GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γράμμα από έναν αγανακτισμένο νεοδημοκράτη...

Από το http://politikiprotasi.blogspot.com/ . Αναγνώστης: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να προβεί ΑΜΕΣΑ σε κάποιες ενέργειες ΑΝ έχει πάρει το μήνυ...

Από το http://politikiprotasi.blogspot.com/
.
Αναγνώστης: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να προβεί ΑΜΕΣΑ σε κάποιες ενέργειες ΑΝ έχει πάρει το μήνυμα των εκλογών και ΑΝ έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ήττας.
1. Οφείλει να προβεί σε σαρωτικό ανασχηματισμό, χρησιμοποιώντας και εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς καθώς η κοινοβουλευτική ομάδα είναι ανεπαρκής.
2. Όσοι από τους υπουργούς και τους βουλευτές εμπλέκονται σε σκάνδαλα και κακοδιαχείριση πρέπει να αντιληφθούν ότι είναι τελειωμένοι δια παντός από το κόμμα και οφείλουν να παραδώσουν τις παραιτήσεις τους.
3. Οι βουλευτές και οι υπουργοί θα πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και...
να κοιτάζουν το πάτωμα. Η αλαζονεία και η έπαρση θα πρέπει να διαγραφεί από το λεξιλόγιό τους...

Μέσα σε μία εβδομάδα θα πρέπει να αλλάξουν οι διοικήσεις στον κρατικό μηχανισμό εκτός των ελαχίστων περιπτώσεων που έχουν να επιδείξουν αξιοσημείωτο έργο. Βουρλούμηδες, Φιλιππίδηδες, Φραντζήδες, Θωμόπουλοι, Καρσιώτες, κάτι ναύαρχοι εν αποστρατεία, κάτι καθηγητές πανεπιστημίου, κάτι περιφερειάρχες, κάτι διευθυντές εκπαίδευσης, κάτι φελλοί που επιπλέουν θα πρέπει να πάνε σπίτι τους ΑΜΕΣΑ. Όλοι οι παραπάνω την έχουν δει κάπως. Έγιναν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Για να τους δεις στο γραφείο τους πρέπει να κάνεις τεμενάδες και αν θα τους δεις τελικά. Η λειτουργία του κρατικού μηχανισμού, αποτελεί τη βιτρίνα της κυβέρνησης και αυτή η βιτρίνα είναι σήμερα βρωμερή και άθλια.
5. Επιτέλους πρέπει να καταλάβει ο Πρωθυπουργός ότι τα μεγάλα προβλήματα της χώρας είναι η οικονομία της καθημερινότητας και η ασφάλεια. Δεν είναι δυνατό το μάρμαρο να το πληρώνουν πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Κάποτε πρέπει να πληρώσουν και οι έχοντες και κατέχοντες. Τι να την κάνω την Εγνατία όταν δεν έχω χρήματα να την περπατήσω; Τι να τον κάνω τον αγωγό φυσικού αερίου, όταν η ΔΕΠΑ με κλέβει στην τιμολόγηση; Πως είναι δυνατόν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι να εμφανίζονται ως οι πλουσιότεροι Έλληνες; Για την ασφάλεια τι να πούμε τώρα; Κάηκε η Αθήνα άλλες μεγάλες πόλεις επί ένα μήνα και δεν άνοιξε μύτη.
6. Αν ο Πρωθυπουργός αδυνατεί να προβεί σ’ αυτές τις ενέργειες, είναι προτιμότερο να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Είναι καλύτερα να δώσει το στίγμα των αλλαγών που θέλει και αν δεν τον αφήσουν τα συμφέροντα να προκηρύξει εκλογές. Χίλιες φορές 20% στις εκλογές αλλά με ένα κόμμα καθαρό που θα δημιουργεί προσδοκίες, παρά διαχείριση της ήττας με τους ίδιους και τους ίδιους ανίκανους και πολιτικά ανεπαρκείς.
7. Η βάση της ΝΔ είναι έξαλλη. Απαιτεί άμεσες ενέργειες από τον Πρωθυπουργό. Εν θερμώ. Τις μπούρδες ότι ο Πρωθυπουργός δεν παίρνει αποφάσεις εν θερμώ τις ακούω βερεσέ. Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Δεν υπάρχει άλλη αντοχή και ανοχή.
8. Προτείνω σε όλους τους οπαδούς της ΝΔ να δείξουν την αγανάκτησή τους. Μόλις θα εμφανίζεται μπροστά τους βουλευτής ή υπουργός να τον παίρνουν με τις λεμονόκουπες μπας και κουνηθεί το μυαλό τους. Αν τους έχει απομείνει βέβαια.
9. Δε θέλω να διανοηθώ ότι θα ξανακούσω δηλώσεις του τύπου «συνεχίζουμε το έργο μας με ταχύτερους ρυθμούς». Αυτό το έργο έφερε την παράταξη σ’ αυτό το χάλι. Ξυπνήστε επιτέλους και καταλάβετέ το .
10. Δε θέλω να ξανακούσω για την αποχή. Η αποχή αφορά ΟΛΑ τα κόμματα. ΟΧΙ μόνο τη ΝΔ. Προσέξτε καλά κύριοι της ΝΔ. Θα φύγουμε και οι τελευταίοι που απομείναμε στο κόμμα. Μεϊμαράκη άκου! Το ΠΑΣΟΚ καλά κάνει και θριαμβολογεί, γιατί η νίκη του ήταν θρίαμβος. Εσύ σκύψε το κεφάλι, ζήτα συγνώμη και άσε τις ανοησίες.

20 σχόλια

  1. Κύριε τζων

    Καλημέρα σας,

    Δυστυχώς οι προβλέψεις σας για το αποτέλεσμα των ευροεκλογών διαψεύσθηκαν. Μέχρι την Παρασκευή γράφατε ότι η Ν.Δ. θα έλθει πρώτο κόμμα με διαφορά 1,6%.

    Δυστυχώς σας πίστεψα, μιας και η "πηγή" σας ήταν έγκυρη. Και όχι μόνο σας πίστεψα αλλά και στοιχημάτισα για τα λεγόμενά σας.

    Δικαιούμαι τώρα να ζητήσω την καθαίρεσή σας από κυβερνητικό εκπρόσωπο ?

    Δικαιούμαι να πώ πως, αφού σαν έγκυρη πηγή χρησιμοποιήσατε τις πληροφορίες ενός πασοκοσκυλαία (καθ᾽ομολογίαν σας), άγεσθε και φέρεσθε από πασοκο-κύονες ??

    Εχει θἔση στο κόμμα μας ένας τέτοιος εκπρόσωπος ??

    Λυπάμαι κύριε τζων αν πέσατε και σεις θύμα των πασοκοκυόνων, πλην όμως ελάχιστα με ενδιαφέρει. Γνωρίζω πως το μόνο που σκέπτεσθε αυτή τη στιγμή είναι το πως θα μεταπηδήσετε στο ΠΑΣΟΚ και πόσα ανταλάγματα θα πάρετε. Επομένως δεν ευελπιστώ ότι θα απαντήσετε στην παρούσα επιστολή μου.

    Ευελπιστώ όμως ότι το Blog θα απαλλαγεί επί τέλους από σας και τα ανόητα σχολιά σας που ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΟ έφεραν στην παράταξη.

    Ελπίζω επομένως να μην ξανασυναντήσω τις ανόητες και εν πολλοίς ρυπαρές αναρτήσεις σας, είτε ενυπόγραφες, είτε ανυπόγραφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τζων

    τζων

    τζων

    τζων

    τζων

    ..μήπως είδε κανείς σας τον τζων ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιακουματος

    "Θα είμαστε πρώτο κόμμα την Κυριακή"

    που είσαι ρε γιακουμελίτσα που έβαζες και στοίχημα ???






    Γιακουματος

    "Θα είμαστε πρώτο κόμμα την Κυριακή"

    που είσαι ρε γιακουμελίτσα που έβαζες και στοίχημα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών η δική μου γνώμη είναι η εξής:
    1.Υπό τον ανηλεή βομβαρδισμό της παραπληροφόρησης των καναλαρχών 1,000.000 απογοητευμένοι νεοδημοκράτες πήγαν για μπάνιο ή έκατσαν σπιτάκι τους εν μέσω καύσωνα. Κάποιοι λίγοι (γύρω στους 70.000) τσίμπησαν στην υπερ του Καρατζαφύρερ προπαγάνδα των καναλιών το τελευταίο τρίμηνο. Να μην ξεχνάμε ότι η άνοδος του Λαός είναι σχεδόν ισοδύναμη με τη διαφορά Ν.Δ.-Πασόκ.
    2.Το πασόκ απέτυχε οικτρά να πείσει σαν βιώσιμη εναλλακτική. Το πασόκ είχε επίσης αποχή τουλάχιστον 300.000 ψηφοφόρων του και προφανώς είναι πολύ μακριά από οποιαδήποτε σκέψη αυτοδυναμίας. Τελευταία του ελπίδα είναι η προσάρτηση του Σύριζα μέχρι το Μάρτη.
    3.Δυναμική η γενικότερη πορεία του ΚΚΕ, παρά τον ξύλινο λόγο και την απαρχαιωμένη πολιτική φιλοσοφία, ένα κλάμπ φανατικών που γίνονται όλο και πιό γραφικοί, προϊόντος του χρόνου.
    4.Ο Λαός του Καρατζαφέρη, παρά τις ασυναρτησίες και τις εμμονές του κατάφερε να είναι ο μοναδικός κερδισμένος των Ευρωεκλογών. Η βοήθεια των καναλαρχών ήταν καταλυτική, διότι τα νεαρά στελέχη του δεν τα είδε το σπίτι τους το τελευταίο τρίμηνο. Είχαν φέρει ράντζα και κοιμόντουσαν μέσα στα κανάλια.
    5.Οι τυχοδιωκτικές θέσεις τόσο του Αλαβάνου αλλά περισσότερο του Τσίπρα προοιωνίζουν ότι δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη, όσους δεν καταβροχθίσει το πασόκ θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Η χαριστική βολή ήταν η απίστευτη θέση του "παιντιού" ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί άλλο το Σύμφωνο Σταθερότητας. Έχει καβαλήσει καλάμι και προφανώς αγνοεί ότι η Ελλάδα αντιπροσωπεύει μόνο το 1,5% του ΑΕΠ της ΕΕ.
    6.Οι Οικολόγοι είναι μία ψήφος διαμαρτυρίας κάποιων αγαθών συμπολιτών μας που αγνοούν πολλά (και όχι μόνο τις θέσεις του Τρεμόπουλου στα εθνικά θέματα).
    Περαστικά σε όλους (με εξαίρεση τον Καρατζαφέρη).
    Κάτι μου λέει ότι σε ένα χρόνο το πολιτικό τοπίο θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το σημερινό, σε κάθε περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. arxidia
    oi monoi lysei einai na tyliksoyme petres me psifodeltia kai na luobolisoyme kai toys 300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγανακτισμένε Νεοδημοκράτη,

    Απορώ με την άφελειά σου να πιστεύεις ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό και το κόμμα σου αρχηγό.

    Ενα άτομο καταθλιπτικό, της θερμοκοιτίδας γαρ, που το γαλούχησαν με το αξίωμα ότι ένας Καραμανλής δεν χάνει ποτέ από έναν Παπανδρέου, τι περιμένεις να κάνει ;;

    Τι ελπίζεις από ένα ατομο της θερμοκοιτίδας, που το πάντρεψαν για να κάνει το σύζυγο και τον πατέρα..

    ..ένα άτομο που το βράδυ των εκλογών τουχαν 3 ψυχιάτρους για να το συνεφέρουν από την κατάθλιψη..

    ..ένα άτομο που δεν επικοινωνεί με τον έξω κόσμο..

    ..ένα άτομο-πρωθυπουργό που ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν ξέρει, γιατί δεν τούχουν πεί την αλήθεια για το εκλογικό αποτέλεσμα..

    ..ένα άτομο που το κρατούσαν στα σκοτάδια για το εκλογικό αποτέλεσμα μέχρι να βγεί στα κανάλια, μπας και καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες,

    ..τι περιμένεις φτωχέ τώ πνεύματι Νεοδημοκράτη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Καταλληλότερος

    53χρονος

    Καταθλιπτικός

    της θεμοκοιτίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σχετικά με τις Ευροεκλογές έχω να πω τα ακόλουθα :

    Η Νέα Δημοκρατία έχασε καταφανώς από το ΠΑΣΟΚ το οποίο με 4.4% διαφορά δεν μπορεί να θριαμβολογεί αλλά αντιθέτως να προβληματίζεται σφόδρα με αυτό το αποτέλεσμα το οποίο υπό κανονικές συνθήκες και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου έπρεπε να είναι όχι 4.4% αλλά 14.4%.

    Αυτό συνεπάγεται πρόβλημα ασφαλώς για τη ΝΔ αλλά και σημαντικό αρχηγικό πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ του οποίου ο Κύριος Παπανδρέου Γεώργιος αδυνατεί να ωθήσει σε μεγαλύτερη άνοδο το κόμμα.

    Το ποσοστό του Καρατζαφέρη με απασχολεί πολύ διότι θα μπορεί εύκολα να συμμαχήσει με την ΝΔ με κύριο στόχο να κερδίσει στις επόμενες εκλογές η ΝΔ με τις ευλογίες του ΛΑ.Ο.Σ. .

    Να έχουμε δηλαδή μια δεξιά κυβέρνηση με ακροδεξιό πρόσωπο αυτό δηλαδή που στην ευρώπη αποκαλούν εθνικιστικό μέτωπο ή λαϊκό μέτωπο έτσι πιο επιδερμικά.

    Το πρόβλημα είναι αν η ΝΔ θα συμμαχήσει με τους χουντοβασιλικούς και τους ακροδεξιούς και ποιοί θα θέλουν να το κάνει.
    Η γνώμη μου είναι σχεδόν όλοι γιατί άλλη επιλογή δεν έχουν.

    Συμπερασματικά το ΠΑΣΟΚ έχει τεράστιο πρόβλημα και πρέπει να αλλάξει πορεία ο αρχηγός του ή να αλλάξει αρχηγό.

    Για τα άλλα κόμματα δεν έχω σχόλια γιατί ανήκουν στο 1917 ή σε πολιτικές που δεν συνάβουν με την σύγχρονη ευρωπαϊκή και παγκόσμια πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο Νεοδημοκρατη.
    Εκφραζει οχι μονο την παραταξη της Νεας Δημοκρατιας, Αλλα και τον μεσο Ελληνα.

    εξω απο τα δοντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και συμπληρώνω προς τον κύριο αγανακτισμένο Νεοδημοκράτη,

    Κύριε αγανακτισμένε Νεοδημοκράτη, αν και είμαι ΠΑΣΟΚ ένα πράγμα θα σας πω.

    ΜΟΥΝΙ - ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και αν ταξιδεύετε στην Ευρώπη ή αλλού ( εγώ ταξιδεύω πολύ) θα έχεε διαπιστώσει ότι είμαστε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσείς που ισχυρίζεστε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πήγε καλά, σας εύχομαι τα κόμματα σας να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

    Εσείς που ισχυρίζεστε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πήγε καλά, σας εύχομαι τα κόμματα σας να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

    Εσείς που ισχυρίζεστε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πήγε καλά, σας εύχομαι τα κόμματα σας να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

    Εσείς που ισχυρίζεστε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πήγε καλά, σας εύχομαι τα κόμματα σας να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

    Εσείς που ισχυρίζεστε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πήγε καλά, σας εύχομαι τα κόμματα σας να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

    Εσείς που ισχυρίζεστε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πήγε καλά, σας εύχομαι τα κόμματα σας να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

    Εσείς που ισχυρίζεστε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πήγε καλά, σας εύχομαι τα κόμματα σας να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

    Εσείς που ισχυρίζεστε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πήγε καλά, σας εύχομαι τα κόμματα σας να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γράμμα σε έναν άγνωστο Νεοδημοκράτη

    Δυστυχισμένε μου,

    Απορώ με την άφελειά σου να πιστεύεις ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό και το κόμμα σου αρχηγό.

    Ενα άτομο καταθλιπτικό, της θερμοκοιτίδας γαρ, που το γαλούχησαν με το αξίωμα ότι ένας Καραμανλής δεν χάνει ποτέ από έναν Παπανδρέου, τι περιμένεις να κάνει ;;

    Τι ελπίζεις από ένα ατομο της θερμοκοιτίδας, που το πάντρεψαν για να κάνει το σύζυγο και τον πατέρα..

    ..ένα άτομο που το βράδυ των εκλογών τού είχαν 3 ψυχιάτρους για να το συνεφέρουν από την κατάθλιψη..

    ..ένα άτομο που δεν επικοινωνεί με τον έξω κόσμο..

    ..ένα άτομο-πρωθυπουργό που ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν ξέρει, γιατί δεν τούχουν πεί όλη την αλήθεια για το εκλογικό αποτέλεσμα..

    ..ένα άτομο που το κρατούσαν στα σκοτάδια για το εκλογικό αποτέλεσμα μέχρι να βγεί στα κανάλια, μπας και καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες,

    ..τι περιμένεις φτωχέ τώ πνεύματι Νεοδημοκράτη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είπατε τω βασιλεί,

    χαμαί πέσαι Δαίδαλος αυλά,

    ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην,

    ου μάντιδα, δάφνιν,

    ου παγάν λαλέουσαν,

    απέσβετο το λάλον ύδωρ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ

    ΡΕΕΕΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΠΑΘΑΤΕ. ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΤΕ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΤΕ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΗΝΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΜΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ.

    1000000 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥ. ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ.

    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ……. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΜΕ ΕΞΙΤΠΟΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Η ΝΔ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ 3% ΣΕ 7,2%.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 4% ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ 3% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΟΤΕ ΤΕΡΜΑ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΕΧΑΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ .
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ . ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 9% ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007. ΚΛΑΜΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΛΛΑ Η ΝΔ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ. ΧΑΛΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ.

    ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΠΑΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μηνύματα των εκλογών:καταδικάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταδικάστηκε η παρδαλή «δεκεμβριανή επανάσταση».

    Προβληματισμός επικρατεί στον Σύριζα με το χαμηλότερο των προσδοκιών τους ποσοστό που πήραν. Προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί και από την προκατασκευασμένη καταιγίδα των δημοσκοπήσεων! Δεν έχουν καταλάβει ότι καταδικάστηκε η συμπεριφορά και η αλαζονεία ενός μικρού κόμματος που υποτίθεται απειλούσε το δικομματισμό και υποτίθεται συζητούσε επί ίσοις όροις με το Πασόκ για προεκλογική-προγραμματική συνεργασία. Τα ΜΜΕ χρησιμοποίησαν τον Σύριζα, για να παίξει το ρόλο του «αριστερού ψάλτη» του προέδρου-αρχηγού Γιώργου. Έφτιαχναν μια δεξαμενή ψήφων για τις ανάγκες του Πασόκ σε περίπτωση εθνικών εκλογών! Το έστυψαν καλά και το πέταξαν σα λεμονόκουπα! Άδικα περίμεναν συγκυβερνήσεις και προγραμματικές συμφωνίες με το «κίνημα». Άδικα έραβαν κουστούμια!
    Ο πρόεδρος Γιώργος αναζητά απεγνωσμένα ανανέωση με προφίλ οικολογικό μια και κατάλαβε ότι με κοτσάνες του τύπου «είμαστε οικολόγοι γιατί έχουμε σήμα τον πράσινο ήλιο και ανεμίζουμε πράσινες σημαίες» μόνο γέλιο προκαλούν. Ακόμα και στους φανατικούς «σκληροροκάδες» οπαδούς του Πασόκ. Τη λύση μάλλον θα δώσει ο Αλαφούζος που φαίνεται προωθεί συνεργασία του Πασόκ με τους Τρεμόπουλους που συμβαδίζουν και με τα συμφέροντα του Αλαφουζέϊκου. Όλως τυχαίως οι Τρεμοπουλαίοι αντιδρούν στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (που θα σκοτώσει τα πουλάκια και άλλες παλαβομάρες!!!!!) και συμπτωματικά οι εφοπλιστές Αλαφούζοι μεταφέρουν αέριο με καράβια απ’ το Αλγέρι. Το αέριο είναι η χρυσή τομή στις δήθεν οικολογικές ευαισθησίες των εφοπλιστών Αλαφούζηδων. Σάμπως τα καράβια τους αφήνουν το περιβάλλον «άχραντο και αμόλυντο»!!!
    Κυρίως όμως ο Σύριζα χτυπήθηκε λόγω της «παρδαλής επανάστασης» του Δεκέμβρη! Όταν οι συνιστώσες καίγανε την Αθήνα, κάθε μέρα, για να ανοίξουν δρόμους στην «καμένη γη» που θα παραλάμβανε το Πασόκ. Όταν ακόμα και επίσημα το Αλαβανέϊκο ζητούσε εκδίκηση και με τη βοήθεια των ΜΜΕ έσπερναν παντού αστυνομοφοβία και καλλιεργούσαν πανικό και ανασφάλεια. Τώρα κατάλαβαν ότι τελικά έκαψαν το σπίτι τους και παρά ταύτα το Πασόκ μπορεί να βγήκε μεν πρώτο κόμμα αλλά δεν κέρδισε σε ψήφους. Ούτε καν διατήρησε τις δυνάμεις του παρά το μίσος που επέδειξαν εναντίον μικρών επιχειρήσεων και του Καραμανλή προσωπικά, μια και ο Καραμανλής ευθύνονταν (βάσει της λογικής της συλλογικής ευθύνης που εφαρμόζουν παντού τα τελευταία χρόνια Πασόκ και Σύριζα!) για τον άδικο χαμό ενός νέου από τα πυρά ενός αστυνόμου .
    Τελικά άδικα έγιναν το δεκανίκι του Πασόκ μια και ο Αλαφούζος αναζητά καθαρές οικολογικές συνιστώσες και όχι «παρδαλούς ακτιβιστές» για να αποκτήσει το απαραίτητο οικολογικό χρώμα η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη»!

    exastal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Καραμανλή . Είσαστε 5 χρόνια στην εξουσία και έχετε χάσει ιστορικές ευκαιρίες κατά τη γνώμη μου.
    Πέρασαν οι ολυμπιακοί αγώνες , κάνατε απογραφή και μετά από 2 χρόνια μάθαμε ότι είχαμε 25% περισσότερο ΑΕΠ. !!!!!!!!!!
    Μας είχατε υποσχεθεί επανίδρυση του κράτους . Που είναι ;
    Πότε επί τέλους θα καταργηθεί η μονιμότητα στο Δημόσιο και θα ισχύει ότι και στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ; Με πιο σκεπτικό αφήσατε στις θέσεις κλειδιά του Δημοσίου , ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ ; Επιτρέπεται ένα επείγον έγγραφο να θέλει 6 ημέρες για να πάει από το ένα Υπουργείο στο άλλο ; Εχετε αναρωτηθεί γιατί δεν συμβαίνουν τα ίδια στον Ιδιωτικό τομέα ; Δεν μας αρκεί να λέτε ότι οφείλεται στη κρατική παθογένεια . Πρέπει να πέσουν κεφάλια . Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Ολοι όσοι είναι στελέχη σε ιδιωτικές επιχειρήσεις προφανώς δεν είναι θεοί. Πως τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τους δημοσίους και αμείβονται και λιγότερο. Ξεχνάτε ότι , οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν την μονιμότητα , πληρώνονται από τους φόρους μας , αμείβονται καλύτερα από τους αντίστοιχους ιδιωτικούς και εργάζονται λιγώτερο ; Γνωρίζουν αυτοί τι εστί ανεργία , μερική απασχόληση και εργασία χωρίς αμοιβή πέρα από το οκτάωρο ;
    Διαβάζω ότι η ΔΕΗ προγραματίζει απεργία για πρόσληψη προσωπικού . Αν ήταν ιδιωτική εταιρεία θα το έκανε ;
    Φεύγοντας το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία άφησε 450.000 συμβασιούχους και είχε και την απαίτηση να τους μονιμοποιήσετε . Με πιο σκεπτικό να μοριοδοτούνται αυτοί για πρόσληψη στο Δημόσιο. Πότε θα πάψει το δημόσιο να είναι τσιφλίκι της εκάστοτε κυβέρνησης ; Γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην εργάζονται 8ωρο; Γιατί όταν τελειώνει η σύμβαση του καθενός να έχει την απαίτηση να μονιμοποιηθεί ; Γιατί να έχουμε περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους από την Αγγλία ; Γιατί να υπάρχει αυτή η ανασφάλεια στο κόσμο και οι αστυνομικοί να φυλάνε τον κάθε δημοσιογράφο , επιχειρηματία κ.λ.π ;
    Με πιο σκεπτικό καταργήσατε το φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας και επιβάλατε το Ε.Τ.Α.Κ χωρίς οικονομοτεχνική μελέτη και σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει κανονικά τους μεγάλους φόρους (αγορά , κληρονομιά , γονική παροχή) που προέβλεπαν οι νόμοι ; Που είναι ο περιορισμός του σπάταλου κράτους που μας είχατε υποσχεθεί ;
    Με τις διαρεύσεις που έγιναν το φθινόπωρο (πριν την οικονομική κρίση ) για τα τεκμήρια των αυτοκινήτων και ακινήτων , έχετε αντιληφθεί τη ζημιά που προκλήθηκε ;
    Πότε επί τέλους θα συντομευθεί ο χρόνος απονομής της δικαιοσύνης , χωρίς βεβαίως να επηρεάζεται η ανεξαρτησία της ;
    Kύριε Καραμανλή περιμένουμε έργα .
    Τα πράγματα είναι δύσκολα θα μου πείτε . Αν ήταν εύκολα θα τα έκαναν άλλοι . Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται λέει ο λαός μας.
    Οσο για το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να ξεχαστούν τα κατορθώματά του όταν κυβερνούσε με τη πράσινη ανάπτυξη και τα άλλα που υποστηρίζει.

    Όταν θα γίνουν εθνικές εκλογές και κανένα κόμμα δεν θα έχει αυτοδυναμία τότε να δούμε τι θα γίνει .
    (Με βρισιές και χυδαιολογίες δεν πείθεται κανένας . Μόνο με επιχειρήματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Καραμανλή
    Ξερετε καλα ότι αν λεγόσαστε Παπαδόπουλος π.χ. δεν θα σας διαλεγαν, οχι για αρχηγό αλλά ούτε για βοηθό οδηγού ασανσερ.Ομως για την καλή σας τυχη και την ατυχία μας , μας βγηκατε αρχηγός.Και φθασαμε εδω, παλιοί ΝΔίτες να εχουν αγανακτήσει γιατι αν κάτι βρωμαει πιό πολύ από την κοπρια , ειναι οι σάπιοι κρινοι.
    Στον λιγο καιρο που σας μενει μεχρι τις εκλογες παλέψτε..Καταργήστε το "πανεπιστημιακό άσυλο"..δώστε την Αθήνα, δυτικώς της Κοραή στους Αθηναίους..Αν δεν αντιμετωπισετε το προβλημα της μεταναστευσης εσεις, θα το αντιμετωπισουν η Χρυσή Αυγή και το λΑΟΣ...ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...

    Ετσι και αλλιώς δεν εχετε τιποτα να χάσετε..Σαν να παίζετε τάβλι και να σας εχουνπιάσει την παραμαμά..τουλαχιστον να πέσετε "ηρωικά", όχι σαν μπούφος..Συνελθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από έναν άλλον Νεοδημοκράτη

    Δεν ψήφισα και ούτε καν το σκέφτηκα να πάω μέχρι την κάλπη…γιατί?
    …γιατί είστε όλοι λαμόγια. Ένα σαθρό συναπάντημα από κλέφτες, λωποδύτες, πειναλέους καραγκιόζηδες με το μυαλό στην κλεψιά και την ρεμούλα. Είχαμε τα άλλα κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ που κατάκλεψαν το Ελληνικό κράτος για 20 χρόνια, φάγανε με χρυσά κουτάλια και ξεπούλησαν τον τόπο, κατάστρεψαν το Δημόσια, διέλυσαν κάθε έννοια κοινωνικής συνοχής, μπαστάρδεψαν τα σώματα ασφαλείας και την δικαιοσύνη, έφεραν στον τόπο κάθε τι πιο σαθρό και σιχαμερό της Μοντέρνας Υποκουλτούρας. Και εκεί που είπαμε…άντε μπας και αλλάξει το κόμμα/κυβέρνηση με τον Καραμανλή , τι έγινε…….ΤΙΠΟΤΑ! Μία από τα ίδια. Πάλι κλοπή του κράτους, ανικανότητα να λειτουργήσει, ένα δημόσιο μπουρδέλο, πολιτικοί της βλακείας και σαχλαμάρας και γενικά εκείνοι, μας έκλεβαν τότε, εσείς μας κλέψατε τώρα. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ: Απλό..

    1. Καταργείς τον νόμο περί ευθύνης υπουργών
    2. Καταργείς τις προμήθειες για τους διαγωνισμούς Δημοσίου
    3. Καταργείς τον νόμο που παραγράφει τα αδικήματα των πολιτικών.
    4. Αρχίζεις το ‘ξεσκόνισμα’ των πολιτικών ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ πολιτικού χώρου.
    5. Όσοι έκλεψαν κατευθείαν στην ‘φυλακή’ χωρίς αναστολή
    6. Δήμευση της περιουσίας των καθώς και αυτή συγγενικών προσώπων (εφ’ όσων αποδεικνύετε ότι περιουσιακά στοιχεία έχουν μεταβιβασθεί σε συγγενικά πρόσωπα),

    …γενικά ξεβρομίζεις το τοπίο της Ελληνικής πολιτικής σκηνής καθώς όλοι σας έχει αποδείξει ότι δεν είσαστε διαφορετικοί από τα κοινά ‘κλεφτρόνια’. Κάθε κλέφτης κλέβει ότι βρει εύκολα μπροστά του….το απλό κλεφτρόνι ….αμάξια, σπίτια, τσάντες,….εσείς τα ταμεία του κράτους αφού και αυτά είναι στην διάθεση σας. Οπότε αποδείξτε μας ότι έχετε ‘τσαγανό’ και γενικά ‘τα αρχ…α’ για ουσιαστική κυβέρνηση και βέβαια πολιτική ηθική και τότε θα δείτε πως όχι 37% αλλά 60% θα πάρετε.

    ……εκτός και εάν είστε και εσείς Κκ. Πρωθυπουργέ κλεφτρόνι και έχετε φιλήσει ‘κατουρημένες ποδιές’ για να είστε εδώ που φτάσατε. Τότε δεν σας αξίζει ούτε η ‘ροχάλα’ μας και ….μάλλον όλοι εμείς θα οδεύσουμε για πιο δεξιά κόμματα…μπας και στο τέλος ξεβρομίσουμε αυτή την χώρα με καμιά χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΘΟΥΝ.
    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΡΤΕΛ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το πράγμα έχει ως εξής.
    Δυστυχώς γιά τους; Νεοδημοκράτες που ελπίζουν σε μιά τρίτη στνεχή τετραετία Καραμανλή η μοίρα δεν μπορεί να αλλάξει.Είναι βλέπετε από εκείνες τις περιπτώσεις που τη βλέπεις την ήττα να έρχεται και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Γιατί απλά τα άλλα κόμματα θα σου υπενθυμίζουν διαρκώς τα κακώς πεπραγμένα σου.Και όσο εσύ δίλε Νεοδημοκράτη δεν θα θέλεις να σκέπτεσε τις πληγές σου εκείνοι ανελέητα θα σου υπενθυμίζουν συνεχώς ρίχνοντας μπόλικο αλάτι στις πληγές σου.
    Ο δρόμος λοιπόν οδηγεί σε ήττα.Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Καραμανλής είναι να περιορίσει αν αυτό είναιδυνατόν τρο μέγεθος της καταστροφής.
    Ο κόσμος ξύπνησε τίποτα δεν είναι δεδομένο ο λαός σήμερα μπορεί να τιμωρεί.
    Όσο τα κόμματα δεν προχωρούν σε αυτοκάθαρση να διώξουν τη σαπίλα τόσο ο λαός ( ο ευφυής λαός) θα γυρίζει την πλάτη στους πολιτικούς.
    Γιατί η αλ΄ξθεια είναι πως στις μέρες μας έχουν αποθρασυνθεί οι πολιτικοί με τη βεβαιότητα που υπάρχει γιά ατιμωρησία.
    Έτσι που λέτε φίλοι Νεοδημοκράτες.Μην τρέφεται ψεύτικες ελπίδες.Είναι σαν να λέμε ότι μπορούσε ο Σημίτης να κερδίσει τις εκλογές του 2004.Αφού το πράγμα έδειχνε.
    Απλά στήνεις τον πωπό σου και εύχεσαι το παλούκι τού άλλου να μην είναι αρκετά μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση