GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάρτιση και προσλήψεις πτυχιούχων ανέργων...

Από τον ΣΜΕΧΑ . Την υλοποίηση προγράμματος εναλλασσόμενης κατάρτισης για 20 ανέργους στο Ν. Αττικής, στην ειδικότητα «Πωλήσεις Ελληνικών κα...

Από τον ΣΜΕΧΑ
.
Την υλοποίηση προγράμματος εναλλασσόμενης κατάρτισης για 20 ανέργους στο Ν. Αττικής, στην ειδικότητα «Πωλήσεις Ελληνικών και Διεθνών Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών», ανέθεσε ο ΟΑΕΔ στον Σύνδεσμο Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΑΤΕΙ με γνώσεις τουλάχιστον Αγγλικής. Προτεραιότητα θα δοθεί στους πτυχιούχους Σχολών Οικονομικής κατεύθυνσης, Πολυτεχνικών Σχολών κατεύθυνσης Η/Υ καθώς και Θετικών Επιστημών. Μεταπτυχιακοί και Διδακτορικοί τίτλοι θα συνεκτιμηθούν αναλόγως. Η επιλογή των ανέργων θα γίνει αυστηρώς αξιοκρατικά σε συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ) και του ΣΜΕΧΑ, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Η πρακτική άσκηση θα υλοποιηθεί στις επιχειρήσεις - μέλη του ΣΜΕΧΑ, οι οποίες...
συμμετέχουν στο πρόγραμμα και των οποίων η δραστηριότητα είναι αντίστοιχη με το περιεχόμενο του προτεινόμενου προγράμματος κατάρτισης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάρτισης (800 ώρες) οι καταρτιζόμενοι θα λαμβάνουν εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 6 ευρώ μικτά ανά ώρα κατάρτισης.
Οι χρηματιστηριακές εταιρίες αναλαμβάνουν την υποχρέωση, μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, να προσλάβουν τουλάχιστον το 60% των καταρτιζομένων με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Η υποχρέωση των ΑΕΠΕΥ τελεί υπό τον όρο της επιτυχούς συμμετοχής των καταρτιζομένων στις σχετικές εξετάσεις πιστοποίησης στελεχών που διοργανώνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι όχι μόνο θα βρουν απασχόληση, αλλά υπό κατάλληλες προϋποθέσεις προσόντων, αντικείμενο εργασίας με εξαιρετικές προοπτικές.
Εγγραφές και αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 7/7/2009.
Οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες και παραπεμπτικό σημείωμα από τον ΟΑΕΔ της περιοχής τους από Πέμπτη 25/6/2009.

4 σχόλια

  1. Παραιτηθη απο προεδρος της πασοκοσκυλιας το βλακογιοργο..

    Αναμενονται εξελιξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Αυστραλία είναι παρθένα, και περίμενη και εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιές πονηριές του Μωραιτάκη για να βρίσκει φθηνό προσωπικό, που εκπαιδεύει ΔΩΡΕΑΝ μέσω των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (που του αφήνουν και το κατιτίς από τις υπερτιμολογήσεις της εκπαίδευσης).
    Ο λύκος και άν γέρασε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και φυσικά όποιος έχει κάνα καλό κονέ θα εκτιμηθεί δεόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση