GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας!...

Από τον Γεώργιο Χατζή . Ειλικρινά λυπάμαι που το λέω αλλά ντρέπομαι που είμαι Έλληνας και είμαι σʼαυτή τη χώρα!! Υπηρέτησα στους Πεζοναύτες...

Από τον Γεώργιο Χατζή
.
Ειλικρινά λυπάμαι που το λέω αλλά ντρέπομαι που είμαι Έλληνας και είμαι σʼαυτή τη χώρα!! Υπηρέτησα στους Πεζοναύτες 303 σειρά 08 Β Εσσό και έκανα τα χαρτιά μου για Ειδικός Φρουρός και μου λένε ότι δεν παίρνουμε τα μόρια! Βγήκε κάποιος νόμος κάποια απόφαση για το να μην μοριοδοτούνται πλέον οι Πεζοναύτες; Δημοσιεύτηκε σε κάποιο ΦΕΚ; Είναι ανήκουστο! Εγώ και όλες τις ασκήσεις των Ειδικών Δυνάμεων έκανα και πράσινο μπερέ φορούσα και όλα τα διακριτικά των Ειδικών Δυνάμεων είχα!
Είναι λοιπόν απαράδεκτο και άδικο όχι μόνο για μένα αλλά και για όλα τα παιδιά να έχουμε κάνει τέτοια εκπαίδευση: (Φυσική στρατιωτική αγωγή, Ατομική τακτική - Οπλομηχανήματα, Πορείες - Βολές, Καταστροφές - Ναρκοπόλεμος, Συνεργασία με ΤΘ και ΠΒ, Συνεργασία με Ε/Π, Π/Ν και ΠΑ, Ορεινός αγώνας Χειμερινή διαβίωση, Αμφίβια εκπαίδευση, Αγώνα πεζικού και νυκτερινή εκπαίδευση, Ειδικοί αγώνες, Ανορθόδοξο πόλεμο)και να μην...
παίρνουμε τα μόρια που δικαιωματικά μας ανήκουν καθώς ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα σώματα του στρατού!
Μας αποκλείουν έτσι μʼαυτό τον τρόπο από τις προκηρύξεις όπως στην Πυροσβεστική, Λιμενικό και Αστυνομία.Θέλουν να μας πουν ότι ένα τέτοιο σώμα με μεγάλη ιστορία όπως οι πεζοναύτες ανήκει και είναι στο Πεζικό; Τότε τζάμπα ένας χρόνος σκληρής εκπαίδευσης καθώς πάει τελείως χαμένος.
Αν είναι δυνατόν αγαπώ την πατρίδα μου και με έχουν κάνει να τη σιχαθώ και να θέλω να φύγω για το εξωτερικό. Πώς γίνεται το σώμα των Πεζοναυτών να συμμετέχει σε : Εθνικές - Διακλαδικές Ασκήσεις και Διασυμμαχικές-Διμερείς και να θεωρείται απλά ένα σώμα Πεζικού; Ακόμα και στη σελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας οι Δυνάμεις Πεζοναυτών αναφέρονται κανονικά μέσα στις Ειδικές Δυνάμεις. http://www.mod.mil.gr/Pages/MainAnalysisPage3.asp?HyperLinkID=3&MainLinkID=49&SubLinkID=78
Σε απάντηση του κ. Υπουργού Β.Μειμαράκη παλιότερα:«Μεταβολή επέρχεται, από 1ης Ιανουαρίου 2008, μόνο ως προς την παρακολούθηση του προσωπικού της 32 ΤΑΞ Π/Ν από τη Διεύθυνση Πεζικού του ΓΕΣ. Η επάνδρωση των Μονάδων Πεζοναυτών γίνεται με επιλεγμένο προσωπικό (Αξιωματικοί και οπλίτες) και με τα ίδια ακριβώς κριτήρια επιλογής (σωματικά-ψυχικά-επαγγελματικά) που ισχύουν για το προσωπικό των λοιπών Μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων».

26 σχόλια

  1. Φίλε Χατζή. Λες ότι ντρέπεσε που είσαι Έλληνας. Η πατρίδα δεν ανήκει στους περιστασιακούς Διοικούντες ή στους κρατικούς λειτουργούς που απέτυχαν στις εκλογές να εκλεγούν βουλευτές και το κόμμα που είναι στην εξουσία τους τοποθετεί σαν διευθυντές σε ΔΕΚΟ ή άλλους οργανισμούς ή στα Υπουργεία. Ελλάδα δεν είναι όλοι αυτοί οι μεγαλοκαρχαρίες και οι κατ'επάγγελμα πολιτικάντηδες αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι που κάνουμε υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγω ντρέπομαι που είμαι έλληνας,αλλά γιατί ζω σε ένα τόπο στον οποίο όλοι θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι και για αυτό ψηφίζουν μια συμμορία που μας καταδυναστεύει για 35 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ..ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ...Ο.Υ.Κ...ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ.. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΟΤΑΝ ΨΗΦΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ .. ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ-ΓΡΙΝΙΑ ΣΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ..ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δειτε εδω πως οι σκοπιανοι φτιαχνουν κυριολεκτικα την προπαγανδα τους.χρησιμοποιουν ακομη και τα δεκεμβριανα για να βγαλουν γενοκτονια.ρε μπας και ειναι τα παιδια του παιδομαζωματος που κανουν την φασαρια ολη?εχουν μπλεξει τους μακεδονες με το εαμ..

    εδω

    http://history-of-macedonia.com/wordpress/2009/06/12/parapoihsh-gegonoton-apo-skopiani-propaganda-se-olo-megaleio/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Γιώργο.
    Κατανοητό το παράπονό σου και έχεις δίκιο.
    Εμένα όμως κάτι άλλο με προβληματίζει. Όλοι οι νέοι Έλληνες θέλουν να μπούνε σε κάποια δημόσια θέση και αυτό κυρίως γίνεται. Αφήνουμε όμως όλες τις τεχνικές εργασίες στους αλλοδαπούς και έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα σε λίγα χρόνια ούτε μία λάμπα δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε στο σπίτι μας χωρίς τους αλλοδαπούς.
    Γιατί δεν βλέπεις μέλλον στα τεχνικά επαγγέλματα ? Γιατί όλα τα ελληνόπουλα κυττάζουν να μπούνε σε κάποια δημόσια θέση ? Από μόνοι μας οι Έλληνες αυτοπεριοριζόμαστε σε δουλειές του δημόσιου τομέα. Ας το ξανασκεφτούμε και ας δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά για μένα φίλε μου δεν αξίζεις σύμφωνα μ' αυτά που μας λες για ειδικός φρουρός και μοριοδοτήσεις.Τι σημασία έχει που υπηρέτησες τους πεζοναύτες, αν φόρεσες πράσινο μπερέ, αν είχες όλα τα διακριτικά των Ειδικών Δυνάμεων, αν έχεις κάνει τέτοια εκπαίδευση ή αν συμετείχες σε εθνικές διακλαδικές ασκήσεις και όλες αυτές οι μπούρδες που λες. ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ Η ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΝΗ, ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΚΛΟΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, (ΕΘΝΙΚΕΣ Η ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ) ΣΕ ΡΕΜΟΥΛΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ? ΟΧΙ. Ε ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!!! Είναι όλοι τους αλήτες. Και πραγματικά, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ και εγώ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. FILE MOY NAI ALLA H KYBERNHSH PROTIMAEI NA KANEI PROSLIPSEIS AGROGYLAKON NA FYLANE TOYS KHPOYS THS ATHINAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Είναι λοιπόν απαράδεκτο και άδικο όχι μόνο για μένα αλλά και για όλα τα παιδιά να έχουμε κάνει τέτοια εκπαίδευση: (Φυσική στρατιωτική αγωγή, Ατομική τακτική - Οπλομηχανήματα, Πορείες - Βολές, Καταστροφές - Ναρκοπόλεμος, Συνεργασία με ΤΘ και ΠΒ, Συνεργασία με Ε/Π, Π/Ν και ΠΑ, Ορεινός αγώνας Χειμερινή διαβίωση, Αμφίβια εκπαίδευση, Αγώνα πεζικού και νυκτερινή εκπαίδευση, Ειδικοί αγώνες, Ανορθόδοξο πόλεμο)"

    Φίλε μη κουράζεσαι σε πιστεύουμε.Όλα αυτά που λες έπρεπε να ισχύουν και ίσχυαν όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ. Στην Ελλάδα του ακαταλληλότερου η αξιοκρατία είναι ψιλά γράμματα. Αυτοί τα έχουν αναγάγει όλα σε κομματικό συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας!..."

    Για να μη ντρέπεσαι και να αποκτήσεις υπερηφλανεια και ακόμη όσα αξιοκρατικά ίσχυαν, ένας δρόμος υπάρχει και μία λύση.

    Μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη τουτέστιν Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H Αυστραλία είναι παρθένα, και περίμενη και εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσυ μπορει να εισαι αμορφωτος, και αλλοι πηγαν φανταροι, αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να στρωσουμε κοκκινο χαλι και να μαζεψουμε ολη τη σαβουρα στο δημοσιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ω-ωχ! Καλά να πάθεις!

    Από τη στιγμή που πήγες να υπηρετήσεις (το λέει και η λέξη άλλωστε), λάδωσες τα γρανάζια του συστήματος το οποίο τώρα και βρίζεις!

    Δεν το 'ξερες ότι η θητεία είναι εθελοντική;

    Κάλλιο αργά παρά ποτέ, τουλάχιστον κάτι έμαθες(;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ,
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΝΑ ΛΟΥΦΑΡΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ Ή ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΩ ΕΣΑΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ 24 ΜΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αντε ρε βλακα που υπηρετησες στις ειδικες δυναμεισ.στα παπαριαμασ.αν θελεις να μπεις στησε κωλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε μου, στο χάλι που βρίσκεται η χώρα δεν χρειάζεται περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους. Ακόμη περισσότερο, δεν χρειάζεται «εκπαιδευμένους» πρώην πεζοναύτες που ζητούν κι αυτοί να μπουν στην τακτική μισθοδοσία του δημόσιου κορβανά. Στρώσου να διαβάσεις, να μάθεις χρήσιμα πράγματα και να φιλοδοξείς να φτιάξεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η αγαπη προς την πατριδα δεν ειναι υποθεση δουναι και λαβειν.
    Κριμα που εχεις και τοσες διακρισεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταρχήν όλες αυτές οι μονάδες της αστυνομίας είναι άχρηστες αφού είναι για τα μπάζα.
    Ο κύριος λόγος είναι πως απο τη στιγμή που μπήκαν οι σχολές αστυ φυλάκων στις πανελλήνιες ο μόνος τρόπος για να ικανοποιησουν οι βολευτές τα ρουσφέτια τους είναι η επινοηση τετοιων σωμάτων.
    Αν όντως ήθελαν να έχουν ειδικούς φρουρούς θα έπρεπε να παρουν οσους περάσαν στις πανελλήνιες με τους βαθμούς τους και να τους εκπαιδεύσουν σε τετοια επίλεκτα σωματα, πάντα σε εθελοντική βάση.
    Ομως αυτό δεν γίνεται....Τυχαία?
    Τωρα επί του προκείμενου.....
    Φιλε μου λες ότι ντρέπεσαι που εισαι Ελληνας.....Και γω ντρέπομαι γιατί το κράτος αυτό που κληρονομήσαμε απο τους πατέρες μας, ναι αυτοί είναι υπεύθυνοι, δεν είναι κράτος αλλά μπουρδέλο.....
    Αν θες να μιλήσεις για κράτος πήγαινε στο εξωτερικό για λίγα χρόνια, όπως έκανα και γω (γύρισα και σκέφτομαι να ξαναφύγω) γιατί θέλω τα παιδιά μου να έχουν υγεία, παιδεία, ασφάλεια, συνθήκες ανάπτυξης τελοσπάντων και όχι μπανανία. Στην Μεγάλη Βρετανία, δεν είναι το πρότυπό μου, οι βουλευτές παραιτούνταν διότι φόρτωσαν προσωπικά έξοδα στον κρατικό προυπολογισμό και μας εδώ συναγωνίζονται στο ποιος έφαγε τα πιο πολλα και ποια χρονιά.....
    Απο κει να καταλάβεις....
    Διαβάζοντας ιστορία θα δεις ότι κάποτε στην Αμερική οι εξερευνητές αντάλλασαν με τους ιθαγενείς καθρεπτάκια και χάντρες με κομμάτια χρυσού και διαμαντια....
    Εμείς είμαστε οι ιθαγενείς ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΔΩ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,
    ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ;
    ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;
    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστυχώς για λόγους....ισότητας!! οι προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας γίνονται με τις πανελλήνιες εξετάσεις και έτσι μπαίνουν και πολλοί-ες ακαταλλήλοι για το δύσκολο αυτό επάγγελμα , μόνο και μόνο γιατί "έγραψαν" καλά.
    Όταν το κράτος σπαταλά χρόνο και χρήμα για να εκπαιδεύσει στο στρατό τις ειδικές δυνάμεις, θα έπρεπε ένα τουλάχιστον ποσοστό των προσλαμβανομένων στα σώματα ασφαλείας να προέρχεται από αυτούς τους άριστα εκπαιδευμένους νέους, ώστε να υπάρχει ένα δυναμικό που να μπορεί να αντιμετωπίζει με επιτυχία κακοποποιούς και τρομοκράτες, να υπερασπίζεται την ζωή του και την ζωή των πολιτών και να μην θρηνούμε κάθε τόσο θύματα ανεκπαίδευτων αστυνομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμφωνώ με το φίλο των 6:44.
    Επειδή δεν διορίσθηκε στο δημόσιο ντρέπεται που είναι Έλληνας;
    Τι λες μωρέ!!!! Ξέρεις πόσοι με πτυχία , με ντοκτορά , με ξένες γλώσσες κλπ δουλεύουν σε πιτσαρίες και σουβλατζίδικα; Ξέρεις πόσοι που μόχθησαν στα θρανία είδαν τα όνειρά τους να καταρρέουν και βρήκαν πόρτες κλειστές; Τι να πούν όλοι αυτοί; Δηλαδή εάν εξασφάλιζες μία θέση στο δημόσιο τότε δεν θα ντρεπόσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομίζω μόνο τρία άτομα είπαν και κάτι σωστό! Μόνο τρία!

    Ένας "απείλησε" μάλιστα ότι σκέφτεται λέει να... ξαναφύγει στο εξωτερικό!

    Και δεν πας να γαμηθείς όπου θέλεις, κωλοαλλοδαπέ; Εμείς οι Έλληνες κάτι τέτοιο περιμένουμε, για να ξεβρωμίσει και ο τόπος για να νοικοκυρευτούμε.

    Ο τύπος με την ιδιαίτερη εκπάιδευση είναι κλασική περίπτωση ενός νέου και άμυαλου, που από ανωριμότητα σε πρώτη φάση και από άγνοια και ως θύμα μιας άθλιας ατμόσφαιρας που επικρατεί το τελευαίο διάστημα, πίστεψε για μια στιγμή ότι μετά από μια εξοντωτική θητεία, η ζωή τού οφείλει τώρα τα ΠΑΝΤΑ! Κι ότι όλοι εμείς οι άλλοι είμαστε εδώ μόνο και μόνο είτε για να τον χειροκροτούμε όλη μέρα είτε για να τον τοποθετούμε σε καλές θέσεις και να του κουβαλάμε μισθούς στα πόδια!!!

    Είναι πιθανότατα αυτό που λέμε «ψηλός και άμυαλος»!

    Από κεκτημένη ταχύτητα δεν ξέρει τώρα τι να κάνει... αφού ούτε που διανοείται καν ότι η περίοδος ειρήνης - στην οποία και αυτός όπως και τόσοι άλλοι στρατευμένοι συνέβαλαν - είναι για να την απολαμβάνει κανείς με όλους τους τρόπους, κι όχι να γκρινιάζει που δεν τον κάνουν ένα κοινό ΤΣΙΡΑΚΙ στο Δημόσιο - στο οποίο αναγκαστικά θα ΣΑΠΙΣΕΙ!

    Ψηλέ και άμυαλε, κούνα την κεφάλα σου και στρώσου να μάθεις κάτι.
    Απόλαυσε την ανεξαρτησία σου, την Ελευθερία, τη Νεότητα και την Ειρήνη όσο μπορείς.

    Άσε τη γκρίνια, γιατί μερικοί άνθρωποι βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αυτή τη στιγμή, και θα «ψοφούσαν» να είναι στη θέση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΠΧ ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΝΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΛΜΑΤΑ, ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΧΟΥΝ 10ΠΛΑΣΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...
    ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ 3 ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ ντρέπομαι που υπάρχουν Έλληνες σαν κι εσένα που τα βλέπουν όλα σαν εξαργύρωση. Δες τι έγινε με το Πασόκ και την εθνική αντίσταση. Και η κουτσή Μαρία πήρε σύνταξη αντιστασιακού.
    Εάν ήταν πραγματικοί αντιστασιακοί και το έκαναν για την πατρίδα , έπρεπε να αρνηθούν τις συντάξεις.
    Κάνεις αντίσταση για την αξιοπρέπεια σου , όχι για να συνταξιοδοτηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και συ ρς φιλε τι το ηθελες να πας φανταρος !!! Δεν εχει δει οτι στην Ελλαδα οποιος κανει κατι παιρνει απο τα 3 το μακρυτερο!!! Αν ησουν ανυπότακτος θα σου εβαζαν και τζαμπα αεροπλανο να ερθεις να ψηφισεις !!

    Ενω τωρα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. θα ήθελα να επισημάνω ότι το φαινόμενο δυστυχώς δεν είναι μοναδικό... Σίγουρα, οι περισσότεροι από όλους εμάς, έχουμε συναντήσει παρόμοια περιστατικά, κατά τα οποία άξιοι και ικανοί παραγκωνίζονται προκειμένου να προσληφθούν οι αδέξιοι και ανίκανοι, για να επαναληφθεί το φαινόμενο της "επίπλευσης των φελών"!!!
    Πόσες φορές άραγε ευχηθήκαμε, παιδιά που υπηρέτησαν στις ειδικές δυνάμεις, να στελεχώνουν εκείνες τις υπηρεσίες που απαιτούν και την αγάπη προς την πατρίδα πέρα από ικανότητα και εκπαίδευση; Κι επειδή μέτρο για την αγάπη προς ετούτη την πατρίδα δεν υπάρχει, τουλάχιστον ας φροντίσουν οι αρμόδιοι να μην πετάνε στα σκουπίδια ανθρώπους που έχουν εκπαιδευθεί και που μπορούν να ανταποκριθούν γρηγορότερα και ίσως και καλύτερα σε "άγριες" συνθήκες που καθημερινά αυξάνουν σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα (το έγκλημα εξελίσσεται συνεχώς, όχι όμως και αυτοί που το αντιμετωπίζουν...).
    Και επειδή ν'απαντήσω σε όλους αυτούς που τόσο εύκολα με βρίζουν χωρίς να με γνωρίζουν καθότι εγώ είμαι ο συντάκτης της επιστολής έχω να πώ ότι είμαι κ γω ένας πτυχιούχος ΑΕΙ άνεργος όπως τόσοι νέοι! 2 χρόνια μετά έδωσα στους δικηγόρους για τα δικαστήρια κοντά στα 2000 ευρώ και η απόφαση θα βγει αν βγει μετά απο κανά χρόνο...τα συμπεράσματα δικά σας!
    Βέβαια τα κομματόσκυλα κ όλοι όσοι τους στηρίζουν βολεύτηκαν και έφτασαν την Ελλάδα μας στην χρεοκωπία κ στην καταστροφή! Πλησιάζει όμως η στιγμή που ο λαός θα αντιδράσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση