GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και η "Καθημερινή"...

Και η Καθημερινή έγραψε ότι στα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολής παραβρέθηκαν Ερντογάν και Νταβούτογλου!!! Ο Τυπικός

Και η Καθημερινή έγραψε ότι στα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολής παραβρέθηκαν Ερντογάν και Νταβούτογλου!!!
Ο Τυπικός

5 σχόλια

  1. Κάθε λαθρομετανάστης εξ ανατολών είναι εν υπνώσει κατακτητής στρατιώτης της Τουρκίας, επίσης και η πλειονότητα όσων είναι από τον Βορρά, Αλβανία, Βουλγαρία,καιΦύρομ,και λοιπά, διότι και αυτούς θα τους χρησιμοποιήσει η Τουρκία για να πετύχει το σκοπό της εις βάρος της Ελλάδας, άσχετο αν μετά θα τους περάσει και αυτούς ψιλό μανίκι.
    Γιαυτό όποιοι Έλληνες Δημόσιοι Λειτουργοί δεν λαμβάνουν μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και δεν επαναπροωθούν τους ήδει εισελθόντες είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και πρέπει να τους επιβληθεί και η ανάλογη τιμωρία, με επαναφορά της θανατικής ποινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαναχτύπησε ο κομπλεξισμός των ΔΕΞΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ, με το Μουσείο της Ακρόπολης θέλοντας και εδώ να αναδείξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αποθανόντως Καραμανλή.
    Ναι έκανε την πρόταση και η οποία μάλλον του Μολυβιάτη ιδέα ήταν και την καρπώθηκε αυτός, άλλωστε το συνήθιζε σε όλη του την πολιτική σταδιοδρομία, να αρπάζει την μπουκιά από το στόμα των άλλων, κακομοίρη Κανελλόπουλε με ποιον είχες μπλέξει και δεν σε άφησε ποτέ να γίνεις πρωθυπουργός,, αυτός λοιπόν ο Καραμανλάρας, του στιγμιαίου των χουντικών, ο πρωθυπουργός του 53/100, πανίσχυρος την εποχή αυτή, υποστήριξε με τόση θέρμη την πρόταση του; Ώστε δεν κατάφερε να την περάσει από πουθενα σε επίπεδο κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών και του την πετούσαν στα μούτρα, τόση στήριξη, τόση θέρμη, τόση ικανότητα!
    Και έπρεπε βέβαια να έρθει ο Αντρέας Ππανδρέου για να ξεκινήσει ουσιαστικά η υπόθεση αυτή, αλλά και με την αστραφτερή Μελίνα στο πλάι του, για να σπρώχνει την ιδέα της επιστροφής των Μαρμάρων διεθνώς.
    Ααα.. και κάτι ακόμη για τον λαοπρόβλητο πρωθυπουργό της Φρειδερίκης και των δέντρων, σχετικά με το πόσο ικανός ήταν όταν άρχιζαν τα ζόρια, θυμάστε όταν φτιάχτηκε η λεοφόρος Καρέα, εκεί λοιπόν έπρεπε να γίνει μια γέφυρα και η οποία θα περνούσε από κάποιο σημείο στην Καισαριανή που ήταν; Ιδιοκτησία της μονής… εκεί λοιπόν κόλησαν τα πράγματα,οι καλογέροι τα στύλωσαν δεν σε αφήνουμε δεν σε αφήνουμε, είναι δικό μας, και ο ικανότερος και καταληλλότερος δεν μπορούσε να χρυπήσει την γροθιά του και να τους πει στο διάολο , η γέφυρα είναι ανάγκη να γινει και θα γίνει!
    Ετσι λοιπόν ξανά γινότανε της ΠΟΥΤΑΝΑΣ κάθε μέρα με τους οδηγούς να ανεβοκατεβαίνουν κάτω και πίσω από το νεκροταφείο της Καισαριανής ατέλοιωτες ώρες γαμησιού και ταλαιπωρίας για να περάσουν τον κάβο, ο Καραμανλάρας προφανώς τα μάθαινε από τις εφημερίδες τουλάχιστον, αλλά στον κόσμο του.
    Ετσι όταν έχασε τις εκλογές και ήρθε το Πασόκ μα τον Αντρέα, σε λίγους μήνες η γέφυρα έγινε ήθελαν δεν ήθελαν οι καλόγεροι.
    Όσο για την ΕΟΚ, ήταν και δική τους, των Δυτικών, ανάγκη την εποχή εκείνη να υπάρχει η Ελλάδα του αρχαίου πνεύματος έστω και σαν πνευματική ύπαρξη σε αυτήν, και εκείνη την εποχή κυριολεκτικά για να είσαι μέσα ήταν κάτι σαν αυτό που λέμε, δένανε τους σκύλους με τα λουκάνικα, άλλωστε ο μεγάλος έκανε τόσο σκληρές διαπραγματεύσεις για την είσοδο, που το μόνο αξίας που βρήκε να πει ήταν, εγώ σας έβαλα εσείς κολυμπήστε, και έπρεπε και πάλι το Πασόκ με τον Αντρέα, να ξεκεινήσει τα Μεσογειακά Προγράμματα και τόσα άλλα για να πάρουμε λεφτά και να ορθοποδήσει η χώρα, και να ξεπεινάσει ο λαός.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΕΠΙ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΞΕΠΕΙΝΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλο μπουρδέλο και η Καθημερινή βρωμοφυλλάδα του μαφιόζου του Αλαφούζου.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    Αυτά συμβάινουν όταν τα εγκεφαλικά κύτταρα είναι μειωμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα Νέα, η Πατσαβουροτυπία, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, η Καθημερινή, ο Ελεύθερος Τύπος, το Βήμα, όλες ανεξαιρέτως οι εφημερίδες είναι πατσαβούρες..
    ΟΛΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    Όλες κριτικάρουν κακοπροαίρετα τους πολιτικούς που δεν τους κάνουν τα χατήρια και εξυμνούν αυτούς που τους τα κάνουν.
    ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
    Μην τα ψάχνεις, κάθε μήνας που περνάει όλο και περισσότεροι ψαγμένοι άνθρωποι συνειδητοποιούν αυτό που οι παλιότεροι ξέρουμε, καιρό τώρα.
    Ότι δηλαδή η μόνο σχετικά ισορροπημένη μορφή ενημέρωσης είναι τα blogs, ιδιαίτερα όταν είναι αμφίδρομη η επικοινωνία με τον κόσμο, μέσω των σχολίων.
    Η ζύμωση ιδεών αλλά και η ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων είναι αυτό που έλειπε από τη δημοκρατία μας εδώ και πολλά χρόνια.
    ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.
    Σε λίγα χρόνια μόνο οι ηλίθιοι και λίγοι συνταξιούχοι θα αγοράζουν εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση