GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με τις πλάτες του Σπηλιωτόπουλου...

Ευνοούμενος του Αλογοσκούφη πάει να γίνει λέκτορας με "φωτογραφική" προκήρυξη και χαριστικές μεθοδεύσεις. Ποιος ο ρόλος του καθη...

Ευνοούμενος του Αλογοσκούφη πάει να γίνει λέκτορας με "φωτογραφική" προκήρυξη και χαριστικές μεθοδεύσεις. Ποιος ο ρόλος του καθηγητή Κιουλάφα. Έτσι θα επαναφέρεις την ...ηθική, Άρη, που θέλεις να γίνεις και υπουργός Επικρατείας;
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Μεγάλο σκάνδαλο κυοφορείται στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και αν αληθεύουν οι πληροφορίες είναι εν γνώσει του υπουργού Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου που θέλει να γίνει και υπουργός Επικρατείας για να κηρύσσει την ...επιστροφή στη σεμνότητα και την ταπεινότητα. Κι αν δεν είναι εν γνώσει του, οφείλει να το σταματήσει διότι αυτός θα το χρεωθεί...
Το σκάνδαλο αφορά τη χαριστική, "φωτογραφική" και ευνοιοκρατική αντιμετώπιση συγκεκριμένων νεαρών κομματικών βλασταριών της ΝΔ και ευνοούμενων του πρώην υπουργού Αλογοσκούφη ο οποίος ...δεν βάζει μυαλό. Πρόκειται για τρία τέτοια βλαστάρια που θέλουν να γίνουν ...πανεπιστημιακοί από το ...παράθυρο!
Η περίπτωση του ενός είναι η πιο χαρακτηριστική:
Φοιτητικός συνδικαλιστής της ΔΑΠ που πέρασε από κομματικά και πολιτικά γραφεία και τοποθετήθηκε από τον κ. Αλογοσκούφη σε ποικίλες δημόσιες θέσεις χωρίς τα ανάλογα προσόντα, έχει τελειώσει βασικές σπουδές στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μεταπτυχιακό τίτλο έχει πάρει από το Χημικό Τμήμα σε θέμα Χημείας και Τεχνολογιών Περιβάλλοντος. Διδακτορικό τίτλο όμως πήγε και πήρε στο Τμήμα (άκουσον-άκουσον ) Νοσηλευτικής (!), σε θέμα σχετικό με τις δαπάνες των δημοσίων νοσοκομειακών μονάδων(!). Απίστευτα πράγματα... Ας είναι καλά ο επιβλέπων καθηγητής Κ. Κιουλάφας που φαίνεται ότι είχε αναλάβει να κάνει αυτά τα ...ψυχικά. Αχ, κύριε Κιουλάφα...
Αυτός ο νεαρός χημικός, με μεταπτυχιακό σε τεχνολογίες περιβάλλοντος και διδακτορικό στις δαπάνες των νοσοκομείων, λοιπόν, που έχει γράψει σε επίσημα έγγραφα ΨΕΜΑΤΑ ότι έχει πλούσιο διδακτικό έργο ενώ δεν είχε καθόλου ή μηδαμινό, ότι έχει πλούσιο ερευνητικό έργο ενώ δεν είχε καθόλου ή μηδαμινό και ότι έχει διδακτορικό στην οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ έχει διδακτορικό από το Νοσηλευτικό Τμήμα σε θέμα δαπανών δημόσιων νοσοκομείων, θέλει τώρα να γίνει λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Και διαβάστε τι συμβαίνει:
Στη σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πειραιά προκηρύσσεται μια θέση λέκτορα στον Τομέα Μάρκετινγκ και Παραγωγής με αντικείμενο "Διαχείριση Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος". Άσχετο με το Μάρκετινγκ όπως διαπιστώνετε, αλλά...
είναι «φωτογραφικά» ταυτόσημο με τον μεταπτυχιακό τίτλο του εν λόγω νεαρού με θέμα «Χημείας και Τεχνολογιών Περιβάλλοντος»!
Πέραν του «φωτογραφικού», υάρχει και κάτι άλλο: Για να πάρει κάποιος θέση λέκτορα ή καθηγητή σε ΑΕΙ, εκείνο που μετράει είναι όχι το μεταπτυχιακό αλλά το διδακτορικό. Αλλά πώς να γίνεις λέκτορας «Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος» με διδακτορικό του Νοσηλευτικού Τμήματος με θέμα τις δαπάνες των δημόσιων νοσοκομείων;
Συμπέρασμα; Έτσι προωθούνται τα γαλάζια παιδιά των νεοδημοκρατικών πολιτικών, υπουργικών και κομματικών γραφείων. Και χιλιάδες πτυχιούχοι, παιδιά του κοσμάκη ( και του νεοδημοκρατικού κοσμάκη) ψάχνουν για μια θέση στον ήλιο, με το σπαθί τους. Καλά να πάθουν!
Αυτά προς το παρόν, γιατί το θέμα έχει και συνέχεια. Και δεν είναι το μόνο σκάνδαλο που γίνεται στο υπουργείο Παιδείας. Τουλάχιστον ας προλάβει αυτό ο Άρης γιατί δικαιολογίες δεν θα έχει...

18 σχόλια

  1. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    Μετα τις Ευρωεκλογες και την καταστροφη της παραταξη μας ηρθε η ωρα να στηριξουμε ολοι μαζι τον Αντωνη μας.
    Μονο ο Σαμαρας μπορει να μας δωσει πισω την ξεφτιλισμενη πια, υπολειψη και τιμη μας.
    Θα πρεπει να μπορεσουμε να βγαινουμε ξανα στους δρομους και την ημερα και οχι μονο τις νυχτες, οπως κανουμε τους τελευταιους μηνες λες και ειμαστε κλεφτες.
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    στηριξε την παραταξη και την τιμη μας..
    ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ψηλα το κεφαλι μονο με τον ΣΑΜΑΡΑ μας.
    Η DORA Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ μαζι με τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΑΝΗΨΙΟ και τον ΛΟΥΛΗ και τον ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ, ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ME TON ΑΝΤΩΝΗ MAΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε αυτοί θέλουν να τον βάλουν στο Πανεπιστήμιο. Αυτοί που μπήκαν στα μουλωχτά επί Πασόκ και διαλύσαν όλοι την παιδία μας πότε θα ξεκουμπιστούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oποια πόρτα και αν συκώσεις ο Αρούλης μέσα και θέλουν να τον κάνουν και εκπρόσωπο κόματος για να πάει μπροστά το κόμα.
    Τί έργο έχει να επιδείξει αυτός ο τύπος σαν υπουργός σε δύο σοβαρά υπουργεία ? μήπως κάτι βόλτες με κότερα επιχειρηματιών και κάτι πάρτυ στην μύκονο ?
    Ελεος τόσο αυτοκαταστροφικό κόμα δεν μπορεί να συναντήσει κανείς εύκολα σε όλα τα λεγόμενα δυτικά δημοκρατικά κράτη.
    Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος οτι οι άνθρωποι αυτοί είναι καμένα χαρτιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Χαοτισμός, Λαϊκισμός και Παραλογισμός
    Επιτέλους! Είπε και ελάλησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις 11/06/2009, τέσσαρες μέρες μετά το “θρίαμβο” του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές. Κάπως καθυστερημένο βέβαια ήταν το εύγευστο επιδόρπιο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες», μας υποσχέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μη μασώντας τα λόγια του όπως συνηθίζει, και αποδεικνύων εαυτόν καρατζαφερικότερον του Καρατζαφέρη! Χαρά εμείς οι “ρατσιστές” και “φασίστες” που ένας μέγας σοσιαλιστής ηγέτης, και μάλιστα ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προσχώρησε στα χωρικά μας ύδατα!

    Ξαναδιαβάστε το για να το εμπεδώσετε, παρακαλώ: «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες»! Μ' άλλα λόγια, εκεί που είχαμε όλοι εμείς οι "κρυφοφασίστες" απογοητευτεί, μας προέκυψε ένας “αριστερός” ηγέτης λαθρομεταναστοφάγος! Και μετά σου λέει δε γίνονται θαύματα στην εποχή μας. Όχι, εγώ πιστεύω στα θαύματα, εννοώ όταν κοιμάμαι τα πιστεύω.

    Τώρα δε θέλω ν’ αρχίσω τη γκρίνια, ούτε θα ζητήσω μικροσκοπική εξέταση ούρων πολιτικών και δημοσιογράφων για ν’ ανακαλύψω γιατί έστω και σ’ εκείνη την ανεκδιήγητη διακαναλική debate (28-05-09) δεν τέθηκε το καυτό ερώτημα της λαθρομετανάστευσης ούτε στον κ. Καραμανλή ούτε στον κ. Παπανδρέου. Μόνο τον Καρατζαφέρη στρίμωξαν οι Σρόιτερ και Ευαγγελάτος για να του αποδείξουν πόσο φασίστας ήταν. Δείτε εδώ τις ερωτήσεις για να γελάσετε.

    Έτσι λοιπόν, στην ημικατεχόμενη και πανταχόθεν βιαζόμενη Ελλάδα, όπου οι μόνοι που έχουν δικαιώματα είναι τα πολιτικά λαμόγια με τις αμαρτωλές παρέες τους, οι δήθεν πρόσφυγες, οι λαθρομετανάστες και οι μετανάστες, ενώ οι γηγενείς έχουν μόνο καθήκοντα και υποχρεώσεις προς αυτούς, δυο-τρεις μέρες μετά τις Ευρωεκλογές, η λαθρομετανάστευση μπήκε πρώτο θέμα στην ατζέντα των ειδήσεων σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες! Άστραψαν και βρόντηξαν από τα τηλεπαράθυρα οι αναλυτές του χάους, που τους έπιασε όψιμα η ανησυχία. (Θα εξαιρέσω από τη μομφή τον Κ. Χαρδαβέλλα που είχε αναδείξει το πρόβλημα ενωρίτερα).

    Το θέμα έγινε ξαφνικά της μόδας διότι ανακάλυψαν ότι πουλάει! Από τη μια η πρωτοφανής αποχή από την κάλπη, αφ’ ετέρου ο διπλασιασμός του ποσοστού ψήφων του ΛΑΟΣ, καθώς και η σαφής στροφή προς ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του πολιτικοδημοσιογραφικού κουτοπόνηρου και καιροσκοπικού σιναφιού, και τώρα όλοι τρέχουν και δε φτάνουν, ανταγωνιζόμενοι ποιος θα μας χαϊδέψει τ’ αυτιά περισσότερο από τον άλλο.

    Σε μια τέτοια χαοτική και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα εντάσσεται και η μαξιμαλιστική δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για 0% λαθρομετανάστευση. Ε, να μη μοιάσει και λιγάκι στο μπαμπά του; Μήπως ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε βροντοφωνήσει, «Έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ», «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ», και την επομένη της σαρωτικής εκλογικής του νίκης του το ξέχασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄


    ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΕΣ...


    Aκούμε τώρα ότι το ανακριτικό της πυρροσβεστικής ψάχνει κάποιες, συγκεκριμένες, καμμένες περιοχές για ευρήματα που να αποδεικνύουν ότι οι δασικές πυρκαγιές ήταν σκόπιμοι εμπρησμοί.

    Σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου!!

    Αντι να ψάχνει για εμπρηστικούς μηχανισμούς, καλύτερα θα ήταν ο ανακριτής να ψάξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπεύθυνων των κατά τόπους δασαρχείων.

    Από τη στιγμή που οι ίδιοι οι δήμαρχοι καταγγέλλουν ότι οι ΔΑΣΑΡΧΕΣ είναι αυτοί που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν αντιπυρικό καθαρισμό, αυτό σημαίνει οτι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ: "Βάλτε φωτιά και εδώ είμαστε εμείς!!"

    Άρα, με βάση το γεγονός ότι ήδη έχει συντελεστεί έγκλημα, υπάρχουν βάσιμοι λόγοι (ακόμα και με την υποψία "σύστασης συμμορίας") για το άνοιγμα λογαριασμών.

    Απλό δεν είναι;;;

    Φυσικά, κάτι τέτοιο (άνοιγμα λογαριασμών) δεν γίνεται. Και δεν πρόκειται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα, παρόλο που ένα ψάξιμο στους λογαριασμούς θα αποδείκνυε αυτά που όλοι μας θεωρούμε ως αυτονόητα.

    Ο λόγος που δεν ανοίγουν οι λογαριασμοί, είναι απλός: Έτσι και αρχίσουν να ερευνώνται "αδικαιολογήτως κτηθέντα" περιουσιακά στοιχεία, θα ανοίξει και ο βόθρος του πολιτικού χρήματος.

    Ποιά ελικόπτερα, τώρα και σε ποιό έργο...

    Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

    Ο δικομματικός κρατικός μηχανισμός, είναι αυτός που καίει τα δάση της χώρας. και μας θεωρεί, όλους, τόσο ηλίθιους (ή συνένοχους) ώστε να πιστεύει ότι με τις κλαπαρχιδιές των "επίσημων ανακοινώσεων", οι χαχόλοι-πολίτες θα ικανοποιηθούν.

    Ηθικό δίδαγμα:

    Δεν είναι "ξένοι πράκτορες" αυτοί που καίνε τα δάση. Είναι η πέμπτη φάλαγγα που σχεδιάζει, για τη χώρα, τα ακόμα χειρότερα!

    Και φυσικά, οι δικαστικές αρχές της χώρας θα αρκούνται, εσαεί, στις "τυπικές" έρευνες έτσι ώστε να μην πέσουν, κατά λάθος, στον λάκκο με τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala re pasokia pws kanete etsi!!! eseis 20 xronia gemisate ta pan/mia me asxetous xwris kanena ptyxio...autos sas peirakse?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΡΗΞΗ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ…ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ -ΣΥΝΤΟΜΟ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ- ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ********************************************

    1. Τα κακά μαντάτα πολλαπλασιάζονται:
    Ακάλυπτες επιταγές. Οι ακάλυπτες επιταγές το Μάιο, σημείωσαν αύξηση 228% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρσι. Το πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου οι ακάλυπτες επιταγές στην αγορά έφτασαν το 1,3 δις ευρώ ακάλυπτες επιταγές στο πεντάμηνο.
    Άλλοι 34 χιλιάδες, κυρίως μικρομεσαίοι επιχειρηματίες μπήκαν στον Τειρεσία.
    Ανεργία. Χθες ανακοινώθηκαν τα στοιχεία της Eurostat, για την απασχόληση στις 16 χώρες της Ευρωζώνης. Η μεγαλύτερη υποχώρηση της απασχόλησης σε επίπεδο α’ τριμήνου 2009 καταγράφηκε στην Ισπανία, στη Σλοβακία και στην Ελλάδα.

    2. Την ίδια ώρα η σημερινή κυβέρνηση είναι χαμένη σε συζητήσεις για το μέλλον της. Στέκεται εμπόδιο στο μέλλον της χώρας. Δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχουν πολιτικές, δεν υπάρχει ένα πλαίσιο οικονομικής πολιτικής, το οποίο θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από την ύφεση.

    3. Ακόμη χειρότερα, υπάρχει ένα καθεστώς αδιαφάνειας και μία πολιτική «άρπα-κόλλα» παντού. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:
    Την 1η Ιουνίου ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε τους πάντες ότι «η χώρα μας διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους μέσων αεροπυρόσβεσης διεθνώς και για την περαιτέρω ενίσχυση αυτού του στόλου ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τη μίσθωση 16 ελικοπτέρων».
    Δύο εβδομάδες μετά μάθαμε από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών ότι δεν υπάρχουν πυροσβεστικά ελικόπτερα γιατί βρέχει ακόμα και κοστίζουν: «Όταν έβρεχε μέχρι χθες, όταν στη Βόρειο Ελλάδα βρέχει ακόμα, εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω σε διαθεσιμότητα όλα τα ελικόπτερα τα οποία κοστίζουν κάθε μέρα το καθένα κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ και να μην σηκωθεί καθόλου.».
    Στις αρχές Ιουνίου μάθαμε επίσης ότι ο συνολικός δανεισμός του ελληνικού δημοσίου έφτασε ήδη τα 54 δις ευρώ, όταν είχαν προϋπολογίσει 40,7 δις για όλο το 2009!

    4. Με βάση τα παραπάνω αναρωτιέται κάθε πολίτης: Πού πάνε επιτέλους τα λεφτά μας; Είναι δυνατόν η χώρα να «τινάζει την μπάνκα» στα δάνεια και την ίδια ώρα να ξεμένει από πυροσβεστικά ελικόπτερα επειδή κοστίζουν; Που πάνε αυτά τα χρήματα;


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ 8:04 Π.Μ.

    Το ότι διάλυσαν την "παιδία" μας, είναι σίγουρο. Φαίνεται στην ορθογραφία σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ...
    ΤΟ ΑΡΧΙΒΛΗΜΑ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ
    ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΚΟΥΣ..
    ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελαφρώς μπαγιάτικο αλλά τωρινό πέρα για πέρα.
    Στην εφημερίδα Καθημερινή, Κυριακή 14 Ιουνίου 2009, στην πρώτη σελίδα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, λίγο πιο κάτω από την μέση της σελίδας αυτής υπάρχει ένα μικρό κομμάτι από την συνέντευξη του κυρίου Λέτσερ διευθύνοντος συμβούλου της SIEMENS.( η υπόλοιπη είναι στην σελίδα 7)
    Πού είναι το ωραίο; Στις πρώτες λέξεις,….. Η Siemens του 2009 δεν έχει καμιά σχέση με την Siemens του 2006!....... Παρακαλώ…. Και παρακάτω… Θέλουμε μόνον καθαρές δουλειές, λέει ο Γερμανός…….
    Δηλαδή μέχρι και το 2006 τουλάχιστον οι δουλειές δεν ήταν και τόσο καθαρές, ήταν βρώμικες, πέφτανε μίζες, γινόντουσαν εκβιασμοί, και κάποιες άλλες μη νόμιμες ενέργειες προκειμένου η μεγάλη εταιρία να παίρνει τις δουλειές.
    Και ως εδώ καλά…μπίζνες ιζ μπίζνες που λέει και ο λαός.
    Έτσι όμως έχω μια απορία, εδώ στην Ελλάδα της Δεξιάς, ναι της Δεξιάς όσο και να θέλουν να μασκαρεύονται, εδώ λοιπόν στην Ελλάδα της Δεξιάς ποιος πήρε την ευθύνη και έδωσε την εντολή στους δικαστές να ερευνήσουν την υπόθεση SIEMENS, μέχρι και το 2004;
    Από εκεί και πέρα όλα πήγαιναν αγγελικά; Και ο κύριος Λέτσερ διευθύνων σύμβουλος της SIEMENS, που ξέρει τα πάντα για την εταιρία που διευθύνει τι είναι ψεύτης;
    Ο, νούμερο ένα της εταιρίας ουσιαστικά ζητά συγνώμη, για να μπορεί από εδώ και πέρα με νόμιμα; μέσα να μπορεί να παίρνει δουλειές, είναι κόπανος;
    Ή μήπως κάποιοι Δεξιοί και αδέξιοι στην Ελλάδα είναι ΑΤΙΜΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?????

    ΚΑΝΕΝΑΣ .... ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

    Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ,ΑΝ ΒΡΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

    ΠΙΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Θαλασσινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικα αυτος ο κορδομενος κοντοπουτανος ο καθηγητης οικονομιας της πλακας ο σουλατσαδορος της bildberg που ακουει στο ονομα αλογομουρης που θα επιτελουσε το θαυμα της οικονομιας στην ΕΛΛΑΔΑ εχει μουτρα ακομη και ανακατευεται ο αστειος.
    Δεν παιρνει την κιθαρα του να παιξει καμια μαλακια και να τραγουδησει με την αλογισια φωνη του σε τιποτε κουφους.
    Δεν φτανει που τα γαμησε ολα την μανα και το μονο που φροντισε ηταν να βολεψει τα φτωχαδακια τους τραπεζιτες ακομα θελει να βαζει παρατρεχαμενους του στο δημοσιο να τους ταιζει ο λαος που δεν εχει να φαει. Τετοιο κοπροσκυλο ειναι.
    Σε δυο γαιδουρια σανο δεν μπορεσε να μοιρασει ο αχρηστος και μου γραφει αρθρα και σχολια σε εφημεριδες σχετικα με την οικονομια και την δημοσια διοικηση ποιος ? ο πεταμενος.
    Αρε καυμενε Καραμανλη απο τι κλαδι πιαστηκες αν ζουσε ο θειος σου κατι τετοιους τους ειχε για να συμπληρωνουν αιτησεις στις εισοδους των υπουργειων.
    Ακου υπουργος ο ταχα δηθεν καθηγητης !! κλασανε οι καθηγητες και βγηκε ο αλογομουρης.
    Καραμανλη στειλτους ολους σε ξεσκισανε με την σιωπηλη ανοχη σου τιμησε επιτελους αυτο το ονομα που εχεις γιατι ο θειος σου δεν θα τους εδιωχνε θα τους πλακωνε και στις κλωτσιες.
    Ο Λαος απο εσενα πλεον περιμενει αποφασεις και πραξεις και οχι ολιγορια τελος οι ανοχες η πεινα χτυπαει κοκκαλο ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ και οχι για τα λαμογια εισαι πολυ νεος για να ανεχεσαι αυτη την ξεφτιλα που επιφυλασαν για σενα τα πρωτοκλασατα στελεχη του κολου.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε παλικαρια πως κανετε ετσι...το παιδί το μελλον ΤΟΥ κοιτα...και ΜΟΝΟ...δεν το κανει για ΑΥΤΟΝ...για το φουκαριάρικο το κόμμα το κάνει που ΤΟΝ έχει και μεγάλη ανάγκη...άλλωστε έχει προσφέρει τόοοοοοοσα (ΧΑΧΑΧΑΧ) πολλά σε αυτό το κόμμα που το αξίζει...για τον υπουργό μας το κάνει...ποιος θα συνεχίζει να διδασκει οικονομικά μετά από αυτόν????
    ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΈΞΑΤΕ...ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Αρουλης ο Μειμαρακης Ο Παυλοπουλος και ο Σιουφας,αυτος μονο καρδιτσιωτες προσλαμβανει,ειναι γραφεια ευρεσεως εργασιας πολυθεσιτων νεοδημοκρατων,με αυτους οχι επανιδρυση δεν γινεται ουτε συντηρηση,του συστηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να υπέγραφε ο υπουργός και κάτι πίνακες για εκπαιδευτικούς του εξωτερικού!!!!! 3 βδομάδες περιμένουν την υπογραφή του..καθώς είναι 'ηδη έτοιμοι.. πολλοί εκπαιδευτικοί αγωνιούν..κι 'εχουν δρόμο μακρύ ακόμα..πολλές υπογραφε΄ς χρειάζονται αλλά...οι υπάλληλοι κάνουν τη δουλεια τους, τους ετοίμασαν..ουτε η Μαριέτα που κατά κοινή ομολογία αργούσε δεν έκανε τόσο καιρό να υπογράψει...κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους τρομοκράτες, τους βομβιστές και τους κουκουλοφόρους.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκάνδαλα Παιδείας

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ «ΑΛΩΣΟΥΝ» ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ «ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ»

    Άρης Σπηλιωτόπουλος...η αδελφούλα Υπουργός που έλεγε και η Εύη Μπότσαρη η σύμβουλος της Μαριέττας Γιαννάκου, συνεχίζει τα σκάνδαλα στην παιδεία!!
    1. Σκάνδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ
    Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
    Η Πταισματοδίκης φοβάται να φέρει την υπόθεση στο ακροατήριο προφανώς γιατί απειλείται!!

    Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ …. ΑΝΙΚΑΝΟΣ!!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ «ΑΛΩΣΟΥΝ» ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ «ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ»
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!!
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ

    18 Ιούνιος 2009 12:24 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση