GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε χρονολογείται αυτό;...

8 σχόλια

  1. Λα τσογλανερι Αρουμαιν Μπρετανικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Αρχιζετε και προσαρμοζεστε σε αυτα που σας ελεγε ο δρ Κουτσουκος!!

    Σας ειχε προειπει οτι δεν θα φυγει ο Μανωλης, θα το παιξει Δαιλακης ωσπου να ξαναβρεθει καποιος αλλος να το παιξει Μανωλης...

    Αυτο γινεται για...εκτονωση εφοσον στο Πασοκ κανεις ΔΕΝ κανει αντιπολιτευση!!

    Το ποσοστο 4,5% ΔΕΝ οφειλεται σε καμια αντιπολιτευτικη τακτικη αλλά στην ΠΕΙΝΑ του λαού και την δυστυχια!!

    Γνωριζουμε οτι ο Καραμανλης εχει δικους του ανθρωπους μεσα στο Πασοκ και διπλα στον Γιωργο και τον σαμποταρουν!!

    Ο Γιωργος ειτε το ξερει ειτε ειναι ΔΕΣΜΙΟΣ αυτων των τυπων (τυπισσων)!!
    Αλλιως δεν εξηγειται!!

    Η ΝΔ ως κυβερνηση εχει καταρευσει
    5 φορες το τελευταιο ετος αλλα καποιοι την νεκρανασταινουν!! Τυχαια? Οχι βεβαια!!

    Ειναι αυτοι που τον αφησαν να καθισει στην τρίτη σειρα στα εγκαινεια τηυ Μουσειου που εφτειαξε ο πατερας του Ανδρεας και η Μελινα και να βλεπει τον...πισινο της "γιατρινας"

    Ειναι πιθανον αυτοι οι τυποι να τον "συρουν" σε ισοπαλια με ΝΔ ή να δεχτει Παπουλια ΧΩΡΙΣ εκλογες!!

    Το Πασοκ προδιδεται απο μεσα!!

    Φανης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΝ ΤΑΚΗΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

    Οι 12000 υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας
    Βρίσκονται στα όρια της φτώχιας , οι περισσότεροι
    Φεσώνονται από δάνεια και κάρτες .
    για να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια .
    Τα ρούχα που φοράνε είναι από το
    παζάρι και από τα καλάθια και υπολείμματα
    προσφορών .
    Μπάνιο στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα για
    οικονομία λιτότητα και στο στομάχι .
    Ο μισθός των περισσότερων είναι 1000- 1500 ευρώ
    τον μήνα .
    Ενώ οι δικηγόροι στην τράπεζα παίρνουν 3000 ευρώ
    τον μήνα ο μικρότερος ο ανώτερος 10000ευρω τον μήνα .
    Οι περισσότεροι σχεδόν όλοι είναι πολύ κατωτέρου
    ποιοτικής απόδοσης και ανίκανοι.
    Στον ιδιωτικό τομέα ούτε για κλητήρες δεν κάνουν .
    Απορούμε όλοι μας πως προσελήφθηκαν όλοι αυτοί
    οι ανίκανοι
    Οι συνδικαλιστές επίσης πολλά τα χρήματα και εκεί
    Άχρηστοι όλοι τους .
    Πολλά τα τρωκτικά και τα λαμόγια αν
    τους ανακαλύψετε όλους αυτούς μέσω της επιθεωρήσεως και τους τα κόψετε όλα τους
    τα προνόμια θα μπορείτε να δώσετε αυξήσεις
    Τις τάξεως του 20 -30 % στο προσωπικό
    που πένεται χωρίς να επιβαρυνθεί η τράπεζα
    κύριε Αραπογλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμάν γρουσουζιά.
    Το χειρότερο είναι οτι ο υποφαινόμενος γκαντέμης έχει μεταδώσει την γρουσουζιά του στον σημερινό πρωθυπουργό που ανήκουν στο ίδιο κόμμα. Τον έχει κάνει ακόμα μεγαλύτερο γρουσούζη κοτζάμ Μάντζεστερ Γιουνάιτεντ πήρε στον λαιμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξαναχτύπησε ο κομπλεξισμός των ΔΕΞΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ, με το Μουσείο της Ακρόπολης θέλοντας και εδώ να αναδείξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αποθανόντως Καραμανλή.
    Ναι έκανε την πρόταση και η οποία μάλλον του Μολυβιάτη ιδέα ήταν και την καρπώθηκε αυτός, άλλωστε το συνήθιζε σε όλη του την πολιτική σταδιοδρομία, να αρπάζει την μπουκιά από το στόμα των άλλων, κακομοίρη Κανελλόπουλε με ποιον είχες μπλέξει και δεν σε άφησε ποτέ να γίνεις πρωθυπουργός,, αυτός λοιπόν ο Καραμανλάρας, του στιγμιαίου των χουντικών, ο πρωθυπουργός του 53/100, πανίσχυρος την εποχή αυτή, υποστήριξε με τόση θέρμη την πρόταση του; Ώστε δεν κατάφερε να την περάσει από πουθενα σε επίπεδο κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών και του την πετούσαν στα μούτρα, τόση στήριξη, τόση θέρμη, τόση ικανότητα!
    Και έπρεπε βέβαια να έρθει ο Αντρέας Ππανδρέου για να ξεκινήσει ουσιαστικά η υπόθεση αυτή, αλλά και με την αστραφτερή Μελίνα στο πλάι του, για να σπρώχνει την ιδέα της επιστροφής των Μαρμάρων διεθνώς.
    Ααα.. και κάτι ακόμη για τον λαοπρόβλητο πρωθυπουργό της Φρειδερίκης και των δέντρων, σχετικά με το πόσο ικανός ήταν όταν άρχιζαν τα ζόρια, θυμάστε όταν φτιάχτηκε η λεοφόρος Καρέα, εκεί λοιπόν έπρεπε να γίνει μια γέφυρα και η οποία θα περνούσε από κάποιο σημείο στην Καισαριανή που ήταν; Ιδιοκτησία της μονής… εκεί λοιπόν κόλησαν τα πράγματα,οι καλογέροι τα στύλωσαν δεν σε αφήνουμε δεν σε αφήνουμε, είναι δικό μας, και ο ικανότερος και καταληλλότερος δεν μπορούσε να χρυπήσει την γροθιά του και να τους πει στο διάολο , η γέφυρα είναι ανάγκη να γινει και θα γίνει!
    Ετσι λοιπόν ξανά γινότανε της ΠΟΥΤΑΝΑΣ κάθε μέρα με τους οδηγούς να ανεβοκατεβαίνουν κάτω και πίσω από το νεκροταφείο της Καισαριανής ατέλοιωτες ώρες γαμησιού και ταλαιπωρίας για να περάσουν τον κάβο, ο Καραμανλάρας προφανώς τα μάθαινε από τις εφημερίδες τουλάχιστον, αλλά στον κόσμο του.
    Ετσι όταν έχασε τις εκλογές και ήρθε το Πασόκ μα τον Αντρέα, σε λίγους μήνες η γέφυρα έγινε ήθελαν δεν ήθελαν οι καλόγεροι.
    Όσο για την ΕΟΚ, ήταν και δική τους, των Δυτικών, ανάγκη την εποχή εκείνη να υπάρχει η Ελλάδα του αρχαίου πνεύματος έστω και σαν πνευματική ύπαρξη σε αυτήν, και εκείνη την εποχή κυριολεκτικά για να είσαι μέσα ήταν κάτι σαν αυτό που λέμε, δένανε τους σκύλους με τα λουκάνικα, άλλωστε ο μεγάλος έκανε τόσο σκληρές διαπραγματεύσεις για την είσοδο, που το μόνο αξίας που βρήκε να πει ήταν, εγώ σας έβαλα εσείς κολυμπήστε, και έπρεπε και πάλι το Πασόκ με τον Αντρέα, να ξεκεινήσει τα Μεσογειακά Προγράμματα και τόσα άλλα για να πάρουμε λεφτά και να ορθοποδήσει η χώρα, και να ξεπεινάσει ο λαός.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΕΠΙ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΞΕΠΕΙΝΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.200.000 ELLHNES EINAI ANERGOI . EK TON OPOION 600.000 MONIMOI ANERGOI XORIS KANENA EPIDOMA KI SYNDIROUNDE APO FILOUS KI SYNGENOIS .EKTOS APO LIGOUS POU EXOUN PROSFIGOI STO EPIDOMA PRONIAS POU DINEI H EKKLISIA . TI THA KANOUME GIAFTOUS TOUS ELLHNES??? POLOI ARXIZOUN KI FEVGOUN METANASTES SE XORES TIS ENOSIS OI NEOTEROI FYSIKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ 1990 ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση