούν με τέτοιον τεράστιο πληθυσμό που έχουν. Ο Μπερλουσκόνι στην Ιταλία έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και υιοθετεί ακραία έως και φασιστικά μέτρα. Οι Ισπανοί τσακίζουν τους δουλέμπορους και επαναπροωθούν τους παράνομους μετανάστες στις χώρες τους δίνοντάς τους και ένα μικρό χαρτζιλίκι. Όσο για τη Μάλτα, υλοποιεί ένα απλό όσο και απεχθές σύστημα. Βουλιάζει τα πλοιάρια με τους παράνομους μετανάστες όταν πλησιάζουν στο νησί. Εμείς 9 εκ. ελληνογενείς γέροντες με το υψηλότερο ποσοστό μεταναστών στην Ευρώπη και τη μεγαλύτερη υπογεννητικότητα διεθνώς( δεν πηδάτε και εσείς λίγο παραπάνω οι φιλάνθρωποι ρε παιδιά !),δεχόμαστε τα τελευταία χρόνια 500.000 το χρόνο από Ασία και Αφρική-όλοι από Τουρκία μεριά.Και ορισμένοι με τη στάση τους θέλουν να φτάσουν τον Καρατζαφέρη στο 20%. Μπράβο σας παληκάρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Κτήμα Τρομπάμπελη" ή "πρεςς2" (ότι προτιμάς),

    ,η απάντησή σου (και του κιθαρωδού κηφήνος) βρίσκεται εδώ καθώς επίσης και στο "les-malakies".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 5 Ιουλ 2009 1:39:00 μμ

    ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΗΠΙΟ .

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΙΟ ΣΑΦΗΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ .

    ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ;;;


    Ε , ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ,ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 5 Ιουλ 2009 1:05:00 πμ
    Εγώ τα αμφισβήτησα (όχι όλα) και δεν έχω τελειώσει και το London School of Economics.


    Συνήθως οι φασίστες σε αποκαλούν φασίστα όταν τους αμφισβητείς.

    Καπετάν Μακρής. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι γεγονός και δεν έχεις ενημερωθεί σωστά.
    http://www.youtube.com/watch?v=Mp-hJXZ3J2s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση