GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη μπλόγκερ των ΗΠΑ...

...για το μέλλον των εφημερίδων. Ντοκουμέντο για τον πατέρα της . Aπό το http://liberopoulos.gr/ Ίσως κανένας δεν ξέρει στις ΗΠΑ, όπου μεγα...

...για το μέλλον των εφημερίδων.
Ντοκουμέντο για τον πατέρα της

.
Aπό το http://liberopoulos.gr/

Ίσως κανένας δεν ξέρει στις ΗΠΑ, όπου μεγαλουργεί η Arianna Huffington, ότι ο πατέρας της Κώστας Στασινόπουλος ήταν στην Αθήνα τις δεκαετίες 60 και 70 εκδότης μικρής οικονομικής εφημερίδας, που αποζούσε όχι από την κυκλοφορία της αλλά από ισολογισμούς, διαφημίσεις βιομηχανιών και κρατικές καταχωρήσεις, που χάρη σ΄αυτές σπούδασε η κόρη του στο Λονδίνο δημοσιογραφία.
Από την Αγγλία πήγε στις ΗΠΑ και ξεκίνησε την ιλιγγιώδη ζωή και καριέρα της με ένα μπεστσέλερ για την Μαρία Κάλλας και με δύο πλούσιους γάμους, πέρασε στο χώρο της κοσμικής και κινηματογραφικής ζωής του Χόλιγουντ, της δημοσιογραφίας, της πολιτικής και πριν λίγα χρόνια στη κορυφή των μπλογκς... Λένε ότι αν είχε γεννηθεί στις ΗΠΑ θα διεκδικούσε υποψηφιότητα προέδρου της, γι΄αυτό αρκέστηκε να αντιμετωπίσει τον Σβαρτσενέγκερ ως υποψήφια κυβερνήτης της Καλιφόρνια και να χάσει...
Η δαιμόνια αυτή δημοσιογράφος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά φεύγοντας να σπουδάσει στο Λονδίνο έριξε μαύρη πέτρα πίσω της, έχει πεί ότι το μέλλον της δημοσιογραφίας δεν εξαρτάται απόλυτα από το μέλλον των εφημερίδων.
Περισσότερα εδώ...

7 σχόλια

  1. Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2009
    Καταγγελία για τον δήμαρχο Πειραιά


    "Ο Μεγάλος Δήμαρχος Πειραιά(Κος Παναγιώτης Φασούλας)& οι συνεργάτες του (Ο Κουμπάρος του Κος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γνωρίζετε γι'αυτόν από τις καταγγελίες του αρχιλαμόγιου... Μ.Τριανταφυλλόπουλου)έκαναν το εξής αμίμητο.
    Ο Δήμαρχος πειραιά πρίν 2 εβδομάδες εγκαινίασε χώρο κάτω από το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο)
    Για να μιλήσει ο μέγιστος πολιτικός έπρεπε να στηθούν μικρόφονα-και ο αντίστοιχος εξοπλισμός.
    Έγινε προσφορά 35.000€ (Ήδη αρκετά τσιμπημένη)και η απάντηση από τους συνεργάτες του ήταν η εξής
    Θα πάρεις την δουλειά με 35.000€ αλλά στην εφορία θα δηλώσεις 135.000€!!!!!!!!!!1
    Ο Νοών Νοείτο
    Άντε να χαθείτε παλιολαμόγια που έχετε κατακρεουργήσει το δημόσιο χρήμα.
    Στις επόμενες εκλογές ούτε την ψήφο των αδέσποτων"
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κυβερνητική πολιτική δολοφονεί τους Μικρομεσαίους.

    Στα πρόθυρα "μαζικής" αυτοκτονίας βρίσκονται χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
    Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, η μεγάλη πτώση του τζίρου των μικρών καταστημάτων, το άγριο κυνηγητό της ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ έχουν φέρει χιλιάδες επαγγελματίες σε απόγνωση και κατάθλιψη.

    Εκτός από τις δεκάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες είναι οι μικρομεσαίοι που βιώνουν μία κόλαση βουτηγμένοι στην κατάθλιψη μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους.

    Η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δεί και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και όχι μόνον αυτό. Ενθαρρύνει την εξόντωσή τους, όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και τη φυσική, μέσω της ώθησής τους σε απονενοημένα διαβήματα. Ταυτόχρονα καταδικάζει τις οικογενειές των σε ένα διαρκή μαρασμό.

    Η Κυβέρνηση, εν μέσω τέτοιας κρίσης εξαπολύει φορολογικές επιδρομές, συκοφαντεί για τη "μη-απόδοση του ΦΠΑ", εκβιάζει με ελέγχους, κ.λπ.

    Ταυτόχρονα το ΤΕΒΕ, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνεχίζει ακάθεκτο τις διώξεις των οφειλετών του. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες δίκες κάθε μέρα οδηγούν τους οφειλέτες του ΤΕΒΕ στις φυλακές.

    Οι τράπεζες, παίζοντας το δικό τους παιγνίδι σε αυτό το σκηνικό, αναγκάζουν τους μικρομεσαίους να πουληθούν δούλοι, να χάσουν το σπίτι τους, την περιουσία τους.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    Σε αυτή τη μακάβρια για τους μικρομεσαίους πραγματικότητα που επέβαλε η Κυβέρνηση, αλλά και οι κυβερνήσεις του εκσυγχρονισμού δρομολόγησαν πριν μερικά χρόνια, οι μικρομεσαίοι δεν βλέπουν κανένα φώς, δεν ακούν καμμία εξαγγελία που να τους δόσει κουράγιο να αντέξουν.

    Τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης τις είδαμε. Είδαμε το περίφημο ΤΕΜΠΜΕ, τη "στήριξη" στην πραγματική οικονομία, του άγριο δούλεμα των υπουργών της. Δεν ακούσαμε όμως πειστικές προτάσεις και από κανένα κομμα της αντιπολίτευσης, δεν ακούσαμε έναν λόγο παρηγοριάς.

    ένας μικρομεσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά να έμενε στην Ελλάδα η Στασινοπούλου, να προσπαθεί να επιβιώσει με κρατικές καταχωρήσεις όπως ο πατέρας της ή να έχει μπλοκ της ξευτίλας με τα ανώνυμα φρικιά και κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αριάννα Στασινοπούλου έφυγε και μεγαλούργησε, η Άννα Παναγιωταρέα έμεινε και κονομάει σε ΕΡΤ, ΣΕ 9,84, σε Ίδρυμα Ωνάση, σε καθηγητιλίκια, σε εφημεριδοπεριοδικά, σε αρχιεπισκοπές, σε αρχαιολογικά,αραγμένη (τζάμπα;) στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στο μέγαρό της στη Πλάκα (τριόροφο διατηρητέο), έχει και αλεξίσφαιρη λιμουζίνα με σοφέρ και κρατικό σωματοφύλακα, ακόμη και ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ για το προφίλ της... Ξέχασα και τη κόρη της, χωμένη κι΄αυτή παντού... Όσο για τον τρίτο της σύζθγο, ρε πως τους μπλέκει όλους τους η καπάτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ,,,καλα ..ας να μην εκανε τους δυο "πλουσιους" γαμους και σου ελεγα εγω που θα ηταν τωρα ..μια μικροαστη σε αμερικανικη μεγαλουπλοη θα ηταν με εντονα συμπλεγματα επαρχιωτισμου ..πορνες .
    επιλεγεται θυματα, τους πιπωνεται, τους περνεται λεφτα και φημη και μετα το παιζεται "αυτοδημιουργητες"

    ρε ουστ ,,παρασιτα των επιτυχημενων ανδρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ένας απο τους "πλούσιους γάμους" της αποδείχτηκε gay. Φανταστείτε γυναικείο αμοραλισμό και τυχοδιωκτισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...φεύγοντας να σπουδάσει στο Λονδίνο έριξε μαύρη πέτρα πίσω της,.........

    ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ .
    ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΚΟΨΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΡΙΞΑΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση