GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σείεται η Βουλή...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/ . Μετά τη σύλληψη του Χριστοφοράκου η Βουλή άρχισε να τρέμει!!

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/
.
Μετά τη σύλληψη του Χριστοφοράκου η Βουλή άρχισε να τρέμει!!
Image Hosted by ImageShack.us

15 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

    ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΨΙΓΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ

    ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΛΗΜΕΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

    ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω οι ισχυρές κυβερνήσεις.
    Ζήτω οι αυτονομία.
    Κάτω η ακυβερνησία.

    Η μαφία που απειλείται, είναι περισσότερο από ποτέ πανικόβλητη και χεσμένη.

    Η δικαστική δικτατορία που ακολουθεί, είναι μια προσφορά της Ζήμενς.

    Γαμήστε την!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρομοκρατικό ατύχημα στην Ξάνθη!!!
    Έσκασε η βόμβα κατά την μεταφορά!!!

    Χθες αργά το βράδυ, περίπου στις 11 (10.45), ένας δυνατός θόρυβος έκρηξης τάραξε το κτίριο που βρίσκεται απέναντι από τα Δικαστήρια της Ξάνθης. Στο κτίριο αυτό στεγάζεται η ΝΟΔΕ Ξάνθης και εκείνη την ώρα είχε συγκέντρωση η ΔΑΠ Ξάνθης.
    Ο θόρυβος της έκρηξης, τάραξε την περιοχή, προήλθε από τους διαδρόμους του κτιρίου και σύντομα έγινε αντιληπτό πως επρόκειτο για βόμβα! Εξάλλου, οι «τρομολάγνοι» της Ξάνθης είχαν προειδοποιήσει με προκήρυξή τους σε προηγούμενό τους χτύπημα, πως το επόμενο χτύπημα θα είναι πολύ δυνατό και θα συζητάει ολόκληρη η Ελλάδα γι αυτό!!! Και το χτύπημα έγινε… Μόνο που η τρομοκρατική επίθεση επισφραγίστηκε με πλήρη αποτυχία και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.
    Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις της τοπικής αστυνομίας, επρόκειτο για βόμβα μικρής ισχύος η οποία έσκασε κατά τη μεταφορά της από τους επίδοξους βομβιστές. Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση, η αστυνομία κάνει λόγο για πιθανό τραυματισμό των μεταφορέων της βόμβας και έχει εξαπολυθεί ένα ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την πόλη προκειμένου να βρεθούν αυτοί που μετέφεραν το θανατηφόρο φορτίο, το οποίο σκόπευαν προφανώς να τοποθετήσουν στην είσοδο των γραφείων της ΝΟΔΕ με σκοπό να χτυπήσουν «στο ψαχνό» καθώς θα έβγαιναν οι νέοι της ΔΑΠ μετά την συγκέντρωσή τους. Δηλαδή, οι βομβιστές στόχευαν σε ανθρώπινες ζωές!!!
    Έχουν σημειωθεί σημαντικές ζημιές στον χώρο που έσκασε η βόμβα και δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος αυτή τη στιγμή, αφού το κτίριο έχει ελεγχθεί ολόκληρο από ειδικούς άνδρες και σκυλιά της αστυνομίας.
    Οι τρομοκράτες σήμερα απέτυχαν, αλλά αύριο θα συμβεί το ίδιο…; Έχουν ήδη δηλώσει πως στόχος τους είναι ο Εισαγγελέας Ξάνθης καθώς και οποιοσδήποτε πρόκειται να συνεργαστεί με τις αρχές. Την δήλωση αυτή την έκαναν όταν πριν μερικούς μήνες έβαλαν βόμβες μικρής ισχύος σε αυτοκίνητο του εισαγγελέα αλλά και ενός Έλληνα μουσουλμάνου (Πομάκου) κατοίκου της Ξάνθης.
    Οι στοχοποιήσεις έχουν ήδη γίνει, αλλά είναι γνωστό πως στην Ξάνθη υπάρχει και ισχυρός πυρήνας κουκουλοφόρων - τρομοκρατικής ομάδας που ενεργεί συντονισμένα (αλλά πολλές φορές και σύμφωνα με εντολές που έρχονται από την Αθήνα μέσω του Indymedia π.χ. πριν την δίκη Κουνταρδά για εμπρησμό τράπεζας στην Ξάνθη, στο Indymedia υπήρξε ανακοίνωση με την οποία καλούνταν όλοι οι «αγωνιστές» να κινητοποιηθούν προκειμένου να στείλουν μήνυμα στις δικαστικές αρχές για την δίκη του «αγωνιστή» Κουνταρδά).
    Πριν από 2 μήνες περίπου υπήρξε και σύλληψη φοιτητή ο οποίος μετέφερε βόμβα μικρής ισχύος με το αμάξι του στην Ξάνθη. Η σύλληψη έγινε μετά από τυπική έρευνα που διεξήχθη στο αυτοκίνητο του φοιτητή, καθώς αυτός εισέρχονταν στην πόλη της Ξάνθης.
    Η τρομοκρατία λοιπόν εξαπλώνεται, αλλά οι «αγγελιοφόροι» των βομβών, προφανώς, δεν έχουν παρακολουθήσει επαρκώς τα σεμινάρια ή αποτελούν την λύση των «χρήσιμων ηλιθίων» (έκφραση η οποία υπήρχε πρόσφατα στην προκήρυξη της «Σέχτας Επαναστατών»). Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, φυσικά, ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Όπως ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν και οι «άριστοι ηλίθιοι» και αναφέρομαι σε εκείνους που επιθυμούν να «βάλουν φωτιά» και να δώσουν πλήθος δικαιολογιών στην προπαγάνδα της Άγκυρας για την ασφάλεια των μουσουλμάνων της περιοχής…
    Δεν γνωρίζω εάν η αστυνομία βρίσκεται μπροστά σε μία νέα περίπτωση "Ξηρού", το βέβαιο όμως είναι πως βρίσκεται μπροστά σε περίπτωση ηλιθίων και μάλιστα επικίνδυνων ηλιθίων, τους οποίους πρέπει το συντομότερο δυνατό να τους στείλει σε κάποιο κελί, παρέα με λαθρομετανάστες, τους οποίους και συμπαθούν ιδιαίτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @10.58

    Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση κύριε "Κωνσταντίνε" (http://kostasxan.blogspot.com) και μούλικα τέκνα του Χιτλερ, μέλη της χρυσής αυγής (http://enantion-olwn.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html).

    Και στα δικά σας.
    Και σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2009
    Καταγγελία για τον δήμαρχο Πειραιά


    "Ο Μεγάλος Δήμαρχος Πειραιά(Κος Παναγιώτης Φασούλας)& οι συνεργάτες του (Ο Κουμπάρος του Κος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γνωρίζετε γι'αυτόν από τις καταγγελίες του αρχιλαμόγιου... Μ.Τριανταφυλλόπουλου)έκαναν το εξής αμίμητο.
    Ο Δήμαρχος πειραιά πρίν 2 εβδομάδες εγκαινίασε χώρο κάτω από το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο)
    Για να μιλήσει ο μέγιστος πολιτικός έπρεπε να στηθούν μικρόφονα-και ο αντίστοιχος εξοπλισμός.
    Έγινε προσφορά 35.000€ (Ήδη αρκετά τσιμπημένη)και η απάντηση από τους συνεργάτες του ήταν η εξής
    Θα πάρεις την δουλειά με 35.000€ αλλά στην εφορία θα δηλώσεις 135.000€!!!!!!!!!!1
    Ο Νοών Νοείτο
    Άντε να χαθείτε παλιολαμόγια που έχετε κατακρεουργήσει το δημόσιο χρήμα.
    Στις επόμενες εκλογές ούτε την ψήφο των αδέσποτων"
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άκου 153 βουλευτές. Ρε που πάμε?
    Αυτοδυναμία της μίζας. Και μη χειρότερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΟΝΔΟΥΡΑ! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον Blooper:

    Σου θυμίζω αυτό που έγραψες χτες σε προηγούμενο post, για τον εισαγγελέα Σανιδά:

    «.....ο θάνατός του, θα είναι κάτι λυπηρό μεν, αναγκαίο όμως και θετικό για την ανθρωπότητα.....»

    (άρα... «προτροπή», από έναν υποτιθέμενο φιλειρηνιστή. Είσαι ο ίδιος με αυτόν που έγραψε κάτι τέτοιο;)

    Σου θυμίζω επίσης αυτό που έγραψε σήμερα κάποιος για σένα (ανακοινώνοντας και προσεχές outing) και δεν απάντησες:

    «......Ο BLOOPER ειναι Ελληνοφωνος Εβραιος γεννημενος στη Γερμανια μελος της Εβραϊκης Συναγωγης Σατανα στο Μοναχο και ειδικο σαγιανολαμογιο κατα παραγγελια των Γερμανο-Σορο-εβραιων του Ελληνικου παραρτηματος λαμογιων "Αντιφα" και λοιπων αντι-ρατσιστικων και καλα οργανωσεων....»

    Από εδώ και μπρος εγώ θα σου συνιστούσα τουμπεκί ψιλοκομένο. Αρκετά μας τα ζάλισες κ«α»λόπαιδο!.

    Η απάντηση αυτή θα συνοδεύει απο δω και μπρος κάθε ποστάρισμά σου μέχρι να εξαφανιστείς από δω πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Φασούλας έχει χάσει τον έλεγχο. Ο Δήμος δεν είναι ριμπάουντ και ασίστ.
    Είναι και άλλα πολλά που πρέπει να πατήσει πόδι. Όχι να άγεται και να σύρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Κυβερνητική πολιτική δολοφονεί τους Μικρομεσαίους.

    Στα πρόθυρα "μαζικής" αυτοκτονίας βρίσκονται χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
    Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, η μεγάλη πτώση του τζίρου των μικρών καταστημάτων, το άγριο κυνηγητό της ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ έχουν φέρει χιλιάδες επαγγελματίες σε απόγνωση και κατάθλιψη.

    Εκτός από τις δεκάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες είναι οι μικρομεσαίοι που βιώνουν μία κόλαση βουτηγμένοι στην κατάθλιψη μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους.

    Η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δεί και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και όχι μόνον αυτό. Ενθαρρύνει την εξόντωσή τους, όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και τη φυσική, μέσω της ώθησής τους σε απονενοημένα διαβήματα. Ταυτόχρονα καταδικάζει τις οικογενειές των σε ένα διαρκή μαρασμό.

    Η Κυβέρνηση, εν μέσω τέτοιας κρίσης εξαπολύει φορολογικές επιδρομές, συκοφαντεί για τη "μη-απόδοση του ΦΠΑ", εκβιάζει με ελέγχους, κ.λπ.

    Ταυτόχρονα το ΤΕΒΕ, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνεχίζει ακάθεκτο τις διώξεις των οφειλετών του. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες δίκες κάθε μέρα οδηγούν τους οφειλέτες του ΤΕΒΕ στις φυλακές.

    Οι τράπεζες, παίζοντας το δικό τους παιγνίδι σε αυτό το σκηνικό, αναγκάζουν τους μικρομεσαίους να πουληθούν δούλοι, να χάσουν το σπίτι τους, την περιουσία τους.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    Σε αυτή τη μακάβρια για τους μικρομεσαίους πραγματικότητα που επέβαλε η Κυβέρνηση, αλλά και οι κυβερνήσεις του εκσυγχρονισμού δρομολόγησαν πριν μερικά χρόνια, οι μικρομεσαίοι δεν βλέπουν κανένα φώς, δεν ακούν καμμία εξαγγελία που να τους δόσει κουράγιο να αντέξουν.

    Τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης τις είδαμε. Είδαμε το περίφημο ΤΕΜΠΜΕ, τη "στήριξη" στην πραγματική οικονομία, του άγριο δούλεμα των υπουργών της. Δεν ακούσαμε όμως πειστικές προτάσεις και από κανένα κομμα της αντιπολίτευσης, δεν ακούσαμε έναν λόγο παρηγοριάς.

    ένας μικρομεσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε μου γιατί υποτιμάς ΤΟΣΟ πολύ τους οπαδούς του πασόκ;
    Δεν είναι άνθρωποι αυτοί;
    Τους έχεις τρελάνει εντελώς.
    Προσπαθείς να τους πείσεις ότι παρόλο που όλες τις συμβάσεις τις Ζίμενς τις υπέγραψε το πασόκ, τίς μίζες τις πήρε η Ν.Δ.
    ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ άνθρωπέ μου;
    Πας και τους λές ότι χρήματα εδίδοντο μέχρι και το 2006 (προφανώς υπονοείς ότι έπαιρνε και η ΝΔ) και δεν τους λές ότι ήταν τα υπόλοιπα μιζών που είχαν πάρει προκαταβολές οι πασόκοι.
    Πώς περιμένεις να πιστέψουν ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ, για τόσο ηλίθιους του έχεις τους καημένους;
    Εντάξει, συμφωνούμε, οι πασόκοι δεν είναι και πρώτο πράμα στην κλίμακα της ευστροφίας (άν ήταν θα βλέπανε ότι ο αμερικάνος που τους φυτέψανε οι αμερικάνοι είναι κουφιοκέφαλος) αλλά όχι και έτσι.
    Άντε να δούμε πως θα αντισταθμίσεις το λεμονοστίφτη Ζίμενς των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I, του Τρεπεκλή του παιδικού φίλου του Γιωργάκη.
    Αχ φίλε μου, τί σε βάζουν να κάνεις και σένα για το ρημάδι το ξεροκόματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @1.03

    κάνω ένα μικρό διάλειμμα στην "παπαρική εγγραφή", για να σου πω ότι δεν απαντήσαμε, γιατί και αυτόν που το έγραψε, αλλά και εσένα, σας γράφουμε αμφότερους στα παπάρια μας. Δεν γίνεται να απαντάμε σε όλους τους μαλάκες, έχουμε και δουλειές.

    Και συνεχίζουμε να σας γράφουμε στα παπάρια μας, οπότε στο εξής, πάλι δεν απαντάμε σε ζουπερικές μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αφορά όλα τα blogs

    **ΣΑΓΙΑΝΙΜ εν δρασει!!!

    Διαβάστε & http://makelio.blogspot.com/2009/04/blog-post_6919.html


    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 1: the Bloopers Team
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Παρακολούθηση αναρτήσεων όλων των blogs με έμφαση στο http://press-gr.blogspot.com & πριν το τζους που έφαγε & του http://studioa-blog.blogspot.com
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Νόθευση σχολίων,επισήμανση ιστολογίων,προσωπικές απειλές σε συγγραφείς άρθρων κατά Εβραίων,λαθρομεταναστών,
    αναρχικών & γενικώς όλων των υπαλλήλων του Σιωνισμού μέχρι του σημείου να επιπλήττει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί δεν κατεβάζει "ρατσιστικές" ιστοσελίδες
    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ:
    Στοχοποίηση όλων των συγγραφέων άρθρων στο http://press-gr.blogspot.com καθώς & άλλων ιστοσελίδων που τόνιζαν την ωρολογιακή βόμβα της λαθρομετανάστευσης & απειλές για καταγγελία τους βάσει του κλητηρίου θεσπίσματος κατά Πλεύρη(πριν την αθώωση του)για ρατσισμό στη Δ/νση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
    δέστε http://grbloopers.blogspot.com/2008/09/press-gr.html
    ναζιστικό παραλήρημα του press-gr Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πολέμου στη Γάζα απειλές & βρισιές μέσω σχολίων σε όλες τις αναρτήσεις υπέρ των Παλαιστινίων & ιδίως κατά του http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
    Στο http://studioa-blog.blogspot.com την ίδια βρωμοδουλειά μέσω σχολίων ώσπου έβαλαν προέγκριση στα σχόλια όταν έφθασε στο σημείο να βρίζει ακατάσχετα & να γράφει:
    you've been reported as a nazi to the RTL's administration
    as we wrote before: you've been flagged and reported.
    δέστε σχετικά http://studioa-blog.blogspot.com/2009/01/blog-post_7571.html & http://studioa-blog.blogspot.com/2009/01/blog-post_9452.html

    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 2: http://les-malakies.blogspot.com
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Παρακολούθηση αναρτήσεων όλων των blogs με έμφαση στο http://troktiko.blogspot.com
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Επειδή το http://troktiko.blogspot.com δεν επιτρέπει την ανάρτηση σχολίων,δημιουργήθηκε η ανάγκη στην Πρεσβεία να δημιουργήσουν ειδική ιστοσελίδα για να συκοφαντούν όλες τις αναρτήσεις κατά των ίδιο τρόπο που δουλεύουν μέσω σχολίων αλλού & να δυσφημίσουν την ιστοσελίδα που φαίνεται να είναι αρκετά ανεξάρτητη & πάντως φοβερή απειλή ως πιο δημοφιλής στο ελληνικό διαδίκτυο
    Διαβάστε χαρακτηριστικά http://les-malakies.blogspot.com/2009/01/blog-post_2901.html Πρωκτικό: "Εδώ τίποτα δεν γράφεται τυχαία"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ!!!

    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 3: Urfurslaag
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ:
    Παρακολούθηση όλων των ελληνικών βίντεο που κινούνται στο YOUTUBE με εθνικό περιεχόμενο & ιδίως των αντιεβραϊκών & δημιουργία αντιβίντεο δυσφημιστικών των πρώτων με κύριο στόχο όλες τις ομιλίες του κ.Πλεύρη καθόλη τη διετή διεξαγωγή της δίκης με τους Εβραίους.
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Με μια γουρουνοκεφαλή διαρκώς κρυμμένος εμφανίζεται ένας χοντρός άνεργος από υποβαθμισμένη συνοικία της Αττικής που έχει μισθώσει η Πρεσβεία να βρίζει δήθεν με χιουμοριστικό τρόπο όλους τους τυχαίως τυχαίως Αντισιωνιστές.

    Όλες οι ανωτέρω ιστοσελίδες αποτελούν το ελληνικό παράρτημα ενός διεθνούς εβραϊκού δικτύου ελέγχου του διαδικτύου υπό την ονομασία JEWISH INTERNET DEFENSE FORCE http://thejidf.org

    ** Σαγιανίμ=Εβραιοι οι οποιοι προδιδουν την χωρα που φιλοξενουνται (ζουν και εργαζονται) προς οφελος του ισραηλ και του σιωνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με ποιά ανταλλάγματα χρηματοδοτούσαν το πασόκ οι φίλοι σου επιχειρηματίες, κύριε Πάγκαλε;
    Επειδή πιστεύουν στο σοσιαλισμό;
    Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να δίνει τα ωραία του μετρητά (και μάλιστα κρυφά και ανώνυμα) σε ένα κόμμα, εάν δεν περιμένει οικονομική ανταπόδοση, τουλάχιστον ίσης αξίας.
    Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό κύριε Πάγκαλε;
    Γλώσσα λανθάνουσα ή μήπως δεν έχεις επίγνωση του τί λές;
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 29 Ιουν 2009 1:03:00 μμ

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ .

    ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΗ ΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση