GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ακάλυπτος ξεσπάει στα μπλογκς...

Γράφει ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ απο το "ημερολόγιο βεράντας" . "Σε 335,2 εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν το Μάιο οι ακάλυπτες επιταγές, σημειώνο...

Γράφει ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ
απο το "ημερολόγιο βεράντας"
.
"Σε 335,2 εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν το Μάιο οι ακάλυπτες επιταγές, σημειώνοντας αύξηση 23,5% σε σχέση με τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τειρεσίας ΑΕ. Σε σχέση με το Μάιο του 2008 σημείωσαν αύξηση 248,46% σε τεμάχια και 228,46% σε αξία".
Είμαι κι΄εγώ ένας από αυτούς που χρωστάω παντού και δεν απαντάω πιά στο κινητό μου... Δεν με ενδιαφέρει πλέον τι γίνεται στο κόσμο, η γρίπη των χοίρων και η μοναξιά των χήρων, αν φωτιές ανάβουν, ποιές μεταγραφές θα κάνει η ομάδα μου, τι συμβαίνει στην ίδια τη πολυκατοικία που μένω και χρωστάω πέντε νοίκια... Ούτε ψήφισα, μήπως θ΄άλλαζα τίποτα... Κοιτάζω από το μπαλκόνι μου κάτω, σε υποβαθμισμένη γειτονιά μένω, αφρικανοασιάτες πάνε κι΄έρχονται, νιώθω σαν ένας από αυτούς κι΄εγώ, που δεν έχουνε ήλιου μοίρα...
Κάθομαι στο κομπιούτερ, μπαίνω στο press-gr, ο κάθε μαλάκας και το κάθε κομματόσκυλο γαυγίζει, υπουργόφατσες, κατι ξέκωλες, φάτε μάτια ψάρια... Ρε συ πέρασαν τόσα χρόνια από το θάνατο του Χατζιδάκι, να κι΄ο Ωνάσης, που λέει "χέσε με, δεν πήρα τίποτα μαζί μου...".
Ναι, αλλά εμένα
θα μου πάρουν πίσω το αυτοκίνητο, χρωστάω από τηλέφωνα ως κοινόχρηστα, με παράτησε και το Σοφάκι... Δεν με χέζεις ρε ίντερνετ, γι΄αυτό σε απόχτησα, για να ξερνάω και να χέζω όπου λάχει, αγανακτισμένος κι απελπισμένος ακάλυπος είμαι, ότι γουστάρω λέω να ξεσπάσω...
Τα αμόλυσα κι΄ανακουφίστηκα, ολίγον... Τα ξαναλέμε...

18 σχόλια

  1. Αμ Καφετζοπουλε! Το φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγυρευουν! Ποιος σου ειπε να εχεις αυτοκινητο. Παρε ποδηλατο οπως και εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ16 Ιουν 2009, 12:20:00 μ.μ.

    ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!!!

    16-06-2009

    Τον Αύγουστο του 2007 και ενώ οι φλόγες κατέστρεφαν την Πελοπόννησο, αλλά και άλλες περιοχές της Πατρίδας μας με ολέθρια αποτελέσματα:

    · Δεκάδες συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.
    · Εκατοντάδες κατοικίες, βιοτεχνίες, εργοστάσια, αποθήκες καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις φλόγες.
    · Χιλιάδες κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες εξαφανίστηκαν.
    · Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα ελαιώνων, αμπελώνων, οπωρώνων, και εκατομμύρια στρέμματα δάσους αφανίστηκαν.
    · Πολλές δεκάδες χωριά και οικισμών διαγράφηκαν από το χάρτη.

    Κάποιος «κύριος» ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ που είχε τοποθετήσει ο «καταλληλότερος» (sik) Υπουργό Διμόσιας Τάξης, εκτίοντας σύμφωνα με δήλωσή του ποινή, και επικαλούμενος το «στρατηγό» άνεμο και τις ασύμμετρες απειλές, προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν πάθαμε και τίποτα.

    Σήμερα ο «καταλληλότερος» (sik) έχει τοποθετήσει Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης τον «κύριο» ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ πρώην εισαγγελέα την περίοδο της χούντας.

    Ο εν λόγω «κύριος» αφού απέτυχε παταγωδώς να διασφαλίσει την ευταξία και να προστατεύσει τις περιουσίες των πολιτών στα γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη στο σύνολο των πόλεων της χώρας.

    Ο εν λόγω «κύριος» όχι μόνο απέτυχε παταγωδώς να διασφαλίσει την ευταξία στις πρόσφατες αγροτικές διεκδικήσεις, αλλά διέταξε και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, αναίτια, να βιαιοπραγήσουν κατά των συμπατριωτών του και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    Ο εν λόγω «κύριος», περιχαρής, μας ανακοίνωσε στις 14-06-2009 ότι μετά από πολύμηνες, επίπονες και κοπιαστικές διαπραγματεύσεις με τον «στρατηγό» καιρό, συμφώνησαν σε παράταση των βροχοπτώσεων, για του λόγου το αληθές υπέγραψαν από κοινού και τη σχετική συμφωνία.

    Μετά την «τεράστια επιτυχία» του με τον «στρατηγό» καιρό ο εν λόγω «κύριος» (συγνώμη βλάκας ήθελα να γράψω) ενεργώντας φυσικά κατ΄ εντολή του «καταλληλότερου» (sik), αποφάσισε να μεταφέρει για αργότερα την υπογραφή των συμβάσεων με τις εταιρίες που διαθέτουν πυροσβεστικά ελικόπτερα και να μην προχωρήσει στις ανανεώσεις των συμβάσεων των εποχικών Δασοπυροσβεστών.

    Ο «στρατηγός» καιρός αφού διαπίστωσε, ότι ο εν λόγω «κύριος» και οι προϊστάμενοί του είναι παντελώς βλάκες, αθέτησε την «υπογραφή» του και σταμάτησε τις βροχοπτώσεις.

    Την επομένη των δηλώσεων του Βλακογιαννάκη οι φωτιές έκαναν την εμφάνισή τους στην Αττική, την Κάρπαθο και την Εύβοια με οδυνηρές καταστροφές.

    Δυστυχώς όμως για τη χώρα ο «καταλληλότερος» (sik) και τα «σαΐνια» του που μας κυβερνούν δεν διδάχτηκαν τίποτα από τον μαύρο Αύγουστο του 2007.

    Είναι και βλάκες και ανίκανοι.

    Τελικά είναι επικίνδυνοι.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

    Ανελέητες διώξεις κατά των "φοροφυγάδων" - μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξήγγειλε από αρχές Ιουλίου η Κυβέρνηση.

    Κλιμάκια ελεγκτών θα εισβάλλουν σε επιχειρήσεις - "φοροφυγάδων, δια την μη-απόδοση του ΦΠΑ".

    Ταυτόχρονο καθημερινά δεκάδες μικροεπαγγελματίες κλείνονται στη φυλακή για "χρέη" στο ΤΕΒΕ, στο Δημόσιο, κ.λπ.

    Από τη μεριά τους οι Τράπεζες με τη συνεργασία της Κυβέρνησης στέρεψαν την αγορά από ρευστό, στραγγαλίζοντας ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους.

    Ο τζίρος έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Πολλοί μικροεπαγγελματίες δεν βγάζουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα, ούτε τα τσιγάρα τους. Αλλά και δεν μπορούν ούτε να τα κλείσουν τα ρημάδια τα μαγαζιά, λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας και των απαιτήσεων του κράτους.

    Τι λύση μένει ;; Δεκάδες είναι αυτοί που από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους, μη αντέχοντας το μαρτύριο. Η Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ακούει. Και εξαπολύει έναν ακόμα διωγμό, απάνθρωπο και ανελέητο.

    Πόσοι θα αντέξουμε ;; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνεργεία των εφοριακών-ελεγκτών :: Ποιό θα είναι το τέλος μας ;;;

    ένας μικρομεσαίος στη δίνη της κατάθλιψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. antonaki proto na dialeksis pos theleis na se vlepoume pera apo an8rwpo ..theleis na eisai ontos talantouxos ithopios?..theleis na eisai aristerokoumounisths twn eksarxiwn ?..theleis na eisai oikologolos prasinos ?..apofasise antonaki , mia fora apo ti texni mou fenetai na exeis aftomolisei propolou kai kati atalantoi lazopouloi ta konomane otan esy afineis gelia mousia ..sobarepsou antonaki ..koitakse tous xwrous telos panton pou pistebeis ideologika na deis tin ipokrisia tous , na deis oti epitithente se oti einai elliniko mias kai milas gia xatzidaki ..ftistous antoni dimosia kai pes poso ipokrites kai kaloperasakides einai piso apo tis aristeristiki maska ..einai to mono pou mporei na se vgalei apo ta adieksoda pou les oti antimetopizeis , to mono pou mporei na mas ksanadosei ta arwmata tis xamenis mas patridas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε ώρα, κάθε στιγμή,
    πεθαίνω.
    Στο κτύπημα του τηλεφώνου
    στην αδόκητη επίσκεψη του θανάτου.

    Κάθε ώρα, κάθε στιγμή,
    στα στεγασμένα όνειρα ενός μικρομάγαζου,
    στους τρείς τοίχους και στη βιτρίνα
    πεθαίνω, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

    Στο τηλέφωνο μπορεί να είναι η Εφορία,
    "δεν έχετε υποβάλλει τον ΦΠΑ"
    Θάνατος που προαναγγέλεται,
    "θα ρθούμε για έλεγχο"

    Ο ταχυδρόμος φέρνει την αλληλογραφία,
    TEBE, μυρίζει θάνατο,
    "Καλείσθε να δικαστείτε για μη καταβολή εισφορών"
    προαναγγέλεται, σε ένα μήνα η δίκη.

    Ξαναχτυπά το τηλέφωνο, κλήση Private
    τραπεζικός άγγελος, στα μαύρα ντυμένος,
    "έχετε καθυστερήσει τη δόση του δανείου σας"
    πάλι και πάλι και πάλι.

    Μαύροι άγγελοι φτερουγίζουν παντού,
    και στο τηλέφωνο, και στη θυρίδα του γραμματοκιβωτίου μου
    και στο μικρομάγαζό μου, και στο σπίτι μου,
    Παντού με ακολουθούν, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

    Η αγαπημένη μου σύζυγος δεν τους έχει δεί ποτέ,
    μέχρι στιγμής δεν τους το επέτρεψα,
    αδίσταχτοι όμως καθώς είναι, τον αργό
    θα της προαναγγείλουν και αυτής θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ποιός στα στέλνει αυτά, ο Ψαθάς ή ο Τσιφόρος, απο τον άλλο κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...κανένας δεν σε υποχρεώνει να είσαι εδώ εξαρτημένε μαλάκα!

    Δεν σε υποχρεώνουν να μπαίνεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ μπλογκ.

    Εχει κι άλλα πράγματα στο ίντερνετ, ψάξε τα και χέσε μας με τις αμπελοφιλοσοφίες σου, "αγανακτισμένε" παλιομαλάκα που έμεινες "ακάλυπτος"... Και ποτέ και σώσεις, δεν έρχεσαι με πρόσκληση. Απρόσκλητος μπήκες κι άν σ' αρέσει μείνε, αν δεν σ' αρέσει, το μπούλο.

    Σε όποιον αρέσουμε.

    Καλύψου ακάλυπτε, καλύψου γιατί φαίνονται τα γεράματα η φαλάκρα σου. Κολλάει καλά το γιαούρτι εκεί πάνω... Ask Αντώναρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύντροφε Ακάλυπτε Καφετζόπουλε, αν εσυ γράφεις αυτές τις μακακίες σου λέω να πρόσεχες γιατί απο τις πολλές πολιτικές κολοτούμπες ζαλίστικες και απορυθμίστικες. Α΄ς προσεχες και ας άνοιγες κανένα μαγαζάκι όπως έκανε ο άλλος της παρέας και τσουγκρίζοντας τα κονομάει κιόλας με το τσουγκρί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανένα πρόβλημα.
    Η αρθρόα κάθοδος στις παραλίες και το μήνυμα που έστειλε θα τα λύσει όλα. Σιγά-σιγά και χαλαράααααααααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέχασες να βάλεις το υστερόγραφο του ΑΚΑΛΥΠΤΟΥ:
    "Τι κάθομαι και λέω ο μαλάκας, εδώ ολόκληρο κράτος είναι ΑΚΑΛΥΠΤΟ και δεν κάνει τον Υμηττό Εθνικό Πάρκο, οπότε οριστικά και αμετάκλητα δεν θα υπάρχει λόγος να βάζουν φωτιές οι οικοπεδοφάγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά, τόσο ηλίθιοι είσαστε μερικοί, δεν καταλάβατε ότι δεν τα γράφει ο ηθοποιός Καφετζόπουλος αλλά υποτίθεται ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ, ο ήρωας που υποδυόταν; ΕΞΥΠΝΗ συγγραφική ιδέα, για ΒΛΑΚΕΣ μπλοκαρισμένους αναγώστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ γίνεις συγγραφέας κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ τι έγινε ρε μάγκες; Αποφυλακίστηκε ή μαστουρώνει στο κελί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με το που ανέφερες το όνομα ΔΕΥΛΑΚΙΩΝ φίλε, σκέφτηκα και κάποιους άλλους που κάνουν αναρτήσεις εδώ με τα ονόματα ΜΑΛΒΙΝΑ,ΓΙΑΝΝΗΣ-ΤΖΟΝ, ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ, να τώρα και ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ και αναρωτιέμαι αν ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ προσπαθεί τόσο έντεχνα να αδειάσει τους ανεγκέφαλους επισκέπτες με αξιόλογες αναρτήσεις... Λεεεεεςςςςς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με ΚΑΛΥΨΑΤΕ πλήρως, σας γλυκοασπάζομαι ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΑΚΑΛΥΠΤΕ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΑΛΙΑ.
    ΚΑΛΥΨΟΥ ΑΚΑΛΥΠΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενας μαλακς παραπανω
    τι πειραζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάποιος σού τα είπε καλά...
    Ανακάλυψε πρώτα την υποκρισία των «αριστερών» που έμπλεξες και μετά όλα με καθαρό μυαλό θα φτιάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση