GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν βρέχει Μαρκογιαννάκη...

Από το http://parapolitiki.blogspot.com/ . Ένα video που λέει πολλά...

Από το http://parapolitiki.blogspot.com/
.
Ένα video που λέει πολλά...

8 σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

    Ανελέητες διώξεις κατά των "φοροφυγάδων" - μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξήγγειλε από αρχές Ιουλίου η Κυβέρνηση.

    Κλιμάκια ελεγκτών θα εισβάλλουν σε επιχειρήσεις - "φοροφυγάδων, δια την μη-απόδοση του ΦΠΑ".

    Ταυτόχρονο καθημερινά δεκάδες μικροεπαγγελματίες κλείνονται στη φυλακή για "χρέη" στο ΤΕΒΕ, στο Δημόσιο, κ.λπ.

    Από τη μεριά τους οι Τράπεζες με τη συνεργασία της Κυβέρνησης στέρεψαν την αγορά από ρευστό, στραγγαλίζοντας ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους.

    Ο τζίρος έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Πολλοί μικροεπαγγελματίες δεν βγάζουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα, ούτε τα τσιγάρα τους. Αλλά και δεν μπορούν ούτε να τα κλείσουν τα ρημάδια τα μαγαζιά, λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας και των απαιτήσεων του κράτους.

    Τι λύση μένει ;; Δεκάδες είναι αυτοί που από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους, μη αντέχοντας το μαρτύριο. Η Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ακούει. Και εξαπολύει έναν ακόμα διωγμό, απάνθρωπο και ανελέητο.

    Πόσοι θα αντέξουμε ;; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνεργεία των εφοριακών-ελεγκτών :: Ποιό θα είναι το τέλος μας ;;;

    ένας μικρομεσαίος στη δίνη της κατάθλιψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OIKONOMIA
    *******************
    Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Ο κ. Παπαθανασίου σε ρόλο γαλάζιου …παπαγάλου, λέει αυτά για τα οποία ο πρωθυπουργός κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για κινδυνολογία και ανευθυνότητα. Αποδεικνύεται ότι ο πραγματικός κίνδυνος για τη χώρα είναι η ανευθυνότητα της σημερινής κυβέρνησης. Δημιουργεί προβλήματα, τα κρύβει κάτω από το χαλί, κατηγορεί όσους τα βλέπουν και όταν πια δεν μπορεί να τα κρύψει άλλο καλεί σε ..συστράτευση!

    Τα ψέματα πράγματι τέλειωσαν. Αλλά τέλειωσαν για την κυβέρνηση. Οι πολίτες θα κληθούν και πάλι να πληρώσουν τον λογαριασμό της κυβερνητικής αποτυχίας και μάλιστα σε δύο δόσεις. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί η πρώτη δόση των εισπρακτικών μέτρων, ενώ το επόμενο και σκληρότερο πακέτο θα αρχίσει να υλοποιείται από το φθινόπωρο.

    Το δίλλημα λοιπόν δεν είναι «ή μειώνουμε το έλλειμμα ή βουλιάζουμε». Το δίλλημα στο οποίο απάντησε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις ευρωεκλογές είναι «ή αλλάζουμε κυβέρνηση ή βουλιάζουμε». Και η απάντηση των Ελληνίδων και των Ελλήνων ήταν καθαρή. Η μόνη πράξη υπευθυνότητας που έχει απομείνει σε αυτή την κυβέρνηση είναι να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες και τη χώρα να κάνουν μια νέα αρχή.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oi typoi exoun yperbei pleon kathe orio anikanothtas kai aneythinothtas einai pleon epikindinoi. Re eglhmaties h dikaiologia tou kostous einai pio geloia kai apo esas toys idious. H asfaleia twn politwn einai kati adiapragmateyto tha mas trelanete; an den exete lefta na kopsete apo toys misthous twn golden boys pou diotisate kai lymainontai ton dhmosio korbana na kopsete lefta apo toys misthous sas axristoi kai anoikanoi alwste den toys aksizete. Akou ekei mexri xtes ebrexe ftou sas ntroph sas anikanoi.dysmoire ellina polith se aytous dystyxws empisteytikes thn asfaleia sou to eisodhma sou to Mellon sou steile tous apo ekei pou hrthan prin einai arga. Makari na boithisei o theos kai na mhn exoume thymata. O theos mazi mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πυρκαγιες = εκλογες

    Θα τα καψουν ολα και μετα θα κανουν εκλογες
    ελεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου που πιστευει οτι θα παμμε συνττομα σε εκλογες για να προλαβουν την καταρρευση της πολικατοικιας!!

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΑΠΑΦΑΛΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας βάρεσε στο κεφάλι η ζέστη και δεν μπορείτε να καταλάβετε ούτε απλά Ελληνικά εκεί στην παραπολιτική.
    Σε αντιδιαστολή με όσα λέει εκείνος ο Μεσσίας ο Γιωργάκης ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, είναι πεπερασμένα τα άτιμα.
    Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο, αλα Γιωργάκης.
    Κρίμα!
    Ξεχνάτε ακόμη και τα πιό πραφανή, όπως για παράδειγμα πόσες πυρκαγιές σβήστηκαν εν τη γεννέσει τους τις τελευταίες μέρες.
    Any fool can criticize and most fools do, έλεγε ο Dale Carnegie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ζωή οι ίδιες μαλακίες.
    Εφυγε ο "στρατηγός άνεμος" του Πολύδωρα, κι ήρθαν οι "βροχοπτώσεις" του Μαρκογιαννάκη...

    Ρε δεν αλλάζουν αυτοί λέμεεε!...
    "Ασύμμετρη απειλή"!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση