GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα Ζορμπά για την Siemens...

"ΚΑΤHΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (για το "μαύρο χρήμα") ΟΤΑΝ ΕΡΕΥΝΟΥΣΑ ΤΗ SIEMENS"!!! . Από τον Γιώργο Κρόγια http://krogias.blogspo...

"ΚΑΤHΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
(για το "μαύρο χρήμα")
ΟΤΑΝ ΕΡΕΥΝΟΥΣΑ ΤΗ SIEMENS"!!!
.
Από τον Γιώργο Κρόγια
http://krogias.blogspot.com/
.
Ακούστε τον στο παρακάτω video:
http://www.youtube.com/watch?v=1SwPaBQMwbM


41 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!


    XEXEXE ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία ;
    Ψηφίζεις Οικολόγους ;
    Επιλέγεις την αποχή ;
    Νέα Δημοκρατία , με συνένοχο εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγάλο πολιτικό παιχνίδι αναμένεται να παίξει ο Λάκης Λαζόπουλος τόσο πριν όσο και μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να πλήξει όσο μπορεί το Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην πάρει υψηλά ποσοστά όπως αναμένεται.
    Οι προσωπικές επιθέσεις θα γίνουν όλο και πιο στοχευόμενες όλο και πιο ισχυρές.
    Κίνητρο του είναι εκτός από την ομοφυλοφιλική αλληλεγγύη προς τον Κώστα Καραμανλή είναι και η δημιουργία χώρου για το κόμμα που ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο νέοΚοσκωτάς Βγενόπουλος που επιθυμεί να έρθει ως μεσσίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας παίζοντας το ρόλο του Μπερλουσκόνι της Ελλάδας.
    Σταθείτε απέναντι στα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού.

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τις τίμιες ( αν υπάρχουν ακόμη ) δικαστικές αρχές της Ελλάδας

    Βάλτε να δείτε το βίντεο με την προεκλογική ομιλία Καραμανλή στο Ηράκλειο Κρήτης το 2004 λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
    Δείτε προσεκτικά ποιοι συνοδεύουν τον Κώστα Καραμανλή στην εξέδρα για την ομιλία . Ελέγξτε τι σχέση έχουν με οικογένειες νονών της Κρήτης και αν αυτοί σήμερα είναι υπόδικοι.
    Βγάλτε προς τα έξω τις σχέσεις νονών με πολιτικούς που κάποιοι από αυτούς είναι είδη δικασμένοι για υπόθαλψη εγκληματία.
    Πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα κάποιος έντιμος εισαγγελέας που θα ασχοληθεί με το πολύ σοβαρό αυτό θέμα και δε θα κουκουλωθεί κι αυτό με το γνωστό τρόπο του μαύρου σκοταδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία ;
    Ψηφίζεις Οικολόγους ;
    Επιλέγεις την αποχή ;
    Νέα Δημοκρατία , με συνένοχο εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναμφισβήτητα είναι η Mayo η Οff-Shore Company της Νέας Δημοκρατίας !!
    *****************************************************************
    Στην ανακοίνωση του «Πρώτου Θέματος» σημειώνεται ότι «το δημοσίευμά μας στηρίζεται σε αδιαμφισβήτητη πληροφορία εκτός Ελλάδος, που επιβεβαιώθηκε πλήρως από ελληνική δικαστική πηγή, η οποία σαφέστατα είναι σε θέση να γνωρίζει. Και ο νοών νοείτω».
    Υπενθυμίζεται δε ότι «και στο παρελθόν η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης είχαν αρνηθεί τη σχέση τους με τη ΜΑΥΟ όταν καταγγέλθηκε το 1989 ότι πήρε από αυτή 2,5 εκατ. δολάρια για τις προεκλογικές ανάγκες τής τότε αντιπολίτευσης. Αναγκάστηκαν όμως», όπως τονίζεται, «να το παραδεχθούν όταν προέκυψαν οι αποδείξεις.
    Επιπροσθέτως, ενώ υποστήριζαν και τότε ότι η ΜΑΥΟ ήταν ανενεργή από το 1989, εν τούτοις βρέθηκε το 1990 έμβασμα 400.000 δολαρίων στη Royal Bank of Scotland».
    Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας ότι «προκαλεί απορία με ποια ιδιότητα ομιλεί, διαμαρτύρεται και απειλεί ο κ. Μητσοτάκης για ένα δημοσίευμα που δεν αναφέρεται καν στο όνομά του. Εκτός αν αναγνωρίζει τον εαυτό του ως διαχειριστή της ΜΑΥΟ!».
    Ως υστερόγραφο σημειώνεται ότι «ήταν τόσο κακές οι σχέσεις του κ. Μητσοτάκη, όπως υποστηρίζει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του, με τη Siemens, όπου μετέπειτα, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις στον ανακριτή της γραμματέως του κ. Χριστοφοράκου αλλά και από τα σχετικά τιμολόγια σχεδόν... όλη η οικοσκευή μελών της οικογένειάς του ήταν δωράκια από τη Siemens».
    Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι μέσω Mayo ούτε ένα μάρκο δεν εδόθη στη ΝΔ από τη Siemens, υπενθυμίζοντας ότι η τότε κυβέρνησή του είχε πολύ κακές σχέσεις με τη Siemens, ενώ απευθυνόμενος στον Γ. Παπανδρέου είπε ότι «θα πρέπει όταν ομιλεί να είναι πιο προσεκτικός, αφού διαφάνεια για όλα και τους πάντες είναι σωστό, αλλά αυτό πρώτη η ΝΔ το έκανε πράξη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνέντευξη ΓΑΠ στον Ελεύθερο Τύπο:

    http://www.e-tipos.com/newsitem?id=92920

    Ζητάει να τον εμπιστευτούν και οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ένας απο αυτούς είμαι και εγώ, ναί θα το κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    KUCUK KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)




    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    KUCUK KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AKOMA ENA ΡΕΖΙΛΙΚΙ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ.
    Παράδειγμα προς " μίμηση " ο γιος Παπανδρέου
    2 Ιουνίου 2009, 00:32

    Το δρόμο για τον εκσυγχρονισμό του στρατού και της μείωσης της θητείας δείχνει ο γιος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας, ο οποίος μετά... μουσικής και ροδοπέταλων παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό στη μονάδα του για να κάνει τη στρατιωτική του θητεία.
    Στους καταδρομείς, στα λεγόμενα ΛΟΚ στον Ασπρόπυργο παρακαλώ, σε ένα σώμα που θέλει καλή εκπαίδευση και σκληρή ζωή.
    Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου απέδειξε με τις επιδόσεις του ότι η θητεία θα πρέπει να έχει διάρκεια έξι μήνες και τίποτα παραπάνω, ούτε μέρα περισσότερο!

    Το παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου ας το δει στα σοβαρά ο κύριος Μεϊμαράκης, γιατί έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για όλα τα παιδιά της Ελλάδας.

    Ο γιος του κυρίου Παπανδρέου πήγε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για ένα ολόκληρο εξάμηνο.

    Από κει και πέρα, στη μονάδα όλοι βλέπουν και ακούνε τον Παναή, όχι όμως και του Γιώργου, το παιδί!

    ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γ. Παπακωνσταντίνου: Αγωγή κατά της "Αυριανής"


    Αγωγή κατά της εφημερίδας "Αυριανή" κατέθεσε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
    Αφορμή για την αγωγή ήταν δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου έδωσε στη Siemens με απευθείας ανάθεση 147 εκατομμύρια ευρώ...

    Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, "η εφημερίδα παίρνοντας γραμμή από τις δηλώσεις της Δευτέρας του κυβερνητικού εκπροσώπου, δημοσιεύει ένα απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ρεπορτάζ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πασοκ

    Σεισμός!!!

    Στην Λάρισα βγαίνει....
    η νίκη πασοκ!!
    Στη Θεσσαλονίκη η αυτοδυναμία στην κυβέρνηση Πασοκ

    Σεισμός εγινε στην πλατεία Λάρισας όπου μίλησε ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!
    Στην Θεσσαλονίκη "θα γίνει λαικό τσουνάμι" !!

    Τις λαικές συγκεντρώσεις ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε στην Λάρισα:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή, μεγάη η νίκη Πασοκ!

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα.

    Ο "δήθεν οικολόγοι-πράσινοι" τύπου Τρεμόπουλου θα καταποντιστούν, ο,5% θα πάρουν, ακόμα και οι οικολόγοι Βεργή θα τους περάσουν σε ψήφους!!

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"
    Είναι κατευθυνόμενες και οι δήθεν "δημοσκόποι" θα ρεζιλευτούν το βράδυ της Κυριακής

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Οσοι - ελλάχιστοι πλέον - μέσα στο Πασοκ προδίδουν και θέλουν "κεντροδεξιό σχήμα" είναι πλέον γνωστοί και περιμένουμε να "εκδηλωθούν" !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη...
    και την Πέμπτη θα "βουλιάξει το "Πεδίο ΄Αρεως"!!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Νίκη Πασοκ

    1 Ιουν 2009 8:43:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    Σεισμός!!!

    Στην Λάρισα βγαίνει....
    η νίκη πασοκ!!
    Στη Θεσσαλονίκη η αυτοδυναμία στην κυβέρνηση Πασοκ

    Σεισμός εγινε στην πλατεία Λάρισας όπου μίλησε ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!
    Στην Θεσσαλονίκη "θα γίνει λαικό τσουνάμι" !!

    Τις λαικές συγκεντρώσεις ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε στην Λάρισα:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή, μεγάη η νίκη Πασοκ!

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα.

    Ο "δήθεν οικολόγοι-πράσινοι" τύπου Τρεμόπουλου θα καταποντιστούν, ο,5% θα πάρουν, ακόμα και οι οικολόγοι Βεργή θα τους περάσουν σε ψήφους!!

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"
    Είναι κατευθυνόμενες και οι δήθεν "δημοσκόποι" θα ρεζιλευτούν το βράδυ της Κυριακής

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Οσοι - ελλάχιστοι πλέον - μέσα στο Πασοκ προδίδουν και θέλουν "κεντροδεξιό σχήμα" είναι πλέον γνωστοί και περιμένουμε να "εκδηλωθούν" !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη...
    και την Πέμπτη θα "βουλιάξει το "Πεδίο ΄Αρεως"!!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Νίκη Πασοκ

    1 Ιουν 2009 8:43:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΟΥΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΧΟΥΥΥΥ ΧΟΥΥΥΥΥ
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΨΩΛΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ blooper...
    xi xι χι....
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ.
    ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ
    ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ...
    ΞΕΥΤΙΛΗΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γ. Παπακωνσταντίνου: Αγωγή κατά της "Αυριανής"


    Αγωγή κατά της εφημερίδας "Αυριανή" κατέθεσε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
    Αφορμή για την αγωγή ήταν δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου έδωσε στη Siemens με απευθείας ανάθεση 147 εκατομμύρια ευρώ...

    Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, "η εφημερίδα παίρνοντας γραμμή από τις δηλώσεις της Δευτέρας του κυβερνητικού εκπροσώπου, δημοσιεύει ένα απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ρεπορτάζ".

    Αυτός είναι κι ο λόγος που ο Αλογογκούφης του χάρισε τα πλαστά τιμολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. από πότε οι συνδικαιούχοι σε ένα λογαριασμό μέσα από τον οποίο γίνονταν διακίνηση βρώμικου χρήματος απαλάσονται από τα αδικήματα?
    καλά έκανε και χίλια μπράβο του, ο δικαστής και συνέλαβε τους συνδικαιούχους του επίμαχου λογαριασμού της Siemens
    εξάλλου δεν μιλάμε για ανήλικα άτομα αλλά για την κόρη 22 ετών και την γυναίκα του Καραβέλα
    και εγώ έχω κοινό λογαριασμό με τη γυναίκα μου και για να κάνω μια οπιαδήποτε δοσοληψία μέσω αυτού χρειάζεται και η συγκατάθεση της
    οπότε το πιο πιθανό είναι και η γυναίκα του Καραβέλα να ήξερε για τις κινήσεις του λογαριασμού αυτού και θα πρέπει οπωσδήποτε να δώσει επαρκείς διευκρινήσεις για να μη βρεθεί στη στενή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καραμανλής: "Ακολουθούμε το δρόμο της υπευθυνότητας"


    Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΖΟΥΦΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ....!
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ???
    ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ + ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ
    9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
    ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΕΨΕΙ.
    ΣΑΝ ΤΙΣ ......ΑΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΙΚΙΒΙΑΔΗ ...ΑΔΕΛΦΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ.

    Ο ΑΚΡΩΤΙΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ
    ΤΣΟΥΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
    ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ
    ΓΙΓΑΝΤΟ ΟΘΟΝΕΣ
    ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ...

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ε ....ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ Ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ
    ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΚΡΟΓΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΡΟΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ..ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΕ.
    ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ
    ΜΠΛΟΚ ΤΡΟΚΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΟΥΧΑΑΑ.. ΧΑΑΑΑΑΑ..ΧΟΥΥΥΥ.. ΧΟΥΥΥΥΥ
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΨΩΛΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ blooper...
    xi xι χι....
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ.
    ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ
    ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ...
    ΞΕΥΤΙΛΗΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. για να μην το ξαναγράφω, όπου καραμανλής, ντόρα,
    Ως Έλλην πολίτης, και διατελών εις πλήρη επίγνωση των συνεπειών της δηλώσεως μου, έχων σώας τας φρένας, και κάτοικος αυτής της χώρα, της Ελλάδος, και θέτοντας την ατομικήν μου ευθύνη, υπεράνω του ατομικού μου συμφέροντος, ως άλλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δηλώνω ευθαρσώς και απεριφράστως, ότι αναλαμβάνω πλήρως την πολιτικήν ευθύνη όσων κακώς διεπράχθησαν κατά την διακυβέρνησην της χώρας από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.
    Ο δε λόγος που με ώθησε προς αυτό το ακραίο έως τραγικό δια τα συμφέροντα μου διάβημα είναι το γεγονός, ότι Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής, προέβη εις το αυτό ομιλών προς όλους τους Έλληνες κατά την Τηλεοπτικήν του Μονομαχία με τους λοιπούς Πολιτικούς Αρχηγούς.
    Πλην όμως κρίνων ότι δύναται να φθαρεί η Εικόνα του από αυτήν του την δήλωση, απεφάσισα εγώ ο ταπεινός, όπως εγώ σύρω και επωμισθώ αντ’ αυτού την βαρύτατη αυτήν, ένεκα Βατοπεδίου, ένεκα Δομημένων Ομολόγων, ένεκα Γερμανού, ένεκα SIEMENS, ένεκα , ένεκα, ένεκα, ουκ έστιν αριθμός, εύθύνην αυτήν, και απαλλάξω αυτόν, ίνα απροσκόπτως συνεχίσει και προσθέσει εις, Ένεκα, πράξεις ικανές αναλήψεως Πολιτικής Ευθύνης.
    Ο Έλλην Πολίτης.
    Αέρας Κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ
    Ότι και να λένε οι πράσινοι μουτζαχεντίν υπάρχει ένα δια ταύτα.
    Η ουσία είναι ότι εάν χάσει η ΝΔ ο Καραμανλής παραμένει, γιατί τον θέλει ο κόσμος της ΝΔ (πάνω από το 45% του συνόλου του εκλογικού σώματος τον προτιμά για πρωθυπουργό).
    Για το Γιωργάκη τα πράγματα είναι εντελώς αντίστροφα. Εάν δεν τα καταφέρει πάει σούμπιτος, τον έφαγε η μαρμάγκα.
    Έχει ήδη χάσει αμέτρητες εκλογικές αναμετρήσεις και οι οπαδοί του πασόκ είναι εξαγριωμένοι με τις προσωπικές του ανεπάρκειες.
    Είναι λίγος, δεν κάνει.
    Ακόμη και ο πιό αφοσιωμένος πράσινος οπαδός το ξέρει, να μην τρέφετε αυταπάτες.
    Γι’ αυτό αφήστε τις προβλέψεις των μαϊμού δημοσκοπήσεων και κοιτάξτε να το μαζέψετε το βουτυρομπεμπέ της Εκάλης, γιατί δεν φτάνει που δεν στροφάρει αλλά νομίζει ότι είναι και γαλαζοαίματος.
    Κάτι σαν ο μεσσίας που θα σώσει την Ελλάδα.
    Όπως ο Αβραάμ για τους εβραίους.
    Δεν ξέρει τη διαφορά του ελλείμματος από το χρέος και μας λέει ότι θα φτιάξει την οικονομία.
    Δεν διώχνει τους δεκάδες λαδιάρηδες πρώην υπουργούς του πασόκ και μας λέει ότι θα χτυπήσει τη διαφθορά.
    Δεν κοιτάει να συμφωνήσει με τον Καραμανλή για το σεβασμό των αποφάσεων της δικαιοσύνης αλλά την κατηγορεί όποτε δεν τον βολεύουν οι αποφάσεις της.
    Δεν κοιτάει να μαζέψει το σκόρπιο μυαλό του και αναλώνεται σε τζάμπα γενικές εξαγγελίες για μείωση της σπατάλης στο δημόσιο και αύξηση των φορολογικών εσόδων.
    Για παράδειγμα, κατηγορεί τον Καραμανλή ότι μείωσε τους φορολογικούς συντελεστές αλλά επιλέγει να αγνοεί ότι έτσι μειώθηκε δραστικά η ανεργία και αυξήθηκε το ΑΕΠ.
    Πώς θα γίνουν παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα βρε ΑΣΧΕΤΕ Γιωργάκη εάν στην Ελλάδα φορολογούμε τις επιχειρήσεις με 40% όταν στη λοιπή ΕΕ φορολογούνται κατά Μ.Ο. κατά 25%;
    Τι να πείς;
    Το παιδί δεν επικοινωνεί με τον πραγματικό κόσμο.
    Αυτό που είναι άξιο απορίας είναι που θεωρεί τον εαυτό του το μεσσία της Ελλάδας.
    Μπάς και είναι και αυτός στα πρόθυρα του Σισμανογλείου, σαν τη κακομοίρα τη Θώδη;
    Κάποια εξήγηση θα υπάρχει, δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι ασυναρτησίες λέτε συνεχώς ρε χαζοχαρούμενοι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Άντε να κοιταχτείς στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλο πρόβατο που θα μας κάνεις και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σε εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστεια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σου.
    Κουφιοκεφαλάκη, έ κουφιοκεφαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. «Δεν μπορεί να συλλαμβάνονται παιδιά επειδή ο πατέρας τους τούς αγόρασε ένα σπίτι ή τους έδωσε χρήματα».
    ==
    Μπορει ομως ΚΑΛΛΙΣΤΑ να δημευτουν τα περιουσιακα τους στοιχεια.
    ΟΛΑ~!!!!!

    Ο φυγοδικος τα εγραψε "πανω τους".

    Αν αποδειχθει "εν αγνοια τους" να αφεθουν ελευθεροι,εννοειται με δηλωση παραιτησης ολων των δικαιωματων ..

    Νομιζω οτι η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο),καπως ετσι σκεφτεται..

    Συμφωνειτε αγαπητοι μου φιλοι?

    ο πουστης και πουτανας γιος τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ – ΤΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ.

    Εάν ο Γιωργάκης (νούμερο 1) Παπαντρέου δεν διώξει αμέσως τον Γιωργάκη (νούμερο 2) Παπακωνσταντίνου, αποκτά όλη την ευθύνη του τεράστιου σκανδάλου της Ζίμενς.
    Μετά τις πονηριές του στο Βατοπέδι (με τους ψευτομάρτυρες Κουκουβίνο και Σωτηροπούλου) ο Παπακωνσταντίνου βρίσκεται ξανά στη σέντρα και φέρεται να ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΣ στις προμήθειες του ΟΤΕ από τη Siemens.
    Εως και το 2004 ο ΟΤΕ ήταν απόλυτα ελεγχόμενος από επίλεκτα στελέχη του πασόκ, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους:
    1.Λ. Αγγέλου( μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ),
    2.Γ. Αργυρόπουλο (μεγαλοστέλεχος του ΠαΣοΚ),
    3.Ν. Μανασή (πρόεδρο της Cosmote),
    4.Χρ. Πολυζωγόπουλο ( πρόεδρο τότε,της ΓΣΕΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ)
    5.τον υπόδικο σήμερα Σκαρπέλη (κορυφαίο συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ και για μία 15ετία σε όλα τα ΔΣ του ΟΤΕ»).
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ.
    Αποκαλύπτεται ότι υπήρχε και άλλος ένας πασόκος στο Δ.Σ. του ΟΤΕ, που λίγοι άνθρωποι γνώριζαν.
    Ο Γιωργάκης νούμερο 2, ο Παπακωνσταντίνου.
    Δεν είναι συνωνυμία, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 30 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    Ο Γιωργάκης (νούμερο 2) λοιπόν απέκρυπτε από το βιογραφικό του στην προσωπική του ιστοσελίδα την πολυετή συμμετοχή του στο Δ.Σ. του ΟΤΕ!
    Μήπως δεν ήταν αρκετά σημαντική εταιρία ο ΟΤΕ για να την έχεις στο βιογραφικό σου κύριε Παπακωνσταντίνου;
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΛΛΑ!
    Και προφανώς αρκετά σημαντικά που να αξίζει το κόπο να το κρύβεις από το βιογραφικό σου.
    Εάν ο Γιωργάκης (νούμερο 1) Παπαντρέου πράγματι ενδιαφέρεται για τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή, τότε ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διαγράψει αμέσως τον Παπακωνσταντίνου, ως εμπλεκόμενο στις προμήθειες από τη Ζίμενς.
    ΕΑΝ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ, αφού το θέμα των προμηθειών της Ζίμενς αφορά πολλά δισεκατομμύρια, ενώ μόνο οι επίσημες μίζες έχουν ξεπεράσει τα 140 εκατομμύρια ευρώ.
    Και να σε πάω και λίγο παραπέρα.
    Τι καίει το ΓΑΠ στην υπόθεση Ζίμενς;
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ;
    Μήπως ξέρει κάτι και για κάποιες άλλες προμήθειες, ακόμη πιο σημαντικές από τα ψηφιακά και την 8002;
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΤΟΥ C4I ΑΣ ΠΟΥΜΕ;
    Είναι ένας όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
    Είναι ο κόσμος των Γιωργο-νούμερων.
    Είναι ο κόσμος των σοσιαλιστών.
    Θα φέρουν και διαφάνεια λέει στα δημόσια οικονομικά.
    Έτσι λένε!
    Και εγώ θα ξυρίσω τα πόδια μου, θα βάλω ξανθιά περούκα, θα φορέσω σουτιέν και θα κάνω την Πάρις Χίλτον.
    Έτσι λέω!
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και οπως προειπαμε , η κορη δεν ευθυνεται για "ξεπλυμα χρηματος".
    Αλλα αν ειναι σε λογαριασμο "μαυρο" ,η δικαιοσυνη ΟΦΕΙΛΕΙ να ερευνησει την υποθεση.
    Αμα δεν τρεχει τιποτα,θα αφεθει ελευθερη.

    Ουτε γατα ουτε ζημια.

    Και φυσικα,θα δηλωσει οτι παραιτειται ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ επι του "μαυρου" λογαριασμου.

    Ουδεν σαφεστερον του τοιουτου,ως θα ελεγον.


    ο πουστης και πουτανας γιος τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η εικόνα που παρουσιαζει η Πολιτικη Ειναι Σ Υ Χ Α Μ Ε Ρ Η - Α Π Α Γ Ο Η Τ Ε Υ Τ Ι Κ Η .Δεν ξερω πια τι πρεπει να υποθεσει κανεις γι' αυτους τους ανθρωπους, Βουλευτες Υπουργοι που εκδιωχτηκαν απο το ιδιο τους το κομμα, Βγενουν στα καναλια και κατηγορουν αλλους με μια απαθεια και ενα κυνισμο απιστευτο. Πρετεντεριδες Χατζηνικολαουδες Τραγκαδες,σαν Υαινες τρομαχτικες δεσποζουν στο φρικτο τοπιο,Νομιζει κανεις οτι ζει ενα κακο ονειρο, Η διαφθορα παντου σε Πολιτικους και μη, απλωνεται σαν καρκινος δημιουργοντας ενα συναισθημα απαισια απογοητευτικο ακομα και για την ιδια μας την Πατριδα. S O S
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @6,19

    ΜΠΡΑΒΟ!
    "Διάνα" πέτυχες!

    Πήγαινε τώρα στον συμβουλευτικό χασισέμπορα Κεφαλομπάφο για να πάρεις τη δόση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΤΣΙ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΑΙ ΡΕΜΑΛΙ
    ΒΛΟΥΠΕΡΠ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΣ
    ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑKOMA ENA ΡΕΖΙΛΙΚΙ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ.
    Παράδειγμα προς " μίμηση " ο γιος Παπανδρέου

    Το δρόμο για τον εκσυγχρονισμό του στρατού και της μείωσης της θητείας δείχνει ο γιος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας, ο οποίος μετά... μουσικής και ροδοπέταλων παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό στη μονάδα του για να κάνει τη στρατιωτική του θητεία.
    Στους καταδρομείς, στα λεγόμενα ΛΟΚ στον Ασπρόπυργο παρακαλώ, σε ένα σώμα που θέλει καλή εκπαίδευση και σκληρή ζωή.
    Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου απέδειξε με τις επιδόσεις του ότι η θητεία θα πρέπει να έχει διάρκεια έξι μήνες και τίποτα παραπάνω, ούτε μέρα περισσότερο!

    Το παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου ας το δει στα σοβαρά ο κύριος Μεϊμαράκης, γιατί έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για όλα τα παιδιά της Ελλάδας.

    Ο γιος του κυρίου Παπανδρέου πήγε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για ένα ολόκληρο εξάμηνο.

    Από κει και πέρα, στη μονάδα όλοι βλέπουν και ακούνε τον Παναή, όχι όμως και του Γιώργου, το παιδί!

    ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μουνάκια πασοκάκια
    που σας έπιασε ο πόνος για τα παιδιά του απατεώνα.
    ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ.... ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ...ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ..

    Τρίτη, 2 Ιούνιος 2009
    Και ...τραμπούκοι οι άνθρωποι του Καραβέλα- Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του "Πρώτου Θέματος"

    Πριν από λίγα λεπτά έξω από την οικεία της οικογενείας Καραβέλα στην Εκάλη έγινε χοντρό επεισόδιο με "άνθρωπο" του πρώην στελέχους της siemens που επιτέθηκε σε δημοσιογράφους τις εφημερίδας πρώτο θέμα.
    προσπάθησε να αρπάξει και να σπάσει την φωτογραφική μηχανή του φωτορεπόρτερ. ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

    Σιγά ρε νταήδες. Με τους εργαζόμενους τα βάζετε; Φέρτε πίσω το μαύρο χρήμα που...
    έχετε πάει στην Ουρουγουάη γιατί αρκετά τράβηκε το παραμύθι. Ξεφτιλίσατε την Ελλάδα και αντί να μιλήσετε την κοπανάτε στο εξωτερικό;

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 3:25 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ

    "Ούτε ένα σαρδάμ δεν έκανε ο Παπανδρέου στον Σρόιτερ"

    "Απίστευτα... σικέ η συνέντευξη του Παπανδρέου στον Σρόιτερ. Οι ερωτήσεις ήταν όλες "πάσες" του δημοσιογράφου και μάλιστα λόγω της ταχύτητος που απαντούσε... χωρις σαρδάμ ο ΓΑΠ φαινόταν ότι τις διάβαζε από το οτο κιου."

    ΤΟΝ ΧΑΖΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κάποιος εδωμέσα αναφέρεται στο Λαζόπουλο!!! Μα είναι δυνατό αυτός ο τύπος να έχει ακροατήριο; Ο τρόπος του, το ύφος του, τα υπονοούμενά του, το τάχα χιούμορ του είνα τόσο κακής ποιότητας που προσωπικά δεν το έχω αντέξει πάνω από 2-3 λεπτά της ώρας! Μου προκαλεί ένα είδος απέχθειας, μια αηδεία , μια τάση εμμετού! Ακόμα και η φάτσα του μου έχει καρφωθεί σαν φάτσα κουτοπόνηρου που προσπαθεί να με ξεγελάσει για να του συγχωρήσω το αμάρτημα της ανυποταξίας του απότο στρατό, που εγώ ως κορόιδο δικό του υπηρέτησα 24 μήνες!!Τον συχαίνομαι για την πράξη του αυτή επειδή την περνά ως εξυπνάδα αφού με αυτά που κάνει και λέει αποδεικνύεται πως τα έχει τετρακόσια και πως όλοι εμείς οι άλλοι είμαστε οι μακάκες του!!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση