GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραμανλής, τα ψέματα και ο Πινόκιο...

21 σχόλια

  1. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κυβερνητική πολιτική δολοφονεί τους Μικρομεσαίους.

    Στα πρόθυρα "μαζικής" αυτοκτονίας βρίσκονται χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
    Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, η μεγάλη πτώση του τζίρου των μικρών καταστημάτων, το άγριο κυνηγητό της ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ έχουν φέρει χιλιάδες επαγγελματίες σε απόγνωση και κατάθλιψη.

    Εκτός από τις δεκάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες είναι οι μικρομεσαίοι που βιώνουν μία κόλαση βουτηγμένοι στην κατάθλιψη μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους.

    Η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δεί και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και όχι μόνον αυτό. Ενθαρρύνει την εξόντωσή τους, όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και τη φυσική, μέσω της ώθησής τους σε απονενοημένα διαβήματα. Ταυτόχρονα καταδικάζει τις οικογενειές των σε ένα διαρκή μαρασμό.

    Η Κυβέρνηση, εν μέσω τέτοιας κρίσης εξαπολύει φορολογικές επιδρομές, συκοφαντεί για τη "μη-απόδοση του ΦΠΑ", εκβιάζει με ελέγχους, κ.λπ.

    Ταυτόχρονα το ΤΕΒΕ, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνεχίζει ακάθεκτο τις διώξεις των οφειλετών του. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες δίκες κάθε μέρα οδηγούν τους οφειλέτες του ΤΕΒΕ στις φυλακές.

    Οι τράπεζες, παίζοντας το δικό τους παιγνίδι σε αυτό το σκηνικό, αναγκάζουν τους μικρομεσαίους να πουληθούν δούλοι, να χάσουν το σπίτι τους, την περιουσία τους.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    Σε αυτή τη μακάβρια για τους μικρομεσαίους πραγματικότητα που επέβαλε η Κυβέρνηση, αλλά και οι κυβερνήσεις του εκσυγχρονισμού δρομολόγησαν πριν μερικά χρόνια, οι μικρομεσαίοι δεν βλέπουν κανένα φώς, δεν ακούν καμμία εξαγγελία που να τους δόσει κουράγιο να αντέξουν.

    Τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης τις είδαμε. Είδαμε το περίφημο ΤΕΜΠΜΕ, τη "στήριξη" στην πραγματική οικονομία, του άγριο δούλεμα των υπουργών της. Δεν ακούσαμε όμως πειστικές προτάσεις και από κανένα κομμα της αντιπολίτευσης, δεν ακούσαμε έναν λόγο παρηγοριάς.

    ένας μικρομεσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ.

    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !
    ΟΤΑΝ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΗΡΩΝΕΣ
    ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. ΣΤΟΝ ΟΤΕ. ΣΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
    Κ.Λ.Π.....ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΣ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ?
    ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ?
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΜΕΙΝΕ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΘΑ
    ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξερετε γιατι απογορευουν το τσιγαρο ?
    γιατι τους είπαν οτι υιος της γριπης δεν μεταδιδετε στους καπνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φορολογούμενος30 Ιουν 2009, 12:42:00 μ.μ.

    Ο κάθε πολίτης έχει τον δικό του προσωπικό πόνο .
    Εμένα μου πονάει πολύ η φοροκαταιγίδα που έπεσε στο ήδη ισχνό βαλάντιό μου .

    Τι να είχε στο μυαλό του άραγε ο Κώστας Καραμανλής, όταν πριν από τρεις εβδομάδες έλεγε κοιτώντας μας βαθιά στα μάτια μέσα από την τηλεοπτική κάμερα: «Δεν θα βάλω νέους φόρους» κι έπειτα από μια βαθιά ανάσα πρόσθετε: «... εκτός εάν αλλάξουν οι συνθήκες»; Πόσο πολιτικό θράσος κρύβεται πίσω από ένα τέτοιο συνειδητό ψέμα απέναντι στους πολίτες που κυβερνάς; Άλλαξε κάτι τόσο δραματικά τις τελευταίες 20 ημέρες ώστε εκείνη η «τυχαία» βαθιά ανάσα να επιστρατευθεί και να οδηγήσει σε νέο χαράτσι 1,9 δισ.; Κάναμε ότι τον πιστέψαμε τότε, αν και ξέραμε ότι έλεγε ψέματα. Έκανε κι αυτός ότι πίστευε τον εαυτό του, ελπίζοντας ότι θα ξεχάσουμε πολύ γρήγορα. Δεν είχε το θάρρος να πει την αλήθεια, κι αυτό είναι χειρότερο από το να μη γνωρίζει τι να κάνει με την οικονομία. Διότι την αποτυχία μπορούμε να την δεχθούμε από έναν πρωθυπουργό. Τη μικροκομματική δειλία, όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΕΣΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ."

    Ευχαριστώ φίλτατε για τα παρηγορητικά σου λόγια. Επομένως αφού για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ έχω ελπίδα...
    Γι' αυτό σε ευχαριστώ..

    Μόνο που η παρηγοριά σου ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ. Βλέπω εκατοντάδες μικρομεσαίους να αυτοκτονούν σαν τα κοτόπουλα από την αρχή του χρόνου.

    ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΦΙΛΤΑΤΕ..

    Θα πληρώσω επομένως με 6 χρόνια καθυστέρηση τα πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ ??

    Μπορεί ο Σημιτάκος να έριξε τα θεμέλια του αφανισμού μας, Αλλά οι νυν κυβερνώντες οικοδόμησαν το τέρας που θα μας στείλλει στον άλλο κόσμο.

    Είμαι μικρομεσαίος και αυτό το χ'άλι δεν το έχω ξαναδεί. Δεν έχω νοιώσει ποτέ στο πετσί μου τέτοιον διωγμό από ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ: Εφορία, ΤΕΒΕ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.

    Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια έστω και την ψεύτικη και ειρωνική. Ετσι όμως την εκλαμβάνω, δεδομένης της κατάστασης που βρίσκομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 11.54
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΕΙΧΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
    ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 36 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ .
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ:
    ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥ Κ.ΣΗΜΙΤΗ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποκαλυψη:

    Ταξιδευα εχθες Θεσσαλονικη Αθηνα
    με ολυμπιακη που κλεινει
    και ταξιδευε επισης ο γνωστος ηγετης των πρασινοφρουρων Δρ Κουτσουκος που γυριζε απο εξετασεις στο πανεπιστημιο μαζι με ενα μωρο -γοργονα που πιθανοτατα το ψαρεψε μεταξυ Δηλου Μυκονου Τηνου (πολυ παιδι απαιχτο, τυφλα να εχει ο Μπερλουσκονι).

    Ξαφνικα μπηκε μεσα το "μαθητουδι" ο Αλέξης Τσίπρας με κατι φλωρια που θελουν να παντερυτουν στην Τηλο και καθισαν απεναντι.

    Τοτε ο Δρ Κουτσουκος σηκωνει το χερι του και λεει "ελα μαζι μας με το νεο Πασοκ να ριξουμε τον Καραμανλη"!!

    Ο Αλεξης ηταν ξαφνιασμενος απο την ετοιμοτητα και ανεση του Δρ Κουτσουκου (που με το ενα χερι συνομιλουσε με το μαθητουδι και με το αλλο θωπευε το ξανθια γοργονα)!!
    Ο Αλεξης κατι μουρμουρισε αλλα ειχε καταπιει την γλωσσα του!!
    Φανταστειτε τι προεδρο εχει ο Συν, για τα μπαζα!!

    Ο Αλεξης ζει?
    ρωτησε η ξανθια γοργονα τον Δρ Κουτσουκο!!

    Τι να ζει δεν το βλεπεις το παιδι οτι πνεει τα "λοισθια"?

    Ξαφνικα ακουστηκε μια φωνη " Γεια σου Αλεξη"

    Πιο πισω καθοτα Ο Δημήτρης Βερβεσός που καλυπτει αποτι ξερουμε τους δικηγορους που εχει καταγγειλει ο Δρ Κουτσουκος στον ΔΣΑ. Αυτοι οι δικηγοροι μη εχοντας δικες προσπαθουν να χωρισουν τα ανδρογυνα και τα ριχνουν σε ατελειωτη εχθρα για να καρπωνονται τα παραβολα των δικων, ενω θελουν να παντρευονται οι αδελφες. Ετσι οι ελληνες δεμ κανουν παιδια και θα γεμισουμε πακιστανους!!

    Λες ο Αλεξης να ξαναπαει στην γιορτη του Προεδρου με την μαυρη αφρικανη και ο Δρ Κουτσουκος με την ξανθια γοργόνα?

    Θα δειξει
    13 Σεπτεμβρη...
    μουρμουρισε ο Δρ Κουτσουκος στην γοργονα.....τι εννοουσε??

    Απολυμενη Αεροσυνοδος Ολυμπιακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοι οι δεξιοι τελικα ειναι μεγαλα μουνοπανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ
    Θ Α Υ Μ Α Τ Α !!!
    ΒΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΡΥΠΕΣ ΤΡΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
    ΣΕ 5 ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ !!!
    ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ
    ΓΙΟΚ. ΤΕΛΟΣ.

    ΟΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπομονή στα οικονομικά, θάρθει ο απόφοιτος του πίκπα, λέει.
    Έχει και σχέδιο για την οικονομία, λέει.
    Δεν το ανακοινώνει όμως σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    Ρε βλαμμένο, τζέφρυ τσάντ, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.
    Άντε καλύτερα να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή στις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Μεσσίας να σου πετύχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Το ξέρουμε ότι μας θεωρούν χαζούς αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς, όχι αυτοί με τους καναλο-νταβατζήδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΤΟΥ 11.54 ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΠΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟΡΙΕΣ...

    Απολυμένη Αεροσυνοδος της Ολυμπιακης

    -πλήρωσες εισιτήριο ή επιτελούσες χαμηλή αποστολή σε μεγάλο υψόμετρο ???

    -και τι θα πεί "ψυθύρισε"..
    εσύ πως άκουσες τον ψυθιρισμόν ??

    -πόσο πολύ κοντά ήσουν στον Κουτσούκο ???

    -ή μήπως ήσουν η ξανθιά γοργόνα ??


    απορίες για απολυμένες αεροσυνοδούς (τζων)

    ΥΓ. τζων έχεις κάνει και αεροσυνοδός ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ εχει αρχισει να υλοποιει το σχεδιο ΚΑΝΤΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ των Βαλκανιων.Στη Γιουγκοσλαβια το πετυχαν αυτο με βομβαρδισμους.Στη χωρα μας το σεναριο ειναι διαφορετικο,η διαλυση θα ελθει εκ των εσω.Και Νενεκοι υπαρχουν και αδισταχτοι Εθνικοι μειοδωτες που εχουν αναλαβει εργολαβικα το εργο.Ηδη σιγα σιγα ξεσκεπαζονται,και το παιγνιδι χοντρενει.Εξαθλιωση,ισοπεδωση και το τελικο χτυπημα!!!Ποιος αραγε θα τους σταματησει?Μεταναστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…
    ****************************************************

    Όσοι ανησυχούσαν για το αν ο πρόσφατος φορολογικός μποναμάς της κυβέρνησης είχε αποτελέσματα, τα νέα είναι ενθαρρυντικά: Η αμόλυβδη βενζίνη, αμέσως μετά την ανακοίνωση της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα έσπασε σε πολλές περιοχές της χώρας ακόμη και το φράγμα των 1,20 ευρώ ανά λίτρο. Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχο ρεκόρ είχαμε πέρσι όταν η διεθνής τιμή του πετρελαίου ξεπέρασε τα 140 δολάρια το βαρέλι. Σήμερα είναι στα 70 δολάρια.

    Aποδεικνύεται λοιπόν ότι η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας ,παραμένει η χαρά των κερδοσκόπων.
    Τα μέτρα της έπληξαν αυτούς ακριβώς που στόχευε η σημερινή κυβέρνηση: τους πολλούς, τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Ανώνυμος, 30 Ιουν 2009 1:06:00 μμ
    Αγαπητέ απεγνωσμένε μικρομεσαίε, μην αγχώνεσαι για το τι θα κάνεις, ξέρεις εσύ, στις επόμενες εκλογές ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ - ΜΑ ΠΟΤΕ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ,αφου ολη την ημερα κοιμμαται και το βραδυ παει για ΥΠΝΟ , αρε καραμανλη ΑΝΙΚΑΝΕΜΠΟΥΧΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση