GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να πάρει το όνομα της Μελίνας το Μουσείο...

Τα «εγκαίνια» και τα Ελγίνεια. Η επιστροφή, ο συμβιβασμός ή η δουλοπρέπεια; Προβληματισμοί για τις επιλογές του ελληνισμού… . Από τον Αναστ...

Τα «εγκαίνια» και τα Ελγίνεια. Η επιστροφή, ο συμβιβασμός ή η δουλοπρέπεια; Προβληματισμοί για τις επιλογές του ελληνισμού…
.
Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
.
Σήμερα το όραμα της Μελίνας Μερκούρη και του Ανδρέα Παπανδρέου και του ελληνικού λαού είναι πραγματικότητα! Οι πρώτοι επισκέπτες του Μουσείου που θα πρέπει να πάρει τον όνομα «ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» (όπως η βιβλιοθήκη Μιττεράν στο Παρίσι), Έλληνες και ξένοι είναι ενθουσιασμένοι!! Το Μουσείο είναι εξαίρετο αλλά βέβαια θα μπορούσε να είναι καλύτερα σχεδιασμένο και να «δένει με τον εξωτερικό χώρο». Σε αυτό συνέβαλε και η μακροχρόνια καθυστέρηση υλοποίησης του.
Μοναδική «παραφωνία» τα «εγκαίνια του Μουσείου». ΄Ολοι συζητούν πλέον τα εξής: «Τα δήθεν εγκαίνια δεν ήταν στο ύψος των περιστάσεων. Έλλειπε ο λαός, οι ξένοι ηγέτες, οι διεθνείς προσωπικότητες, οι ξένοι Καθηγητές Πανεπιστημίων, οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες, γενικά έλλειπε οτιδήποτε θα πρόβαλλε την Ελλάδα στο εξωτερικό και θα έδινε νέα πνοή στο παλλαϊκό αίτημα για επιστροφή όλων των αρχαιοτήτων (και όχι μόνο των Ελγίνειων). Ουσιαστικά έγινε το αντίθετο από την Ολυμπιάδα!! Ποιοι ευθύνονται για αυτό; Μάλλον αυτοί που πραγματικά δεν θέλανε δύο εκατομμύρια κόσμο κάτω από την Ακρόπολη να βροντοφωνάζουν «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα, τελείωσε η αποικιοκρατία» και την εικόνα αυτή να μεταδίδουν ζωντανά σε όλο τον πλανήτη τα διεθνή ΜΜΕ»!!
Τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Τα γλυπτά αυτά κλάπηκαν και...
αποθηκεύτηκαν στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου το 1816, από τον Τόμας Μπρους, Ζ' Κόμη του Έλγιν, πρέσβη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία,. Το 1936 τοποθετήθηκαν στην έκθεση Duveen που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό (αλλά υπέστησαν μερική καταστροφή λόγω λάθους συντήρησης).
Η Επιστροφή των Ελγίνειων: Σε όλο τον πλανήτη έχουν λάβει χώρα πολλές προσπάθειες για την επιστροφή και επανένωση των γλυπτών, με σημαντικότερο το αίτημα που ανέπτυξε κατά τη δεκαετία του '80 ως Υπουργός Πολιτισμού η Μελίνα Μερκούρη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Βρετανικό Μουσείο τον Απρίλιο του 2007, αναφέρεται ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει την κυριότητα των Γλυπτών του Παρθενώνα σε ελληνικό μουσείο. Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν εκατοντάδες οργανώσεις υπέρ της επιστροφής των γλυπτών.
Κάποιοι προτείνουν ουσιαστικά έναν "συμβιβασμό" με τους Βρετανούς:
" Και ας θεωρηθεί ότι μέσα στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης λειτουργεί ένα ιδεατό παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου. Είμαστε πρόθυμοι για μία διαρκή συνεργασία με το Βρετανικό Μουσείο ώστε στις σημερινές αίθουσες των Μαρμάρων να λειτουργούν διαδοχικές περιοδικές εκθέσεις σημαντικών ελληνικών αρχαιοτήτων που θα δανείζει η Ελλάδα". Λέγεται ότι μέχρι τώρα ο νυν Υπουργός Πολιτισμού έχει δήθεν αρνηθεί κάθε διαπραγμάτευση με τη βρετανική πλευρά. Ανοίγει τώρα μια λύση, μια διέξοδος ή θα χάσουμε και αυτά που έχουμε;
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε ο Ελληνισμός πρέπει να βρει τι ακριβώς αναζητά μέσα στην παγκοσμιοποιμένη κοινωνία, μέσα στην Ευρώπη, μέσα στα Βαλκάνια. Το πρόβλημα του ελληνισμού είναι από ότι φαίνεται οι ηγέτες του. Μετά το τέλος των μεγάλων ηγετών σήμερα οι νεότεροι δεν μπορούν, φαίνεται, να βαδίσουν σταθερά στο δρόμο που είναι ταγμένοι. Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη η άμεση προσφυγή στις κάλπες για την εκλογή νέας δημοκρατικής κυβέρνησης που θα μπορέσει να λύσει τα άμεσα αλλά και τα μακροπρόθεσμα προβλήματα του Ελληνισμού. Ειδάλλως η επιστροφή σε μια νέου τύπου «αποικιοκρατία» με «ηγέτες μαριονέττες» είναι πολύ κοντά, αν δεν έφτασε ήδη!!
Μια δημοκρατική κυβέρνηση, με νέους ανθρώπους, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.
Εκλογές Εδώ και τώρα!
Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

70 σχόλια

  1. ΚΥΡΙΟΝ ΤΑΚΗΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

    Οι 12000 υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας
    Βρίσκονται στα όρια της φτώχιας , οι περισσότεροι
    Φεσώνονται από δάνεια και κάρτες .
    για να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια .
    Τα ρούχα που φοράνε είναι από το
    παζάρι και από τα καλάθια και υπολείμματα
    προσφορών .
    Μπάνιο στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα για
    οικονομία λιτότητα και στο στομάχι .
    Ο μισθός των περισσότερων είναι 1000- 1500 ευρώ
    τον μήνα .
    Ενώ οι δικηγόροι στην τράπεζα παίρνουν 3000 ευρώ
    τον μήνα ο μικρότερος ο ανώτερος 10000ευρω τον μήνα .
    Οι περισσότεροι σχεδόν όλοι είναι πολύ κατωτέρου
    ποιοτικής απόδοσης και ανίκανοι.
    Στον ιδιωτικό τομέα ούτε για κλητήρες δεν κάνουν .
    Απορούμε όλοι μας πως προσελήφθηκαν όλοι αυτοί
    οι ανίκανοι
    Οι συνδικαλιστές επίσης πολλά τα χρήματα και εκεί
    Άχρηστοι όλοι τους .
    Πολλά τα τρωκτικά και τα λαμόγια αν
    τους ανακαλύψετε όλους αυτούς μέσω της επιθεωρήσεως και τους τα κόψετε όλα τους
    τα προνόμια θα μπορείτε να δώσετε αυξήσεις
    Τις τάξεως του 20 -30 % στο προσωπικό
    που πένεται χωρίς να επιβαρυνθεί η τράπεζα
    κύριε Αραπογλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. esy kaneis gia Ypoytgos politismoy!!

    mbravo dr koutsouko..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ!!

    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Φασισμός ανέκαθεν δημαγωγούσε με "χειροπιαστές αλήθειες". Για παράδειγμα, αν ψόφαγε ο γάϊδαρος από την πείνα, έφταιγε ο γάϊδαρος και όχι το αφεντικό που τον άφησε νηστικό.

    Έτσι και στις μέρες μας, τα κάθε φασιστοειδή, εθνοπατριώτες, λαοσωτήρες και λοιποί νεόκοποι χιτλερίσκοι, φορτώνουν την κακοδαιμονία της χώρας στους μετανάστες.

    Γνωρίζουν όμως και μάλιστα από πρώτο χέρι (ενας εξ᾽αυτών που βγαίνει στα κανάλια ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ότι η καλή του γυναικούλα, έχει 2 υπηρέτριες στο σπιτάκι τους στο Π. Ψυχικό από Συρία, μία νταντά από την Αίγυπτο και έναν Ινδό οδηγό (και προφανώς όλους ανασφάλιστους).

    Γνωρίζει το εν λόγω φασιστόμουτρο ότι το ψυγείο του είναι γεμάτο με εισαγόμενα, άσχετα αν τα ίδια προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα.

    Γνωρίζει το ίδιο Λεπενίδιο ότι τα παιδιά του φοιτούν σε ξένα σχολεία (εγκατεστημένα στην Ελλάδα), η γυναικούλα του ταξιδεύει ανά εβδομάδα στις πρωτεύουσες της εσπερίας για τα συνολάκια της και τη διασκέδασή της.

    Αυτό το Χιτλερίδιο μας πουλάει πατριωτισμό και φορτώνει όλα τα δεινά της χώρας στους μετανάστες.

    Μια μέρα κραύγαζε ότι οι μετανάστες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα. Θέλει να αγνοεί ότι αν δεν υπήρχαν τα σαν και του λόγου του καθάρματα-αφεντικά, κανένας μετανάστης δεν θα είχε λόγο να έλθει στην Ελλάδα και να πληρώσει 3.000 ΕΥΡΩ, ξεπουλώντας την ψυχή του, στον κάθε νταβατζή έλληνα δουλέμπορο που φέρνει δούλους στα σαλόνια της Αδωνίτιδος χώρας.

    Φυσικά και δεν λέει κουβέντα για τα φοβερά κυκλώματα των ελλήνων δουλεμπόρων και ομοϊδεατών του, δεν λέει κουβέντα για τα αφεντικά που βρίσκουν δουλειά οι μετανάστες.
    Ας πάει να κάνει έναν έλεγχο στις μεγάλες επιχειρήσεις και δή στις αποθήκες τους, να δεί πόσες χιλιάδες πακιστανοί δουλεύουν σαν σκλάβοι σε αυτές τις επιχειρήσεις.

    Και φυσικά δεν λέει κουβέντα για τους μεγάλους ξένους "επενδυτές" που εισέβαλαν στη χώρα μας, επέβαλαν την υπάρχουσα μεταναστευτική πολιτική και ταυτόχρονα αφάνισαν και αφανίζουν κάθε ελληνική επιχείρηση, πουλώντας μας ακόμα και χαρτοπετσέτες εισαγωγής.

    Αυτή είναι η αλήθεια και φυσικά κανένα φασιστοειδές δεν θέλει να την ομολογήσει, γιατί αυτόματα αυτοαναιρείται.

    Ακουγα σήμερα από το κανάλι του 4ου Ραϊχ (ΤΗΛΕΑΣΤΥ) έναν ηλικιωμένο (κ. Γεωργίου, βουλευτή του ΛΑΟΣ) που έλεγε κάτι απίθανα ψεύδη για να στηρίξει τη φασιστική προπαγάνδα κατά των μεταναστών. Έλεγε αυτός ο κύριος (που μόλις είχε ορκισθεί βουλευτής υπηρέτης τηα αλήθειας..) ότι για να κάνεις εύκολα, γρήγορα και δωρεάν εξετάσεις στα νοσοκομεία μας αρκεί να δηλώσεις ότι είσαι Αλβανός, Ινδός, Πακιστανός, κ.λπ. Και εγώ που τυχαίνει να γνωρίζω κάποιους τέτοιους ταλαίπωρους, βλέπω ότι δεν τολμούν να εμφανιστούν όχι σε νοσοκομείο, αλλά ούτε στο φώς της ημέρας.

    Ο ΧΙΤΛΕΡ με τος μονομανίες-"αλήθειες" του ματοκύλησε τον κόσμο. Φαίνεται ότι το φαινόμενο θα υπάρχει όσο υπάρχουν διατεταγμένα καθάρματα στις υπηρεσίες του πιο ασύδοτου και σκοτεινού καπιταλισμού. Ο Χίτλερ τόπαιξε φιλολαϊκός και πολλοί το πίστεψαν. Η Ιστορία έγραψε όμως πόσο ήταν φιλολαϊκός και πόσο υπηρέτης των πιο άγριων και αιμοβόρων τεράτων της καπιταλιστικής Γερμανίας.
    Ο Καρατζαφύρερ και οι συνοδοιπόροι του μιλούν για τα λαϊκά συμφέρονται.. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται, εύχομαι ως μια γελοία φάρσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dr KOUTSOUKO..LES DYNATA
    AFTO POU SKEPTOMASTE OLOI!!

    mRAVO STO PRESS-GR POY EXEI EXIOUS SYNERGATES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SYGXARHTHRIA!!

    GIORGO AN EXEIS TOSOUS AXIOYS SYNERGATES 8A PAREIS 51% !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H MELINA ME TON ANDREA APO EKEI PSHLA...VLEPOUN...

    KAI KATALABAINOYN POIOI EINAI PRAGMATIKOI PASOK!!

    DR KOUTSOUKO...H KAREKLA THS MELINAS STO YPOYRGEIO POLITISMOU EINAI GIA SENA!!

    H MELINA 8A STHN DOSEI ME THN KARDIA THS!!

    PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!

    ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. einai to 2 ar8ro
    toy se duo meres!!

    Hgeths
    akourastos!
    maxhtikos!!

    tetoiys 8elei o laos kai oxi kifines

    pasokara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ανθρωποι ειναι λιγοι

    το εδεΙξαν και με τα "εγκαινια στανης για γιδια"

    Η ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ (και το κοτοπουλε δερμα της κοκινισμενο στο μαντρι απο τον ηλιο και με την... ιδρωτιλα - ξηνοτυρι και τα παπουτσια αντι για τσουραπια, ξεχασε και την καποτιτσα της, η βλαχοπουλα)

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ
    ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑΤΑΣΣΕΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΧΟΥΝΤΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....ΜΕΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!!
    παροντες κατι επαρχιοτισσες κυριες με ιδρωτιλα και παπουτσιια που τις χτυπουσε το ποδι..
    ..

    ΚΙΤς ΠΑΝΤΟΥ

    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΝ ΣΤΙς ΤΣΕΠΕς ΤΟΥς ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕς!!

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!

    ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ!!
    ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!

    ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΛΟΙ?/

    ΝΔ η κυβερνηση της παραλιας!!

    21 Ιουν 2009 1:28:00 πμ

    21 Ιουν 2009 12:56:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. που ηταν οι ξενοι ηγετες??

    γραπσαν στα @@@ τον μπουλη κωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Peite ston Dr Koutsouko ..

    oti diavase to arthro ena istoriko melos tou Pasok

    kai dakryse!!

    Eyge nee dr koytsouko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

    ΟΧΙ ΤΑ μ... ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φυσικά έλειπαν οί διανοούμενοι.
    Καί πρώτος-πρώτος ο υποψήφιος Β! Δρ.Κουτσούκος.
    "Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!"
    Όπου τελειώνει η γραφικότητα,αρχίζει
    η παραζάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. tO AR8RO KSEPERASE TA SYNORA!

    STO pARISI TO DIABASAN OI eLLHNES STIN sT gERMAIN KAI XEIROKROTHSAN TIN DYNATI FONI TOU KOUTOUKOU

    pARISI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γιωργο

    δεν βαζεισ υπουργο πολιτισμου τον κουτσουκο>>>
    την δαμανακη δεν την ειδαμε ουτε στα εγκαινια!!

    πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πΑΝΤΑ ΠΡΨΤΟΠΟΡΟς Ο ΚΥΤΣΟΥΚΟς

    ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ ΤΗς ΕΠΟΧΗς ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. bravo , monsieur Koutsoukos
    Marivonne lYON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ειναι αυτος που ηταν
    και στις διαδηλωσεισ εναντιον της Γιαννακου?/

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιοι ευθύνονται για αυτό; Μάλλον αυτοί που πραγματικά δεν θέλανε δύο εκατομμύρια κόσμο κάτω από την Ακρόπολη να βροντοφωνάζουν «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα, τελείωσε η αποικιοκρατία» και την εικόνα αυτή να μεταδίδουν ζωντανά σε όλο τον πλανήτη τα διεθνή ΜΜΕ»!!

    ------------
    TA EIPE OLA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καταλαβατε γιατι θελουν τον κοσμο στισ παραλιεσ??

    για να πουλανε την ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δρ Κουτσουκο δεν περνεις την Νατασσα στο μεταπτυχιακο σου??

    ή δεν την δεχεσε την νηπιαγωγό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΕΥΡΩ!!

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΑΣΤΗΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ???

    ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. rE TO EGAINIA??

    GYFTO-SYNAXH HTAN !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ναι η ολυμπιαδα ηταν καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να δειτε που απο αυριο οι αυλοκολακες θα ξαναβριζουν τον δρ κουτσουκο!!

    Καντε αερα στην Νατασσα να γινετε υπουργοί!!

    Τα λεφτα και τα αγαλματα πισω

    ειναι γεματη η Ευρωπη και η Αμερικη απο κλεμμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΙΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ??

    ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΜΙΖΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ?/
    ΛΑΛΙΣΤΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥΣ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ!!

    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. o SAMARAS
    O EKLEKTOS TON AMERIKANON
    EDOSE EXETASEIS...

    DEN THELOUME TIPOTA EIPE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νονο ενας δρ Κουτσουκος μπορει να καθαρισει την σαπιλα

    θα τον αφησουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΜΕΛΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν έχουν τέλος οι μαλακίες σου Καψαμπέλη.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΡΝΗ.
    Σοβαρευτείτε μπουζούκια, μιλάμε για το Μουσείο της Ακρόπολης όχι για το πρώτο τετράγωνο της οδού Φυλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. MPRABO KAPSAMPELH

    O KALYTEROS POLITIKOS
    EINAI DIKOS SAS!!

    2.0000.0000 anagnostes!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Αρχιζετε και προσαρμοζεστε σε αυτα που σας ελεγε ο δρ Κουτσουκος!!

    Σας ειχε προειπει οτι δεν θα φυγει ο Μανωλης, θα το παιξει Δαιλακης ωσπου να ξαναβρεθει καποιος αλλος να το παιξει Μανωλης...

    Αυτο γινεται για...εκτονωση εφοσον στο Πασοκ κανεις ΔΕΝ κανει αντιπολιτευση!!

    Το ποσοστο 4,5% ΔΕΝ οφειλεται σε καμια αντιπολιτευτικη τακτικη αλλά στην ΠΕΙΝΑ του λαού και την δυστυχια!!

    Γνωριζουμε οτι ο Καραμανλης εχει δικους του ανθρωπους μεσα στο Πασοκ και διπλα στον Γιωργο και τον σαμποταρουν!!

    Ο Γιωργος ειτε το ξερει ειτε ειναι ΔΕΣΜΙΟΣ αυτων των τυπων (τυπισσων)!!
    Αλλιως δεν εξηγειται!!

    Η ΝΔ ως κυβερνηση εχει καταρευσει
    5 φορες το τελευταιο ετος αλλα καποιοι την νεκρανασταινουν!! Τυχαια? Οχι βεβαια!!

    Ειναι αυτοι που τον αφησαν να καθισει στην τρίτη σειρα στα εγκαινεια τηυ Μουσειου που εφτειαξε ο πατερας του Ανδρεας και η Μελινα και να βλεπει τον...πισινο της "γιατρινας"

    Ειναι πιθανον αυτοι οι τυποι να τον "συρουν" σε ισοπαλια με ΝΔ ή να δεχτει Παπουλια ΧΩΡΙΣ εκλογες!!

    Το Πασοκ προδιδεται απο μεσα!!

    Φανης Πασοκ

    21 Ιουν 2009 7:07:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Αρχιζετε και προσαρμοζεστε σε αυτα που σας ελεγε ο δρ Κουτσουκος!!

    Σας ειχε προειπει οτι δεν θα φυγει ο Μανωλης, θα το παιξει Δαιλακης ωσπου να ξαναβρεθει καποιος αλλος να το παιξει Μανωλης...

    Αυτο γινεται για...εκτονωση εφοσον στο Πασοκ κανεις ΔΕΝ κανει αντιπολιτευση!!

    Το ποσοστο 4,5% ΔΕΝ οφειλεται σε καμια αντιπολιτευτικη τακτικη αλλά στην ΠΕΙΝΑ του λαού και την δυστυχια!!

    Γνωριζουμε οτι ο Καραμανλης εχει δικους του ανθρωπους μεσα στο Πασοκ και διπλα στον Γιωργο και τον σαμποταρουν!!

    Ο Γιωργος ειτε το ξερει ειτε ειναι ΔΕΣΜΙΟΣ αυτων των τυπων (τυπισσων)!!
    Αλλιως δεν εξηγειται!!

    Η ΝΔ ως κυβερνηση εχει καταρρευσει
    5 φορες το τελευταιο ετος αλλα καποιοι την νεκρανασταινουν!! Τυχαια? Οχι βεβαια!!

    Ειναι αυτοι που τον αφησαν να καθισει στην τρίτη σειρα στα εγκαινεια τηυ Μουσειου που εφτειαξε ο πατερας του Ανδρεας και η Μελινα και να βλεπει τον...πισινο της "γιατρινας"

    Ειναι πιθανον αυτοι οι τυποι να τον "συρουν" σε ισοπαλια με ΝΔ ή να δεχτει Παπουλια ΧΩΡΙΣ εκλογες!!

    Το Πασοκ προδιδεται απο μεσα!!

    Φανης Πασοκ

    21 Ιουν 2009 7:07:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!

    ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ!!

    ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ!!

    ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ....

    ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΑΛΛΛΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΕΓΚΑΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ??!

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ??

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ??
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ??

    ΣΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ!

    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ (ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ)ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΙΣΩ?

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝ "ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ"...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ.."ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ"...

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑ ΤΑ "ΔΑΝΕΙΣΕΙ" ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΕΠΡΕΠΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ??

    ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ??

    ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΑΚΕΛΙΟ, ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ"

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ...

    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.....ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ!!

    ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ.

    21 Ιουν 2009 2:23:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    οΓΙΩΡΓΟς?? ΤΟΝ ΚΡΥΨΑΝΕ?/

    ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟς πΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς γΙΩΡΓΟ ΔΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ...
    3 ΘΕΣΕΙς ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΙΝΑ??
    Α ΡΕ φΙΩΡΓΟ
    Ως ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ "ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ"!!

    21 Ιουν 2009 1:24:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. mes felicitations

    jardin du luxembourg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο δρ. Κουτσούκος έχει "ιδιαίτερη σχέση" με το PRESS-GR.
    Όταν ο δρ. Κουτσούκος έγραφε τις μ@λ@κίες του για την παραγραφή των σκανδάλων και του απαντούσα τεκμηριωμένα το PRESS-GR δεν δημοσίευε τίποτε. Έπεφτε λογοκρισία.
    Τώρα ο δρ. Κουτσούκος γράφει ένα άρθρο και αμέσως πέφτουν τα σχόλια υπέρ του βροχή. Βέβαια είναι σχόλια που γράφει ο ίδιος για τον εαυτό του με τους υπαλλήλους του γραφείου του.
    Απ' ότι κατάλαβα προσπαθεί με το άρθρο να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των πασόκων της δεκαετίας του 80 με τις αναφορές του στον Ανδρέα. Στον Ανδρέα που έφαγε δισεκατομμύρια επιδοτήσεις της ΕΟΚ φέσωσε το ελληνικό δημόσιο με ένα υπέρογκο χρέος και αποστράγγισε τον πλούτο της χώρας χωρίς να φτιάξει ούτε ένα σημαντικό έργο. Βέβαια διόρισε όλους τους πρασινοφρουρούς και γιαυτό είχε ισχυρή εκλογική βάση αλλά με όλους αυτούς τους διορισμούς που έκανε σε ανθρώπους χωρίς προσόντα σήμερα έχουμε έλλειψη ικανών στελεχών στο δημόσιο. Αλλά ο Κουτσούκος το βιολί του για να πάρει τους ψήφους των πρασινοφρουρών διορισμένων την δεκαετία του 80 που είναι ότι πιό σαβούρα διαθέτει σήμερα το ελληνικό δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ , ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ. ΘΑ ΖΗΛΕΨΕΙ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ..
    ΓΑΜΕΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μπα μπα μπα μπαμπάκια θα χρειαστούμε να βουλώσουμε τα αυτιά μας για να μην ακούμε τις μακακίιες των κυβερνώντων περί τρομοκρατίας, και ειδικά τώρα που ο ένας μετά τον άλλο υπουργοί και υφυπουργοί, αλλά και ο αρμόδιος αντιτρομοκράτης Μαρκογιανάκης μας λένε ότι το 2002 δεν εξαθρώθηκε αυτή ντε η τρομοκρατία, και άρα κακώς πανυγύριζαν οι τότε κυβερνώντες και μας πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες……Άρα τα ξέρανε οι μάγκες….Και άρα καλώς κάνανε τότε και κάποιοι από αυτούς το βροντοφώναξαν, από πληροφόρηση που είχαν καλύτερη ίσως από την κυβέρνηση ή από αντιπολιτευτικό οίστρο, αυτοί ξέρουν, αλλά πάντως τα τσακάλια μας δεν φάγανε τα φούμαρα του Πασόκ!
    Όλα καλά λοιπόν και δικαιώθηκαν επί του πρακτέου, με το αίμα που έχει χυθεί….
    Υπάρχει όμως ένα αλλά, και ποιο είναι αυτό;
    Μα είναι απλό, αφού ξέρανε ότι η τρομοκρατία δεν είχε παταχθεί, και το ξέρανε, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΛΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝΕ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΊ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ;
    Τώρα τι ρωτώ και ψάχνω στα άχερα για φιλότιμο και ικανότητες, αυτοί οι ίδιοι κυβερνώντες δεν τα κάμανε κόλο και στην Πυροσβεστική βάζοντας ένα πιο καθαρόμαιο Δεξιό αλλά άσχετο με την πυρόσβεση, είχε κάνει λέει κάποια σεμινάρια επί χάρτου, βεντούζα στον Φούρα, που αν και Δεξιός αλλά ικανός στην δουλειά του ο Σημίτης, τον είχε αρχηγό της Πυροσβεστικής;
    Έτσι με τον Φούρα ικανό αλλά μίασμα για τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, και παραγκωνισμένο,ΤΗΝ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΑΣΧΕΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΡΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΆΕΙ ΚΑΜΙΑ ΞΩΦΑΛΤΣΗ, ΚΑΨΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΘΥΜΑΤΑ, 65 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΕΚΑΤΟΝΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΜΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΔΑΣΩΝ…….
    ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΛΟΤΕΡΟΙ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

    ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΑΙΔΡΟΣ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Να δειτε που απο αυριο οι αυλοκολακες θα ξαναβριζουν τον δρ κουτσουκο!!

    Καντε αερα στην Νατασσα να γινετε υπουργοί!!

    Τα λεφτα και τα αγαλματα πισω

    ειναι γεματη η Ευρωπη και η Αμερικη απο κλεμμενα

    21 Ιουν 2009 9:26:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝ ΚΑΛΑ..ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!
    ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΘΙΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οταν η Μελιναπηγαινε στο Παρισι ολοι οι αυλοκολακες την πρασβειας την γλυφαν τα ποδια!!

    Τωρα οι ΙΔΙΟΙ γλυφουν τα ποδια της Νατασσας

    Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ!!!

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. sas PONESE POUSTRAKIA TIS nd??

    MNIMOSYNO ME KSENA KOLYBA??

    TO MOUSEI EINAI TIS mELINAS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    καταλαβατε γιατι θελουν τον κοσμο στισ παραλιεσ??

    για να πουλανε την ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. τι εγιναν οι αυλοκολακεσ τησ Μελινας στην γαλλια??

    τωρα οι ιδιοι γλυφουν την νατασσα??

    αθανατη ελλαδα

    ρουφιανια
    πουστια
    συμφερον
    τυοδοκτισμος
    οι αξιεS του τουρκοελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. O lAZOPOULOS POU EGLYFE THN mELINA

    TI LEEI??

    MHPOS DEN THN 8YMATAI?/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. που ειναι οι κυριες
    ακολουθοι της μελινας??

    ειναι τωρα στην ρηγηλλης?/

    εχουμε λιστες με τις παρτυ- ουζιαρες...

    σε λιγο καιρο τα λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 21 Ιουν 2009 10:29:00 μμ

    Ξεχασες που πηγαινες την γυναικα σου να στην πηδηξει ο Αντρεας για να μεινεις στη δουλεια??
    τωρα το παιζεις δεξιος??
    παλι πασσαρεις την κοττα η την κορη σου ή τον γκει γιο σσου?

    σε γνωριζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ! Klama stin Rigilis

    kai o Giorgos na min mporei mporei o dr Koutsoukos

    e e erxetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. AFISTE TOIS MALAKIES KAI VGITE STOUS DROMOUS ENANTION TWN MOULADWN STO IRAN. LEFTERIA STA ADELFIA MAS.
    EINAI TO IDIO OPOS H DIKIA MAS EPANASTASI ENANTION TIS DIKTAKTORIAS.
    ANTE...MALAKES ELLINES NA DIADILOSETE GIA TIN LEFTERIA KAI DIMOKRATIA TOU IRANIKOU LAOU...ANTE KSEFTILES APO TOUS KANAPEDES KOPROSKILA.......KOIMOSASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Να ονομάσουμε την Ακρόπολη "Βράχος Μερκούρη" να ησυχάσουμε από τους μελινοχιτώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΑΝΑΝ "ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ"...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ.."ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ"...

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!!
    ========

    η αληθεια των μπλογκς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Να πάρει το όνομα της Μελίνας το Μουσείο..."

    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

    ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΝΥΧΤΩΣΑΜΕ!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

    ΞΥΠΝΑ ΒΡΕ ΠΑΔΙ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ"

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ...

    -----------
    ψεμματα ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. μηπως ειδατε κανεναν νεοεκλεγεντα ευρωβουλευτη να ζηταει τα αρχαια απο τας ευρωπας??

    μην ειστε μαλακες

    ουτε θα τους ξαναδειτε!!

    καμια ερωβουλευτινα?
    μπα!!

    και στις επομενες ευρωεκλογες στελτε χειροτερους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΕ;
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΪΤ.
    ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟς Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΣΤΟΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗ!
    ΤΕΛΟΙΟΣ!
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΤΟΝΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Παρρησία
    Κατά περιόδους, έρχεται το θέμα στην επικαιρότητα, μένει για λίγο και ύστερα χάνεται. Πρόκειται για το θέμα της επιστροφής των γλυπτών της Ακρόπολης των Αθηνών, μόνο που μας έμαθαν να τα λέμε «Ελγίνεια μάρμαρα», λες και ανήκουν στον Εγγλέζο τυχοδιώκτη διπλωμάτη Έλγιν ή τα έφτιαξε αυτός ή λες και είναι απλώς μάρμαρα!

    Αυτά τα αθάνατα αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής τέχνης πρόλαβε και τα πήρε ο Έλγιν, έναντι ευτελούς ποσού από τους Τούρκους, λίγα μόλις χρόνια πριν ξεσπάσει η Επανάσταση του '21. Τα μετέφερε στην Αγγλία, τα αγόρασε το κράτος και τα έβαλε στο περίφημο Βρετανικό Μουσείο, για να καμαρώνουν οι Εγγλέζοι... Γιατί καμαρώνουν;

    Έγιναν παλαιότερα κάποιες «νύξεις» για επιστροφή των γλυπτών στην Ελλάδα, την πατρίδα του, αλλά κανείς δεν τις πήρε σοβαρά. Το ζήτημα τέθηκε επίσημα το 1981, με πρωτοβουλία της τότε Υπουργού Πολιτισμού, της Μελίνας Μερκούρη. Κάτι κάθε τόσο ακούγεται, από τότε μέχρι σήμερα, αλλά τίποτε σπουδαίο. Ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι και ορισμένοι πνευματικοί άνθρωποι της Αγγλίας τίθενται υπέρ της επιστροφής των ελληνικών γλυπτών στην Ελλάδα.

    Τα συνήθη επιχειρήματα έχουν κυρίως να κάνουν με το νομικό δίκαιο. Αλλά το πιο ισχυρό επιχείρημα είναι αυτό που διατύπωσε κάποτε ο Οδυσσέας Ελύτης, λέγοντας ότι τα γλυπτά αυτά ανήκουν στην ελληνική γη και τον ελληνικό ήλιο που τα γέννησαν. Είναι τμήμα αυτού τού τόπου και κομμάτι της ψυχής του λαού. Στην ομιχλώδη Αγγλία μαραζώνουν, όπως άλλωστε κάθε ξενιτεμένος μαραζώνει ποθώντας το γυρισμό του. Τα βλέπουν σαν όμορφες πέτρες, σαν καλοσκασκαλισμένα μάρμαρα και δε νιώθουν ότι αυτά τα μάρμαρα έχουν μνήμη μέσα τους, μνήμη και αίμα...

    Το Βρετανικό κράτος έχει ακόμα τη νοοτροπία -ή το κόμπλεξ- του αποικιοκράτη, νομίζοντας ότι του ανήκουν οι λαοί και τα αγαθά τους. Αν δεν ίσχυε αυτό, τότε θα τα είχαν από μόνοι τους επιστρέψει προ πολλού και θα ήταν και ευγνώμονες που για δύο σχεδόν αιώνες μπορούσαν να τα θαυμάζουν στο μουσείο τους. Λίγος σεβασμός μόνο χρειαζόταν και λίγη αίσθηση δικαίου, αλλά δε βρέθηκε.

    Μα κι εμείς τι περιμένουμε; Γιατί οι κυβερνήσεις μας τα «μασάνε»; Δε γίνεται «διεκδίκηση» έτσι. Χρειάζεται τόλμη και πίστη. Εφέτος η Ελληνική Προεδρία στην ΕΟΚ πόσο προχώρησε το θέμα; Τι έκανε; Ποιος θα ξεσηκώσει το λαό να βγει στους δρόμους, να απαιτήσει την επιστροφή της εθνικής κληρονομιάς, όχι να ζητιανέψει ούτε να παρακαλέσει. Ας έχουμε πάντα στο νου μας εκείνο το απόσπασμα από τα «Απομνημονεύματα» του Μακρυγιάννη, που μιλάει για δυο αρχαία αγάλματα...


    «Όταν χάλασαν τον Πόρο, τα 'χαν πάρει κάτι στρατιώτες, και στ' Αργος θα τα πουλούσαν των Ευρωπαίων^ χίλια τάλαρα γύρευαν... Πήρα τους στρατιώτες, τους μίλησα: Αυτά, και δέκα χιλιάδες τάλαρα να σας δώσουνε, να μην το καταδεχτείτε να βγουν από την πατρίδα μας. Γι' αυτά πολεμήσαμε!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 21 ΙΟΥΝ.2009 10:29Μ.Μ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ,
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΑΗΣ ΤΟΥ ΠΟΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μ΄αυτά τα χειρουργικά γάντια ρε παιδί μου που φορούσαν όταν έπιαναν τα αρχαία.Σαν να ήθελαν να τα κλέψουν και να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα μου έμεοιαζε η όλη φάση!
    Πάντως οι ηγέτες των μεγάλων χωρών μας έφτυσαν.Περιοριστήκαμε στον Βούλγαρο στον Πολωνό στον Κροάτη στον Βόσνιο στον Σερβο.Ας είναι και οι γείτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ξαναχτύπησε ο κομπλεξισμός των ΔΕΞΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ, με το Μουσείο της Ακρόπολης θέλοντας και εδώ να αναδείξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αποθανόντως Καραμανλή.
    Ναι έκανε την πρόταση και η οποία μάλλον του Μολυβιάτη ιδέα ήταν και την καρπώθηκε αυτός, άλλωστε το συνήθιζε σε όλη του την πολιτική σταδιοδρομία, να αρπάζει την μπουκιά από το στόμα των άλλων, κακομοίρη Κανελλόπουλε με ποιον είχες μπλέξει και δεν σε άφησε ποτέ να γίνεις πρωθυπουργός,, αυτός λοιπόν ο Καραμανλάρας, του στιγμιαίου των χουντικών, ο πρωθυπουργός του 53/100, πανίσχυρος την εποχή αυτή, υποστήριξε με τόση θέρμη την πρόταση του; Ώστε δεν κατάφερε να την περάσει από πουθενα σε επίπεδο κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών και του την πετούσαν στα μούτρα, τόση στήριξη, τόση θέρμη, τόση ικανότητα!
    Και έπρεπε βέβαια να έρθει ο Αντρέας Ππανδρέου για να ξεκινήσει ουσιαστικά η υπόθεση αυτή, αλλά και με την αστραφτερή Μελίνα στο πλάι του, για να σπρώχνει την ιδέα της επιστροφής των Μαρμάρων διεθνώς.
    Ααα.. και κάτι ακόμη για τον λαοπρόβλητο πρωθυπουργό της Φρειδερίκης και των δέντρων, σχετικά με το πόσο ικανός ήταν όταν άρχιζαν τα ζόρια, θυμάστε όταν φτιάχτηκε η λεοφόρος Καρέα, εκεί λοιπόν έπρεπε να γίνει μια γέφυρα και η οποία θα περνούσε από κάποιο σημείο στην Καισαριανή που ήταν; Ιδιοκτησία της μονής… εκεί λοιπόν κόλησαν τα πράγματα,οι καλογέροι τα στύλωσαν δεν σε αφήνουμε δεν σε αφήνουμε, είναι δικό μας, και ο ικανότερος και καταληλλότερος δεν μπορούσε να χρυπήσει την γροθιά του και να τους πει στο διάολο , η γέφυρα είναι ανάγκη να γινει και θα γίνει!
    Ετσι λοιπόν ξανά γινότανε της ΠΟΥΤΑΝΑΣ κάθε μέρα με τους οδηγούς να ανεβοκατεβαίνουν κάτω και πίσω από το νεκροταφείο της Καισαριανής ατέλοιωτες ώρες γαμησιού και ταλαιπωρίας για να περάσουν τον κάβο, ο Καραμανλάρας προφανώς τα μάθαινε από τις εφημερίδες τουλάχιστον, αλλά στον κόσμο του.
    Ετσι όταν έχασε τις εκλογές και ήρθε το Πασόκ μα τον Αντρέα, σε λίγους μήνες η γέφυρα έγινε ήθελαν δεν ήθελαν οι καλόγεροι.
    Όσο για την ΕΟΚ, ήταν και δική τους, των Δυτικών, ανάγκη την εποχή εκείνη να υπάρχει η Ελλάδα του αρχαίου πνεύματος έστω και σαν πνευματική ύπαρξη σε αυτήν, και εκείνη την εποχή κυριολεκτικά για να είσαι μέσα ήταν κάτι σαν αυτό που λέμε, δένανε τους σκύλους με τα λουκάνικα, άλλωστε ο μεγάλος έκανε τόσο σκληρές διαπραγματεύσεις για την είσοδο, που το μόνο αξίας που βρήκε να πει ήταν, εγώ σας έβαλα εσείς κολυμπήστε, και έπρεπε και πάλι το Πασόκ με τον Αντρέα, να ξεκεινήσει τα Μεσογειακά Προγράμματα και τόσα άλλα για να πάρουμε λεφτά και να ορθοποδήσει η χώρα, και να ξεπεινάσει ο λαός.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΕΠΙ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΞΕΠΕΙΝΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. βΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ δΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟ...

    ΑΛΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΩΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΕΙΙΙ!!

    ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. MAGES O KOUTSOUKOS SAS DOYLEVEI OLOUS

    ALI8EIA SAS DOSAN OI \aGGLOI TA \ELGINEIA??

    STPOYS MALAKES DINOUN TA @@@ TOUS

    TREXTE NA TA PARETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. α ρε ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ.... που να σφιξουν και οι ζεστες...


    Δηλαδη εγω που θελω να απελευθερωθει η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ αλλα δεν εχω κανει τιποτα γιαυτο, αν ποτε -μετα 1000 χρονια ας πουμε- απελευθερωθει η πολη ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ?

    Ρε αντε παγαινε , εχετε σαλταρει ολοι ? η νομιζετε οτι δεν θυμομαστε οτι η μελινα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ? και γιαυτο ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΑΥΓΟ (απο τον πρωτο γυρο) ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... οσο και να αφριζετε θα μεινει στην ιστορια ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΝΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ... εκτος κομματικων περιττωματων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ιδεατό παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου= προδοσία .Το παράρτημα θα έχει διπλωματική ασυλία θα θεωρείται ξένο έδαφος. Τα δικά μας αγάλματα που είναι ήδη στην Ελλάδα θα περιέλθουν αυτομάτως στους ΄Αγγλους!!
    Τα δίνουν όλα στους ΄Αγγλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση