GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνική μηχανή αναζήτησης στα πρότυπα του Google...

. Σας παρουσιάζουμε την πρώτη μηχανή αναζήτησης προϊόντων που λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί το Google στην αναζήτηση πληροφορίας. Ε...

.
Σας παρουσιάζουμε την πρώτη μηχανή αναζήτησης προϊόντων που λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί το Google στην αναζήτηση πληροφορίας. Είναι φτιαγμένη από 2 απόφοιτους του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι ελληνική και μοναδική στον τρόπο λειτουργίας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο το διαδίκτυο.
Το spyder.gr είναι μια νέα μηχανή αναζήτησης προϊόντων στο ελληνικό διαδίκτυο. Η μηχανή ξεφεύγει από το πρότυπα που υπήρχαν μέχρι τώρα στον χώρο της αναζήτησης προϊόντων και online αγορών, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.
Ο παραδοσιακός τρόπος λειτουργίας των μηχανών της κατηγορίας αυτής είναι η...
αναζήτηση σε βάσεις δεδομένων που χτίζονται και εμπλουτίζονται με προϊόντα κατόπιν συνεννόησης με τους online εμπόρους που τα διαθέτουν. Η είσοδος των προϊόντων στην βάση γίνεται με ανθρώπινη παρέμβαση. Αυτό ισχύει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Ακόμα και τα πιο πετυχημένα διεθνή παρόμοια sites πχ ciao.com, shopping.com, kelkoo.com , λειτουργούν με τον συμβατικό τρόπο. Αντίθετα το λειτουργεί με τρόπο μοναδικό τόσο για τα ελληνικά όσο και τα διεθνή δεδομένα. Στα πρότυπα του Google, η βάση δεδομένων του spyder.gr δημιουργείται πλήρως αυτόματα μέσω προγραμμάτων που λέγονται crawlers ή spiders, τα οποία λειτουργούν ασταμάτητα και επισκέπτονται συνεχώς ιστοσελίδες με σκοπό να εντοπίσουν online μαγαζιά και να συλλέξουν τα προϊόντα τους. Πουθενά στην διαδικασία αυτή δεν εμπλέκεται ανθρώπινος παράγοντας.
Αν και προς το παρόν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, το spyder.gr σκοπεύει να ξεκινήσει την συλλογή προϊόντων και από χώρες του εξωτερικού και να εξυπηρετεί χρήστες του παγκόσμιου ιστού με απώτερο σκοπό να γίνει η μηχανή αναζήτησης που θα μπορεί να εντοπίσει οποιοδήποτε προϊόν οπουδήποτε στον κόσμο και στις καλύτερες τιμές. Η αρχή λειτουργίας του του επιτρέπει να είναι απεριόριστα επεκτάσιμο με μοναδικές απαιτήσεις υπολογιστή ισχύ, αποθηκευτικά μέσα και γρήγορες συνδέσεις στο διαδίκτυο.
N.Δ.

4 σχόλια

  1. Πέμπτη, 2 Ιούλιος 2009
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ:Ἠλεκτρονικὸ δημοψήφισμα γιὰ τὴ σχολὴ τῆς Χάλκης, τοῦ CNN Türk



    Αυτή την ώρα διεξἀγεται στὴν ἱστοσελίδα τοῦ CNN Türk ἠλεκτρονικὸ δημοψήφισμα μὲ θέμα τὴν ἐπαναλειτουργία τῆς θεολογικῆς σχολῆς τῆς Χάλκης. Ἂν ἐπιθυμεῖτε νὰ ἐπαναλειτουργήσει ἢ ἐν πάσῃ περιπτώσει δὲν μπορεῖτε νὰ καταλάβεται γιατί πρέπει νὰ παραμείνει κλειστή, ψηφίστε ΕΔΩ http://www.cnnturk.com/2009/turkiye/06/28/heybeliada.ruhban.okulu.aciliyor.mu/532826.0/index.html , στὴ δεξιὰ στήλη περίπου στὸ μέσον τῆς σελίδας. Γιὰ ὅσους δὲν γνωρίζετε γρὺ τουρκικά, ἡ δημοσκόπηση βρίσκεται ἐκεῖ ποὺ γράφει μὲ μεγάλα γράμματα "Anket" μὲ ἐρώτημα "Sizce Heybeliada Ruhban Okulu acilmali mi?" καὶ τὸ "ναί" εἶναι τὸ EVET. Μέχρι στιγμῆς οἱ ψηφίσαντες δηλώνουν ὅτι ὄχι, πιστεύουν πὼς εἶναι σωστὸ ἡ σχολὴ νὰ παραμείνει κλειστή!
    Η δημοσκόπηση δὲν θὰ διαρκέσει ἐπ' ἄπειρον! Προωθείστε ΟΛΟΙ αυτό το μήνυμα και προτρέψτε στην ψηφοφορία Όλο τον Ελληνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (η αποθέωση της υποκρισίας του χαζογιώργου);

    Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;

    Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.

    Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!

    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον φτωχομπινέ παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ PRESS
    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ
    ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι ελληνική, γιατί τότε έχει γερμανικό όνομα αυτή η μηχανή αναζήτησης;

    Ποιόν πάτε να δουλέψετε ρε άχρηστοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση