GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι τους ...πρόλαβε το Press-gr!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο Επρεπε να δηλώσει ότι αποχωρεί ο Θ. Ρουσόπουλος για να ...καταλάβουν και να γράφουν οι εφημερίδες ότι θα κοπούν (υπο...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Επρεπε να δηλώσει ότι αποχωρεί ο Θ. Ρουσόπουλος για να ...καταλάβουν και να γράφουν οι εφημερίδες ότι θα κοπούν (υποχρεωτικά) και όσοι άλλοι βουλευτές της ΝΔ έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα.
Το Press-gr από την μεθεπομένη των εκλογών (διαβάστε εδώ) είχε αποκαλύψει υπό τον τίτλο "Η ...εκτέλεση των (πρώτων) έξι στη ΝΔ!" -βάζοντας και τις φωτογραφίες τους- ότι "η ήττα της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής κάνει οριστική την απόφαση του Κ. Καραμανλή να κόψει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ όσους έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις σκανδάλων, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι κάνει "κάθαρση" εν όψει των εθνικών εκλογών. Όπως έχουμε ξαναγράψει αυτοί ανέρχονται σε περίπου 15, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Σε πρώτη φάση, τα θύματα θα είναι οι Θ. Ρουσόπουλος (πρόλαβε να πει μόνος του ότι δεν ξανακατεβαίνει, αν και το έχει αποκαλύψει το Press-gr [διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσιεύμα του Μ. Πουλάκη] ότι "εγκαταλείπει την πολιτική..." από τις 24 Οκτωβρίου 2008) Π. Δούκας, Γ. Βουλγαράκης, Αλ. Κοντός, Ευ. Μπασιάκος και Αρ. Παυλίδης. Να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι..."
Σήμερα, μέρες μετά, τα "Νέα", ο "Ελ. Τύπος" και άλλες εφημερίδες παραδέχονται ότι αρχίζει το "ξήλωμα" των συγκεκριμένων αυτών βουλευτών.

4 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΑΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΥΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ,ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΑΜΑ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ? ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ σε όλη την Ευρώπη η Δεξιά, σε όλες της εκδοχές της, θριάμβευσε στις κάλπες και η Αριστερά, στις πολλές παραλλαγές της, ηττήθηκε, στην Ελλάδα συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Το ΠΑΣΟΚ, πρώτον, νίκησε καθαρά στη μεταξύ τους μονομαχία τη Ν.Δ. Και, δεύτερον, αθροιστικά (παρ΄ ότι γνωρίζω ότι τα αθροίσματα είναι αυθαίρετα και πως κάποιες συνιστώσες τής καθ΄ ημάς Αριστεράς αρνούνται μετά βδελυγμίας να συναθροιστούν με κάποιες άλλες, υπερασπιζόμενες την καθαρότητα των ιδεών τους) το ποσοστό των κομμάτων της πολυκατοικίας που υψώνεται δεξιά του κέντρου έπεσε από το 47% των ευρωεκλογών του 2004 σε ένα ποσοστό λίγο κάτω από 40%, ενώ αντίθετα τα τρία κόμματα που τοποθετούνται αριστερά του κέντρου (χωρίς να υπολογίζουμε την ψήφο στους Οικολόγους Πράσινους) ενισχύθηκαν από το 47,5% στο 50%.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναστενάζουν τα εδρανα
    και ολα τα γκαλοπ σφαλουν
    του ΛΑΟΣ, οι ΣταυραΑητοί
    το ψεθδος και προκαταλυψη την χιλιο-κομματιάζουν.

    Εμπρός του ΛΑΟΣ παλικάρια
    ορμηστε και βαρεστε τα μουλαρια
    τους Εθνοαρνητες σκίστε, τη δόξα κατακτήστε
    Νικήστε, Νικήστε, Νικήστε.

    Οι Αδωνις σου κεραυνοί
    βράχος ο Αρχηγος σου
    και ΣΥΡΙΖΑ, το φόβητρό
    έγινε το όνομά σου.

    Εμπρός του ΛΑΟΣ παλικάρια
    ορμηστε με του καθαρου λογου τα δοξαρια
    Την προλαταλυψη διαλυστε, τη δόξα κατακτήστε
    Νικήστε, Νικήστε, Νικήστε

    ΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση