GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προηγούνται οι σοσιαλιστές στην Αλβανία...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ . Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στην Αλβανία, το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα έχει εξα...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στην Αλβανία, το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα έχει εξασφαλίσει την πρωτιά και οι έδρες που θα εξασφαλίσει είναι από 68 έως και 72 σύμφωνα με τις ποιο αισιόδοξες προβλέψεις. Ο Σαλί Μπερίσα και το Δημοκρατικό κόμμα είναι στην δεύτερη θέση, ενώ το κόμμα του Ιλίρ Μέτα είναι τρίτο και εξασφαλίζει 4 με 5 έδρες. Το περίεργο είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των Αθηναϊκών ΜΜΕ, δείχνουν νικητή το Σαλί Μπερίσα!

5 σχόλια

  1. Τα Αθηναϊκά Media είναι σχεδόν στο σύνολό τους πουλημένα στη διαφθορά που απλόχερα τα τροφοδοτεί ένα ελληνικό Media-κό σύστημα σύστημα υπό κατάρρευση.

    Οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν θα πρέπει να αναπνέουν μόνο ελεύθερα αλλά και να μην πιστεύουν σε αυτά που κατευθυνόμενα το σάπιο σύστημα επιτάσσει.

    Η προσπάθεια δεν είναι μεγάλη διότι ο μεν αέρας είναι δώρο του Θεού η μεν δυσπιστία χαρακτηριστικό του των ελλήνων γένος.

    Επομένως είτε η πληροφορία είναι αληθής είτε ψευδής,κατά τη διάρκεια που παρουσιάζεται, θα πρέπει να θεωρείται ως αμφιλεγόμενη και άρα μη πιστευτή εφόσον γρήγορα,στις επόμενες ώρες ή ημέρες το αποτέλεσμα θα γίνει ευρέως γνωστό σε όλους.

    Καλοκαίρι,καιρός για μπάνια,έρωτα και ηρεμία.
    Καλοκαίρ,καιρός για γέμισμα "μπαταριών" για το Χειμώνα που έρχεται.

    Υγεία και προκοπή σε όλους και όλες.

    Ένας νέος χαζομπαμπάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζετε οτι όλες οι καλές "συμμορίες" συνεργάζονται διεθνώς;
    Γιατί λοιπόν σας φαίνεται περίεργο που τα Ελληνικά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια προβάλουν Σαλι Μπερίσα;
    Aναρωτηθείτε νοήμονες αναγνώστες ποιοί θέλουν το Σαλι Μπερίσα;
    Ποιοί είναι αυτοί που επιθυμούν διακαώς να συνεχιστεί η πετυχημένη διαπλοκή και διαφθορά στην Αλβανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Αλβανοί πίστεψέ μου έχουν λόγο. Επί Σαλί Μπερίσα, η Αλβανία υπέγραψε προσύμφωνο με την ΕΕ και μπήκε στο ΝΑΤΟ. Μπήκαν οι βάσεις για να σταματήσει το τεράστιο πρόβλημα έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας, κατασκευάστηκε ο δρόμος Δυρραχίου - Κοσόβου και η διαφθορά όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο έπεσε. Να καταπολεμηθεί ριζικά η διαφθορά σε αυτήν την χώρα είναι αδύνατο, όταν ο μέσος μισθός είναι 200 Ευρώ, για σκεψου το λίγο πως θα ζήσουν όλοι αυτοί χωρίς παραοικονομία. Εδώ στην Ελλάδα η διαφθορά είναι πολλαπλάσια με πολύ καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Από την άλλη έχοντας ζήσει 3 χρόνια στην Αλβανία (Τίρανα), ο Έντι Ράμα είναι ένας πολιτικός που μακάρι να υπήρχε στην Ελλάδα, τα Τίρανα επί δημαρχίας του, άλλαξαν ριζικά προς το καλύτερο τα τελευταία 3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση