GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τις πιτζάμες ...πιάστηκε ο Χριστοφοράκος!

Έχει τα ονόματα πέντε υπουργών στη ΝΔ και γραπτές αποδείξεις για δύο! . Σε μεγάλο το δίλημμα ο ίδιος. Παραγεγραμμένα για τους Γερμανούς τα...

Έχει τα ονόματα πέντε υπουργών στη ΝΔ και γραπτές αποδείξεις για δύο!
.
Σε μεγάλο το δίλημμα ο ίδιος. Παραγεγραμμένα για τους Γερμανούς τα αδικήματα προ του 2004 που αφορούν υπουργούς του ΠΑΣΟΚ...
Αγουροξυπνημένος και σε δικό του σπίτι συνελήφθη κοντά στην πόλη με τα "μαύρα ταμεία" της Siemens. Ποιους παρακολουθούσαν. Δεν είχε κάνει καμιά συμφωνία με τους Γερμανούς. Τι πήγε να κάνει στο κυπριακό προεξενείο της Βιέννης...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η σύλληψη του Μιχάλη Χριστοφοράκου έγινε σήμερα στις 6:40 το πρωί σε σπίτι στο Rosenheim (Χωριό των Ρόδων) το οποίο βρίσκεται 20 χιλιόμετρα κοντά στο Σάλτσμπουργκ, στα σύνορα Βαυαρίας - Αυστρίας. Ο Μ. Χριστοφοράκος ήταν αγουροξυπνημένος και με τις πιτζάμες. Το σπίτι ήταν ιδιόκτητο ή νοικιασμένο από τον ίδιο και δεν ανήκε σε φίλους τους, όπως ακούστηκε.
Στο Σάλτσμπουργκ θυμίζουμε ότι βρίσκεται το υποκατάστημα της Τράπεζας Raiffeisen Βανκ απ' όπου διακινούνταν τα ποσά από τα "μαύρα ταμεία" της Siemens, με όποια αξία έχει αυτό για το γεγονός ότι ο κ. Χριστοφοράκος είχε το σπίτι του εκεί κοντά και όχι κοντά στην έδρα της εταιρείας στο Μόναχο.
Κατά τις πληροφορίες, επίσης, η σύλληψη έγινε αφού προηγήθηκε -ηλεκτρονική και φυσική- παρακολούθηση επτά φιλικών σπιτιών και τηλεφώνων του κ. Χριστοφοράκου μεταξύ των οποίων και του υιού ενός εκ των συγκατηγορουμένων του και πρώην στενού συνεργάτη του, του Δ. Δενδρινού στο Μόναχο. Το σπίτι αυτό μάλιστα αγοράστηκε πρόσφατα. Σημειώνεται πάντως ότι ο κ. Δενδρινός έχει υποστηρίξει ότι δεν είχε λογαριασμούς στο εξωτερικό. Γεννάται επομένως το ερώτημα αν το σπίτι αυτό αγοράστηκε με ...το μάνα εξ ουρανού!
Παρά τα όσα ακούστηκαν επίσης θεωρείται βέβαιο ότι...
μέχρι τουλάχιστον την ώρα της σύλληψης ο κ. Χριστοφοράκος δεν είχε έρθει σε συμφωνία με τη γερμανική Δικαιοσύνη. Κι αυτό διότι οι νομικοί του σύμβουλοι, στην Ελλάδα και την Γερμανία, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν στενές πολιτικές και συγγενικές σχέσεις με τη ΝΔ και διδάσκουν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, φέρονται να τον εχουν συμβουλεύσει να αποκαλύψει μόνο ονόματα υπουργών του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους είχε επαφές και συναλλαγές.
Ωστόσο, το αδίκημα της δωροδοκίας για το διάστημα μέχρι το 2004 έχει παραγραφεί για την γερμανική Δικαιοσύνη. Επομένως τις γερμανικές αρχές, για να κάνουν την όποια συμφωνία, δεν τις ενδιαφέρει η μέχρι το 2004 περίοδος αφού τα αδικήματα είναι παραγεγραμμένα αλλά η μεταγενέστερη, δηλαδή η περιοδος μετά το 2004 κατά την οποία είχε αρχίσει να κυβερνά η ΝΔ.
Η υπόεθση αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον από το σημείο αυτό διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιχ. Χριστοφοράκος γνωρίζει τα ονόματα πέντε διετελεσάντων υπουργών επί ΝΔ για δύο εκ των οποίων μάλιστα φέρεται να έχει και γραπτές αποδείξεις.
Κατά συνέπεια το δίλημμα για τον κ. Χριστοφοράκο είναι σκληρό και αδυσώπητο. Θα πρέπει να διαλέξει αν θα μιλήσει μόνο για "πράσινους" και θα βρεθεί στον Κορυδαλλό ο ίδιος ή αν θα μιλήσει και για "γαλάζιους" προκειμένου να έχει κάποια πιθανότητα να δικαστεί στη Γερμανία. Το παιχνίδι μόλις τώρα ανοίγει...
Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χριστοφοράκος εθεάθη προ περίπου 15 ημερών στο κυπριακό προξενείο της Βιέννης. Τι ακριβώς έκανε εκεί, στο προξενείο δηλαδή μιας χώρας με πολλές off shore εταιρείες, είναι άγνωστο και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν που όμως δεν μπορούν να αποδειχθούν.

15 σχόλια

  1. Αχ, τι καλά! Μόνο υπουργούς της Κυβέρνησης "έχει" ο Χριστοφοράκος...
    Αχ, τι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den 8a pei tipota!!

    stoixima??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ ? ΣΟΥ ΤΟΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ.ΟΥΣΤ ΠΟΥΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η Νέα Δημοκρατία 25 χρόνια τώρα έχει διαλύσει την Ελλάδα, πού είναι τα καλά παιδιά του ΠΑΣΟΚ να μας κυβερνήσουν, ε press?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο Ε.Τ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ «ΣΦΑΙΡΙΚΗ».

    Που είναι ρε μπαγάσες τα φοβερά και τρομερά ρεπορτάζ σας για το Xριστοφοράκο;
    Μία ξερή ανάρτηση ότι συνελήφθη από τους γερμανούς και τελειώσαμε;
    Βλέπω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι κάθε μέρα που περνάει το σκάνδαλο Ζίμενς των 140.000.000 ευρώ εξαφανίζεται από τις αναρτήσεις σας.
    Για τον παυλίδη, την τεράστια ξανδαλάρα των 100 χιλιάδων ανεβάζατε 20 αναρτήσεις την ημέρα.
    Το όνομα Μαυρίδης έχει εξαφανιστεί.
    Το όνομα Σταυριανού παρομοίως.
    Το όνομα του Σκαρπέλη, το ίδιο.
    Ο Καράβελας επίσης
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;
    Ούτε διαρροές, ούτε δημοσιογραφικοί παπαγάλοι, ούτε «λέει» το ρεπορτάζ, τίποτε.
    Ως μη γενόμενο το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού κράτους, μετά το Χρηματιστήριο.
    Τι έγινε, δεν σου δίνει πιά «ρεπορτάζ» ο γλοιώδης ο Ματζουράνης και ο λιμοκοντόρος ο Τσοβόλας;
    Για τον Παυλίδη είχατε «ρεπορτάζ» ακόμη και για το βρακί που φορούσε ο πιο μακρινός συγγενής του.
    Για τους πράσινους όμως τίποτε.
    Βέβαια ο Παυλίδης κατηγορείτο για 100 χιλιάρικα αλλά οι πράσινοι μαφιόζοι ΜΟΝΟ ΓΙΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ!
    140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΖΕΣ.
    Το C4I του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη κόστισε 255 εκατομμύρια και είναι εντελώς άχρηστο.
    Μούγκα, εκκωφαντική.
    Και ο χριστοφοράκος;
    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΞΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.
    Πιάσανε το χριστοφοράκο, όβερ.
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΝΔ ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΟΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΚΥΒΙΚΑ.
    Μη συζητάς, συγκλονιστικό θέμα!
    Πίσω στη Ζίμενς, έφτασαν στο σημείο οι γελοίοι να λένε ότι οι Ν.Δ. άφησε επίτηδες τους πράσινους απατεώνες να δραπετεύσουν γιατί ήταν -λέει- νεοδημοκράτες.
    Άκουσον άκουσον, όλες οι συμβάσεις υπεγράφησαν από το πασόκ και αυτοί μας λένε ότι τις μίζες της πήρε ο Καραμανλής που ήταν στην αντιπολίτευση.
    Κολλητός του Καραμανλή ήταν ο Χριστοφοράκος ή του Γιωργάκη και των λοιπών σοσιαλιστών;
    Μήπως και ο Τρεπεκλής ήταν φίλος του Καραμανλή;
    Μήπως και ο Τσουκάτος;
    Μήπως και ο Μαντέλλης;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ;
    Απορώ που δεν σας ρίχνουν γιαούρτια οι οπαδοί του πασόκ για το δούλεμα που τους κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΛΑΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙ ΦΟΡ ΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 250 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ,ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΘΑΝΕΤΕ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ, ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΜΙΛΑ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΑΣ ΝΤΕ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΥΣΗ ΝΙΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αγαπητοί φίλοι του press gr που ο Χριστοφοράκος μιλάει ΜΟΝΟ για 5 ονόματα της ΝΔ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο SIEMENS. Ουσιαστηκά τα πολλά λεφτά δόθηκαν το 1999.

    Αααα με τον κ. Τσουκάτο τι γίνεται????

    Φιλικά

    Γεώργιος Κουρούκλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αγαπητοί φίλοι του press gr που ο Χριστοφοράκος μιλάει ΜΟΝΟ για 5 ονόματα της ΝΔ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο SIEMENS. Ουσιαστηκά τα πολλά λεφτά δόθηκαν το 1999.

    Αααα με τον κ. Τσουκάτο τι γίνεται????

    Φιλικά

    Γεώργιος Κουρούκλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ? ΚΡΑΤΑ 5 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ? ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΧΕΧΕΧΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαπα!
    Οποία δημοσιογραφική επιτυχία!
    Ο κύριος Π. σε μία σπάνια έκρηξη δημοσιογραφικής αντικειμενικότητας και απευθυνόμενος σε καθυστερημένους αξιολογεί την είδηση κατά το "όπως του φανεί του λωλοστεφανή", γιατί πως να το κάνουμε, τα προ του 2004θεωρούνται μη γενόμενα!
    Όλο αυτό θα ήταν σχεδόν διασκεδαστικό αν δεν με ανακάτευε τόσο η μπόχα που αναδύεται από όλο αυτόν το συρφετό λαμόγιων κρατικοδίαιτων πολιτικών-επιχειρηματιών-δημοσιοκάφρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kala pos epitrepete ton kathe malaka dexio kai adexio na vrizei edo mesa?
    Den koitane pou exoun katatntisei thn ellada mpanania exoun kai to thrasos na milane??
    Tha prepe na ntreponte pou gia to koma tous kai gia ton malaka ton xontro arxigo tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, Η ΣΕΧΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ... ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΙΔΙΑ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ "ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ" ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ... ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. PIES OFFSHORE ETERIES VRIKANE OI GERMANOI STON XARTOFYLAKA TOY XRISTOFORAKOY???

    MILAME KE POLY MALAKAS STO AUTOKINITO VRIKE NA TON KSEXASI TON XARTOFYLAKA!!!

    PIOI YPOURGOI KE BOLEFTES 8ELOYN EKLOGES EDO KE TORA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Na milisei o Xristoforakos gia tous politikous kai tis mizes pou piran autoi k ta politika kommata pou kinousan ola ta nimata tis upotheseis kai min kunigane kai katigoroune ta ekselastiria thimata pou auti tin stigmi exoun mpleksei ston vomo ton politikwn k kommatikwn proeklogikwn kai mi paixnidiwn....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αναφορά σας ότι έχω κατοικία στο Μόναχο (στην οποία διαμένει ο υιός μου) είναι εσφαλμένη και ψευδής. Δεν έχω καμμία ιδικτησία στο εξωτερικό (ούτε είχα ποτέ) και το ίδιο ισχύει για όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Πριν προβείτε σε μειωτικές αναφορές θα πρέπει να ελέγχετε στοιχειωδώς την αξιοπιστία των πληροφοριών σας.
    Παρακαλώ για επανόρθωση της ψευδούς αναφοράς σας.
    Δ.Δενδρινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση