GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψεκάστε, σκουπίστε... ο Καραμανλής!!!

Aπό το http://pressonice.blogspot.com/ , Το σημερινό υπουργικό συμβούλιο είχε διάρκεια 15-20 λεπτά.Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβαν απο τις Ευ...

Aπό το http://pressonice.blogspot.com/
,
Το σημερινό υπουργικό συμβούλιο είχε διάρκεια 15-20 λεπτά.Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβαν απο τις Ευρωεκλογές η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός , δηλαδή ένα συμβούλιο ψεκάστε σκουπίστε τελείωσατε! Και τι είπε πάλι ο αρχηγός ; Το κλασσικό "σεμνά και ταπεινά".
Το γαλάζιο παπαγαλάκι-αρχηγός μάλλον μόνο αυτό ξέρει να λέει..." σεμνά και ταπεινά" "σεμνά και ταπεινά", αλλά οι γύπες-υπουργοί του μόνο σεμνοί και ταπεινοί δεν είναι!
Κύριε Πρωθυπουργέ αν είσαι σεμνός και ταπεινός όπως δηλώνεις και θέλεις να κάνεις καλό στην χώρα , άσε να περάσει το καλοκαιράκι και μετά να προκυρήξεις εκλογές μπας και...
ξυπνήσουν μερικοί απο τους ψηφοφόρους-οπαδούς και σε στείλουν στην Αντιπολίτευση μαζί με τους γύπες σου για να καταλάβετε τα περί σεμνότητας και ταπεινότητας!
Σας δοκιμάσαμε Κύριε Καραμανλή 5 χρόνια τώρα και συγνώμη αλλά σας κουράσαμε κιόλας. Πρέπει να είναι όντως κουραστικό να λές τα ίδια πράγματα στα κορόϊδα(πολίτες της χώρας) συνέχεια.
Επίσης μας αναφέρεις Κύριε Πρωθυπουργέ τις περίφημες μεταρρυθμίσεις που προωθείς στην δημόσια διοίκηση και αποτέλεσμα δεν έχουν , και συνεχίζεις μια οικονομική πολιτική που αποδοκιμάζει τεράστιο κομμάτι του Ελληνικού λαού.
Μεταρρυθμίσεις χρειάζονται πρώτα στο κόμμα σου για να συνετίσεις τα ανεξέλεγκτα στελέχη της Ν.Δ
Έχω πολλά να σας πω ακόμα Κύριε Καραμανλή αλλά προς το παρόν μένω σε αυτά , σύντομος όπως και το συμβούλιο σας σήμερα! Αλλά να ξέρεις είμαι ο asimazeutos και δεν τελείωσα ακόμα μαζί σου!!

8 σχόλια

  1. Καραμανλής,

    μια φιγούρα του έγχρωμου Ελληνικού κινηματογράφου. Οι παλιές καλές εποχές του ασπρόμαυρου πέρασαν. Διασκεδάστε με τον κατιμά, τον πάγκο, τον νέο Ψάλτη...

    Αυτός μας έμεινε από τους σύγχρονους μεν, παλιομοδίτικους δε, κωμικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΖΕΦΡΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΟΛΟ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ. ΡΩΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ. ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ,για πολυ μαλα... πρωθυπουργο, τι σκατομπουχεσαs ειναι αυτοs,τουs μαζεψε εκει τουs κλεφτοαπατενεσυπουργουs,και τουs ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ,ρε τι ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΑΛΛΑ τι περιμενειs αφου δεν εχει ποτε δουλεψει στη ζωη του,ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΜΕΙΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΦΙΕΔΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ:
    ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΤΩΣΕ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
    Ο ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΔΗΘΗΚΑΝ.
    Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.
    Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΨΗΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ(ΟΛΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ)
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ.
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.
    ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ' αυτόν, όσοι δεν είμαστε ή δεν ανήκουμε στο ΠΑΣΟΚ, πρέπει να είμαστε ...εγκεφαλικά βλαμμένοι.

    Δεν πρόλαβαν να περάσουν δυο μέρες από τις εκλογές, και πάνω που είπαμε "επιτέλους ηρεμήσαμε",με τις κάλτσες, μας ρίχνει τα ...μαργαριτάρια του, και τα πειθήνια και άβουλα όργανά του, τον ...χειροκροτούν.
    Ρε δεν είμαστε καθόλου καλά.!
    Ως νικητής υποτίθεται των εκλογών, και ενώ θα έπρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, επιτέθηκε ξαφνικά στον πρωθυπουργό.
    Αυτή τη φορά δεν του αρέσει η ...φύση του.
    Ναι, μην απορείτε, τον ενοχλεί η ...φύση του πρωθυπουργού.!
    Τώρα αν εγώ πω ότι, της κοντής ....της φταίνε οι τρίχες, θα με χαρακτηρίσετε χυδαίο;
    Κι' όμως.!!!Αυτός, ο εν ...δυνάμει πρωθυπουργός, χαρακτήρισε αλαζόνα τον πρωθυπουργό και είπε ότι: "...παρά την ήττα του, δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτε, δεν μπορεί να κάνει σοβαρές ανατροπές, μιας και για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ανατρέψει την ίδια του τη ...φύση..."Χριστέ μου.!!!Τι θέλει να πει αυτό το άτομο;Πρέπει να αλλάξει τη ...φύση του ο πρωθυπουργός για να πάει καλά η χώρα;Ρε φίλοι του ΠΑΣΟΚ, αν τον συμπονάτε, ...μαζέψτε τον.!
    Είπε και κάτι άλλο ρε παιδιά, που αν σας το πω θα με πείτε συκοφάντη.Λοιπόν είπε επί λέξει ότι: "...η νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και του σοσιαλιστικού κόμματος στην Μάλτα "επιφορτίζει" τα δύο κόμματα με το βάρος να "περάσουν" ένα διαφορετικό κλίμα στην Ευρώπη, καθόσον οι σοσιαλδημοκράτες, δεν πρέπει να "βράζουν" στην μιζέρια της ξενοφοβίας, που θέλουν να περάσουν οι συντηρητικοί..."Δεν είμαι ...καλά.!
    Η Ελλάδα και η ...Μάλτα θα περάσουν τη γραμμή τους στην ...Ευρώπη.!Δεν θα τα γλυτώσω τελικά τα ψυχοτρόπα. Μήπως και τα ...πειθήνια όργανά του, είναι σε καλύτερη κατάσταση νομίζετε;
    Στα καλά καθούμενα, και επειδή δεν έχουν με τι να ασχοληθούνε, άρχισαν μια ακατανόητη και άνευ προηγουμένου γκρίνια μεταξύ τους, για δήθεν σκόπιμη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών, ξεχνώντας ότι εκεί βρισκόταν δυο εκπρόσωποί τους. Ο Μιλτιάδης Παπϊωάννου και ο Ντίνος Ρόβλιας. Παρ' όλα αυτά, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ άρχισε να λέει ότι υπάρχουν ερωτήματα γιατί η διαφορά αυξήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αργά το βράδυ.
    "...Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, μ’ αυτό τον τρόπο..." ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πως να το θυμηθεί; Αφού το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως δεν έχει ...παρελθόν.
    Διαφορετικά θα θυμόταν τι είχε συμβεί στις εθνικές εκλογές του 2000, όταν το ΠΑΣΟΚ άρχισε να παίρνει προβάδισμα, μετά τις δέκα και μισή το βράδυ.
    Κύριε φύλαττε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ρε μαλακεs δεν ανεβαζετε τα σχολια που κανουμε για τον ΜΠΟΥΧΕΣΑΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΑΝΙΚΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. - Άκουσες τα νέα φουκαριάρα μητέρα ;
    Δύσκολα την έχουμε με αυτό το 36%.

    - 'Ακουσες τα νέα σοσιαληστή πατέρα ;
    Όλη η Ευρώπη ψήφισε Κεντροδεξιά,
    πλην Ελλάδας..
    Οποία ευρωπαική βαρβαρότητα....

    ο 60άρης υιός σας, που τον φωνάζεται και Γεωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ'αρέσει ρε φίλε που λες ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου, είναι αντίθετη στην οικονομική πολιτική του Καραμανλή. Λογικό, αφού μπαίνουν φόροι και ο κόσμος πληρώνει απο αυτά που δεν έχει. Αλλά με το ΠΑΣΟΚ που το δοκιμάσαμε 20 χρόνια, δεν έμπαιναν φόροι? Αν γίνουν εκλογές και φύγει ο Καραμανλής με τους "γύπες" του (όπως τους λες), αυτοί που θα έρθουν δηλ ο Γιωργάκης με τους δικούς του γύπες, δεν θα βάλουν φόρους?? Πού θα τα βρουν τα λεφτά? Ή μήπως θα τα βάλουν οι ίδιοι από τις τσέπες τους? Αλλά επειδή είναι ΠΑΣΟΚ, δεν πειράζει που θα βάλουν φόρους εεε?? Υποκριτής είσαι φίλε, απλά και μόνο υποκριτής που σε νοιάζει μόνο να βγει το ΠΑΣΟΚ. Προφανώς γιατί ποντάρεις εκεί για φαγοπότι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση