GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούλευμα - κόλαφος στην υπόθεση Siemens...

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε δεκτή την ένσταση του Γ. Μαντζουράνη και υποχρεώνει τον ειδικό ανακριτή να παραδώσει ολόκληρη τη δικογ...

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε δεκτή την ένσταση του Γ. Μαντζουράνη και υποχρεώνει τον ειδικό ανακριτή να παραδώσει ολόκληρη τη δικογραφία στους κατηγορουμένους. 12.000 ευρώ θα στοιχίσουν μόνο οι φωτοτυπίες των εγγράφων που είχαν αποκρυβεί!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Nέες, νυχτερινές εξελίξεις στο θέμα της Siemens. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμά του αποφάσισε, την Παρασκευή, να κάνει δεκτή την ένσταση ακυρότητας που είχε καταθέσει ο συνήγορος του Γ. Σκαρπέλη, Ιωάννης Μαντζουράνης, και υποχρεώνει τον τέταρτο ειδικό ανακριτή Νίκο Ζαγοριανό να παραδώσει στους κατηγορουμένους όλα τα έγγραφα της δικογραφίας της Siemens.
Νομικοί κύκλοι έκαναν λόγο για "βούλευμα - κόλαφο" για τον ανακριτή καθώς η άρνησή του είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και πολλές αιχμές για τον τρόπο που διερευνάται η υπόθεση της Siemens, σε συνδυασμό με τις υποψίες ότι επιχειρείται, για άγνωστους λόγους, η απόκρυψη σημαντικών στοιχείων της υπόθεσης.
Επίσης, η άρνηση του ανακριτή να παραδώσει έγγραφα της δικογραφίας είχε αναγκάσει τους συνηγόρους του Γ. Σκαρπέλη Ι. Μαντζουράνη και Ν. Ανδρουλάκη να παραιτηθούν μη μπορώντας να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους - στη συνέχεια ανέλαβε συνήγορος ο Δημ. Τσοβόλας.
Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, τόσο ο Γ. Σκαρπέλης όσο και ο άλλος κατηγορούμενος που έχει συλληφθεί, Ηλίας Γεωργίου, αναμένεται να πάρουν (σήμερα Δευτέρα) νέα παράταση για να απολογηθούν καθώς οι συνήγοροι τους δεν έχουν πάρει ακόμη το υπόλοιπο αυτό τμήμα της δικογραφίας που ανέρχεται μάλιστα σε χιλιάδες σελίδες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ειδικότερα ότι τα έγγραφα που δεν είχαν παραδοθεί από τον ανακριτή είναι τετραπλάσια σε όγκο από εκείνα που πήραν στα χέρια τους οι κατηγορούμενοι. Ενδεικτικό είναι το στοιχείο ότι μόνο οι φωτοτυπίες του "αποκλεισμένου" τμήματος της δικογραφίας υπολογίζεται ότι θα στοιχίσουν περί τα 12.000 ευρώ για κάθε φορά!

26 σχόλια

  1. Όχι φωτοτυπίες παιδιά...
    PDF...
    Λυπηθείτε τα δέντρα.
    Δείξτε λίγο οικολογική συνείδηση
    Κάντε καιοικονομία στην τσέπη σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε τρελαθεί τελείως ή οι κατευθυνόμενοι Δημοσκόποι- Δημοκόποι από την Δεξιά και με τα χρήματα μας, μας δουλεύουν ψιλό γαζί;
    Δεν θέλει ο λαός να συζητηθούν και στο δρόμο, και εκεί που πρέπει τα σκάνδαλα, και να πάνε στο διάολο και πιο πέρα όσοι και όποιοι έχουν φάει το καταπέτασμα;
    Δεν θέλει ο λαός να πάνε φυλακή όποιοι και από όπου και να είναι αυτοί που με την συμπεριφορά τους , του στερούνε τα μέσα για καλύτερη υγεία, σχολεία, μισθό, σύνταξη;
    Μπήκε ποτέ αυτό το ερώτημα από αυτούς τους Αλήτες-Δημοσκόπους προς αυτούς που ρωτούν, και αν ρωτούν, γιατί μπορεί να το κάνουν και σαν την απογραφή του Καραμανλή, που την έκανε σε ένα μπλοκάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην υποτιμάτε τον κόσμο με τόνους άφθονης λάσπης.

    Οι σχέσεις της ΝΔ με τη Siemens και την Intracom του Κόκκαλη ήταν πάντοτες κακές, διότι, όλοι ξέρουμε ότι ενώ επί πασόκ η Siemens Intracom ήταν, όχι ο κύριος αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προμηθευτής του ΟΤΕ, αντίθετα επί Μητσοτάκη η ίδια εταιρία είχε ουσιαστικά αποκλεισθεί.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Αυτά που γράφεις μαφιόζε Μπόμπολα στο Πρώτο Ψέμμα σου μπορεί να τα πιστέψουν μόνο λίγα ανεγκέφαλα πρόβατα οπαδοί του πασόκ.

    Οι κοινός νούς ξέρει ότι αυτά είναι παράλογα πράγματα.

    Όποιος έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την πολιτική ξέρει ακριβώς τα αντίθετα, ότι δηλαδή είναι η ίδια η Siemens-Intracom που έριξε το Μητσοτάκη το 1993, επειδή αυτός προσπάθησε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ.

    Κύριοι οπαδοί του πασόκ ντροπιάζετε τον αυτοσεβασμό σας όταν αποδεχόσαστε να σας πασάρουν οι μεγαλοκαρχαρίες τέτοια χονδροειδή ψέμματα.

    Κύριε Τσοβόλα, ντροπιάζεις την υστεροφημία σου όταν λές ότι ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας είναι άνθρωποι της ΝΔ, γιατί ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια, δεν ήλθες σήμερα στην πολιτική.

    Όσο για το Γιωργάκη, αυτός ο αργόστροφος σκερβελές δεν έχει τίποτε να ντροπιάσει, διότι έτσι και αλλιώς όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο χαμηλού αξιακού και πνευματικού επιπέδου είναι.

    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κακόηχη λέξη η μίζα, ας το πούμε «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ».

    Καλό έ;

    Αν μην τι άλλο οι άνθρωποι, ξέρουν μάρκετιγκ.

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της εταιρίας SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορούσε τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες «ωφέλιμες πληρωμές» οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δέσμη 12 ριζοσπαστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού χωρίς την επιβολή νέων φόρων ή την αύξηση των υπαρχόντων φόρων επεξεργάζεται το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου για την επομένη των εθνικών εκλογών.

    Το πακέτο των μέτρων που επεξεργάζονται στην Ιπποκράτους υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει μέσα στον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους έσοδα ύψους 10,35 δις ευρώ από τα οποία περί το 1,5 δις θα κατευθυνθεί σε ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ενίσχυση των επενδύσεων.

    Ένα περίγραμμα της φορολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έδωσε πρόσφατα η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος του κινήματος κυρία Λούκα Κατσέλη επισημαίνοντας ότι οι αυξήσεις φόρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση και θα βαθύνουν την ύφεση στην οικονομία αν δεν ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα εξόδου από την κρίση.

    Μεταξύ των μέτρων που προανήγγειλε η κυρία Κατσέλη είναι η ενιαία τιμαριθμοποιημενη φορολογική κλίμακα με την οποία θα φορολογείται το σύνολο των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσης, η κατάργηση του ΕΤΑΚ και η επαναφορά του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.



    Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους το πακέτο των μέτρων που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για άμεση εφαρμογή προβλέπει:



    1. Ενιαία τιμαριθμοποιημένη, προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

    Η τιμαριθμοποίηση θα ελαφρύνει τους μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ το κόστος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται στα 500 εκατ. Ευρώ.

    2. Κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάστασή του από τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτική κλίμακα.

    Προσδοκώμενα έσοδα 700 εκατ. Ευρώ από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με ταυτόχρονη απαλλαγή της μικροιδιοκτησίας από φόρους 500 εκατ. ευρώ.

    3. Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.

    Στόχος ενίσχυση των επενδύσεων με κόστος για τον προϋπολογισμό 500 εκατ. Ευρώ.

    4. Φορολόγηση μερισμάτων μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα με την ενιαία κλίμακα φόρου.

    Προσδοκώμενα έσοδα 1,5 δις ευρώ.

    5. Φορολόγηση όλων των συναλλαγών με offshore companies.

    Ο συστηματικός έλεγχος και η συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ε.Ε για τις συναλλαγές που διενεργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν έσοδα τουλάχιστον 500 εκατ. Ευρώ.

    6. Κατάργηση όλων των χαριστικών ρυθμίσεων της τελευταίας πενταετίας.

    Μόνο από την κατάργηση της αυτοπεραίωσης και της περαίωσης φορολογικών υποθέσεων χωρίς έλεγχο θα προκύψουν έσοδα τουλάχιστον 1 δις ευρώ.

    7. Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων.

    Από την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων επαγγελμάτων όπως οι επιχειρήσεις ανέγερσης οικοδομών, οι εργολάβοι, υπεργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φορτηγά δημόσια χρήσης, ταξί, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ και τον προσδιορισμό των εισοδημάτων τους με λογιστικό τρόπο θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 700 εκατ. Ευρώ.

    8. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και της αυτοτελούς φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων και τη φορολόγησή τους με τη ενιαία φορολογική κλίμακα υπολογίζεται ότι θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 2,8 δις ευρώ.

    9. Επαναφορά του ειδικού φόρου επί των διαφημίσεων με ποσοστό 20% που θα αποφέρει 150 εκατ. Ευρώ.

    10. σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με σύγχρονες πρακτικές που υπολογίζεται ότι θα αποδώσει επιπλέον έσοδα 500 εκατ. Ευρώ.

    11. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τις γονικές παροχές προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και επαναφορά του φόρου κληρονομικών δωρεών θα αποφέρουν έσοδα 500 δις ευρώ.

    12. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την απόδοση του ΦΠΑ με στόχο την άμεση είσπραξη 2 δις ευρώ
    ===================================
    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Μέσα ο Μαυρίδης, μέσα και ο Σταυριανού.

    Πρόλαβαν και την κοπάνησαν ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας αλλά είναι μετρημένες οι μέρες τους.

    Οι υπόλοιποι προφυλακίστηκαν και πάνε να κάνουνε παρεούλα στους πρώτους.

    Βόμβα στο γραφείο του παιδικού φίλου του Γιωργάκη του Τρεπεκλή στο Κολωνάκι για εκφοβισμό (καλύτερα να πάς φυλακή παρά να βλέπεις να ραδίκια ανάποδα, έτσι).

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    Τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια, λέει ο λαός.

    Ο Γιωργάκης κάνει πως δεν ξέρει τίποτε για τη Ζίμενς, μιλάει για το σοσιαλισμό και τους βάρβαρους τώρα.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙXΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

    Πού να φανταστώ τέτοια πράγματα;

    Α ΠΑ ΠΑ!

    Εκείνοι οι παλιοχαρακτήρες του Σημίτη φταίνε για όλα.

    Όταν πήγαινα στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη με έπαιρνε ο ύπνος και δεν άκουγα τι λέγανε.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Βερελής, ούτε καν ο Τσουκάτος.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής!

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Σε έχουν ζώσει τα φίδια, έτσι πονηρούλη;

    Τα χνάρια δείχνουν και σένα, έτσι πονηρούλη;

    Και τι άλλο να κάνεις πιά, στον άσσο ξέμεινες.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτούς τους κακομοίρηδες τους οπαδούς σου που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ.
    ΦΟΛΑ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΥΠΟΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..
    ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...
    ΛΕΦΤΑ..ΛΕΦΤΑ..ΛΕΦΤΑ...ΛΕΦΤΑ.ΛΈΦΤΑ
    ΚΛΕΜΜΕΝΑ... ΛΕΦΤΑ...

    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ...
    Η ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΟΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ...
    ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα τί εξεστόμισε ο ελεεινός Πρωθυπουργός στην Λάρισα;; " Όσοι επιδιώκουν την πόλωση θα.. μείνουν μόνοι!! "

    ΕΣΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕ 53ΧΡΟΝΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ;; ΔΕΝ ΠΟΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;; ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΙΖΧΥΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    - ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΡΟ ΛΙΓΟΥ ΤΑ 5ΟΟ ΕΥΡΩ
    ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

    - ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΔΕ !!!!!
    - ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΚΣ.
    - ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΗΔΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    - ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΡΟ ΛΙΓΟΥ ΤΑ 5ΟΟ ΕΥΡΩ
    ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

    - ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΔΕ !!!!!
    - ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΚΣ.
    - ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΗΔΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι χυδαίοι αντιμετωπίζονται με τα ίδια όπλα.

    Οτι μπορούμε κάνουμε για τον χυδαίο Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ...
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΤΡΑΧΤΕΡ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ;;;

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ;;;;

    ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ...
    ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Αυτά που λενε για την SIEMENS και τον Μητσοτακη δεν τα πιστευω με τιποτα,, Τα παραπανω λογια ειναι απο την νεα κομωδια που παιζεται στα Ελληνικα καναλια με τιτλο, "ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ,,

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η οικολογική αφίσα του ΠΑΣΟΚ

    "Το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα γιατί έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο"
    Γεώργιος Α. Παπανδρέου 28/5/2009
    Μετά την παραπάνω δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάστηκε η ανάλογη διαφημιστική καμπάνια για να αποδείξει του λόγου το αληθές! Σήμερα σας παρουσιάζω σε αποκλειστικότητα τη νέα αφίσα...
    ΠΑΣΟΚ
    Πρώτα τα ζώα
    (δηλαδή ο ...πολίτης!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ντόρα... Ντορούλα...

    Πες "αλεύρι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νισάφι πια με τις φωτοτυπίες. Στην εποχή των υπολογιστών και του διαδικτύου, η Ελληνική Δικαιοσύνη χρησιμοποιεί μέσα της δεκαετίας του 70. Κι ύστερα σου λένε γιατί καθυστερούν οι υποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντε ρε κι εσύ...

    Εδώ έχουν μυαλά του 50 (με ιδιαίτερη κλίση στο 67-74), η τεχνολογία του 70 σε μάρανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση