GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη...

. Του Στάθη Παλαιολόγου . Το πρώην στέλεχος της Siemens Διονύσιος Δενδρινός ,που συνελήφθη σήμερα κι αυτός, ήταν φίλος της οικογένειας Μ...

.
Του Στάθη Παλαιολόγου
.
Το πρώην στέλεχος της Siemens Διονύσιος Δενδρινός ,που συνελήφθη σήμερα κι αυτός, ήταν φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη. Μάλιστα με την πρώην σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, και τον Μιχ. Χριστοφοράκο είχαν αγοράσει από κοινού μια μεγάλη έκταση στην Τήνο. Ορισμένοι "καραμανλικοί" επιχειρούν ήδη στο παρασκήνιο διάφορους συνειρμούς συνδέοντας και όλα όσα χρεώνονται τις τελευταίες ημέρες στην Ντ. Μπακογιάννη

16 σχόλια

  1. Μετριασμος σχολιων παλι;!!!


    Ε, ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ .....


    μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ.
    ΡΙΖΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ. ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωδή σε έναν άγνωστο Νεοδημοκράτη

    Δυστυχισμένε μου,

    Απορώ με την άφελειά σου να πιστεύεις ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό και το κόμμα σου αρχηγό.

    Ενα άτομο καταθλιπτικό, της θερμοκοιτίδας γαρ, που το γαλούχησαν με το αξίωμα ότι ένας Καραμανλής δεν χάνει ποτέ από έναν Παπανδρέου, τι περιμένεις να κάνει ;;

    Τι ελπίζεις από ένα ατομο της θερμοκοιτίδας, που το πάντρεψαν για να κάνει το σύζυγο και τον πατέρα..

    ..ένα άτομο που το βράδυ των εκλογών τού είχαν 3 ψυχιάτρους για να το συνεφέρουν από την κατάθλιψη..

    ..ένα άτομο που δεν επικοινωνεί με τον έξω κόσμο..

    ..ένα άτομο-πρωθυπουργό που ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν ξέρει, γιατί δεν τούχουν πεί όλη την αλήθεια για το εκλογικό αποτέλεσμα..

    ..ένα άτομο που το κρατούσαν στα σκοτάδια για το εκλογικό αποτέλεσμα μέχρι να βγεί στα κανάλια, μπας και καταρρεύσει μπροστά στις κάμερες,

    ..τι περιμένεις πτωχέ τώ πνεύματι Νεοδημοκράτη ;;;

    τ(ι)ζώ(ο)ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - Άκουσες τα νέα φουκαριάρα Τασία ;
    Δύσκολα την έχουμε με αυτό το 32%.

    - 'Ακουσες τα νέα θείο Αχιλλέα ;
    Όλη η Ευρώπη ψήφισε Κεντροδεξιά,
    πλην Ελλάδας..
    Οποία ελληνική βαρβαρότητα....

    ο 53άρης σύζυγος και ανηψιός, που τον φωνάζεται και κωστάκι.

    τ(ι)ζώ(ο)ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία

    ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΗΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ...

    Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαίου η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.

    Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν τα καμώματά της.

    Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.

    -Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.

    Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.

    Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...

    ...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
    ...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
    ...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
    ...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.

    Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.

    Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
    ....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.

    ...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
    Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:

    Περήφανη γαλέρα μου,
    φλάμπουρο λουλουδάτο,
    τι στέκεσε και καρτερείς
    και δεν κινάς φουσάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστείτε στη θέση της Ντόρας και του Καραμανλή στη φωτογραφία με τον Χριστοφοράκο να ήταν ας πούμε ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου τι είχε να γίνει , πόλεμος από τα παπαγαλάκια της ΝΔ.
    Φανταστείτε να είχε παντρέψει πχ τον Πάγκαλο ο Καραβέλας, έστω και πριν 30 χρόνια.
    Τον Τρεπεκλή και τον Τσουκάτο τους έχουν κάθε μέρα για ψωμοτύρι
    Αν με τέτοια επιχειρήματα συνεχίσουν, προβλέπω να διπλασιαστεί η διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ayti i mareva evraiopoloni einai?giati kai o giorgos apo evraiopoloneziki riza einai apo ton mineiko.mania pou to exoun na koubariazoun me evraious.kseroun kala pioi kanoun koumanto..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οσο και να ψαχνετε για κουμπαροσυμπεθερες, παστοκια φαγαν τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10 Ιουν 2009 8:14:00 μμ

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ .


    ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γιωργάκη, έχει και Αμερικάνικο διαβατήριο, το ξέρει αυτό ο ανακριτής Ζαγοριανός;

    Του έχει γίνει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα;

    Εάν όχι, να γίνει άμεσα αλλιώς πάλι τα κανάλια θα λένε ότι ήταν και αυτός δεξιός, όπως λέγανε ξεδιάντροπα οι πληρωμένοι υπάλληλοι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κυριακού και του Αλαφούζου για το Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα!

    Εκεί που μας χρωστάγανε ζητάνε και το βόδι, δεν βλέπει ο Καραμανλής ότι το θράσος τους δεν έχει όριο;

    Τι περιμένει πιά, οι Δόν Κιχώτες δεν κάνουν για ηγέτες.

    Ξεσκεπάστε τους απατεώνες του Γιωργάκη, εδώ και τώρα!

    Όσοι έκλεψαν στην ψειρού, όποιοι και να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μαλάκες πράσινοι τυχοδιώκτες, αφού καταφέρατε με τόσο πουσάρισμα από τα κανάλια να πάρετε 36,5% δεν πρόκειται να γίνετε κυβέρνηση ούτε όταν παγώσει η κόλαση.
    Με αυτά τα χάλια καλό είναι όχι μόνο να ξεχάσετε την αυτοδυναμία αλλά και να αρχίσετε να βάζετε και βαζελινούλα μόλις σκάσουν μύτη ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας.
    Οταν σκάσει και η υπόθεση του κολλητού του Γιωργάκη του Τρεπεκλή θα γελάσει κάθε πικραμένος!
    Μέσα και ο Δενδρινός, από ότι έμαθα, αλλά εσείς εκεί στο press ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.
    Τα 100 υποτιθέμενα χιλιάρικα του Παυλίδη ήταν αρκετά σημαντικά για να βάζετε 30 αναρτήσεις την ημέρα, αλλά για τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ του Τρεπεκλή και του Δενδρινού, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    Η πιό επιεικής έκφραση για σας είναι ότι ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΓΗΚΕ ΧΑΖΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΤΟΥ - ΕΝΑ 5% ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ
    ΕΝΩ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η οικογενεια Μητσοτακη
    εχει φιλους 4.000.000 Ελληνες!

    Τι μ' αυτο;

    Βρωμυλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη."

    Φίλος ο ένας, κουμπάρος ο άλλος, χίτης και ταγματασφαλίτης ο άλλος, ακροδεξιός και δεξιός ο έτερος καπαδόκης κατά τα άλλα το σκάνδαλο είναι πράσινο.

    Βρε δεν πάτε στο διάολο κοπρόσκυλα δεξιοί και ακροδεξιοί που θα μιλήσετε εσείς για τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ.

    Εσείς οι προδότες, τα λαμόγια, οι απατεώνες, , οι σκευωροί οι συκοφάντες, τα λαμόγια και οι κλέφτες

    Εάν θέλατε πραγματικά να αποκαλυφθούν οι κλέφτες, γιατί όταν 3 φορές που ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ πρότεινε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής η δεξιά συμμορία την απέρριψε στη Βουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11 Ιουν 2009 10:42:00 πμ

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΜΑ ;;;;;

    4,000 000

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση