GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για καπνίζοντες και μη...

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου . Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος...

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Χαϊδαρίου
.
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μέχρι 70τ.μ., για να τους ενημερώσει για την εφαρμογή του Νόμου 3730/2008 περί απαγόρευσης του καπνίσματος καθώς και το ποιες διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να χαρακτηρίσουν τα καταστήματά τους αποκλειστικά ως καταστήματα καπνιζόντων ή μη καπνιζόντων.
Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρεται πως οι υπεύθυνοι των προαναφερομένων καταστημάτων μπορούν να προσέρχονται στη αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Γραφείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος) προκειμένου να τα δηλώσουν αποκλειστικά για καπνίζοντες ή όχι.

3 σχόλια

  1. Καλό , καλό , χαχαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PAIDIA KALISPERA. KALA 8A KANOYN TO TSIGARO NA GIN... PAIDIA KALISPERA.
    KALA 8A KANOYN TO TSIGARO NA GINEI TELEIOS YPO APAGOREYSI.

    SAS TO LEEI ENAS PROIN KAPNISTHS ME 7 MPALONAKIA SHMERA STHN KARDIA TOY.

    AITIA???
    TO KOLOTSIGARO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ με τα "7 μπαλονάκια" στις 6:23:00 μμ
    καλά θα κάνεις να το απαγορεύσεις στον εαυτό σου.

    θα σε σκοτώσει και δεν θα προλάβουν να σε σκοτώσουν άλλα πράγματα , όπως τα λιπαρά που περιδρομιάζεις , οι αρωματικοί υδρογονάθρακες από τους καταλύτες , οι ακτινοβολίες από τα κινητά και όχι μόνο, τα χημικά και οι ελεύθερες ρίζες , βαρέα μέταλα, που είναι ποτισμένα τα ζαρζαβατικά σου κλπ κλπ

    Μη χάσεις την ευκαρία να πεθάνεις από τα υπόλοιπα λοιπόν ,κατανοητό και σεβαστό , αλλά με ποια λογική θα μου απαγορέψεις εμένα να καπνίζω στο σπίτι μου, στον δρόμο ή σε ειδικούς χώρους (στους κλειστούς) για καπνιστές δεν το πιάνω .

    Έλεος , με τον κάθε πικραμένο , που διατηρούσε το δικαίωμα του να καταστρέφει ο ίδιος τον εαυτό του , μέχρι που την πάτησε και αρχίζει να ζητά απαγορεύσεις και στερήσεις ανάλογων δικαιωμάτων σε άλλους !

    Μπες στην επόμενη καμπάνια που θα ξεκινήσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στο Αμέρικα (από εκεί έρχονται όλα και το τσουτσέκι η Ευρώπη ακολουθεί) για την απαγόρευη των λιπαρών και των χοντρών σε δημόσιους κλειστούς χώρους.
    Και μη μου πεις πως οι χοντροί και αυτοί που γουστάρουν λιπαρά δεν βλάπτουν τους άλλους , διότι όχι μόνο επιβαρύνουν τις δαπάνες υγείας με τις σκατοσυνήθειές τους , αλλά δημιουργούν και αρνητικά διατροφικά πρότυπα για τα παιδιά !

    ( η καραμέλα - προπαγάνδα με τα παιδιά κολλάει παντού)

    Λοιπόν , να απαγορευτούν τα λιπαρά και οι χοντροί γενικώς .
    Σας το λέει κάποιος που ήταν χοντρός, και έχεζε συνεχώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση