GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους "χορεύει" ο Μανώλης, συμφωνούν κι άλλοι βουλευτές της ΝΔ μαζί του...

. Από τον Γιάννη Δαίδαλο . Ανω κάτω τους έχει κάνει στη ΝΔ ο βουλευτής Γ. Μανώλης με τις δηλώσεις του για τη δημιουργία νέου κόμματος στο...

.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Ανω κάτω τους έχει κάνει στη ΝΔ ο βουλευτής Γ. Μανώλης με τις δηλώσεις του για τη δημιουργία νέου κόμματος στο χώρο της κεντροδεξιάς. Τρελαίνονται αλλά δεν μπορούν να τον διαγράψουν - μόνο ο ίδιος, που έστειλε και επιστολή στον πρωθυπουργό, έχει τη δυνατότητα να παραιτηθεί.
Άλλωστε ο βουλευτής Αργολίδας δεν λέει και πολύ διαφορετικά πράγματα που αυτά που σκεφτόταν παλαιότερα ο Κ. Καραμανλής για "επανίδρυση" της ΝΔ. Και η άποψή του ότι πρέπει να απομακρυνθούν όσοι μπλέχτηκαν σε σκάνδαλα βρίσκει σύμφωνο σχεδόν το 80% των νεοδημοκρατών, σύμφωνα με σχετική μέτρηση. Συμφωνούν μαζί του και...
άλλοι βουλευτές της ΝΔ - φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν βγουν και το πουν δημοσίως; Και δεν μπορεί να τους πειράξει κανείς...
Από τους πιο "καραμανλικούς" βουλευτές της ΝΔ για χρόνια ο Γ. Μανώλης, άρχισε να καταλαβαίνει ότι τον είχαν προγράψει στο Μέγαρο Μαξίμου όταν ο Κ. Καραμανλής μεταβλήθηκε σε δημόσιο προπαγανδιστή της υποψηφιότητας του Γ. Ανδριανού στην Αργολίδα. Ετσι "απελευθερώθηκε" και ξεκίνησε να τα λέει χύμα!

11 σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ

    Ανελέητες διώξεις κατά των "φοροφυγάδων" - μικρομεσαίων επιχειρήσεων εξήγγειλε από αρχές Ιουλίου η Κυβέρνηση.

    Κλιμάκια ελεγκτών θα εισβάλλουν σε επιχειρήσεις - "φοροφυγάδων, δια την μη-απόδοση του ΦΠΑ".

    Ταυτόχρονο καθημερινά δεκάδες μικροεπαγγελματίες κλείνονται στη φυλακή για "χρέη" στο ΤΕΒΕ, στο Δημόσιο, κ.λπ.

    Από τη μεριά τους οι Τράπεζες με τη συνεργασία της Κυβέρνησης στέρεψαν την αγορά από ρευστό, στραγγαλίζοντας ΟΛΟΥΣ τους μικρομεσαίους.

    Ο τζίρος έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά. Πολλοί μικροεπαγγελματίες δεν βγάζουν ούτε τα τρέχοντα έξοδα, ούτε τα τσιγάρα τους. Αλλά και δεν μπορούν ούτε να τα κλείσουν τα ρημάδια τα μαγαζιά, λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας και των απαιτήσεων του κράτους.

    Τι λύση μένει ;; Δεκάδες είναι αυτοί που από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους, μη αντέχοντας το μαρτύριο. Η Κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ακούει. Και εξαπολύει έναν ακόμα διωγμό, απάνθρωπο και ανελέητο.

    Πόσοι θα αντέξουμε ;; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνεργεία των εφοριακών-ελεγκτών :: Ποιό θα είναι το τέλος μας ;;;

    ένας μικρομεσαίος στη δίνη της κατάθλιψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΔ , ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΙΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA TOYS KANEI, EXEI A@@@DIA O ANTHROPOS!!!! ANTE NA XATHOYNE PIA TA LAMOGIA OLA TOYS!!! KANANE TO KOMA TSIFLIKI, MAKARI NA MILOYSAN KAI ALLOI SAN TON MANOLI, DEN THA EIXAME TOYS PASOKOYS NA MILANE TORA.
    DIOXTOUS RE KARAMANLI SE FAGANE PIA!!!!!!!
    TI TON KRATAS TON KOMISTH TOY KOMISTH?????? TI SOY PROSEFERE TOSA XRONIA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας κοροιδεύουν κατάμουτρα ο Μανώλης και οι άλλοι... αγωνιστές της ΝΔ. Κυρ Μανώλη, όταν ήρθε το θέμα του Βατοπεδίου στη Βουλή, δε την κοπάνισες για να μην καταδικαστούν οι υπεύθυνοι, και μάλιστα 2 φορές (ή μήπως 3; Έχω χάσει το μέτρημα...). Δεν ψήφισες αθώος ή παρών (και σίγουρα ΟΧΙ ΕΝΟΧΟΣ!) στην ψηφοφορία για τον Παυλίδη; Κι εσύ και οι υπόλοιποι αντάρτες τώρα τι ζητάτε απο βατοπαιδινούς και Παυλίδη; "Εμείς σας βοηθήσαμε και σας αθωώσαμε και τώρα βοηθήστε μας κι εσείς και φύγετε"; Και θέλετε αυτό να περάσει ως στάση τιμιότητας; Τώρα φοβερίζεις με παραίτηση, κυρ Γιάννη Μανώλη.Νομίζεις οτι θα σε πάρει κανένας στα σοβαρά; Όπως και τις άλλες 20 φορές, θα βάλεις την ουρά στα σκέλια. Μόνο την έδρα σου προσπαθείς να σιγουρέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μανώλη (όπως πανώλης),

    κότα λειράτη,
    κότα γνωστή,
    κότα σεσημασμένη,
    κότα διακεκριμένη.

    Μανώλη (όπως πανΩλη)
    κοκοκοκοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. Ο ΞΕΡΟΛΑΣ..ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΛΙΔΕΙΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ...ΕΔΩΣΕ ΤΑ @@@
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΩΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ @@@
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ...ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΒΗΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ 2006 ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ....Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΣ

    ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΑΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ
    ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

    Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ

    ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΟ ΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ

    Ο ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΤΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ??
    ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΘΑΡΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χέστε παντού φασισταριά.. Αφού κάνατε κώλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση