GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΚΑ: "Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης"...

...δεν μας ξέχασαν, έρχονται να μας "φακελώσουν"‏ Aπό το http://klassikoperiptosi.blogspot.com/ Όχι δεν μας ξέχασαν ούτε φυσικά έχ...

...δεν μας ξέχασαν, έρχονται να μας "φακελώσουν"‏


Aπό το http://klassikoperiptosi.blogspot.com/

Όχι δεν μας ξέχασαν ούτε φυσικά έχουν κάνει πίσω. Η παράσταση του έργου ή ορθώτερα της τραγωδίας που έχει συγγράψει και σκηνοθετήσει το διευθυντήριο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" φτάνει στο τέλος της, η τελευταία πράξη είναι έτοιμη να παιχτεί και δυστυχώς σε αυτήν θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή ΟΛΩΝ. Μιλάμε για την υποχρεωτική προμήθεια του αιφνιδίως γνωστοποιηθέντος και διαφημισθέντος ΑΜΚΑ και της "ΚΑΡΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ".
Η "ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" ήδη απο καιρό έγραφε και αναδημοσίευε αρκετά στοιχεία για αυτό το θέμα. Ο κίνδυνος να θεωρηθούμε γραφικοί ή " θρησκόληπτοι" πράγματι ήταν υπαρκτός ,ακόμα και φίλοι μας είχαν τις αντιρρήσεις τους θεωρώντας ότι τελικά το όλο θέμα αφορούσε μόνο την εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών. Όσο όμως "τραβούσαμε τον σπάγγο της καλούμπας" ερευνώντας το ζήτημα της γιγαντιαίας παγκόσμιας συλλογής προσωπικών δεδομένων και...
της ταυτοποίησης του καθενός με έναν ενιαίο και μοναδικό οικουμενικά αριθμό, τόσο περισσότερο μας ερχόταν στη μύτη η μπόχα της υπόγειας φυλακής. Ιδιωτικές εταιρείες σε συνεργασία με κρατικούς και διεθνείς οργανισμούς και υπηρεσίες, τεράστια κονδύλια σε κοινά ευρωπαϊκά και διεθνή προγράμματα , νόμοι και διατάξεις , έφτιαχναν χρόνια τις υποδομές και τα θεμέλια αυτού που επρόκειτο να έλθει ως παγκόσμια ντιρεκτίβα.
Όλα αυτά δεν έγιναν απο τη μια στιγμή στην άλλη, πήραν χρόνο και απασχόλησαν χιλιάδες μισθωμένους για αυτή τη δουλειά κονδυλοφόρους των ΜΜΕ και του ...πνευματικού κόσμου.
Έπρεπε όμως πριν απο όλα, να αμβλυθούν τα λεπτά αισθητήρια της ψυχής ώστε η συνείδηση του καθε ενός να φέρει τις λιγότερες αντιρρήσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν συντονισμένα και με την απαιτούμενη βραδύτητα, ώστε να μην γίνουν εύκολα αντιληπτοί όλοι εκείνοι οι διαπλεκόμενοι μεταξύ τους φορείς, που είχαν στόχο να εκμαυλίσουν την κοινωνία οδηγώντας τη με ιδεολογικές και πνευματικές παρεμβάσεις στην θολότητα και την καλλιέργεια μιας συγκεχυμένης σκέψης. Ο κόσμος κουρασμένος απο τους πολέμους ,τα καθεστώτα και τις κοινωνικές ανισότητες, παραδόθηκε με ευκολία στα κηρύγματα της νεο-εποχίτικης κοσμοθεωρίας.
Η παιδαγωγική ισχύς του άμβωνα της "Νέας Εποχής" (τηλεόραση) έκανε τον πολίτη να εξοικειωθεί αρχικά με ότι σιχαινόταν και ύστερα άνευρο και ταλαιπωρημένο να τον παρέδωσε στα δόγματα της αποστασίας και της άρνησης των διαχρονικών αξιών.
Απο την άλλη το σύστημα της παγκοσμιοποιημένης πια οικονομίας ως εκ "θαύματος" πρόσφερε για μια δεκαετία περίπου "φθηνό χρήμα" με τη μορφή δανείων και πιστωτικών καρτών παρασύροντας σε μακροχρόνια εξάρτηση το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό των πολιτών μια χώρας.Η εκπλήρωση αυτού του στόχου είχε διπλό μάλιστα όφελος, τον έλεγχο των εθνικών οικονομιών αφ΄ενός και την πλήρη υποταγή των πολιτών αφ΄ετέρου. Ο κόσμος, θύμα ήδη μιας κίβδηλης ευμάρειας που μελλοντικά δεν θα αντέξει στον εκβιασμό της προσταγής: "πειθαρχείς ή θα τα χάσεις όλα".
Οι περισσότερες πράξεις του έργου παίχτηκαν και τώρα που φτάνουμε στο "φινάλε" πρέπει να μπεί η ...σφραγίδα του σκηνοθέτη.
Για να γίνει αυτό πρεπει να υποκύψουμε στον εκβιασμό του ηλεκτρονικού φακελώματοςκαι να σφραγιστούμε σαν τους κρατούμενους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης με ένα μοναδικό για τον καθε ένα αριθμό.Προς το παρόν βέβαια, τους αρκεί να τον έχουμε σε μια έξυπνη κάρτα η οποία σήμερα θα συλλέγει δεδομένα απο τις δραστηριότητές μας στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης (περίθαλψη,γιατροί,φάρμακα ,ιατρικό ιστορικό,σύνταξη κλπ) και αύριο όταν αυτόματα θα αντικαταστήσει ταυτότητες ,πιστωτικές κάρτες κλπ θα ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ τη ζωή μας.
Δυστυχώς τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και δεν μπορούμε πια να εθελοτυφλούμε εμπρός σε αυτη την τρομακτική επίθεση εναντίον της ελευθερίας και του αυτεξούσιου του ανθρωπίνου προσώπου.
ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ;
ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ;
ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΚΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ";

16 σχόλια

  1. Απιστοι, προσκυνατε και πιστευετε στο Μαμμωνά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Φυλακή του Μονάχου που με πέταξε... άχου
    η μαύρη μοίρα μου, μάνα κακομοίρα μου

    Κάθε άνθρωπος και γλώσσα, ποιον εξέρω, ποιός με ξέρει,
    αφιλόξενα τα μέρη, παγωμένες οι καρδιές...

    Στο Φυλακή του Μονάχου, που με ξέχασε.... άχου
    η μαύρη μοίρα μου, μάνα κακομοίρα μου....

    Δίπλα μου λαγοκοιμάται ένας χίππυ πεινασμένος,
    ένας νέγρος μεθυσμένος, τα πολίτικα ναυάγια σωρό

    Στο Φυλακή του Μονάχου, που με ξέχασε άχου
    η μαύρη μοίρα μου, μάνα κακομοίρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μακακες δεν εχετε προσεξει οτι τα 6 πρωτα νουμερα -απο τα 11- του ΑΜΚΑ δειχνουν την ακριβη ημερομηνια γεννησης[ηημμεε].Στο παραδειγμα ο φιλ εχει γεννηθει 10/01/68. Τωρα θα μου πειτε χαραμισαν 6 απο τα 11 ψηφια , οταν θα ηταν αρκετο το ετος αντε και ο μηνας.Ακομα δεν το καταλαβατε μα ειναι απλο , για να μας στελνουν τις ευχες τους οι πολιτικοι στα γενεθλεια μας.Μας πειρε ο διαολος και ο μαμωνας τετοια ζωα που ειμαστε. Ου να μου χαθουμε μακακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h malakia paei synnefo

    h xazomara merikon den perigrafete.
    Vre zontovolo poios sou leei oti den eisai idi fakelomenos? exeis pistotiki karta? an exeis eisai se olokliro ton planiti fakelomenos. ante kopste tis malakies me tis fovikes antidraseis. H AMKA tha voithisei ta megista kai se oikonomia sta farmaka, kai se grigores syntagografiseis, kai se ola. H epoxh tou tefteriou exei perasei anepistrepti.
    ti fovase mi mathoun oti eisai arrostos? exeis tin entyposi pos an theloun na to mathoun tora den mporoun?
    ante deikste kai ligo empistosyni sto erimo to kratos.
    Min ta isopedonete ola
    etsi skouzate kai gia tis taytotites kai to 666 . malakies sto tetragono. Den sas pianoume pouthena. Diladi an mkeieni opos exei h katastasi tha einai kalytera? ante afiste to kratos na eksygxronistei ligo mpas kai kalyterpsoun oi yphresies kai afiste tis anoites antidraseis tou kolou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε Περαστικά σε όλους σας.
    Αλλά μην ξανακούσω κουβέντα για έλλειμμα στα ασφαλιστικά ταμεία.
    Ε και πολλές απαιτήσεις για σύνταξη μην έχετε.
    Από το Μαμμωνά του ΑΜΚΑ να γλυτώσετε και όλα τα άλλα ας γίνουν στάχτη και μπούλμπερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καψαρχιδιδες γιατι δεν ανεβαζετε τα σχολια μου;
    Σας απειλησαν οι οβρηοι παλι;
    Γαμηστε τους, σε λιγο θα τρεχουν σα τις κατασριδες να κρυφτουν αλλα δεν θα υπαρχουν Δαμασκηνοι και Εβερτηδες να τους γλυτωσουν.

    Γραφτε τους στ' αρχιδια σας κι ανεβαζετε τα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εδώ είναι η σατανική διεύθυνση:
    www.amka.gr

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΟΡΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ? ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΟΥΣΑ ΤΗ ΛΟΥΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ή ΑΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ?

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ(ΑΡΧΙΚΟ),ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ,ΠΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ Η ΤΟ ΑΦΜ !

    ΛΥΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και σε 5-6 χρονάκια η κάρτα θα ειναι αναχρονιστική...ποιος να θυμάται νούμερα
    πάρε ένα εμφυτευμένο τσιπάκι για να είσαι πάντα έτοιμος
    και βλέπω πολλούς από εδώ ηλιθιωδώς χασκογελούντες που πρώτοι θα σπεύσουν να γίνουν μαριονέτες και να κομπάζουν σαν γύφτικα σκερπάνια ποσο μοντέρνοι είναι απέναντι στους "αναχρονιστές". Να δούμε τότε ποιος θα γελάει όταν θα τους κουνάνε τα χεράκια και θα χέζονται από την χαρά τους πόσο ωραία και γρήγορα γίνονται οι δουλειές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραίο μοντάζ. Πήρες μια κάρτα ΑΜΚΑ, κόλλησες από κάτω ένα τεκτονικό σύμβολο κι όποιος βλάκας το δει θα το πιστέψει. Έτσι δημιουργούνται οι μεγάλες απάτες. Βλέπεις ούτε το κράτος, ούτε οι τέκτονες θα ασχοληθούν για να σε μηνύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Γέλωσιν οι πλουτούντες ήθη πενήτων, ράκη γαρ ορώσιν και ουχί τόλμην".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι καραγκιόζηδες έχουν να στείλουν τα δελτία με τα ένσημα απο το 2008 στις επιχειρήσεις για να τα πάρουν οι εργαζόμενοι και το αμκα τους μάρανε.
    Το ωραίο είναι ότι όταν κάποιος εργαζόμενος χρειαστεί ένσημα για την περίοδο που δεν έχει στείλει το ικα τα δελτία, λένε στους λογιστές να τους δώσουν μία βεβαίωση αλλά όχι αντίγραφο απο την απδ αλλά χειρόγραφη. Η εποχή του μπακαλοτέφτερου καλά κρατεί. ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ,,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ,,,,
    ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗΣ ΣΟΥ.

    H πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Κροατία...
    Ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση της Κροατίας, με επικεφαλής τη Γιάντρανκα Κόσορ, έδωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η πλειοψηφία των βουλευτών της κροατικής βουλής στο τέλος της μαραθώνιας συνεδρίασης.
    Τη νέα κεντροδεξιά κυβέρνηση συνασπισμού στήριξαν...
    83 βουλευτές, ενώ 45 την καταψήφισαν. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες 128 βουλευτές στη Βουλή των συνολικά 153 εδρών.

    ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.
    ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΡΟΧΘΕΣ...

    ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΓΟΥΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΔΙΩΝ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν για να τελειώνουμε με τα θρησκόληπτα. Όταν η γραφή λέει "χάραγμα του θηρίου" εννοεί τη μαζική καταγραφή των:

    1) Αποτυπωμάτων των δεξιών χεριών
    2) Της μετώπης(Φάτσα)

    ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Χωρις αυτές δεν μπορεί καποιος ούτε να αγοράσει ούτε να πουλήσει. Ξέρανε απο τότε με ποια στοιχεία ταυτοποιούνται τα άτομα. Ξέρανε επίσης πως η παγκοσμιοποίηση θα οδηγήσει σε μια δομή-τερατούργημα, όπως και συνέβη. Δεν χρειάζονταν υπερφυσικές δυνάμεις. Δεν υπάρχει τίποτα πέρα απο την φύση άλλωστε. Εμέις εκφυλιστίκαμε και μας φαίνονται γουαου οι, κυρίως αστρολογικές, προβλέψεις των προγόνων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    Ο συντάκτης του άρθρου κοιμώταν και ονειρεύοταν διώξεις, ανακρίσεις και υπόγεια κελιά.

    Μαλλον στο κόσμο του ζει.

    Μακάρι να μπορούσαν να βάλουν ένα κωδικό που να αντικαταστήσει διαβατήρια, ταυτότητες, ΑΦΜ, Μητρώα ασφάλισης, κ.λ.π

    Όσο για τον συντάκτη, υπάρχουν και ψυχιατρεία που σε χαπακώνουν και ζεις ευχάριστα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις 7 Ιουλ 2009 9:44:00 πμ υπάρχει πιο προχωρημένο στάδιο όπου η φωτογραφία της ανάρτησης δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα:
    http://www.pmyf.org/pgm/chip/index.html και επίσης
    http://www.lifeinthemixtalk.com/?p=213

    Επίσης 7 Ιουλ 2009 12:33:00 πμ οι αριθμοί είναι για να τους καταλαβαίνουν οι άνθρωποι, το bar code οι "μηχανές" ώστε και να το "διαβάσουν" και να το επεξεργαστούν πιο γρήγορα. Και σίγουρα ο πολιτικός μας θα μαθαίνει αμέσως ότι είμαστε άρρωστοι και θα μας επισκέπτεται για να μάθει την πρόοδο της υγείας μας. Εξάλλου και αυτό είναι από ένα κομμάτι του παζλ, από μόνο του δε λέει τίποτα. Σαν μέρος του όλου όμως... http://www.youtube.com/watch?v=ktlkd_PIEEM

    Καπετάν Μακρής. Αν σε "τσιπάρουν" για ένα ποτό γιατί να μην το κάνουν και για το... ιατρικό σου ιστορικό http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/3697940.stm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση