GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

239 σε "αμνηστία" για το σκάνδαλο της ΜΑΝ...

Τα αποτελέσματα της έρευνας για την υπόθεση διαφθοράς που είχε "προκαλέσει" και την παραίτηση Βερελή στην Ελλάδα. Διαφορές και ομο...

Τα αποτελέσματα της έρευνας για την υπόθεση διαφθοράς που είχε "προκαλέσει" και την παραίτηση Βερελή στην Ελλάδα. Διαφορές και ομοιότητες με την Siemens
.
Από τον Πέτρο Μυλωνά
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Από την εισαγγελία του Μονάχου έγινε νγωστό ότι συνελήφθησαν προχθές τρία άτομα για την υπόθεση διαφθοράς στην εταιρεία κατασκευής βαρέων οχημάτων ΜΑΝ η οποία ξέσπασε πριν από λίγο καιρό έχοντας και μια πτυχή ελληνικού ενδιαφέροντος. Οι τρεις συλλήψεις, στην Εσση και το Αμβούργο, έχουν σχέση με την εξασφάλιση συμβολαίων για την κατασκευή ρυμουλκών.
Η δικαστική έρευνα αφορά, γενικότερα, καταγγελίες για δωροδοκίες εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό ώστε να προωθηθούν οι πωλήσεις λεωφορείων και φορτηγών της εταιρείας.
Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ήδη 239 στελέχη διαφόρων βαθμίδων της εταιρείας έχουν μπει σε πρόγραμμα αμνηστίας που προσφέρθηκε προκειμένου να δώσουν όποιες πληροφορίες και στοιχεία έχουν για την υπόθεση. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται πάντως και πολλές μικρές "λαμογιές" όπως έξοδα για γεύματα, μικρολαδώματα, εισιτήρια για αθλητικές εκδηλώσεις ή εκδρομές τα Σαββατοκύριακα...
Η διοίκηση της ΜΑΝ έχει αναθέσει σε ανεξάρτητη νομική εταιρεία να κάνει εσωτερικό έλεγχο (κατά τα πρότυπα της περίπτωσης της Siemens και της αμερικανικής Debevoise–Plimpton που ανέλαβε εκεί τον έλεγχο) στα λογιστήρια της για όλες τις...
πληρωμές που έγιναν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη αναφορά που έγινε από την εταιρεία αυτή διαπιστώνει ότι δεν υπήρξαν "μαύρα ταμεία" στην ΜΑΝ - κι αυτή φαίνεται να είναι μια ουσιώδης διαφορά από την περίπτωση της Siemens. Η εσωτερική έρευνα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί όλες οι ροές των χρημάτων και οι αποδέκτες τους. Δεν υπάρχουν πλέον κενά που χρειάζεται να αναζητηθούν. Δηλαδή στην περίπτωση της ΜΑΝ όλα έγιναν με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα.
Έτσι φαίνεται να μην ανακύπτει επί της ουσίας "ελληνική πτυχή" στην υπόθεση διαφθοράς, η οποία όταν ανέκυψε πάντως συνοδεύτηκε από την υποβολή παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρ. Βερελή που τώρα θα μπορεί να κάνει λόγο για δικαίωσή του.
Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι από πλευράς του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν έχει προωθηθεί ακόμη το αίτημα δικαστικής συνδρομής για να σταλούν στη χώρα μας όλα τα στοιχεία που μπορεί να έχουν ελληνικό ενδιαφέρον. Αυτό το είχε ζητήσει και ο ίδιος ο Χ. Βερελής προκειμένου να ξεκαθαριστεί η υπόθεση αλλά η κυβέρνηση προτίμησε να κινηθεί με τους δικούς της ρυθμούς για τους δικούς της λόγους.

15 σχόλια

  1. Βρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα!
Πρώτος κολλητός του Χριστοφοράκου ο Τσίμας.
Ποιος Τσίμας;

    
ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΩΡΑ ΜΚΜ κάθεται δίπλα στο καραμαν αλή.

    
Δεν τον βλέπετε στη φωτογραφία ;;
Μα είναι αυτός που είναι μεταμφιεσμένος σε καραμαν αλί.
(δια τας ανάγκας της προπαγάνδας μας)

    
ΑΛΛΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΜΕΝ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ;;;

αντώναρος πρετεντέριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ...

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ !!

    ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ "ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ" !!

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΩKΤΕΣ" ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!!

    OTAN KATEBOYN 100.000 ΣTO ΣYNTAΓMA AMEΣΩΣ ΘΑ ΓINOYN EKLOΓES!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!

    9 Ιουλ 2009 10:39:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού χάθηκε εκείνος ο καθυστερημένος άσχετος πασόκος που έλεγε ότι είναι ακριβή η βενζίνη στην Ελλάδα;

    ΑΝΟΗΤΕ ή Δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου ή κάνεις πως δεν τις διαβάζεις.. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΜΟΛΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ...


    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΡΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..

    ========================
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ

Προς τον ανεγκέφαλο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ που αναπαράγει την προπαγάνδα της Δεξιάς και των μαύρων λύκων της για την τιμή της βενζίνης:

1. Κατοχικέ ρουφιάνε του Γκαίμπελς το 99% του Ελληνικού λαού αυτά που γράφω συμμερίζεται και ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ. Απόδειξη τούτου ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ) τις ίδιες καταγγελίες κάνουν. 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. (Γιαννόπουλος, Μανώλης, κ.α.) έχουν κάνει πριν 2 μήνες επερωτήσεις στη Βουλή για την ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ στην τιμή της Βενζίνης. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ???

2. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ και το Ξεζούμισμα του Ελλ. λαού από τους κολλητούς της είναι αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ ??

Γκαιμπελίσκο εγώ δεν έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, δύναμαι όμως να έχω γνώμη για τη χειρότερη ληστρική πολιτική που έχει γνωρίσει τούτος ο τόπος εδώ και 4.000 χρόνια.

Τώρα όσον αφορά τις γνώσεις σου περί οικονομίας:
-Γράφεις σαν εξυπνάδα ότι εδώ έχουμε ΕΥΡΩ και έξω έχουν Δολάριο.
Χαρήκαμε ανόητε, τώρα το ανακάλυψες ?? Αυτό ισχύει από το 2002. Παρεπιπτόντως όταν το 2004 ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΙΣΟΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ τα 59 ΔΟΛΑΡΙΑ..

Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΗΤΑΝ 59 ΛΕΠΤΑ (2004). Να δεχθώ έναν αυξημένο από τότε φόρο 8 λεπτά. Σήμερα που ένα ΕΥΡΩ ισούται με 1,4 δολάρια και η τιμή του βαρελιού είναι σήμερα 68,50..


ΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2004 Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 45 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΛΕΠΤΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΖΑ 15 ΛΕΠΤΑ.

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ 1,20 έως 1.35.
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΙ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΠΛΑΣΙΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΥΨΗΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΖΩΗΣ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΟΗΤΕ ???

    ================
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ


    ΠΑΝΤΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΑΘΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,..
    υπάρχει εδώ και δεκαετίες η σωστή αντίληψη να αποθαρρύνεται η χρήση του ΙΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..

    Μάλιστα προ πενταετίας η τιμή στην Ευρώπη ήταν κατά 38-47% ακριβότερη από ότι στην Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.

    Παρόλη την άνοδο των διεθνών τιμών λοιπόν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ και έτσι δεν αυξήθηκε σχεδόν παρά ελάχιστα η τιμή λόγω της κρίσης πέρισυ.

    ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΨΑΛΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΤΙΜΗ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ "ΚΟΛΛΗΣΕΣ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,

    στερνό σου καταφύγιο, όπως και κάθε προπαγανδιστή των ληστάρχων..

    ΑΤΥΧΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,..

    όπως καλή ώρα γίνεται εδώ με την βενζίνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΑΣ

    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ..
    Δείτε..

    στα 62 δολάρια το βαρέλι το πετρέλαιο.. (πτώση 11,5%)

    στο 1,30 και βάλε το λίτρο η αμόλυβδη...

    Ο τρομπούκας δούλευε μισά-μισά

    εμείς δουλεύουμε 60-40.

    Θέλετε διακοπές και εκδρομούλες ;;;
    τη γαμήσατε..

    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πού χάθηκε εκείνος ο καθυστερημένος άσχετος πασόκος που έλεγε ότι είναι ακριβή η βενζίνη στην Ελλάδα;
    ====================

    ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ

    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!!

    ΦΕΥΓΩ . ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ "ΚΑΤΙ¨.

    ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΚΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ..

    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ "ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ" ΤΩΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, φεύγοντας από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΤΕΟ.

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ.

    ΤΡΟΜΠΑ Ε ΤΡΟΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δώρο στον καραμανλάκη! Από τα ΝΕΑ, Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009, στήλη Ριπές.

    ΔΥΟ διαμετρικά αντίθετα μεταξύ τους πρόσωπα δείχνει αυτές τις ημέρες η πολιτιστική πολιτική της χώρας.

    1) ΤΟ ένα είναι αυτό που εγκαινιάζει το Νέο Μουσείο Ακρόπολης. Ένα παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός, που έγινε αντικείμενο θαυμασμού από ειδικούς και επιστήμονες, πόλος έλξης τουριστών στη χώρα.

    Παρακάτω παρακάτω παρακάτω,…..

    2) ΤΟ μουσείο του Ηρακλείου Κρήτης, για παράδειγμα, ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου και δεύτερο σε αριθμό επισκεπτών ελληνικό μουσείο, παραμένει κλειστό από τον Νοέμβριο του 2006, στο όνομα της ανακαίνισης………………! Που είσαι Θεέ;
    ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Καλογιαλισμένε Υπουργέ Υγείας, εσύ δεν μας διαβεβαίωνες ότι η Ελλάδα είναι πλήρως θωρακισμένη απέναντι στην καινούρια γρίπη;
    Ή ήτανε το φάντασμα σου;
    Και τώρα μας μιλά και για θανάτους άχρηστε!
    Κοίταξε να περάσεις το νόμο σου που αθωώνει τις κλεψιές και άλλες ανομίες στον χώρο της δημόσιας υγείας, γιατί σε αυτό τουλάχιστον είσαι ικανός, και μόνο που το σκέφτηκες δείχνει τι είσαι…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
    (πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο).
    Η μόνη ευθύνη που έχουν άνθρωποι σαν τον Tσίμα είναι η ευθύνη απέναντι στην τσέπη τους. Όταν μόνο τα εμφανή εισοδήματά σου ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ ετησίως, κυκλοφορείς με τζίπ 5000 κυβικών αλλά δηλώνεις σοσιαλιστής, είσαι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.
    Πόση "δημοσιογραφική" τσίπα μπορεί να έχει κάποιος που:
    1.Κρύβει επιμελώς ότι είναι 30 χρόνια φίλος του Χριστοφοράκου
    2.Γνωρίζει ότι μέσω της Intracom του Κόκκαλη ο Χριστοφοράκος παίρνει τις περισσότερες δουλειές του δημοσίου.
    3.Λέει ότι δεν ήξερε τίποτε, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο Κόκκαλης είχε τη δύναμη να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, όπως έριξε το Μητσοτάκη το 1993.
    4.Μέσω του Mega βρίζει και λοιδωρεί τη ΝΔ που μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ουσιαστικά έδιωξε τη Ζίμενς από τις προμήθεις του δημοσίου
    Άρα, τι είναι;
    Υποκριτής ή πουλημένος;
    Πουλημένος ή υποκριτής;
    Μήπως και τα δύο;
    Διαλέξτε.
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΕΝΩ Ο ΤΣΙΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    Ο κυρ-Παύλος είναι πολλά πράγματα, δημοσιογράφος πάντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ή Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ;
    Βίος και πολιτεία οι υπάλληλοι της Μπομπολο-Κυριακου-Αλαφουζο-Λαμπρακο μαφίας, χρόνια τώρα!
    Και εσύ άμοιρε πολίτη κάτσε μπροστά στα κανάλια τους για να «ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ».
    Αυτοί βάζουν το κασετόφωνο και εμείς χορεύουμε σαν τις μαϊμούδες.
    Τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.
    Και Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, λέει, θα ιδρύσει το πασόκ.
    Για να κτυπήσει, λέει, την εσωτερική διαφθορά.
    Εντάξει, για το γιωργάκη τα ξέρουμε, θα ήθελα όμως να ήξερα τί μυαλά κουβαλάτε όλοι οι υπόλοιποι.
    Ντίπ χάνοι είσαστε;
    Δεν ξέρω άν ξέρετε από ψάρεμα, αλλά ξέρετε τι κάνει ο χάνος;
    Ότι βρεί μπροστά του το χάφτει, γι' αυτό και πιάνεται τόσο εύκολα στα αγκίστρια. Έτσι και εσείς.
    Άρπ!!!!
    Υπηρεσία εσωτερικών Υποθέσεων, ωραία.
    Θα απαρτίζεται από τα ίδια μέλη που βγάλανε ότι ο Τσουκάτος τσίμπησε τα λεφτά της Ζίμενς και ότι το πασόκ είναι πεντακάθαρο;
    Σας το λέω γιατί, εάν κάνεις ένα γκάλοπ ανάμεσα στους οπαδούς όλων των κομμάτων, όλοι θα σας πούν ότι αποκλείεται να έχει βουτήξει ο στρατηγός Τσουκάτος.
    Ο Γιωργάκης λέει χοντρά ψέματα χωρίς να τον νοιάζει ότι κρίνεται η ζωή και η υπόληψη ενός ανθρώπου.
    Το μόνο που έχει σημασία είναι να κερδίσει πολιτικούς πόντους.
    Εξαιρετική ηθική, αμερικάνικου επιπέδου.
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
    Δεν παίζεται ο οραματιστής Τζώρτζ, δεν παίζεται.
    Από οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μάλλον το μοναδικό του όραμα είναι αυτό που τούταξε η μαμμά του, να γίνει πρωθυπουργός με οποιοδήποτε μέσο.
    Ειλικρινά νομίζει ότι είναι ηγέτης ένα μαμόθρεφτο, που εξαιτίας του πατέρα του βέβαια, είναι βουλευτής από 28 χρονών;
    Με αυτά τα μυαλά νομίζεις Τζώρτζ ότι μπορεί να κυβερνηθεί μια χώρα;
    Με μαϊμού ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ;
    Με τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ;
    Με τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ;
    Να εξαγγέλει Υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων ένας άνθρωπος που λέει ο Τσουκάτος έφαγε τα λεφτά της Ζίμενς;
    Ένας άνθρωπος που δεν παραδέχεται ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ μαϊμού τα χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα αρχεία του πασόκ;
    Που λέει ότι το 2000 (που ήταν εκλογική χρονιά) το πασόκ δεν είχε έσοδα και εισφορές;
    ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ;
    Και οι οπαδοί του τι λένε;
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΧΙ ΡΕ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ..
    ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΑΣΧΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ..
    ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

    ΟΧΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΧΙ ΡΕ..
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ..
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΟΥ..
    ΟΧΙ ΡΕ ...

    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΜΟΥ.
    -ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βρεθηκε ενας με αρχ.... και τους ερηξε ροχαλα και τωρα που δικαιονεται βγαινει ο αστειος ανεπαγγελτος και παλαιογλυφτης πολιτευτης να βρισει.τους εχει συχαθει η κοινωνια και αγωνιουν μπας και κανουν κανενα μεροκαματο μολις κλεισουν οι πρασινες βρυσες.σας πηρανε χαμπαρι ρεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιοι εδωμέσα τα βάζουν με το ΠΑΣΟΚ. Καλά κάνουν. Κι εγώ μαζί τους! Προ πάντων είμαι με τον Αντώναρο! Αυτός αξίζει όσο δύο Καραμανλήδες! Ύφος, μαλλί, χρώμα, μούσι, άνεση λόγου και προπάντων σοφία! Μα τι φοβερός άνθρωπός! Εμένα και μόνο που υπάρχει ένα τέτοιο στέλεχος δε με διώχνεις με τίποτα από τη Ν.Δ ! Ο Καραμανλής δε λέει τώρα πια τίποτα μπροστά του! Στο πρώτο Συνέδριο του Κόμματος θα κάνω πρόταση να δοθεί η αρχηγία στον Αντώναρο! Αυτός είναι για όλα! Πρώτα πρώτα στις φλέβες του δεν κυκλοφορεί λένε αίμα αλλά μια ουσία πράσινη. Κι επειδή , λέει, θέλει να απαλλαγεί από αυτό το χρώμα και να αποχτήσει σαν τους άλλους χρώμα κόκκινο κάνει κάθε μέρα πλύση εξορκίζοντας το χρώμα με τη λέξη ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ..επειδή λέει το πράσινο το βγάζεις με πράσινο!! Σοφία σου λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση