GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απεργία των δημοσιογράφων...

. Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου . Αυτό σίγουρα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!! Οι δημοσιογράφοι κήρυξαν απεργία σε όλα τα μέσα ενημέρωσης επειδ...

.
Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
.
Αυτό σίγουρα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!! Οι δημοσιογράφοι κήρυξαν απεργία σε όλα τα μέσα ενημέρωσης επειδή έκλεισε μιά εφημερίδα και ένας ραδιοφωνικός σταθμός. Που και βέβαια αναγκάθηκαν να φθάσουν σε αυτό το σημείο λόγω υπερβολικών εξόδων και ελάχιστων εσόδων.
Εναντίον ποίου στρέφεται η σχετική απέργία; Μήπως εναντίον της κυβέρνησης; Που θα έπρεπε δηλ. να κάνει τι; Μήπως να εκταμιεύσει χρήματα των φορολογουμένων για να συνεχίσει να εκδίδεται η εφημερίδα; Η μήπως εναντίον των υπόλοιπων εκδοτών; Που προφανώς θα έπρεπε να αγοράσουν τα έντυπα και να καταπιούν τις σχετικές ζημιές; Απίστευτα πράγματα...
Εκτός κι αν η απεργία στρέφεται εναντίον του αναγνωστικού και ραδιοφωνικού κοινού που δεν στήριξε τις συγκεκριμένες εκδοτικές προσπάθειες. Τέτοιες απίστευτες ασυναρτησίες μοναχά στην Ελλάδα θα μπορούσαν να εμφανισθούν. Οπου πλέον τίποτε λογικό δεν φαίνεται να λειτουργεί.
Βέβαια, η ΕΣΗΕΑ δεν έδειξε να ενοχλείται από την εξαπάτηση των αναγνωστών του κυριακάτικού τύπου με τα περίφημα ρεπορτάζ από τις υποτιθέμενες συζητήσεις Καραμανλή - Ερντογάν. Που βέβαια ποτέ δεν έγιναν. Αφού ο Ερντογάν ποτέ δεν ήλθε στην Ελλάδα!!
Η ουσία των προβλημάτων του Τύπου δηλ. δεν απασχολεί το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων. Που φροντίζει να κινητοποιείται για συντεχνιακούς μοναχά λόγους. Και βέβαια απλά και μόνο για τα μάτια...

24 σχόλια

  1. Ανδρέα,

    Φαίνεται πως έχεις βυθισθεί στο λήθαργο του φιλελευθερισμού για τα καλά. Αλλοιώς δεν εξηγείται πως δεν μπορείς να "καταλάβεις" τους λόγους μιας απεργίας.

    Θα καταβάλλω, χωρίς να κουράσω τον κουρκουτιασμένο σου αγ-κέφαλο, μια σύντομη προσπάθεια να σου πώ ότι υπάρχουν προειδοποιητικές απεργίες, απεργίες για τον εξαναγκασμό συμμόρφωσης στην εργατική νομοθεσία, απεργίες συμπαράστασης, κ.λπ.

    Αυτά ομολογώ δεν τα αναφέρει πουθενά το ευαγγέλιο της Θάτσερ και του Ρήγκαν. Ομολογώ επίσης ότι όταν σε σπουδάζανε στην εσπερία, αυτά δε στα μάθανε...

    Εσύ όμως τις τσίμπλες του Θατσερισμού, τόσα χρόνια στη χώρα τούτη, δεν κατάφερες να τις βγάλεις από τα ματάκια σου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΒΡΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΤΕ...

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ..

    ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΕΠΕΒαΛΛΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ.

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκέφθηκε κανείς σας ότι το κλείσιμο είναι μπλόφα και ότι έγινε για να πουληθεί η εφημερίδα και ο σταθμός χωρίς τα "ΒΑΡΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ" ;;;

    Μήπως δούμε σε κανένα μήνα να επανεκδίδεται η φυλλάδα από τον νέο αγοραστή ;;;

    ..και με άλλους-χαμηλόμισθους-εργαζόμενους ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala esy papagalaki tis thatser min apergeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ;;;; ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝΑ ΜΕΓΑΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρώην βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ αναρωτιέται γιατί γίνεται η απεργία...

    Τι να του πεις του εγκεφάλου!!!

    Έκανε το καπρίτσιο της η κα Γιάννα, πήρε εργαζόμενους από άλλες επιχειρήσεις, έφτιαξε το πολυτελές μαγαζάκι της, αλλά κάπου το μετάνοιωσε και το κλείνει.
    Έτσι απλά. Λουκέτο.

    "Δικό μου είναι και το κλείνω ρε αδελφέ, φωτιά του βάζω και το καίω. Σιγά που πρέπει να νοιαστώ για τους εργαζόμενους.
    Να προσπαθήσω να μειώσω τα κόστη των μεγαλοστελεχών...
    Να δώσω στους εγαζόμενους μια προειδοποίηση ρε αδελφέ...
    Να ψάξω να βρω άλλον επενδυτή...
    Να φανώ ότι κάτι κάνω ρ αδελφέ, έτσι για τα μάτια του κόσμου!!!
    Μπα!
    ΌΞΩ ΡΕ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!
    Η αγορά (η φιλελεύθερη αγορα του κου Ανδριανόπουλου που θριαμβεύει τελευταίως παγκοσμίως) μου επιτρέπει να ξυπνάω ένα πρωί και να το κλείνω. Και αν σε κάποιους φουκαράδες εργαζόμενους τους έρχεται κεραμίδα ... στα τέτοια μου!!! Και που ξέρεις μπορεί (μπορεί λέω, δεν είμαι σίγουρη) να την πουλήσω την εταιρία μου σε καλύτερη τιμή. ΧΑ, είμαι κ ο πρώτη ε?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΟΠΑΠΑΡΕς ΘΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG ΘΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ.
    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΝΑΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΜΑ; ΣΕ ΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ; ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΡΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξιότιμοι φίλοι,
    Σας αποκαλύπτω λογω της θεσης μου οτι η απεργια δεν εγινε για το κλεισιμο του Ε.Τ.αλλα για να αποστασιοποιηθει χρονικα απο τα καναλια και κυρίως το ΜΕΓΚΑ απο τη γκαφα των μεγαλομετοχων τους με τον Ερντογκαν.Ολα τα αλλα είναι φουσκες και προφασεις εν αμαρτίαις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε Ανδριανοπουλε,
    Η δεν ειστε καλα ενημερωμενος ,πραγμα απιθανο ή ειστε μερος του συστηματος των βαρωνων της κατευθυνομενης ενημερωσης.
    Λοιπον απ οτη θεση μου στην ΕΣΗΕΑ,μαλιστα το εχω δηλωσει και εχει καταγραφει η διαφωνια μου,η απεργια αυτη ειναι προσχηματικη με δηθεν αφορμη το κλεισιμο του Ε.Τ. και του ΣΙΤΥ.ουσιαστικα η απεργια εγινε για να αποστασιοποιηθει χρονικα κυριως το ΜΕΓΚΑ απ οτη μεγλαη γκαφα του ΒΗΜΑΤΟΣ του ΕΘΝΟΥΣ κ.α. με την περιπτωση Ερντογκαν.Φανταζεστε τι θα μπορουσε να πει ο Πρετεντερης για παραδειγμα και τι θα τους εσερναν τα ανταγωνιστικα καναλια;Η λυση απλη,υπαλληλος μας ο Σομπολς ,τραβαμε μια απεργια ,το εφερε και η συγκυρια και καθαρισαμε...
    νασαι καλα Αντρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλάνε για γλείψιμο και οι bloopers, που η γλώσσα τους έχει γεμίσει πάκικες τρίχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υάγγελος Βενιζέλος = Προδότης των ελληνικών μαρμάρων!! Τα δίνει όλα στους ΄Αγγλους μέσω “διπλωματικού τρυκ”!!!

    Μια άκρως προσεκτική δήλωση έκανε πριν από λίγο για το θέμα των Μαρμάρων του Παρθενώνα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος (διαβάστε την ολόκληρη εδώ). Προτείνοντας ουσιαστικά έναν "συμβιβασμό" με τους Βρετανούς, αναφέρει:
    "Θέλουμε τα Μάρμαρα να ενωθούν οριστικά στο φυσικό τους τόπο, κάτω από το Βράχο της Ακρόπολης. Και ας θεωρηθεί ότι μέσα στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης λειτουργεί ένα ιδεατό παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου. Είμαστε πρόθυμοι για μία διαρκή συνεργασία με το Βρετανικό Μουσείο ώστε στις σημερινές αίθουσες των Μαρμάρων να λειτουργούν διαδοχικές περιοδικές εκθέσεις σημαντικών ελληνικών αρχαιοτήτων που θα δανείζει η Ελλάδα".
    Θυνμίζουμε ότι μέχρι τώρα ο κ. Σαμαράς έχει αρνηθεί κάθε διαπραγμάτευση με τη βρετανική πλευρά. Ανοίγει τώρα μια διέξοδος ή όχι;

    Ιδεατό παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου= προδοσία .Το παράρτημα θα έχει διπλωματική ασυλία θα θεωρείται ξένο έδαφος. Τα δικά μας αγάλματα που είναι ήδη στην Ελλάδα θα περιέλθουν αυτομάτως στους ΄Αγγλους!!
    Τα δίνουν όλα στους ΄Αγγλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ.

    Ο Κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΕΝΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΤΕΛΑΛΗΣ.

    ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ

    ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

    ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.


    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παίδες Ηρεμία

    Αναφέρομαι στους σκεπτόμενους (π.χ. τον πρώτο).
    Εστω πως έχω ένα Καφενείο , Ζαχαροπλαστείο ,Φροντιστηριο ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ-ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΝΩ ΜΕΣΑ.
    Πρέπει να κλείσω την επιχειρησή μου ή να πουλήσω το σπίτι μου για να την συντηρώ μερικούς μήνες ακόμα ;

    Περιμένω απάντηση

    ΔΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ,,,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΦΕΡΕΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΚΡΙΝΑΝ Ο,ΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ???ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΗΓΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ,ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ Ε.Τ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ???ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ,ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ.ΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΕΙ...ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η συντεχνία μίλησε αλλά δεν μας λέει ποιές ειναι οι απαιτήσεις.
    Και αν κάνει κανείς το λάθος να ρωτήσει αρχίζουν οι λοιδωρίες απο τους λεβέντες που πιάσαν δουλειά εδώ μέσα.

    Προφανώς έμμεσος εκβιασμός στο κράτος για να πληρώσουν οι φορολογούμενοι τους πολυθεσίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν έχουμε απαίτηση από αποτυχημένους πολιτικούς, νεοφιλελεύθερους γιούπηδες να καταλαβαίνουν τα προβλήματα του λαουτζίκου δημοσιογράφου.
    Παγκόσμια πρωτοτυπία δεν είναι η δική μας απεργία. Παγκόσμια πρωτοτυπία είναι τα έργα και οι ημέρες του ίδιου και των ομοίων του που έγλυψαν κατουρημένες ποδιές σε εκδότες για να φιλοξενήσουν τις μπουρδολογίες τους προκειμένου να καλύψουν τις μπίζνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιτέλους κάποιος που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Αν και σε πολλά πράγματα διαφωνώ με τον Ανδριανόπουλο εδώ πρέπει να συμφωνήσω - απλώς γιατί μιλάει τη γλώσσα της ΛΟΓΙΚΗΣ.

    Όσο για την ΕΣΗΕΑ που κάνει τον κινέζο στο στημένο "ρεπορτάζ"- απάτη του ΒΗΜΑΤΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και ΕΘΝΟΥΣ τι να πει κανείς; Τέτοιοι "δημοσιογράφοι" πολύ σύντομα θα βγουν στην ανεργία. Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και δεν μασάει πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντρέα, δεν εχεις ακούσει για τον πασά? Για να τιμωρήσει τη γυναίκα του έκοψε το πουλί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δικιο εχει σημερα ο Ανδριανοπουλος.Η σημερινη βλακεια της απεργιας μπορει ναναι και προβοκατορικη για να στρωθει το χαλι για τους υπολοιπους.Περιεργοι καιροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να άνουμε και ένα έρανο για τους εκδότες...Δεν έχουν λεφτά τα καυμένα....

    Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ, που δεν κατεβαίνουμε με ξύλα στο δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς 10:43: Εξαρτάται κάθε φορά απο την περίπτωση. Αν η επιχείρηση είναι ζημιογόνος και δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να τη συντηρήσεις τότε αναγκαστικά την κλείνεις. Αν, όμως, έχεις τα δισεκατομμύρια των Αγγελοπουλαίων, τότε μπορείς να θυσιάσεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να μην βγάλεις στην ανεργία 510 εργαζομένους(εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν ισχνές απολαβές), και μάλιστα σε περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης. Και, αφού εξασφαλίσεις τη σταθερότητα της εργασίας των ήδη υπαρχόντων εργαζομένων, προβαίνοντας αν χρειαστεί σε περικοπές τωνν παχυλών αμοιβών ορισμένων αργυρώνητων μεγαλοδημοσιογράφων-καρεκλοκένταυρων, τότε προχωρείς σε επενδύσεις που μπορούν να σου εξασφαλίσουν υψηλότερα κέρδη. Κατάλαβες, νεοταξίτη νεοφιλελεύθερε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς 10.20

    Τσ τσ τσ, φοβερός οικονομολόγος είσαι!!! Να σε πάρουμε λογιστή στο μαγαζί μας.

    Ρε αστοιχείωτε, βάσει ποιάς λογικής ο οιοσδήποτε, ακόμη και ο δισσεκατομμυριούχος Αγγελόπουλος, είναι υποχρεωμένος να μπαίνει μέσα για να συνεχίζουν να δουλεύουν κάποιοι σε μια επιχείρηση που είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα κλείσει;
    Και σε τί επενδύσεις μπορεί να προβεί για να ανακάμψει μια εφημερίδα που έτσι κι αλλοιώς δεν πουλάει; Να βάλει αυτοκίνητα, βίλες, DVD, κουπόνια προσφορά στους αναγνώστες; Και αυτό το έκανε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

    Πάρτο χαμπάρι οτι ζούμε σε κοινωνία ελεύθερης οικονομίας. Οι προτάσεις σου δεν γίνονται δεκτές ούτε στην... Κούβα σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση