GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα μαχαίρια Τσίπρας με Αλαβάνο...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/ . Από το βράδυ της 7ης Ιουνίου, οπότε η κάλπη κατέγραψε ποσοστό 4,70% για τον ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάζεται η ...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/
.
Από το βράδυ της 7ης Ιουνίου, οπότε η κάλπη κατέγραψε ποσοστό 4,70% για τον ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάζεται η εύθραυστη ισορροπία τόσο της συμμαχίας όσο και των εσωκομματικών τάσεων του ΣΥΝ. Αν ήταν δύσκολη (και ανεπιτυχής εκ του αποτελέσματος) την περασμένη άνοιξη η διαχείριση των διψήφιων δημοσκοπικών ποσοστών, πολύ περισσότερο δυσχερής και πιθανόν απρόβλεπτη είναι η διαχείριση της ήττας ή, κατ΄ άλλους, το ρεγουλάρισμα του κατώτερου των προσδοκιών αποτελέσματος.

18 σχόλια

  1. ΤΟ παθημα του ΄89 δεν τους έγινε μάθημα. Δεν μαζεύεις ψήφους κάνοντας αντιΠΑΣΟΚισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μαλάκες πράσινοι τυχοδιώκτες, αφού καταφέρατε με τόσο πουσάρισμα από τα κανάλια να πάρετε 36,5% δεν πρόκειται να γίνετε κυβέρνηση ούτε όταν παγώσει η κόλαση.
    Με αυτά τα χάλια καλό είναι όχι μόνο να ξεχάσετε την αυτοδυναμία αλλά και να αρχίσετε να βάζετε και βαζελινούλα μόλις σκάσουν μύτη ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας.
    Οταν σκάσει και η υπόθεση του κολλητού του Γιωργάκη του Τρεπεκλή θα γελάσει κάθε πικραμένος!
    Μέσα και ο Δενδρινός, από ότι έμαθα, αλλά εσείς εκεί στο press ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.
    Τα 100 υποτιθέμενα χιλιάρικα του Παυλίδη ήταν αρκετά σημαντικά για να βάζετε 30 αναρτήσεις την ημέρα, αλλά για τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ του Τρεπεκλή και του Δενδρινού, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    Η πιό επιεικής έκφραση για σας είναι ότι ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε στις εκλογές.
    Πήρε μεγαλύτερο ποσοστό απο αυτό των προηγούμενων ευρωεκλογών.
    Αν το συγκρίνουμε με τις εθνικές εκλογές πήρε ακριβώς τόσες ψήφους λιγότερες όσες πήρε και το ΠΑΣΟΚ που πανηγυρίζει. Πήραν και οι δύο το 68% των ψήφων τους.
    Σίγουρα δεν νίκησε, αλλά γιατί θα πρέπει αυτό να απολογηθεί για την αποχή;
    Η χαλαρή ψήφος έμεινε σπίτι και δεν έπεσε στην κάλπη, ο κόσμος περιμένει δεν αποφάσισε ακόμη.
    Το ΚΚΕ έχασε 150,000 χιλιάδες ψήφους και έναν ευρωβουλευτή και το καλύπτουν λέγοντας οτι εδραιώθηκε κιόλας στην τρίτη θέση.
    Κάποιοι θέλουν το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αποτελεί αγκάθι. Το ΣΥΡΙΖΑ δεν ηττήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά και δεν ηττήθηκε το Ξυριζα!

    Αφού Ξυριζα = κκε + πασοκ + πρασινες συνιστώσες.


    ΞΥΡΙΖΑ, επειδή:

    τις μιζες όλες ξύριζα
    και καθώς βρωμούσε έλεγαν
    - ενώ αδιαφόρως σφύριζα -
    ότι μίζες τής Ζίμενς μύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @5.49

    Σε τρώει λίγο ο κώλος σου, ή έτσι μου φαίνεται; Θα τα πούμε "από αέρος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΛΟΓΩ
    ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ
    ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΓΚΑΡΙΖΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΣΑΝΕ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ. ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ Ο ΣΥΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟΙ.ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΟΣ...ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ,ΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;;;
    , posted by ΠΡΕΖΑ TV at 2:39 μμ
    Την επαναφορα της αισχατης των ποινων,δηλαδη της θανατικης ποινης,υποστηριζει μεταξυ αλλων στο προγραμμα του ο ΛΑ.Ο.Σ και κατ'επεκταση ολα του τα στελεχη
    (Γεωργιαδης,Πλευρης,Καρατζαφερης κτλ)...
    Αυτο το γνωριζουν αραγε,ολοι οσοι το ψηφισαν;;;
    Γνωριζουν οτι μια τετοια αποφαση,η επιστροφη δηλαδη της θανατικης ποινης,θα οδηγησει την Ελλαδα αιωνες πισω,ενω παραλληλα η χωρα μας θα γινει ομοια με τα κρατη τα οποια καταπατουν καθε εννοια ανθρωποινων δικαιωματων;;;

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι κερδισε ο ΣΥΝ όταν προσθεσε όλα τα αναρχοχαρούμενα ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΟ και λοιπές επαναστατικές δυναμεις?? Τι κερδισε το κομμα που ειχε εναν Κυρκο και εναν Παπαγιαννάκη όταν παραδοθηκε στον αξυριστο Αλαβανο χωρις γραβατα για να το παίξει προοδευτικός??Τι κερδισε όταν υποστηριξε οτι οι νομοι καταργούντα στα οδοφραγματα ( στη Βουλή καταργούνται , φασίστες) , ??

    Τι κερδισε?? Εναν Αλεξη Τσιπρα με χτενισμα ΤενΤεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσο για την ποινη του θανάτου σας θυμιζω "Ειμαι υπερ του σεβασμού της ανθρωπινης ζωής, αρκει οι κ.κ. δολοφόνοι να αρχίσουν πρωτοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα πραγματα ειναι απλα…

    Η ΣΥΡΙΖΑ
    Ειχε πει κατι καλαντα τα Χριστουγεννα οταν οι εγκαθετοι της κανανε απελπισμενα γιουρουσια να καψουν το Χριστουγεννιατικο δενδρο των Αθηναιων… ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ‘ΔΩΡΑΚΙ’ ΤΟΥΣ..... ΜΕ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΔΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΕΛΛΩΝ δεν γινεται πολιτικη… ΕΚΗΔΕΥΘΗ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ‘ΤΙΜΑΣ’ ..

    ΝΔ
    Το αγλαισμα της ηλιθιοτητος , αυτοι που δεν ξερουν ουτε αν ερχονται ουτε αν πανε… η μπουνταλοσυνη σε απιστευτα και ανεπαναληπτα υψη… μονο η επιλογη της ΜΑΡΙ(ΟΝ)ΕΤΑΣ εφθανε να καταλαβεις περι τι απιστευτων βλακων προκειται… περισσοτερους ψηφους θα παιρνανε αν βαζανε τον ΚΑΡΑΒΕΛΑ…

    ΠΑΣΟΚ
    Εδω ειναι που χανει κανεις την φωνη του με το μεγθος της βλακειας… να τρεχουν μονοι τους και να βγαινουν δευτεροι, ο Γιωργακης να ρωταει αν ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ειναι ανθρωπος, ο Ππακωνσταντινου να ντουμπλαρει απιστευτα τους καλυτερους ρολους του Νικου Ριζου, επιτελους το κομμα εφτασε στο επιπεδο που του ανηκει…της καμπουρακειου μεγαλης δημοσιογραφικης σχολης.. θα μπορουσε κανεις να κλαψει με τετοια καταντια αλλα η θεα αυτου του αθλιου αμερικανοσοσιαλιστικου και αριστερικολωνακιωτικου θιασου δεν μπορει παρα να σε κανει να δακρυσεις μονο απο γελια. (μην ξεχνατε το τελευταιο συνθημα του...αρχηγου στην στελευταια συγκεντρωσω των ηλιθιων: ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ (καλπες για τους υπολοιπους Ελληνες) ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ (Ιουνιου για τους εχοντας ακομη σωας τας φρενας..) !!

    ΚΚΕ
    Το μοναδικο απολιθωμα σε ολη την Ευρωπη (δεν υπαρχει αλλο κομμουνιστικο κομμα πουθενα !) τοσο απεχθες που ακομη και ο χαρος δεν θελει να το παρει , ετσι σερνεται βρυκολακιασμενο ψαχνοντας καποιο χερι να το αποτελειωσει για να συγχωρεθουν τα εγκληματα του… αλλα ο Ελληνικος λαος το εκδικειται.. σταγονα σταγονα θα του βγαλει το αιμα πριν περασει στον αιωνιο σκουπιδοτενεκε της ιστοριας.

    ΟΙΚωΛΟΓΟΙ
    Λαθραια και με δολο κατορθωσαν σαν κατσαριδα κατω απο την πορτα να τρυπωσουν στην ευρωβουλη, ευτυχως που οπου και να πανε η φυση τους (κατσαριδας) ειναι να συνατησουν τον πατο καποιου παπουτσιου που θα τους πατησει και θα τους τελειωσει..

    ΛΑΟΣ
    Ξεκινησε σαν ενα συνηθισμενο αποτυχημενο πειραμα, μα ο Θεος εκεινη την ωρα ειχε ιδιαιτερα κεφια και επενεβη με τον τροπο που μονο Εκεινος ξερει… ετσι εκ του μηδενος εγινε σπιθα.. μετα φλογιτσα.. μετα φωτια και τωρα φουντωνει σε πυρινη θυελλα… ΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ και τα ΣΤΕΛΕΧΗ του διαχειριστουν με την πρεπουσα σοβαροτητα το απιστευτο 7,2 που πηραν (αναμεσα σε εκλογικους καταποντισμους και κομματος παραλιας (47%) ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΗΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και πολλοι ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ απο την Ελλαδα θα μεινουν καγκελο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. δυο-τρεις κινησεις χρειαζονται και τα σωβρακα των πολιτικαντηδων θα βρεθουν στα χερια του Καρατζαφερη…

    ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ? σιγουρα θα εχουμε μια ενδιαφερουσα χρονια μπροστα μας..

    ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποινή θανάτου σε βιαστές παιδιών και εμπόρους ναρκωτικών λέει το ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη και μου φαίνεται λογικό αντί να τους έχουμε φυλακή 3-5 χρόνια και μόλις βγούν να κάνουν πάλι τα ίδια, καλύτερα θανατική ποινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ,

    ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟ 17%,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ.


    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΜΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.

    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γιωργάκη, έχει και Αμερικάνικο διαβατήριο, το ξέρει αυτό ο ανακριτής Ζαγοριανός;

    Του έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι τα κανάλια θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός, όπως λέγανε ξεδιάντροπα οι πληρωμένοι υπάλληλοι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου για το Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα!

    Εκεί που μας χρωστάγανε ζητάνε και το βόδι, δεν βλέπει ο Καραμανλής ότι το θράσος τους δεν έχει όριο;

    Τι περιμένει πιά, οι Δόν Κιχώτες δεν κάνουν για ηγέτες.

    Ξεσκεπάστε τους απατεώνες του Γιωργάκη, εδώ και τώρα!

    Όσοι έκλεψαν στην ψειρού, όποιοι και να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ. ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ύστερα από 10 χρόνια που ψήφιζα ΣΥΝ δεν θέλω να τους βλέπω στα μάτια μου πια μετά την απαράδεκτη στάση τους στα δεκεμβριανά αλλά κυρίως λόγω της σιχαμένης συμπεριφοράς τους στο θέμα της διπλης ανάπλσασης. Ο κ. Τσιπράκος επέλεξε τεχνηέντως να παρακάμψει το γεγονός της ιδιοκτησίας βωβού και κορόιδευε τα ανόητα αλλαλάζοντα οικολογικά μηνύματα πλήθη ότι αρκεί μια νομοθετική ρύθμιση που θα οριζει αποζημίωση της εκτασης που χρειαζεται το γήπεδο. Δεν μας εξήγησε βέβαια που θα βρει το κράτος ή ό δήμος τα χρήματα για τις "αλλαγές" του νόμου. Λυπάμαι που το λέω αλλα οι τύποι βρίσκονται πλέον τελείως εκτός πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας. Εκπλήσσομαι που πήραν και τις ψήφους που πήραν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση