GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ερωτήματα για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης...

Στοίχισαν 250.000 ευρώ τα καθίσματα για τα εγκαίνια και δόθηκαν με απευθείας ανάθεση; Πόσο πήγε τελικά το κόστος όλων των εκδηλώσεων; Έτσι α...

Στοίχισαν 250.000 ευρώ τα καθίσματα για τα εγκαίνια και δόθηκαν με απευθείας ανάθεση; Πόσο πήγε τελικά το κόστος όλων των εκδηλώσεων; Έτσι αντιλαμβάνονται τη διαφάνεια στο υπ. Πολιτισμού; Και ...prive ξενάγηση για τους εκδότες!
.
Από τον Ορέστη Αυγερινό
.
Συνεχίζω να θέτω ερωτήματα για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης (που τόσο υπερήφανοι πρέπει να είμαστε, κατά τις επίσημες δηλώσεις, εν όψει των εγκαινίων του) κι ας αποφεύγει να δίνει απαντήσεις ο καθηγητής κ. Παντερμαλής και οι παντός είδους άλλοι αρμόδιοι.
Ρωτώ λοιπόν: Αληθεύει ότι εν όψει των εγκαινίων δαπανήθηκαν 200-250.000 ευρώ για τα καθίσματα; Η προμήθειά τους έγινε με κάποιον διαγωνισμό ή με απευθείας ανάθεση; Και σε ποια ακριβώς εταιρεία;
Με την ίδια ευκαιρία: Θα απαντήσει κάποιος αρμόδιος πόσο τελικά είναι το συνολικό κόστος όλων των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου; Εχουμε ξαναθέσει το ερώτημα, το ίδιο έκαναν στη συνέχεια και ορισμένες εφημερίδες αλλά απαντήσεις δεν δόθηκαν. Ετσι αντιλαμβάνονται τη διαφάνεια στο υπουργείο Πολιτισμού; Τότε ποια είναι η διαφορά από τις συμπεριφορές άλλων που έχουν χάσει προ πολλού την έξωθεν καλή μαρτυρία;
Το γεγονός ότι κλήθηκε η εκδοτική ελίτ της χώρας σε prive ξενάγηση στο Νέο Μουσείο δεν σημαίνει ότι "παραγράφονται" τα ερωτήματα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να απαντηθούν.

8 σχόλια

  1. ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΓΑΛΑΖΟΠΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ...ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ..ΑΝΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΡΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣΑ ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΧΟΥΥ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕ. ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
    ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ..
    ΚΑΤΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το έκτρωμα ομοιάζει περισσότερο με πολυκατάστημα παρά με μουσείο της Ακρόπολις. Θα τρίζουν τα κόκκαλα της Μελίνας. Αλλά μπρος στην μάσα τι θέλουμε την καλαισθησία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασχολειστε με ευτελη θεματα τη
    στιγμη που προεχουν αλλα.
    δεν καταλαβαινετε τον ρολο
    του καψαμπελη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.000 EYRW KOSTISAN OLA TA KATHISMATA, PALIOPSEFTES. NTORA KAI PASOK THELOUN NA GAMISOUN TON SAMARA KAI LENE MALAKIES.

    pROMITHEYTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω ακούσει ότι η κατασκευή του στοίχισε στο Ελληνικό δημόσιο 158.000.000 euro και τρελάθηκα.
    Είναι αλήθεια? Πάλι μυαλό δεν βάλαμε .
    Όταν για το "σήμερα " δεν έχουμε ελικόπτερα για της φωτιές και αναγκαζόμαστε να τα παίρνουμε δανικά, όταν χρωστάμε ακόμη λεφτά για τα περσινά που νοικιάσαμε και γενικά όταν χρωστάμε παντού και στους πάντες εμείς φτιάχνουμε παλάτια για το "Χθες" , ολυμπιακές φιέστες για 15 μέρες και συμπεριφερόμαστε σαν να ήμαστε μια φερέγγυα χώρα με υψηλό βιοτικό επίπεδο.
    Και έτσι νομίζουμε ότι θα ανέβουμε στην προσοχή και στην υπόληψη των άλλων......
    Ο παππούς μου έλεγε "μαλλιά δεν έχει η πούτσα μας, καριοφίλι θέλει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπίζω πώς κάπου κοντά στην είσοδο του Μουσείου θα στείσουν μιά υψηλή Ερμαϊκή στήλη, με ένα ανάγλυφο φαλικό σύμβολο προς τιμήν του Χρίστου Ζαχόπουλου που προσέφερε τόσα πολλά στην γέννεση του σημαντικού αυτού μνημείου.
    "Ζαχόπουλε ζείς, εσύ μας οδηγείς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση