GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φορτώνουν" από τώρα την (μεγάλη) ήττα στην Ντόρα...

Ακονίζονται τα μαχαίρια στη ΝΔ για την Κυριακή το βράδυ... . Από τον Γιάννη Δαίδαλο . Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στη ΝΔ από το βράδ...

Ακονίζονται τα μαχαίρια στη ΝΔ για την Κυριακή το βράδυ...
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στη ΝΔ από το βράδυ της Κυριακής εφόσον οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιωθούν και το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ κινηθεί στα επίπεδα του 5-6%. Προς το παρόν, ο εσωτερικός εμφύλιος στο κυβερνών κόμμα με αφορμή την υπόθεση Καραβέλα, που πρώτο αποκάλυψε το Press-gr, φουντώνει. Ήδη η καραμανλική πλευρά φορτώνει την επερχόμενη ήττα στην πλευρά της κ. Μπακογιάννη λόγω των αποκαλύψεων για την ολιγωρία της με το γνωστό έγγραφο από την πρεσβεία της Ουρουγουάης. "Θα χάναμε με μικρή διαφορά αλλά με αυτά που έκανε η Ντόρα η ήττα γίνεται μεγαλύτερη..." λένε στελέχη του καραμανλικού χώρου. Και η πλευρά της υπουργού Εξωτερικών, που πιάστηκε στον ύπνο, πνέει τα μένεα επειδή θεωρεί ότι της την "έστησαν" από το Μέγαρο Μαξίμου, με τη διαρροή του γνωστού εγγράφου, για να "αφοπλιστεί" εσωκομματικά εν όψει της επόμενης μέρας των εκλογών...

23 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΠΕΙΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE MALAKES AYTA POY GRAFETE DEN EINAI SXOLIA EINAI PAPARIES...OLOKLHRA SENTONIA ...NOMIZETE OTI TA DIAVAZOYME? MERIKOI EXETE XEFYGEI ENTELWS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΠΟΥΣΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΝΤΟΡΑ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
    ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΥΣΤΙΑ
    ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΜ ΔΕ. Ε ΡΕ Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΣΠΑΝΟΥΣ. ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΨΙΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΕΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΞ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΛΛΟ ΓΑΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ
    ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
    ΚΛΕΨΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι εγινε ρε Αντώναρε; Το γύρισες τωρα και τα χώνεις στα blogs; Που είναι τα σεντόνια για τον Γιώργο;

    Αντε μαζεύετε τα σιγά σιγά. Η πούτσα θα είναι μεγάλη. Ο Κωστάκης είναι τελειωμένος, το ξέραμε. Κάψατε τώρα και την Ντορούλα. Καλά γαμήσια και στις βουλευτικές δηλαδή, δεν σας σώζει τίποτα. Αντε γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε Νεοδημοκρατη δυστυχως η dora και ο Καραμανλης μας ρημαξανε τελειωτικα...
    Φιλε νεοδημοκρατη στηριξε την παραταξη στηριζοντας τον Αντωνη Σαμαρα......τον Αντωνη μας.
    Φιλε Νεοδημοκρατη ο Αντωνη αποτελει την μονη αξιοπιστη καθαρη δυναμη της παραταξης και για αυτο τον ειχαν εξωστρακισει.
    Η Dora μας κατεστρεψε, προσπαθησε να μας πεισει οτι δεν φυγαδευσε τους υποδικους της Σιμενς...σαν τον προδοτη πατερα της που τον Φλεβαρη μας ειπε πως δεν ηξερε τιποτα για την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ κτλ και μετα απο 5 μερες ανοιξε τα αρχεια της η CIA και τον εξευτελισαν εντελως..σε βαθμο που δεν ηξερε που να παει να κρυφτει...Ετσι λοιπον και η Αμερικανοδουλη Dora.
    ΦΙΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ @ΔΑΚΙ

    Εχει χαρη που την ψηφιζουν ολες οι λεσβιες και οι φεμηνηστριες αλλιως θα επερνε ποδι απο την ΝΔ να ησυχασουμε επιτελους απο το γκατεμοσογιο της.

    Αει στο κορακια πια με την μοσχαροκεφαλη και τις φιλοδοξιες της.

    Αντε να παιρνει σειρα ο Αβραμοπουλος γιατι πολυ ξεψαρεψε και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δες τε απόψε τη Ζουγκλα για να κάνετε γέλιο τρελλό με τον Κουλούρη. Εχει ξεφύγει τελείως ο άνθρωπος. Βαμένο μάτι και φρύδι, μεικαπ και μαλλί κομμωτηρίου - λίγο ακόμα και θα κατηφορήσει προς τη Λεωφόρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4 Ιουν 2009 10:22:00 μμ

    Xehases kai to ANTINEWS ekei einai h sara h mara kai to kako synapanthma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥ. ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 'ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ',ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, Κ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ.
    ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΝΑGEMENT ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ. Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΟΤΕ, ΛΙΜΑΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΛΑΘΗ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Κ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,SIEMENS - OTE Κ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ...
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Κ ΤΟΥ Π'ΚΩΝ/ΝΟΥ. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ. ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΓΙ 'ΑΥΤΟ ?


    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΝΤΟΡΑ ,ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4 Ιουν 2009 10:32:00 μμ



    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Σχετικά με τις κόρες του Καραβέλα"
    ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    "Έχετε λυσσάξει όλοι, νομίζω πως είναι σίγουρο ότι τότε τα κορίτσια δεν γνώριζαν και είναι θύματα εξαπάτησης του ίδιου τους πατέρα, πολύ πιθανό και της μητέρας (να τους χαίρονται!)όπως επίσης και πολύ πιθανό μεγαλώνοντας να...
    έμαθαν.
    Όπως και να'χει(ξέρουν δεν ξέρουν) απ΄τη στιγμή που τα ονόματά τους εμπλέκονται σε μετοχές εταιρειών και μεγάλης απάτης δεν μπορούν να μην ελεγχθούν ακόμα και να προφυλακιστούν μόνο και μόνο επειδή είναι οι κόρες ενός απατεώνα.
    Όσο για την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων έχετε απόλυτο δίκιο και είναι βέβαιο ότι την έχουν ήδη σκαπουλάρει χωρίς καν να μπουν στον κόπο και να φύγουν απ'τη χώρα αλλά αντιθετα να βλέπουμε με αφορμή τις ευρωεκλογές την φωτεινή τους χαμογελαστή οδοντοστοιχία να προβάλλει σε όλες τις κολώνες της ΔΕΗ ... έτσι είναι το σύστημα που τους επιτρέψαμε να εδραιώσουν ...ότι κι αν κάνουν να τη βγάζουν καθαρή, να μην παραιτούνται και να ξαναψηφίζονται. Από εμάς...τους δίκαιους -σήμερα στο θέμα Καραβέλα-πολίτες!
    Εξαιτίας όλων αυτών όμως, όπως και της συνενοχής μου, ενοχής μου και της ατομικής μου ευθύνης σαν ελληνίδα πολίτης για την πολιτική αυτή λαίλαπα που μας έχει καβαλήσει δεν μπορώ να δώσω ελαφρυντικά στον κάθε απατεώνα και όποιον συνεργάζεται γιατί τότε θα πρέπει να απαιτήσω να ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση