GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τεθλιμμένοι και η τρομοκρατία...

Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Kάποτε κάποιος πρέπει να ευθύνεται. Κάποτε κάποιος , πρέπει να παραιτείται , όχι για λόγους ηθικολαγνικούς αλλ...

Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Kάποτε κάποιος πρέπει να ευθύνεται. Κάποτε κάποιος , πρέπει να παραιτείται , όχι για λόγους ηθικολαγνικούς αλλά για λόγους σωτηρίας της πολιτικής ηθικής και της αξιοπρέπειας του πολιτικού συστήματος. Πνιγμένοι σε εναν άρρωστο και διαβρωτικό πολιτικό και κοινωνικό πρωτογονισμό μετράμε τις πληγές που αφήνει πίσω της η μετριοκρατία και η ανικανότητα των κυβερνώντων αλλά και ο δικός μας ωχαδελφισμός.
Η τρομοκρατία επέστρεψε όχι για να τιμωρήσει και να αποδώσει δικαιοσύνη αλλά για να αποδείξει περίτρανα την ανικανότητα μιας Κυβέρνησης που στο βωμό ενός μίζερου και παρωχημένου μικρο-κομματικού συμφέροντος διαβρώσε την αντι-τρομοκρατική υπηρεσία και...
την επανίδρυσε στα ίδια πρότυπα που επανίδρυσε το κράτος. Βαλκανικά, μίζερα και μετην νοοτροπία δεξιάς της δεκαετίας του '50.
Ως πότε τα τεθλιμμένα βλέμματα πολιτικών ταγών θα καλύπτουν την ανικανότητα τους;

19 σχόλια

  1. Ανικανότητα τεράστια, τραγικά λάθη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζί με την τρομοκρατία επέστρεψε και η βλακεία του τεθλιμένου πλήν ικανού αερολόγου ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξύπνησε το πουλάρι σου, Λουτράδι, ή καιροσκοπείς;


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Λουτροκαμπινές προβαίνει σε σοβαρές και ουσιώδεις πολιτικές αναλύσεις, τέμνοντας αίτιο και αιτιατό, προάγοντας την πολιτική και αξιοποιώντας την κοινωνιολογία.

    Και ερωτώ:

    Τον γαμείς για δε τον γαμείς κύριε πρόεδρε; Όσο κι αν βαριέσαι δηλαδή, τον γαμείς για δε τον γαμείς τον κόκκορα, τον στόκο, τον άσχετο φαφλατά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελαφρώς μπαγιάτικο αλλά τωρινό πέρα για πέρα.
    Στην εφημερίδα Καθημερινή, Κυριακή 14 Ιουνίου 2009, στην πρώτη σελίδα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, λίγο πιο κάτω από την μέση της σελίδας αυτής υπάρχει ένα μικρό κομμάτι από την συνέντευξη του κυρίου Λέτσερ διευθύνοντος συμβούλου της SIEMENS.( η υπόλοιπη είναι στην σελίδα 7)
    Πού είναι το ωραίο; Στις πρώτες λέξεις,….. Η Siemens του 2009 δεν έχει καμιά σχέση με την Siemens του 2006!....... Παρακαλώ…. Και παρακάτω… Θέλουμε μόνον καθαρές δουλειές, λέει ο Γερμανός…….
    Δηλαδή μέχρι και το 2006 τουλάχιστον οι δουλειές δεν ήταν και τόσο καθαρές, ήταν βρώμικες, πέφτανε μίζες, γινόντουσαν εκβιασμοί, και κάποιες άλλες μη νόμιμες ενέργειες προκειμένου η μεγάλη εταιρία να παίρνει τις δουλειές.
    Και ως εδώ καλά…μπίζνες ιζ μπίζνες που λέει και ο λαός.
    Έτσι όμως έχω μια απορία, εδώ στην Ελλάδα της Δεξιάς, ναι της Δεξιάς όσο και να θέλουν να μασκαρεύονται, εδώ λοιπόν στην Ελλάδα της Δεξιάς ποιος πήρε την ευθύνη και έδωσε την εντολή στους δικαστές να ερευνήσουν την υπόθεση SIEMENS, μέχρι και το 2004;
    Από εκεί και πέρα όλα πήγαιναν αγγελικά; Και ο κύριος Λέτσερ διευθύνων σύμβουλος της SIEMENS, που ξέρει τα πάντα για την εταιρία που διευθύνει τι είναι ψεύτης;
    Ο, νούμερο ένα της εταιρίας ουσιαστικά ζητά συγνώμη, για να μπορεί από εδώ και πέρα με νόμιμα; μέσα να μπορεί να παίρνει δουλειές, είναι κόπανος;
    Ή μήπως κάποιοι Δεξιοί και αδέξιοι στην Ελλάδα είναι ΑΤΙΜΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν κάποιες πράξεις αντίστασης - ή "αντίστασης" - γίνονται για ίδιον όφελος, όταν στρέφονται εναντίον του πρώτου διαθέσιμου εξιλαστήριου θύματος, μπορούν να ονομάζονται τρομοκρατία.

    Πάντως, ένα πράγμα είναι πιο τρομακτικό και συνάμα τρομοκρατικό από την ίδια την τρομοκρατία, μάλιστα δε, είναι τυφλό κτύπημα σε βάρος της κοινής λογικής και του συνόλου των σκεπτομένων.

    Αναφέρομαι στις αναλύσεις των ηλιθίων που στερούνται λογικής, γνώσης, τεκμηρίωσης και αντικειμενικού θέματος προς εξέταση, όπως τέτοια είναι η σημερινή βλακεία που φέρει την υπογραφή του Χεσμένου Λουτροκαμπινέ.

    α σιχτίρ ρε βλήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕΣ
    ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΚΟΙΜΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΛΛΩΝ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.....................................
    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ .......
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρομοκρατικό χτύπημα από ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να εκτελέσουν και να φύγουν. Οι εδώ συνεργοί τους είχαν παρακολουθήσει τον στόχο.
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά οι Εβραίοι Bloopers και οι συνεργοί τους, ακόμα γράφουν στο blog ?
    Συνέχισε τον αγώνα Χρήστο Λουτράδη και ας σε βρίζουν. Τους εβραίους Bloopers τους έχουμε γραμμένους ξέρεις που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε λουτραδι αει κανε καποια αναρτηση για την οικογενεια του δολοφονηθεντος. γιατι δεν μιλας για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΟΤΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ....ΠΟΙΩΝ ΡΕΕΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΣΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους τρομοκράτες, τους βομβιστές και τους κουκουλοφόρους.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ελεος η μαλακια σου ειναι απυθμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…

    Οι ειδικοί τρομολάγνοι των «δελτίων», οι ανεγκέφαλοι ειδικοί επί παντός βγαίνουν αναίσχυντα και εξηγούν στους αδαείς ότι «έχουμε πόλεμο» και ότι αυτό άρχισε αμέσως μετά την μεταπολίτευση.

    Το μόνο που δεν είπαν οι κομματικοί κονδυλοφόροι του ΑΛΤΕΡ, είναι το «πόσο κρίμα που δεν προλάβαμε την χούντα». Ακόμα, ανάλωσαν πολύ χρόνο, φωνάζοντας ότι «κινδυνεύουν δημοσιογράφοι», ότι «θα χυθεί αίμα» και άλλα τέτοια υπέροχα υπαγορευμένα πράγματα. Κακή μεταπολίτευση, χούντα ξανά… Αυτό θέλουν…

    Απερίφραστα λοιπόν και χωρίς επιφυλάξεις, εγώ προσωπικά εγκρίνω και συμφωνώ με την επίθεση (όποιος κι αν την έκανε) στο ΑΛΤΕΡ. Ασφαλώς με μία προϋπόθεση: χωρίς θύματα και τραυματισμούς.

    Σε ότι αφορά την ουσία του σημερινού συμβάντος, υπάρχουν δεδομένα και χαρακτηριστικά προς εξέταση. Ας λέει ο γνωστός καραγκιόζης Χατζηνικολάκιας, το άλτερ-ίγκο του Τράγκα…

    Οι επιθέσεις λοιπόν των τρομοκρατικών - όπως αυτές λέγονται - οργανώσεων, γίνονται εναντίων στόχων και όχι της φρούρησής τους. Οι επιθέσεις αυτές συνοδεύονται απαραίτητα από προσπάθεια άντλησης ή δημιουργίας ερείσματος, ενώ αποφεύγεται οτιδήποτε θα μπορούσε να προσδώσει σε αυτό που εκείνοι νομίζουν δίκαιο αγώνα, την μομφή του κοινού εγκλήματος. Οι επιθέσεις αυτές έχουν χαρακτηριστικά στρατιωτικής προσβολής και δράσης, με εξέχοντα αυτά της τιμής. Έχουν πάντα κύριο και επιδιωκόμενο στόχο, δεν υπάρχει ποτέ «εναλλακτικός». Για παράδειγμα δεν γίνεται σπατάλη πυρομαχικών, δεν αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του θύματος, δεν προσβάλλεται η φρουρά του στόχου αντί αυτού, και μόνο αν δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί, τότε γίνεται στον απολύτως απαραίτητο βαθμό.

    Ο τρομοκράτης θεωρεί τον εαυτό του στρατιώτη και τον φρουρό του αντιπάλου (ή στόχου) συνάδελφο. Και μόνο η χρήση τόσο μεγάλου αριθμού βλημάτων, και μόνο η βολή από τις γωνίες και τις θέσεις που παρουσιάζονται, παραπέμπει σε μίσος και πάθος, σε μια ενέργεια με σκοπό την ενοχοποίηση άλλων ατόμων ή ιδεών. Έχει έντονα τα χαρακτηριστικά εμπαθούς έργω δυσφήμισης με την μέθοδο της ενοχοποίησης.

    Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο, με έξυπνο μεν, αλλά αρχάριο εχθρό. Είναι μια περίοδος δίκαιων αναταράξεων, που όμως προκαλούν τον τρόμο και την μήνη των φιδιών του φασισμού και των εγκληματικών οργανώσεων οι οποίες υπάρχουν εν υπνώσει, αλλά καραδοκούν ως εχθρός της δημοκρατίας υπονομευτικά για το πολίτευμα. Πρόκειται για έναν εχθρό που επιδιώκει την επιβολή της «τάξης» με την λήψη αντιδημοκρατικών μέτρων, την καταστολή κάθε αντίρρησης και τον περιορισμό των πολιτικών και ατομικών ελευθεριών.

    Τα επαναλαμβανόμενα κτυπήματα σχεδόν αποκλειστικά εναντίον αστυνομικών, καταδεικνύουν με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο την προσπάθεια να υποκύψει η κυβέρνηση σε πιέσεις για αύξηση των μέτρων αστυνόμευσης, ακόμα και με την καταπάτηση προσωπικών ελευθεριών, στο όνομα της ικανοποίησης των γνωστών ερπετών που αναβιώνουν ψάχνοντας για περισσότερο αίμα, το αίμα μιας θνήσκουσας πρώην δημοκρατίας.

    συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. συνέχεια


    Το γιατί μια μάρτυρας ενοχλεί μια τρομοκρατική (ή «τρομοκρατική») οργάνωση, αλλά αντ’ αυτής εκτελείται… η φρουρά της (!) είναι κάτι που για να συσχετιστεί και να ερμηνευτεί αντικειμενικά και συνεπώς αποτελεσματικά, απαιτεί την απομάκρυνση φανατισμένων ηλιθίων και νοσταλγών «σταγονιδίων» (βλ. Μαρκογιαννάκης), και την επάνδρωση αυτών των υπηρεσιών με ειδικό επιστημονικό προσωπικό και εγκληματολογικό δυναμικό.
    Είναι αδύνατον να καταπολεμήσεις κάτι, αν δεν το γνωρίζεις.
    Είναι αδύνατον να το γνωρίσεις, αν δεν το παρατηρείς και δεν το ερμηνεύσεις σωστά.

    Με την πρακτική του γραφικού διεφθαρμένου με τα παπάκια, μόνο ο ίδιος ή ο συνάδελφος του είναι αυτοί που θα καταλήγουν να γίνουν τα πρώτα θύματα της βλακείας τους. Δεν είναι αρκετός ο ρατσιστικός φανατισμός και η απύθμενη ξεδιαντρωπιά του νοσταλγού της χούντας ως προσόντα για το καθήκον του.
    Για την λειτουργία τέτοιων υπηρεσιών που θα πρέπει να παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς στο πεδίο των δικαιωμάτων, απαιτούνται πολύ περισσότερα, μη εξαιρουμένης και της προσήλωσης στις δημοκρατικές αρχές, το δίκαιο και το δημοκρατικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα.

    Αλλιώς θα συνεχίσουν να φονεύονται – όχι εκτελούνται – αστυνομικοί, προς τέρψη ορισμένων ακροδεξιών στοιχείων που επιβουλεύονται την δημοκρατία, θα συνεχίσουν οι ανίκανοι «αναπληρωτές κουκουλάρχες σκανδάλων» να δέχονται επικρίσεις, και θα συνεχίσουν οι πολιτικά ανεπιθύμητοι στην ακροδεξιά σαν τον κωμικό λαϊκιστή Πάκη, να δέχονται ύβρεις και κατηγορίες, ιδίως για κάτι που βρίσκεται εκτός εύρους της δικής τους αρμοδιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Τους εβραίους Bloopers τους έχουμε γραμμένους ξέρεις που.
    17 Ιουν 2009 2:43:00 μμ"


    σου τον έχω χώσει βαθιά, ξέρεις που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πόσα κιλά μαλάκας είσαι ρε ΜΟΥΤΡΑΔΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση