GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κουφότητα οδηγεί στην ήττα...

Από τον Γ. Τρανταλίδη . Διαβάζω σχόλιο έγκριτου Δημοσιογράφου: «Ο Υπ. ΥΠΕΧΩΔΕ που αρνείται την ίδρυση αυτόνομου Υπουργείου Περιβάλλοντος, β...

Από τον Γ. Τρανταλίδη
.
Διαβάζω σχόλιο έγκριτου Δημοσιογράφου: «Ο Υπ. ΥΠΕΧΩΔΕ που αρνείται την ίδρυση αυτόνομου Υπουργείου Περιβάλλοντος, βρίσκεται κοντά σε μεγάλα εργολαβικά, εκδοτικά συμφέροντα...» Ο αναγνώστης επίσης γνωρίζει ότι είμαστε υπόλογοι για 27 περιβαλλοντικές υποθέσεις στην ΕΕ όπου παραμένουμε ουραγοί. Οι πολίτες θεωρούν πως πρέπει να πληρώνει τα πρόστιμα ο ίδιος ο Υπουργός.
Όμως, επειδή, ακριβώς, δεν αφουγκράζεται τα μηνύματα των καιρών εδέχθη στις ευρωεκλογές ηχηρό ράπισμα και ίσως έτσι αντιληφθεί πως η κουφότητα οδηγεί στην ήττα. Οι πολίτες έχουν αηδιάσει από την παχυδερμία και αφασία των πολιτικών. Γι ‘αυτό να μην απορούν γιατί οι νέοι αντί για την κάλπη προτίμησαν τις παραλίες.

6 σχόλια

  1. κουφαμάρα ...εκ του γκαβομάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μαλάκες πράσινοι τυχοδιώκτες, αφού καταφέρατε με τόσο πουσάρισμα από τα κανάλια να πάρετε 36,5% δεν πρόκειται να γίνετε κυβέρνηση ούτε όταν παγώσει η κόλαση.
    Με αυτά τα χάλια καλό είναι όχι μόνο να ξεχάσετε την αυτοδυναμία αλλά και να αρχίσετε να βάζετε και βαζελινούλα μόλις σκάσουν μύτη ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας.
    Οταν σκάσει και η υπόθεση του κολλητού του Γιωργάκη του Τρεπεκλή θα γελάσει κάθε πικραμένος!
    Μέσα και ο Δενδρινός, από ότι έμαθα, αλλά εσείς εκεί στο press ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.
    Τα 100 υποτιθέμενα χιλιάρικα του Παυλίδη ήταν αρκετά σημαντικά για να βάζετε 30 αναρτήσεις την ημέρα, αλλά για τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ του Τρεπεκλή και του Δενδρινού, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    Η πιό επιεικής έκφραση για σας είναι ότι ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψήφισες Νέα Δημοκρατία και ένα πρωθυπουργό ανίκανο και αδύναμο ;
    Ψήφισες τη νέα συσκευασία του φασισμού τον Καρατζαφέρη με τους τηλεπωλητές του ;
    Ψήφισες Οικολόγους και τον από την πρώτη στιγμή ηλίθιο αλαζόνα Τρεμόπουλο ;

    Επέλεξες την ανεύθυνη στάση που σου έλεγαν ο πουστοΛαζόπουλος τα κανάλια Βαρδινογιάννη ο σκοτεινός φίλος του Καραμανλή ο Χατζηνικολαου και ο Βλάχος και ένα σωρό αλλά θλιβερά υποκείμενα με αποτέλεσμα την αποχή ;

    Νέα Δημοκρατία , με συνένοχο εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ήταν ηλιθιότητα. Ήταν κουτοπονηριά. Το 1900τόσο που ήτανε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης πήγε στην Πάτρα να εγκαινιάσει τον περιφερειακό της δρόμο που έιχε ξεκινήσει και προχωρήσει, χωρίς να προλάβει να τελειώσει το ΠΑΣΟΚ. Ο Μητσοτάκης λοιπόν πριν τελειώει το έργο πήγε και έκανε εγκαίνια και έγινε ρεζίλι των σκυλιών! Σε τούτες τις εκλογές επαναλήφθηκε η ίδια κουτοπονηριά: έτρεξε ο "ακαταλληλος" να εγκαινιάσει την Εγνατία, που αμέσως μετά θα έκλεινε για να συνεχιστούν τα έργα!! Μα τόσο έχουν υποτιμήσει τη νοημοσύνη του Έλληνικού λαού: Το λάθος φάνηκε το βράδυ της 7ης του Ιούνη!
    Με τις υγείες σας κύριοι της ληστοσυμμορίας!
    Να μη ντροπιάζετε άλλη φορά τους ψηφοφορους σας, αν και όπως διαπιστώνεις από την άλλη κιόλας μέρας δε φαίνεται να συνετίζονται: μείνανε οι ίδιοι και ίσως φανούν και χειρότεροι αν δουν πως με τις κουτοπονηριές δεν μπορούν πια να κυβερνήσουν! Και δεν φαίνεται να έχουν και άλλη μέθοδο!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O κουφός αφού έφαγαν οι προηγούμενοι τα λεφτά για το κτηματολόγιο , και φάγαμε το πρόστιμο απο την Ευρώπη, χωρίς να μπει κάποιος φυλακή , έστειλε το λογαριασμό στον Έλληνα μαλάκα.
    Του έστειλαν κι ένα ΕΤΑΚ για κάτι
    παλιοστάβλους απο εδώ κι απο εκεί και έδεσε το γλυκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση