GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα αναδιοργανωθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις...

Τι εξαγγέλει με συνέντευξή του ο βουλευτής και υπεύθυνος για τα θέματα Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης Οκτώ βασικούς άξονες για...

Τι εξαγγέλει με συνέντευξή του ο βουλευτής και υπεύθυνος για τα θέματα Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης

Οκτώ βασικούς άξονες για την αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων περιγράφει με συνέντευξή του στο περιοδικό Army ο βουλευτής και αρμόδιος για τα θέματα Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης τονίζοντας ότι η απόφαση αυτή για την αναδιοργάνωση "πρέπει να αποτελέσει αυτοσκοπό της μελλοντικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσία των ΕΔ, καθόσον η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην υλοποίησή της θα κινδυνεύει να θεωρηθεί ως εθνική μειοδοσία".
Αναλυτικά η συνέντευξη έχει ως εξής:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Καρχιμάκη, είστε από τους έχοντες ευθύνης ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για τα θέματα Εθνικής Άμυνας στον Επιτελικό Κύκλο Εξωτερικών και Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και τα τελευταία πέντε χρόνια συμμετέχετε στην Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και είστε μέλος του ΚΤΕ Άμυνας με στόχο την παρακολούθηση των Δραστηριοτήτων του Υπουργείου , η άποψή σας είναι βαρύνουσας σημασίας στα θέματα εθνικής άμυνας, λόγω της εξειδίκευσής σας από την συνεχή ενασχόλησή με τα θέματα του τομέα αυτού, θα ήθελα λοιπόν καταρχήν μία γενική τοποθέτηση σχετικά με το πώς βλέπετε με το μέλλον των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας στο πλαίσιο των εξελίξεων που διεξάγονται στο διεθνές περιβάλλον.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πρώτα απ όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλετε μέσα από το περιοδικό σας για...
την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των στελεχών των ΕΔ, σε θέματα που τους αφορούν άμεσα καθώς και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας, τα οποία πραγματεύεστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, στοχεύοντας πάντα στην καρδιά του εκάστου ζητήματος.
- Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στον τομέα των Ενόπλων Δυνάμεων από το 2004 μέχρι σήμερα προσπαθήσαμε μέσω της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού έλεγχου αλλά και δημόσιων τοποθετήσεων, να παροτρύνουμε την κυβέρνηση σε πολιτικές οι οποίες κατά τη γνώμη μας θα είχαν ουσιαστικά αποτελέσματα,τόσο στην υψηλότερη αποδοτικότητα των ΕΔ, όσο και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των στελεχών που τις απαρτίζουν. Οι προσπάθειές μας αυτές δυστυχώς απέβησαν άκαρπες, η ΝΔ ακύρωσε κάθε προσπάθεια ορθολογικής αναδιοργάνωσης και επανίδρυσε μονάδες και στρατηγεία που βρίσκονταν σε διαδικασία απενεργοποίησης, προκειμένου να εξυπηρετήσει τοπικά συμφέροντα και αντίστοιχα στρατιωτικά συντεχνιακά, με τεράστια οικονομική ζημία. Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά αφού τα ποσοστά επάνδρωσης των μονάδων πρώτης γραμμής είναι απαράδεκτα χαμηλά. Η αναδιοργάνωση των ΕΔ καθίσταται πλέον επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε, καθόσον η παντελής αδιαφορία της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ σε συνεργασία με την υπάρχουσα στρατιωτική ηγεσία που η ίδια επέλεξε, για την πραγματοποίηση αυτής, οδήγησε τα τελευταία χρόνια μεγάλο αριθμό αξιόλογων στελεχών να αποφασίσουν να εγκαταλείψουν το επάγγελμα του στρατιωτικού. Τα στελέχη των ΕΔ είναι απογοητευμένα από ένα κατεστημένο που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να νέμετε την ηγεσία των ΕΔ χωρίς να ενδιαφέρεται για τον πραγματικό ρόλο αυτών και κατά πόσο είναι οι ΕΔ δύνανται να επιτελέσουν το έργο που τους έχει ανατεθεί σύμφωνα με το σύνταγμα του κράτους.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Αναφερθήκατε στην αναδιοργάνωση των ΕΔ, ποιες οι θέσεις σας για την υλοποίηση αυτής και ποια είναι τα αναμενόμενα αποτελέσματα από την ολοκλήρωσή της για το μέλλον των ΕΔ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κύριοι άξονες της αναδιοργάνωσης των ΕΔ είναι:
- Καθορισμός του έργου που έχουν να επιτελέσουν οι ΕΔ στο πλαίσιο της αποστολής τους και σύμφωνα με τα καθοριζόμενα από την Πολιτική Εθνικής Άμυνας.
- Καθορισμός των Σχηματισμών που είναι αναγκαίοι για την υλοποίηση του έργου τους, πάντα στο πλαίσιο της υπάρχουσας οροφής των ΕΔ.
- Καθορισμός της σύνθεσης που πρέπει να έχουν οι Σχηματισμοί – Μονάδες, σε ένα σύγχρονο στρατό με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει.
- Επάνδρωση των Σχηματισμών – Μονάδων σε ποσοστά άνω του 80% της προβλεπόμενης δύναμής της.
- Δραστική μείωση των υπαρχόντων Στρατοπέδων με τη δημιουργία πολυδύναμων Στρατοπέδων.
- Μετεγκατάσταση των υπαρχόντων Στρατοπέδων όπου αυτό είναι αναγκαίο, με σκοπό την απομάκρυνση αυτών από τον ιστό των πόλεων και την παράλληλη ρύθμιση της δόμησης σε συγκεκριμένη απόσταση από τα όρια των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
- Γεωγραφικό επανακαθορισμό των θέσεων των Στρατοπέδων σύμφωνα με τις ανάγκες της Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και των υφισταμένων σχεδίων Εθνικής Ασφάλειας.
- Επαναπροσδιορισμό της Βασικής Στρατιωτικής Εκπαίδευσης (ΒΣΕ) έτσι ώστε αυτή να διεξάγεται απευθείας στις Μονάδες και όχι στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ). Τα ΚΕΝ αφού μετονομασθούν σε Κέντρα Επιλογής Νεοσυλλέκτων Οπλιτών, και περιοριστούν δραστικά σε αριθμό, θα επιλέγουν τους νεοσυλλέκτους κατά ειδικότητα και αφού φροντίσουν για την ένδυση αυτών, θα τους αποστέλλουν απευθείας στις Μονάδες όπου θα διεξάγεται η Βασική Στρατιωτική Εκπαίδευση. Η στρατηγική της ΝΔ στο τομέα αυτό υπήρξε επιζήμια καθόσον δαπάνησε αλόγιστα εκατομμύρια ευρώ , χρήματα του Ελληνικού Λαού, για να πειραματιστεί με την δημιουργία δεκαέξι νέων Κέντρων Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων (Κ.Ε.Ν) και να διαπιστώσει εκ των υστέρων πως το κόστος εκπαίδευσης σε ένα μείζον Κ.Ε.Ν. ανέρχεται στο 1/10 του κόστους εκπαίδευσης απ ότι σε ένα μικρό Κ.Ε.Ν .
Η υλοποίηση της αναδιοργάνωσης στο πλαίσιο που προαναφέρθηκε θα επιφέρει τα παρακάτω βασικά αποτελέσματα:
- Πραγματοποίηση ρεαλιστικής εκπαίδευσης από όλο το προσωπικό των ΕΔ.
- Δημιουργία ετοιμοπόλεμων Σχηματισμών – Μονάδων άριστα εκπαιδευμένων δυναμένων να αναλάβουν αποστολές εντός ολίγων ωρών.
- Μη εξουθένωση του προσωπικού με πλειάδα καθηκόντων καθόσον το προσωπικό θα λειτουργεί πλέον εξειδικευμένα στα καθήκοντά του και δεν θα είναι υποχρεωμένο να εκτελεί συγχρόνως πολλαπλά καθήκοντα λόγω της έλλειψης προσωπικού.
- Περιορισμό των μεταθέσεων που θα προκύψει από τη μείωση της διασποράς των Σχηματισμών – Μονάδων οι οποίες επιβαρύνουν οικονομικά τόσο το ΥΠΕΘΑ όσο και τις ίδιες τις οικογένειες των στελεχών. Επιπλέον θα παρέχει την δυνατότητα στα στελέχη των ΕΔ να πραγματοποιούν καλύτερο οικογενειακό προγραμματισμό.
- Περιορισμό των υπηρεσιών του προσωπικού που θα προκύψει από τη δημιουργία πολυδύναμων στρατοπέδων και θα επιφέρει καλύτερο καταμερισμό των υπηρεσιών σύμφωνα με τα σχέδια ασφαλείας στρατοπέδων.
- Εξοικονόμηση πόρων από την συγκέντρωση των Σχηματισμών – Μονάδων σε πολυδύναμα στρατόπεδα σε σχέση με όσους σήμερα απαιτούνται για τη συντήρηση των διάσπαρτων στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
- Εξοικονόμηση πόρων από την καλύτερη συντήρηση του πολεμικού υλικού καθόσον οι Σχηματισμοί – Μονάδες θα διαθέτουν το αναγκαίο προσωπικό για να πραγματοποιούν την προβλεπόμενη συντήρηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κάθε υλικού – μέσου
- Εξοικονόμηση πόρων από τον καλύτερο εξορθολογισμό των προμηθειών των ΕΔ, καθόσον δεν θα είναι αναγκαία η δημιουργία υπερβολικών αποθεμάτων σε εφόδια όλων των κλάσεων (τρόφιμα, καύσιμα, πυρομαχικά, οπλικά συστήματα κλπ).
- Ανύψωση του ηθικού του προσωπικού των ΕΔ που θα προκύψει από τη συνύπαρξη και λειτουργικότητα των παραπάνω παραγόντων που επιδρούν σημαντικότατα στο ηθικό και στο φρόνημα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να το συντηρούν σε υψηλό επίπεδο, μια που όλοι γνωρίζουμε πως αποτελεί τον σπουδαιότερο παράγοντα τόσο κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων όσο και κατά την διάρκεια της ειρήνης.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αναφερθήκατε σε μία μεγάλη ομάδα μέτρων τα οποία εκ πρώτης όψεως δείχνουν καινοτόμα αλλά συγχρόνως θα έλεγε κανείς ότι απαιτούν μεγάλο αριθμό πιστώσεων, οι οποίες στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία κρίνονται δυσβάστακτες για το ελληνικό δημόσιο. Πώς θα αντιμετωπίσετε το θέμα αυτό και πώς θα χρηματοδοτήσετε τα μέτρα στα οποία αναφερθήκατε παραπάνω;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Εμείς πιστεύουμε ότι όχι μόνο δεν θα δαπανηθούν επιπλέον χρήματα αλλά συγχρόνως θα εξοικονομηθούν πόροι καθόσον οι αναγκαίες πιστώσεις για την πραγματοποίηση της μετεγκατάστασης των Στρατοπέδων μπορούν να εξευρεθούν από τη σωστή διαχείριση των αποδεσμευόμενων Στρατοπέδων, λόγω της μεγάλης αντικειμενικής αξίας των υπαρχόντων εδαφικών χώρων. Επιπλέον η δραστική μείωση των Σχηματισμών – Μονάδων θα οδηγήσει σε δραστική μείωση των αναγκαίων πιστώσεων για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων καθώς και του τεχνικού υλικού που διαθέτουν αυτές καθόσον τα μεγάλα ποσοστά επάνδρωσης θα διευκολύνουν τη σωστή συντήρηση του υπάρχοντος υλικού.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αναφέρατε πως η υλοποίηση της αναδιοργάνωσης θα επιφέρει αποτελέσματα στο θέμα της ρεαλιστικής εκπαίδευσης του προσωπικού των ΕΔ. Να συμπεράνω πως δεν είστε ικανοποιημένος από το επίπεδο εκπαίδευσης του Στρατιωτικού προσωπικού και από τη ρεαλιστική απόδοση της εκπαίδευσής του;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας, είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων, οι οποίοι τελικά διαμορφώνουν την αμυντική ισχύ μας, έμψυχα και άψυχα μέσα, μαχητική ικανότητα και παράγοντες τακτικής. Βασικό όμως και καθοριστικό παράγοντα αποτελεί η ποιότητα του έμψυχου δυναμικού . Η εκπαίδευση-επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευσή του θα μας δώσει την δυνατότητα να υπερτερούμε κάθε αντιπάλου.
Οι σημερινές απαιτήσεις , όπως τα σύνθετα και καταστροφικότερα οπλικά συστήματα, το διακλαδικό και πολυεθνικό δόγμα , η παγκόσμια και οικονομική διασύνδεση , επιβάλλουν την άμεση προσαρμογή των ικανοτήτων των Αξιωματικών , Υπαξιωματικών και στρατευσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων και των τριών Κλάδων , ώστε να είναι στο μέγιστο δυνατό ικανοί να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις. Η ουσιαστική και ρεαλιστική εκπαίδευση αποτελεί το βασικό εργαλείο βελτίωσης των και οφείλει να είναι επίμονος, συνεχής, εξελικτική, σχεδιασμένη , προσαρμοσμένη στο επίπεδο των εκπαιδευομένων και παράλληλη με την τεχνολογική εξέλιξη .
Σήμερα , περισσότερο από ποτέ , προέχει η ανάγκη μεταρρύθμισης και αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχομένης εκπαίδευσης καθώς και η θέσπιση ενός αυστηρού συστήματος ελέγχου και υλοποίησης αυτής, καθόσον απουσιάζει οποιαδήποτε μεθοδολογία ή πρόγραμμα ουσιαστικής αξιολόγησης της εκπαίδευσης.
Η σημερινή διασπορά των Μονάδων , η ελλιπής στελέχωση και η ενασχόληση του προσωπικού με πλήθος άλλων δραστηριοτήτων , δρουν απαγορευτικά στην καθολική συμμετοχή τους στην εκπαίδευση , με αποτέλεσμα να μην αποκτούν- κυρίως οι στρατεύσιμοι - συγκεκριμένες γνώσεις και δεξιότητες που είναι απολύτως αναγκαίες για όλη τους την στρατιωτική ζωή τους που ουσιαστικά ολοκληρώνεται μετά την οριστική διαγραφή τους από τους επιστρατευτικούς καταλόγους.
Η θέσπιση ενός αυστηρού συστήματος σχεδίασης, υλοποίησης και ελέγχου της εκπαίδευσης πρέπει να αρχίσει από τώρα και να υποστηριχθεί με ορθολογικοποίηση των δαπανών για ρεαλιστική – απαιτητική και εκσυγχρονισμένη εκπαίδευση, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα δυναμικό διδακτικό Σύστημα.
Ο ρυθμός εκσυγχρονισμού των επιχειρησιακών μέσων, πρέπει να είναι ανάλογος με την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης , δεν μπορεί την στιγμή που δαπανούνται τεράστια ποσά για την αγορά και συντήρηση σύγχρονων επιχειρησιακών συστημάτων να μην αναβαθμίζεται ανάλογα και η εκπαίδευση του προσωπικού που αποτελεί την ψυχή του οποιουδήποτε οπλικού συστήματος.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Παίρνοντας αφορμή από την αναφορά σας για τον περιορισμό των μεταθέσεων με την ολοκλήρωση της αναδιοργάνωσης των ΕΔ, θα ήθελα να σας ρωτήσω για τις θέσεις σας αναφορικά με το θέμα αυτό, γεγονός που αποτελεί το κύριο πρόβλημα όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως όσων υπηρετούν στο ΣΞ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η κυβέρνηση της ΝΔ παρά τις δεσμεύσεις της για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας και βελτίωση της ποιότητας ζωής των στελεχών και των οικογενειών των , αύξησε αδικαιολόγητα και κατακόρυφα των αριθμό των μετατεθειμένων κατά έτος με αποτέλεσμα την άσκοπη ταλαιπωρία των στρατιωτικών, την αναστάτωση της οικογενειακής τους ζωής και την δημιουργία επιπλέον δαπανών για το ελληνικό δημόσιο.
Για εμάς βασική προτεραιότητα αποτελεί ο δραστικός περιορισμός των μεταθέσεων στο ελάχιστο δυνατό και η υλοποίηση μεταθέσεων, μόνο για την εναλλαγή του προσωπικού των δυσμενών φρουρών ή ύστερα από αίτηση του στρατιωτικού. Όλες οι μεταθέσεις που θα πραγματοποιούνται θα διέπονται από αξιοκρατικούς κανόνες και πλήρη διαφάνεια. Εμείς λοιπόν θεωρούμε ότι πρέπει, το σύστημα να υπακούει στις εξής αρχές.
- Εκτέλεση μεταθέσεων μόνο για τη συμπλήρωση των ελλείψεων των Μονάδων, την επαγγελματική κατάρτιση, τη βαθμολογική εξέλιξη των στελεχών και την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
- Καθορισμός ουσιαστικά αντικειμενικών κριτηρίων και μορίων για την πραγματοποίηση των μεταθέσεων (εσωτερικού και εξωτερικού) μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη και η ένταξη όλων των ρυθμίσεων σε Νόμο.
- Κατάργηση του μεγίστου χρόνου παραμονής στις φρουρές συμφερόντων –προτίμησης και η αύξηση του ελαχίστου χρόνου παραμονής σ’ αυτές. Η διατήρηση του μεγίστου χρόνου παραμονής στις μη επιθυμητές φρουρές και προσπάθεια μείωσης του.
- Υποχρέωση των φορέων των μεταθέσεων για την πλήρη αιτιολόγηση της αναγκαιότητας της κάθε μετάθεσης στελέχους και όχι απλά να γίνεται επίκληση "υπηρεσιακών αναγκών".
- Συγκρότηση επιτροπής κατά τα πρότυπα της ισχύουσας για τους οπλίτες θητείας η οποία μετά την εξέταση της αναφοράς και των απαραιτήτων δικαιολογητικών (σοβαροί κοινωνικοί λόγοι, λόγοι υγείας κλπ) θα εισηγείται για την ικανοποίηση ή μη της μετάθεσης του στελέχους, κατ’ εξαίρεση των ισχυόντων κριτηρίων και μορίων.
- Καθιέρωση υποχρεωτικής υπηρέτησης για όσους έχουν παιδιά που φοιτούν σε ΤΕΙ-ΑΕΙ ή στη φρουρά που φοιτούν τα παιδιά τους ή στη φρουρά συμφερόντων τους ή λήψη άλλων ευνοϊκών μέτρων.
- Καθιέρωση υποχρεωτικής υπηρέτησης του στρατιωτικού προσωπικού σε φρουρά προτιμήσεως του ή λήψη άλλων ευνοϊκών μέτρων, όταν έχει τέκνα που φοιτούν στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου. Οι μεταθέσεις των στελεχών αυτών θα σχεδιάζονται και θα υλοποιούνται μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων σε ΑΕΙ – ΤΕΙ και σε συνδυασμό με τα όσα ανέφερα παραπάνω.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε συνέχεια του παραπάνω ερωτήματος το οποίο έχει ως επακόλουθο τις αυξημένες στεγαστικές ανάγκες των στελεχών λόγω των συχνών μεταθέσεων, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είστε ικανοποιημένος από τα μέτρα που έχει λάβει το ΥΠΕΘΑ μέχρι σήμερα για το θέμα αυτό και ποιες είναι οι θέσεις σας για την καλύτερη αντιμετώπιση του;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ παρότι δεσμεύτηκε για την: «επίλυση του οξύτατου στεγαστικού προβλήματος των μόνιμων στελεχών , παρότι υποσχέθηκε κατασκευή κατοικιών (ΣΟΑ), επιδότηση ενοικίου , μίσθωση κατοικιών, μέσω εταιρειών leasing και αξιοποίηση της περιουσίας ΤΕΘΑ», παρέμεινε στην πάγια τακτική της υποσχεσιολογίας και στην πράξη τίποτα - μα τίποτα - από αυτά που υποσχέθηκε δεν πραγματοποίησε .
Τα υπάρχοντα σήμερα Στρατιωτικά οικήματα εκτός του ότι δεν επαρκούν έχουν διαχωριστεί άνισα σε Οικήματα Αξιωματικών (ΣΟΑ) και Οικήματα Υπαξιωματικών (ΣΟΜΥ). θα σας δώσω ένα παράδειγμα , που αφορά το Στρατό Ξηράς, τα ΣΟΑ είναι περίπου 3.000 ενώ τα ΣΟΜΥ 400 ,για να στεγαστούν λοιπόν όλοι οι Υπαξιωματικοί , έστω για μία φορά στα ΣΟΜΥ θα χρειαστούν 132 Χρόνια !
Τα Στρατιωτικά Οικήματα κατασκευάστηκαν στις διάφορες πόλεις ,με σκοπό την προσωρινή στέγαση των Αξιωματικών, Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών. Χρηματοδοτήθηκαν από το υστέρημα των φορολογουμένων και πρόσβαση σε αυτά θα πρέπει να έχουν όλοι οι στρατιωτικοί. Ο μόνος διαχωρισμός να αφορά τα έτη υπηρεσίας και την οικογενειακή - οικονομική κατάσταση των.
Στον τομέα αυτό και παράλληλα με την κατασκευή νέων Στρατιωτικών Οικημάτων κυρίως στις ακριτικές περιοχές θεωρούμε ότι είναι ανάγκη:
- Τα Στρατιωτικά οικήματα ΣΟΑ και ΣΟΜΥ να μετονομασθούν σε ΟΠΕΔ (Οικήματα Προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων)
- Να καθιερωθεί ενιαίος τρόπος μοριοδότησης για την εισαγωγή στα ΟΠΕΔ, με βάση τα έτη υπηρεσίας και την οικογενειακή και οικονομική κατάσταση των στρατιωτικών.
- Να καθιερωθεί μοριοδότηση των στελεχών για όλα τα χρόνια υπηρεσίας τους ανεξάρτητα από την ύπαρξη ανάλογης αίτησης για στέγαση ώστε όταν αιτηθούν τη στέγασή τους να προσμετρούνται όλα τα χρόνια υπηρεσίας τους.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Από τις παραπάνω τοποθετήσεις σας διαπιστώνει κανείς τη στενή επαφή σας με τα τεκταινόμενα στις ΕΔ αλλά συγχρόνως και ότι βρίσκεστε κοντά στο στελεχιακό δυναμικό καθώς γίνεται φανερό ότι αφουγκράζεστε τα προβλήματά τους και τις ανησυχίες τους για το μέλλον των ΕΔ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αφιερωθεί σε ένα διαρκή αγώνα που αφορά το μέλλον των ΕΔ της χώρας θεωρώντας αυτές ως βασικό πυλώνα για την ασφάλεια της χώρας και την ευημερία του ελληνικού λαού.
Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι τμήμα του λαού μας .Σε μια κοινωνία συμμετοχική όπου οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και υπεύθυνα –κάτι που αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου - η διεύρυνση αυτής της συμμετοχής αφορά και τα στελέχη των ΕΔ. Θα τους δοθεί έτσι η δυνατότητα να ενημερώνονται για ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας τους, να μοιράζονται τους προβληματισμούς τους και να συμμετέχουν σ’ ένα εποικοδομητικό διάλογο.
Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της αμφίδρομης επικοινωνίας που παρέχει το Διαδίκτυο , σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα στελέχη των ΕΔ θα γίνουν είτε άμεσα είτε έμμεσα αποδέκτες μίας προσπάθειας που θα καταβάλουμε και με την οποία θα ζητούμε τη δική τους συμμετοχή στη δημιουργία νέων θέσεων για το μέλλον των ΕΔ.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να επισημάνω αναφορικά με τα προαναφερθέντα, πως κρίνεται επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε η λήψη απόφασης για την ουσιαστική αναδιοργάνωση των ΕΔ. Η απόφαση αυτή πρέπει να αποτελέσει αυτοσκοπό της μελλοντικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσία των ΕΔ, καθόσον η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην υλοποίησή της θα κινδυνεύει να θεωρηθεί ως εθνική μειοδοσία.

85 σχόλια

  1. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    bravo kostaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μικρομεσαίοι,

    ένας-ένας να αυτοκτονάτε...


    στα μπεγλέρια μας...

    κ.κ








    μικρομεσαίοι,

    ένας-ένας να αυτοκτονάτε...


    στα μπεγλέρια μας...

    κ.κ








    μικρομεσαίοι,

    ένας-ένας να αυτοκτονάτε...


    στα μπεγλέρια μας...

    κ.κ










    μικρομεσαίοι,

    ένας-ένας να αυτοκτονάτε...


    στα μπεγλέρια μας...

    κ.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ασυναρτησίες λέτε συνεχώς ρε χαζοχαρούμενες πράσινες μπάμιες;
    Άντε να κοιταχτείς στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλο πρόβατο που θα μας κάνεις και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σε εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστεια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σου.
    Κουφιοκεφαλάκη, έ κουφιοκεφαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..
    Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ !!!!

    ΩΧ..ΩΧ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝ.
    ΘΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΑΝ S-300 ΠΑΛΙ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΜΕ ΗΡΩΙΚΑ ΠΑΛΙ
    ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΣ..
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε να χαθείτε μαλακισμένα μυξιάρικα, μόνο για ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές κάνετε.
    Νομίζετε ρε κοκορόμυαλα ότι ο κόσμος είναι χαζός και δεν θυμάται τί ρόλο έπαιζε σαν Υπουργός Εξωτερικών ο αμερικανογεννημένος και αναθρεμένος Γιωργάκης;
    Εάν αρχίζω να γράφω για αυτή τη σκοτεινή φιγούρα της Ελληνικής πολιτικής ιστορίας δεν θα ξέρετε από που να φύγετε.
    Ούστε πρόβατα, μπέεε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Έργα και Ημέραι











    ΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Έργα και Ημέραι










    ΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Έργα και Ημέραι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παλιάνθρωποι δοσίλογοι πασόκοι, πετσοκόβετε τη χώρα και τον πολιτισμό μας φέτα-φέτα, εδώ και τριάντα χρόνια.
    Ότι και να κάνετε όμως, τώρα είσαστε τελειωμένοι.
    Η μπλογκόσφαιρα είναι ελεύθερη και κανένας Λαμπράκης, Μπόμπολας, Αλαφούζος ή Κυριακού δεν μπορεί να σκεπάσει πιά τις βρωμιές σας.
    Γιωργάκη πές αλεύρι, η Ζίμενς σε γυρεύει.
    Και η πλησιάζει η ώρα του Τρεπεκλή, ξέρεις εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΘΕΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΦΗΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΡΑΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

    ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΥΚΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ

    ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΕΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΙΜΟ ΧΗΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

    ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΦΥΛΑΚΗ" ΓΗ.

    ΣΤΟΠ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ / STOP CHEMTRAILS NOW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάρτε το χαμπάρι κύριοι!
    Ο λαός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ πρωθυπουργό κάποιον που εξυπηρετεί αμερικανικά συμφέροντα, μόνο και μόνο επειδή τον στηρίζουν οι 6 καναλο-επιχειρηματίες, που είτε τους κυνηγά ο εισαγγελέας (Κοντομηνάς, Κυριακού) είτε θέλουν να ξεκοκκαλίσουν τα 24 δις του Δ ΚΠΣ (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Βρυώνης).
    Με το αζημίωτο βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καψαμπέλη σε γάμησε το blog
    ο " υπάλληλος" που έχεις εκεί για να βρίζει όποιον βάζει σχόλιο...
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ..
    -------------------------------
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΙ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??
    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.
    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΥΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΩΝΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.
    Ο Καραμανλής έχει την τελική πολιτική ευθύνη ως προιστάμενος του εποπτεύοντος υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης (είναι προφανώς άχρηστος αφού δεν μπορεί να ελέγξει ΟΥΤΕ τις κουράδες της φοράδας).
    Να παραιτηθεί αμέσως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και η ανεύθυνη κυβέρνησή του.
    Σε περίπτωση που δεν παραιτηθεί θα τον διώξει ο λαός στις επόμενες εκλογές.
    Έτσι μπράβο.
    Να δείς σήμερα ρεπορτάζ οι Κυριακου-λαμπρακο-αλαφουζο-μπομπολαίοι στις ειδήσεις των 8 να σου φύγει το καφάσι.
    Στο χωριό μου λέγανε, άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες
    Ίχνος σοβαρότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωχριά ο Νίκος Κατέλης της Ανίτας Πάνια μπροστά σε αυτό το άτομο, πως τόπαμε ντόκτορ μπουζούκος;
    Είσαι ΠΟΛΥ βλαμμένο παιδάκι μου.
    Δεν ξέρω εάν έπεσες μικρός από τον κούνια ή το έπαθες στην εφηβεία από το πολύ το τάκα-τάκα, αλλά είσαι σίγουρα για το ψυχιατρείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καψαμπέλη σε γάμησε το blog
    ο " υπάλληλος" που έχεις εκεί για να βρίζει όποιον βάζει σχόλιο...
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ..
    -------------------------------
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΙ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??
    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.
    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΥΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς υβριστή πράσινο μουτζαχεντίν, με πολλή συμπάθεια και κατανόηση!
    Γούτσου-γούτσου χαζοκούταβο, προφανώς η σκέψη δεν είναι και το πιό δυνατό σoυ σημείο, οπότε το ρίχνεις στις βρισιές. Περνάς στενοχώριες, το καταλαβαίνω, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.
    Ποιός σου φταίει;
    Μόνος σου επέλεξες να υποστηρίζεις τον πιό χαζό, βουτυρομπεμπέ, αστείο, υποκριτή και αμόρφωτο βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου.
    Και γιατί;
    Mόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του ήταν διάσημος (για τους κουτοπονηριές του, τον έκλυτο βίο του, τις λαμογιές και τους τυχοδιωκτισμούς του).
    Δεν μου φαίνεσαι και πολύ Αϊνστάιν, μάλλον προς αφισοκολλητής γέρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"







    ΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"







    ΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"









    ΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"








    ΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    Γ .Α . Π . :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. - Τι λέει ο Γιωργάκης πάνω στο ποδήλατο όταν βλέπει μία μπανάνα στον δρόμο;

    - Ωχ, πάλι θα πέσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"






    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"







    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"






    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"







    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΈΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, είναι πολύ παλιά η συνταγή σου, μπουμπούκο..
    Όλη μέρα παίζει την ίδια κασέτα για το πώς αισθάνεται ο Ελληνικός λαός, μας ζάλισε τα ούμπαλα.
    Όλη μέρα ευχές, νέα οράματα και καινούργιες ιδέες, ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    Όταν ερωτάται πως θα χρηματοδοτηθούν όλα αυτά, απαντά τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και θα τα δώσουμε στους φτωχούς.
    Κανονικό δούλεμα δηλαδή.
    Μας λέει επίσης ότι θα φορολογήσει περισσότερο και τις επιχειρήσεις. Ο τύπος είναι ή σχιζοφρενής ή απόλυτα άσχετος. Συγχρόνως με τη υψηλότερη φορολόγηση των επιχειρήσεων μας λέει ότι θα φέρει επενδύσεις από το εξωτερικό για να μειώσει την ανεργία. Ποιο γιγαντιαίος Αινστάιν από το κόμμα σου, βρε κουφιοκεφαλάκη, σου έμαθε τέτοια οικονομικά;
    Πώς παντρεύεται η αυξημένη φορολόγηση επιχειρήσεων με τις επενδύσεις από το εξωτερικό; Σε ποιο μέρος του κόσμου είδατε να πέφτει η ανεργία όταν αυξάνεται η φορολόγηση ;
    Εκτός Γιωργάκη μου εάν εννοείς ότι θα ρίξεις την ανεργία, όσο την έριξε και ο Σημίτης στο 12%, οπότε καταλάβαμε.
    Νομίζουν οι πασόκοι ότι είναι ακόμη η δεκαετία του 80.
    Νομίζουν ότι μπορούν να απαγγέλλουν όμορφα ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις χωρίς ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι προσπαθούν να τον κοροιδέψουν.
    Δεν είναι όλος ο λαός ερωτευμένα κοριτσάκια των 15 χρονών που τσιμπάνε στα γλυκόλογα και τις μπούρδες του Παπακωνσταντίνου και του Ραγκούση, κύριε Παπαντρέου.
    Δεν είναι 1981 πιά.
    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα εμπεδώσαμε από τα 20 χρόνια που κυβερνήσατε.
    Κάνετε σαν την πουτάνα που επειδή έκανε παρθενοραφή νομίζει ότι οι γείτονες ξέχασαν τι δουλειά έκανε πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. -------- ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΙ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??
    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.
    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΥΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιωργάκης Τσάντ, εκ Μινεσότας.
    Πρόσφατα πολιτογραφημένος και Έλληνας υπήκοος.
    Εμείς ΔΕΝ είμαστε για συγκεκριμένα πράγματα, εμείς είμαστε για ΝΕΑ οράματα, ΝΕΕΣ ιδέες, ΝΕΑ σχέδια, ΝΕΑ προγράμματα, και πάει λέγοντας.
    Εμείς έχουμε μυαλό, δεν είμαστε χειρώνακτες.
    Εμείς είμαστε για να φανταζόμαστε, δεν είμαστε για να δουλεύουμε.
    Οι μαλάκες ΜΟΝΟ μιλάνε συγκεκριμένα.
    Οι έξυπνοι μιλάνε αόριστα, θεσμικά, conceptually, πώς να στο πω στα Ελλήνικος.
    Εάν μας ξαναρωτήσεις για αυτά τα συγκεκριμένα, πως τα είπες, θα σου κόψω την καλημέρα!
    Σε προειδοποίησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"






    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"







    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"






    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"







    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. -------- ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΙ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??
    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.
    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΥΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιωργάκης Παπακωνσταντίνου.
    Το παιδί αυτό έχει κονσέρβα στον εγκέφαλο.
    Κάθε δεύτερη κουβέντα του είναι "πως αισθάνεται ο Ελληνικός λαός" και λέει πάντα τα ίδια. Ανασφάλεια, φτώχεια, μιζέρια, απογοήτευση, έλλειψη ελπίδας, απογοήτευση, κλπ.
    Κλασσικό αρνητικό πολιτικό marketing, αμερικανικής προέλευσης.
    Άν προσέξεις είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που λέει και ο ιεραπόστολος της τρομολαγνείας Ευαγγελάτος στον Κυριακού, το ραμολιμέντο της ξανθιάς μπεμπούλας (άσχετο αλλά όσο περνάνε τα χρόνια ο γερομπαμπαλής μοιάζει με τον παπαντρέα, μόνο που η Μαρί δεν είναι γελάδα).
    Άντε μετά να μην υποψιάζεσαι ότι κάποιος τους συντονίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και εγώ μέρες τώρα σκεπτόμουνα ότι κάποιον μου θυμίζει ο Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν μπορούσα να το συνδιάσω. Έβλεπα τα γιαλάκια του, τα άψογα κουστουμάκια του και έλεγα, που τον ξέρω, πού τον ξέρω;
    Και xθές, βλέποντάς τον για δέκατη-πέμπτη φορά την ίδια μέρα στα κανάλια των καναλο-εκβιαστών, έκανα το κλίκ. Κανονικό φλάσμπακ.
    Είναι ακριβώς ίδιος Τζώρτζ Στεφανόπουλος!
    Κατευθείαν εισαγωγή από το χρηματοδότη.
    Επαγγελματικά πράγματα, σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ έξυπνος και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ φανατικός.
    Επιτέλους οι σοσιαληστές βρήκαν ένα εκπρόσωπο που ξέρει καλά να θολώνει τα νερά και ο Γιωργάκης ένα συνεργάτη που άν και είναι απίθανος ψεύτης, τουλάχιστον ξέρει ελλήνικος.
    -Μπράβο Γκιόργκο.
    -Ευχαριστώ Χίλλαρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"






    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"







    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"






    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"







    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "MEINE ARBEIT"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. -------- ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΙ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??
    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.
    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΥΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όπως είχε πεί και ο μέγας μπουρδολόγος Giorgakis στο debate, τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα.
    Θα πληρώσει το πασόκ.
    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι κριτικάτσι Καρχιμάτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΣΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ

    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΣΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ

    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΣΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ

    TΥΦΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 1.200 ΕΥΡΩ.


    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΣΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο καλύτερος μαθητής του Λαλιώτη, του Επίτιμου Προέδρου της Σχολής Λασπολογίας Ελλάδος κατηγορεί τους άλλους για διαφθορά.
    Μιχαλάκη, δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο την εισαγγελέα να δείς πως πάει και η δική σου υπόθεση στη Σητεία;
    ¨Η απλά αγνωνίζεσαι με νύχια και με δόντια να έλθει ο Γιωργάκης μπας και θαφτεί το θέμα;
    26.000 στρέμματα είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οποιος άλλος μικρομεσαίος θέλει να αυτοκτονήσει ..

    να το πράξει έως το Σάββατο..

    ..έτσι θα μειωθεί και η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ.

    Κ.Κ.







    Οποιος άλλος μικρομεσαίος θέλει να αυτοκτονήσει ..

    να το πράξει έως το Σάββατο..

    ..έτσι θα μειωθεί και η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ.

    Κ.Κ.







    Οποιος άλλος μικρομεσαίος θέλει να αυτοκτονήσει ..

    να το πράξει έως το Σάββατο..

    ..έτσι θα μειωθεί και η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ.

    Κ.Κ.








    Οποιος άλλος μικρομεσαίος θέλει να αυτοκτονήσει ..

    να το πράξει έως το Σάββατο..

    ..έτσι θα μειωθεί και η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ.

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ: (το Βατοπέδι της Κρήτης)

    Σεισμός στη Σητεία που βγήκαν στην φόρα τα "έργα και ημέρες" στην πατρίδα του εθνικού λασπολόγου Μιχαλάκη Καρχιμάκη.

    26.000 στρέμματα είναι αυτά, το μισό Λασίθι.

    Δήμαρχος, ηγούμενος, κοινωφελές ίδρυμα επενδύσεων με προσωπική συμμετοχή των εμπλεκόμενων, κρατικοί λειτουργοί, 300.000 μικρο-μέτοχοι στο Λονδίνο, όλα αέρας-πατέρας.

    Μονοφάηδες πέντε-έξι της παρεούλας μας και οι υπόλοιποι κάτοικοι δεν είχαν ιδέα.

    H εισαγγελέας έχει ψάξει αρκετά το πόθεν έσχες των συγγενών ;

    Α ρε Μιχαλάκη, είναι ε΄ξυπνο να μιλάνε για διαφάνεια οι λωποδύτες;

    Μπάμ κάνει η περίπτωσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K.K. Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K.K. Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K.K. Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΣΟ
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ
    Ή ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΕΚΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΟΥΤΕ ΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".

    ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA;

    Πάει και ο Βερελής, έρχονται οι λογαριασμοί από την Ελβετία, όμορφα.

    Ο επόμενος παρακαλώ.

    ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

    ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΙΖΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ.

    Το σούτ που έφαγε ο Βερελής είναι προφανώς επικοινωνιακό τρύκ, ντεμέκ οι διεφθαρμένοι δεν έχουν θέση στο πασόκ.

    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

    Προφανώς έχουν γίνει γνωστά ακράδαντα στοιχεία και ο Γιωργάκης αποφάσισε να τον διώξει πριν χειροτερέψει περισσότερο η υπόθεση για το κόμμα του. Πάντως σίγουρα μιλάμε για μίζα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

    Ο Βερελής ήταν υπουργός σε σημαντικά παραγωγικά υπουργεία για πάρα πολλά χρόνια.

    Αποδείχθηκε και ο ίδιος σούπερ-παραγωγικός από ότι φαίνεται.

    ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΑ 100 ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

    Όταν βγεί η ιστορία με τον Τρεπεκλή να δείς χαρούλες που θα κάνει ο αργόστροφος!

    Τί να πείς;

    Δεν θα βαρεθούμε αυτό το καλοκαιράκι.

    Έλα ο επόμενος!

    Και είναι τόσοι πανάθεμά τους, σε ποιόν να πρωτο-στοιχηματίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Το ξέρουμε ότι μας θεωρούν χαζούς αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς, όχι αυτοί με τους καναλο-νταβατζήδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".


    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".






    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".






    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".





    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προθεσμία δύο ημερών

    Συγκεκριμένα, την Δευτέρα πήραν προθεσμία δύο ημερών (ως την Τετάρτη) για να απολογηθούν οι Γ.Σκαρπελής (πρώην δ.σύμβουλος του ΟΤΕ) και Ηλ.Γεωργίου (γ.διευθυντής της Siemens). Και οι δύο συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει προθεσμία και ενώ βρισκόντουσαν στις κατοικίες τους. Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν ζητήσει προθεσμία ενός μηνός, καθώς αποκαλύφθηκε ότι τους είχαν αποκρύψει χιλιάδες σελίδες από τον φάκελο της υπόθεσης, ακύρωση του εντάλματος σύλληψης και αντικατάσταση με περιοριστικούς όρους.

    Σημειώνεται ότι μετά την αποκάλυψη ότι ο ανακριτής Ν.Ζαγοριανός δεν τους είχε δώσει όλα τα έγγραφα της δικογραφίας ώστε να γνωρίζουν γιατί κατηγορούνται, κατατέθηκε μήνυση εναντίον του. Όταν όμως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε ότι πρέπει να παραδοθούν όλα τα στοιχεία, έσπευσε ο Κυρ.Καρούτσος να φρενάρει τη διαδικασία. Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών άσκησε έφεση στην απόφαση του Συμβουλίου και έτσι θα πρέπει να κριθεί η υπόθεση από το Συμβούλιο Εφετών.

    Ο Ιω.Ματζουράνης που ανέλαβε και πάλι την υπεράσπιση Σκαρπελή, τόνισε ότι «η σπουδή της Εισαγγελίας Εφετών να ασκηθεί έφεση κατά του Βουλεύματος πρέπει να αξιολογηθεί με την ολιγωρία που άνοιξε τα σύνορα, στους δύο κατηγορούμενους που είναι, όπως είπε, επικίνδυνοι για το σύστημα και δη για το κυβερνητικό κόμμα».

    «Θα ακυρώσουν την προδιαδικασία»

    Την ίδια ώρα, ο πρώην επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος Γ.Ζορμπάς κατέθεσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθ.Κανελλόπουλο ως μάρτυρας στην μήνυση Σκαρπέλης κατά του ειδικού ανακριτή Ν.Ζαγοριανού και της απόκρυψης εγγράφων από την υπεράσπιση των κατηγορούμενων.

    Ο κ.Ζορμπάς τόνισε (το προφανές) ότι η χορήγηση του συνόλου των στοιχείων της δικογραφίας είναι ουσιώδες υπερασπιστικό δικαίωμα και κάθε παραβίαση είναι λόγος ακυρότητας της προδικασίας.

    Μάλιστα, σημείωσε ότι αν και η Αρχή είχε αρχίσει έρευνα για την υπόθεση της Siemens, αυτή διακόπηκε με την κατάργηση της Αρχής τον Ιούλιο του 2008 από την κυβέρνηση Καραμανλή.

    ===================================
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ....

    ΕΝΑΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ....

    ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. -------- ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΙ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??
    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.
    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΥΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)


    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)






    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΣΟ
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ
    Ή ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΕΚΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΟΥΤΕ ΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Έτσι γαμάει η Τουρκία

    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Έτσι γαμάει η Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καψαμπέλη σε γάμησε το blog
    ο " υπάλληλος" που έχεις εκεί για να βρίζει όποιον βάζει σχόλιο...
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ..
    -------------------------------
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΥΦΟΓΚΑΥΛΕΤΑ ΤΟΥ PRESS-ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΙ...
    ΦΡΕΝΟ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ??
    ΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ !
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ.
    ------------------------
    Θα σε κάνω να πάθεις εγκεφαλικό επεισόδιο απο τα νεύρα,
    πληρωμένο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΥΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".







    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".








    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".








    ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΟ-ΝΔ Ltd Company ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Σήμερα είπα να δώ ειδήσεις στο Mega (τι μού ήλθε και μένα - δεν καταλαβαίνω).
    Μέσα από όλες τις παιδιάστικες υπερβολές και τις αυθαίρετες σαχλαμάρες του Πρετεντέρη, της Τρέμη, του Τσίμα και του Καψή, ξεχώρισα τον Οικονομέα.
    Τί ξεφτίλας είναι αυτός ο άνθρωπος;
    Aκροβατικοί βερμπαλισμοί, λαϊκίστικο στάϊλ, αστικός επαρχιωτισμός δεκαετίας του 70, κλάφτα χαράλαμπε.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΒΓΑΖΕΙ 340.000 ΕΥΡΩ (αυτά που φαίνονται επίσημα).
    Πού καταντήσαμε;
    Πριν από 30 χρόνια, τέτοια χαζά παιδιά ήταν γεμάτα σπυράκια αγάμητα φοιτητάκια, που το μόνο όνειρο της ζωής τους ήταν να πάρουν πτυχίο με το δημοκρατικό πέντε.
    Τελικά, δεν είναι και τόσο χαζός ο πορωμένος ο Οικονομέας.
    Κάνοντας το λακέ του Μπόμπολα κερδίζει όσα οι κανονικοί άνθρωποι δεν μπορούν να κερδίσουν σε όλη τους τη ζωή.
    Fortune and fame, my friend, fortune and fame.
    Κακόμοιρη Ελλαδίτσα, που κατάντησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. oi s-300 asxetoi pliro8ikan apo toys kuprioys. ola ta rixnete sto mixer kai oti bgei. mas xortasate psemata oust fugete tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ρε βλαμμένο Παπαγιάννη είναι φυσιολογικό να γράφεις αυτές τις μπούρδες αφού έχεις άρρωστο μυαλό.
    Είναι επίσης φυσιολογικό να τις γράφεις αφού είσαι πιθηκόφατσας, το κόμπλεξ πάντα κάπου κτυπάει.
    Όλα καλά λοιπόν, συνέχισε να μας διασκεδάζεις.
    Τό ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην μπορείς να αντέξεις την πραγματικότητα.
    Να σου πώ λοιπόν μία περίπτωση να τη θυμάσαι.
    Έχω ένα θείο, τον Κυριάκο. Είναι 110 κιλά, ιδρώνει ακόμη και όταν βλέπει τηλεόραση, έχει 7 βαθμούς μυωπία, μόνιμο τρέμουλο και τα αντανακλαστικά ενός σαλιγκαριού.
    Βάλε τον θείο μου τον Κυριάκο στήν καλύτερη Φόρμουλα 1. Όσο γρήγορο και να είναι ένα αυτοκίνητο φόρμουλα 1, εσύ τί λές υπάρχει περίπτωση να νικήσει;
    Έτσι και εσείς οι πασόκοι με το Γιωργάκη.
    Παρόλο που ΞΕΡΕΤΕ ότι είναι βλήμα προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να τον κάνετε πρωθυπουργό.
    Τι να σας κάνει ο κακομοίρης, τόχει το κουσούρι από γεννησιμιού του, τώρα θα αλλάξει;
    Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ, χάνει λάδια, από παντού.
    Δεν ρωτάτε και λίγο τριγύρω να καταλάβετε τι παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΤΣΙ:

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΧΙ S-300 ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΑΝΟΥΣ.

    ΚΥΣΕΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΥΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΚΙΝΗΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ.


    ΤΑ ΤΟΡ ΜΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΡΙΓΩΝΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑσοκοι ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ S-300 ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ.....ΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΚΡΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΙΟ Η ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.







    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΚΡΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΙΟ Η ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΕΝΝΟΕΩ ΒΛΑΚΑ ΧΑΖΟΠΑΣΟΚΕ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ. ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣΑΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ε Γ Γ Υ Η Τ Ρ Ι Α ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ S-300 ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΓΞΚΩΒΙΖΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΥΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΣ. ΠΟΥΛΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ Σ 300 ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΑΚΑ ΚΡΗΤΗ. ΜΟΚΟ ΠΑΣΟΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΙΟΝΙΟΣ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 66% ΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΦΡΑΓΚΟ.

    ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ 3 ΠΑΚΕΤΑ ΕΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΩ. ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙ 7 ΙΟΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΩ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ CASUS BELI ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ F-16 ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ S-300.O ΣΗΜΙΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΥΡΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε τους επιθανάτιους ρόγχους στου συστήματος Yorgo. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με κάποιο θέμα το οποίο αν έμενε πάνω από μια μέρα στην επικαιρότητα θα αποδεικνυόταν πόσο μούφα είναι. Επειδή λοιπόν οι τσιρίδες τους δεν αντέχουν σε σκέψη και λογική ανάλυση φροντίζουν την επομένη να τις αντικαθιστούν με άλλες ώστε το θύμα να μην προλαβαίνει να καταλάβει τι έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΠΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ..... ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΑΣΟΚΕ. Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ. ΦΥΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ. ΤΑ 300 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ Φ16 ΝΤΙΠ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ...ΝΤΙΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Στην υπόθεση της Siemens , το μόνο δεδομένο της δικαστικής έρευνας είναι ότι 1 εκατομμύριο μάρκα βγήκαν από το ταμείο της και κατέληξαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, με κομιστή τον Θόδωρο Τσουκάτο, κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

    Είναι γνωστό - όσο και αν επιχειρούν κάποιοι να θολώσουν τα νερά - ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης για τη Siemens αφορά τη χρονική περίοδο κατά την οποία κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ.

    Και επειδή προφανώς κάποιοι φοβούνται, επιχειρούν τώρα αντιπερισπασμούς. Επιχειρούν να ανασύρουν μια υπόθεση ( MAYO ) την οποία η Δικαιοσύνη διερεύνησε, καταδικάζοντας κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ως συκοφάντη και λασπολόγο.

    Η κίνηση αυτή και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, αποδεικνύει πανικό. Προδίδει μεγάλο εκνευρισμό.

    Είναι βέβαιο ότι, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν σε τίποτα δεν θα ωφεληθούν εκείνοι που συστηματικά επενδύουν, στην παραπολιτική, στο ψέμα, στη συκοφαντία, στη λάσπη. Εκείνοι που διαχρονικά επιστρατεύουν χαλκεία βυθίζοντας το δημόσιο βίο στην αθλιότητα.

    Ο κ. Παπανδρέου και η ηγετική του ομάδα προσπαθούν να εφαρμόσουν και σήμερα, λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές, καταδικασμένες πρακτικές του παρελθόντος.

    Τελικά τα μεγάλα λόγια του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύονται κούφια λόγια. Οι πολίτες εξακολουθούν να εισπράττουν από το ΠΑΣΟΚ - από το δήθεν νέο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου- τις ίδιες αντιλήψεις, τις ίδιες συμπεριφορές.

    Δεν αλλάζουν. Βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά στην αναξιοπιστία και την ανυποληψία.

    Πίσω από τα αμήχανα χαμόγελα αυταρέσκειας, κρύβεται η ανησυχία και η αγωνία τους. Και κάτι ακόμα: Ο κ. Παπανδρέου λέει ότι δεν «χρωστάει σε κανέναν».

    Δεν θυμάται καλά. Κάνει λάθος. Χρωστάει στους πολίτες την αλήθεια. Χρωστάει να κάνει πράξη τη δέσμευσή του να διερευνήσει πού πήγαν τα λεφτά. Πού πήγε το 1 εκατομμύριο μάρκα που μπήκαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει δηλώσει ο κ. Τσουκάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ .......

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ , ΘΑ ΚΑΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ.

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ.
    ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΘΕ. ΔΙΑΚΛΑΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ. ΕΔΩ ΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΠΑΠΑΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΟΝΙΑΣ. ΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ..... ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Πασοκ


    Στην Λάρισα βγαίνει....
    η νίκη πασοκ!!

    Χαμός στην πλατεία Λάρισας όπου θα μιλήσει ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!

    Την λαική συγκέντρωση ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε στην Λάρισα:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Οσοι - ελλάχιστοι πλέον - μέσα στο Πασοκ προδίδουν και θέλουν "κεντροδεξιό σχήμα" είναι πλέον γνωστοί και περιμένουμε να "εκδηλωθούν" !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Πασοκ

    31 Μαϊ 2009 12:03:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 1 Ιουν 2009 1:54:00 μμ

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .

    Η ΘΩΔΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .

    ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΟΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
    ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ-ΠΑΣΟΚ..
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...
    ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΚΑΙ
    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΣΟ
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ
    Ή ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΕΚΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΟΥΤΕ ΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΕΚΛΑΣΕ Η ΝΥΦΗ
    ΣΧΟΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ.
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,
    ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΣΕΡΒΕΛΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.
    ΝΑΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ!
    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ?
    ΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΟΙ
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ.
    ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ
    ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
    ΓΕΛΑΝΕ 250.ΟΟΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση