GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ...

...για την απεργία μετά το κλείσιμο του "Ελ. Τύπου" . "Η αιφνιδιαστική απόφαση της οικογένειας Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλ...

...για την απεργία μετά το κλείσιμο του "Ελ. Τύπου"
.
"Η αιφνιδιαστική απόφαση της οικογένειας Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, ιδιοκτητών των εφημερίδων Ελεύθερος Τύπος και Τύπος της Κυριακής, του ραδιοσταθμού «CITY 99,5» και του ειδησεογραφικού site του Ομίλου, να πετάξουν στο δρόμο 450 συναδέλφους μας, κλείνοντας τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, αποτελεί πρόκληση και «αιτία πολέμου» για όλους τους εργαζόμενους στην ενημέρωση, ολόκληρο τον κόσμο της εργασίας.
Η δραματική αυτή εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στις καθημερινές, πλέον, απολύσεις και τη ραγδαία επιδείνωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων στο σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεων ενημέρωσης. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά τα τελευταία επεισόδια του δράματος με απλήρωτους ή απολυμένους εργαζόμενους στην «ΕΞΠΡΕΣ», τον «ΣΚΑΪ», τον «ALTER», το « STAR », τη «ΧΩΡΑ», το «DERBY», την «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», τον «ΞΕΝΙΟ», με την αυθαιρεσία και αδιαφάνεια για τους συμβασιούχους στην ΕΡΤ.
Συνάδελφοι, δεν πάει άλλο. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ σε έκτακτη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε , ομόφωνα, και σε συνεργασία με τις άλλες Ενώσεις του Κλάδου τα εξής:
1. Κηρύσσει 24ωρη απεργία από σήμερα, 22/6/2009, στις 17.00 σε όλα τα ΜΜΕ, έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και ψηφιακά, ιδιωτικά, δημόσια ή δημοτικά.
2. Καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ αύριο Τρίτη, 23/6/2009, στις 12.00 το μεσημέρι και πορεία στη Βουλή.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ προειδοποιεί την Κυβέρνηση, τα Πολιτικά Κόμματα και τις εργοδοτικές Ενώσεις , ότι ο αγώνας θα κλιμακωθεί. Τα σχέδια απαξίωσης της ενημέρωσης και εξαθλίωσης των εργαζομένων δεν θα περάσουν"

15 σχόλια

  1. Απάντηση στο Γράμμα του Νίκου Κουνταρδά απο τη ΓΑΔΑ

    Ρε φίλε σαν τον καραμανλάκη μας τα λες, αναλαμβάνεις την πολιτική ευθήνη; με τα όβολα τι θα γίνει, δηλαδή για την περίπτωση σου εκτός κι αν είσαι βαλτός, γιατί κάτι μου ψιλομυρίζει στην επιστολή σου, με όπλα συνεργούς, γιατί μην μου πεις ότι έναςκαι μοναχός έβγαζε όλη την δουλειά, δύσκολα πράματα και θέλουν παρέα, οργάνωση, ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ, γι' αυτό λέω ότι είσαι βαλτός από την κυβέρνηση, ένας από τους πολλούς ψωμολυσασμένους μαλάκες που χρησιμοποιεί για να βγαίνει από την λούμπα.
    Έτσι για τους παραπάνω λόγους ουστ σκυλί του δρόμου, που πας με τα γαβγίσματα σου να μας κάνεις να σε κοιτάζουμε εσένα ρε τσογλάνι, και όχι αυτούς που σε βάλανε, και που μόνο για τέτοιες δουλειές του ποδαριού είναι ικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ βολεψε τους πρετεντερηδες η εκτακτη απεργια
    των ΜΜΕ, τι θα ελεγε αραγε ο εκ των αρχισυντακτων του ΒΗΜΑΤΟΣ στο δελτιο των 8 και στην εκπομπη τις 12, για την απουσια ερτνοτγαν απο τα εγκαινια και την παρουσια ερντογαν στο ΒΗΜΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΦΥΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΦΟΥΜΑΡΑ.
    ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΓΓΕΚΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΓΥΡΤΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σόμπολε γραφικέ, Σόμπολε μαλάκα, ΞΥΠΝΑ Σόμπολε βλαξ, ξύπνα Σόμπολε πουλημένο τομάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε λαθρομετανάστης εξ ανατολών είναι εν υπνώσει κατακτητής στρατιώτης της Τουρκίας, επίσης και η πλειονότητα όσων είναι από τον Βορρά, Αλβανία, Βουλγαρία,και Φύρομ, και ειδικά οι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα ή και δηλώνοντες άθεοι, θα χρησιμοποιηθούν από την Τουρκία για να πετύχει το σκοπό της εις βάρος της Ελλάδας, άσχετο αν μετά θα τους περάσει και αυτούς ψιλό μανίκι.
    Γιαυτό όποιοι Έλληνες Δημόσιοι Λειτουργοί δεν λαμβάνουν μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και δεν επαναπροωθούν τους ήδει εισελθόντες είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και πρέπει να τους επιβληθεί και η ανάλογη τιμωρία, με επαναφορά της θανατικής ποινής.
    Επίσης οι νύχτα κοιμώμενοι Δυτικοευρωπαίοι ένα να ξέρουν, μαύρο φίδι που τους έφαγε, οι Μουσουλμάνοι μετανάστες που έχουν στις χώρες τους να ξέρουν ότι είναι 90/100 υπάκουοι στην Τουρκία, γιατί σε αυτήν βλέπουν την πιο κοντινή στην Ευρώπη δύναμη να τους στηρίξει, και τους στηρίζει μπλοκάροντας παρασκηνιακά όλες τις προτάσεις για Ευρωπαϊκά σύνορα, και λήψη ουσιαστικών μέτρων κατά της λαθρομετανάστευσης εξ ανατολών.
    Και δεν είμαι ούτε εθνικιστής, ούτε εθνικόφρων, ούτε θρησκόληπτος, αλλά ένας απλός Έλληνας που βλέπει την πατρίδα του να χάνεται αργά και μεθοδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to bloopers team dikaionei anadromika kai gia to mellon ta krematoria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως η Γιάννα έπαψε να στοιχηματίζει πλέον στο κουτσό άλογο με το όνομα ΝΔ και αυτός είναι ο λόγος που έκλεισε τον ΕΤ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ
    Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΟΥ.

    Συνελήφθη τελικά ο εμπρηστής του Υμητού. Πρόκειται για τον ...., που έχει κατάστημα όπλων στην Αττική.
    Στο παρελθόν υπήρξε μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης .
    Αμέσως μετά τη φωτιά στον Υμητό οι ομοϊδεάτες του με αναρτήσεις στα blogs προσπάθησαν να εμφανίσουν σαν εμπρηστές ξένους εργάτες (Πακιστανούς).

    Αυτό υποκρύπτει συντονισμένη ενέργεια ακροδεξιών οργανώσεων προκειμένου να κατασκευάσουν κατηγορούμενους για τους εμπρησμούς και ειδικά να φορτώσουν κάθε εμπρησμό σε μετανάστες.

    Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια. Και εκτελούν συμβόλαια καταπάτησης δασών και συνάμα κατασκευάζουν ενόχους για να εξυπηρετήσουν τις φασιστικές θεωρίες των.

    τελικά καλοί άνθρωποι και πατριώτες αυτοί οι ελληναράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοινοποιηση επιστολης που σταλθηκε σε ΒΗΜΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ....


    Αθηναι 22 Ιουνιου 2009


    Αγαπητοι Κυριοι,

    Μετα το θριαμβευτικο ρεπορταζ της εγκυρου εφημεριδος σας για την επισκεψη Ερντογαν (ασχετα αν δεν καταφερε να ερθει, μην ασχολεισθε με τετοιες λεπτομερειες..) που ολοι μας το βρηκαμε τοσο ευστοχο και διεισδυτικο, αναμενουμε με συγκρατημενη αισιοδοξια τωρα το καινουριο σας για την επισκεψη του ELVIS (ενας ηταν αυτος..) το οποιο αισιοδοξουμε οτι θα εχει και καποια (αποκλειστικη φανταζομαι) συνεντευξη , η οποια θα μας γεμιζε εκτος απο ευχαριστες αναμνησεις και με καινουρια τρανταχτα γελια..


    Παντα τετοια παιδια...


    Μετα δεουσης τιμης

    Νικηφορος Φωκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5.54

    κανένα πρόβλημα.

    Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι κακό να καθαρίσεις έναν νεοναζί. Πρέπει μάλιστα να γίνεται δημοσίως, σε κοινή θέα και φυσικά μετά από πολύωρο φρικτό βασανισμό. Ετσι είναι το σωστό. Να ξεβρομίζουμε σιγά-σιγά.

    Μήπως όμως εσύ προτιμάς κάτι σε πιο παραδοσιακό, κάτι σε σκουριασμένο κονσερβοκούτι;

    Αλλού αυτά παλιομαλάκα.
    Εδώ δε σε παίρνει.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα με τον ΣΟΜΠΟΛΟ προεδρο θα πανε μπροστα.Ο ανθρωπος ειναι μικρος για τις περιστασεις.Οσο για τον Τραγκα ας ην τον βλεπουμε οπως ολους αυτους που απολυουν κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΤ Ο ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ κα ΓΙΑΝΝΑ.

    ΟΤΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΞΟΥΣΙΑ” ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ..ΚΑΝΕΙ

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ, ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΟ

    ΕΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ
    ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ Ε.Τ....ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ

    PRESS-GR.blogspot.com
    γενικά έλλειπε οτιδήποτε θα πρόβαλλε την Ελλάδα στο εξωτερικό και θα έδινε νέα πνοή στο παλλαϊκό αίτημα για επιστροφή όλων των αρχαιοτήτων (και όχι μόνο των Ελγίνειων).

    Ουσιαστικά έγινε το αντίθετο από την Ολυμπιάδα!!

    Ποιοι ευθύνονται για αυτό; Μάλλον αυτοί που πραγματικά δεν θέλανε δύο εκατομμύρια κόσμο κάτω από την Ακρόπολη

    -
    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ!!!

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΑΑΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΥΠΟ"!!

    ΤΖΑΜΠΑ ΤΕΝΤΩΝΟΣΟΥΝ ΝΑΤΑΣΣΑ....

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απορία ενός ΜΗ δημοσιογράφου: Γιατι ενας επιχειρηματιας δεν μπορει να κλεισει την επιχειρηση του εαν δεν παει καλα? Και σιγα την εφημεριδα που εκλεισε! Οι εργαζομενοι που ηταν οταν κυκλοφορουσε αυτη η κακης ποιοτητας εφημεριδα.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση