GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με όποιο δάσκαλο καθίσεις...

1 σχόλιο

  1. Παληκάρι από τα Σφακιά24 Ιουν 2009, 11:11:00 π.μ.

    Ακούγοντας στην τηλεόραση διάφορους πρώην διευθυντές του Ελευθέρου Τύπου μου ήλθαν αναμνήσεις από την εποχή που ο Ιδριτής του Ε.Τ. έκανε την κωλοτούμπα και από φιλο-Πασοκικός τις παραμονές των Ευρωεκλογών του 1984 ,έγινε αντιΠασοκικός σφόδρα . Πολλά γράφτηκαν για κάποιες εργολαβίες που δεν πήρε από τον Ανδρέα Παπανδρέου .

    Δεν ξεχνώ όμως ότι κατέχει η συγκεκριμένη εφημερίδα το μεταπολιτευτικό ρεκόρ ξεφτίλας και ψεύδους .

    Παραθέτω μόνο δύο περιπτώσεις :
    Όταν εξεράγη βόμβα στό διαμέρισμα αποσκευών αμερικανικού αεροπλάνου που πέταγε από Ρώμη προς Αθήνα . Έγινε τρύπα στην άτρακτο και έπεσε ένας επιβάτης πάνω από την Κόρινθο .
    Ο Ελεύθερος Τύπος έγραψε ότι το αεροπλάνο πετούσε από την Αθήνα προς την Ρώμη και ότι την βόμβα την είχαν βάλει τρομοκράτες στην Αθήνα .
    Ήταν η εποχή της ταξιδιωτικής οδηγίας του Ρήγκαν ,που έλεγε να μην έρχονται τουρίστες στην Ελλάδα γιατί ο Ανδρέας ήταν υποστηρικτής των Παλαιστηνίων .
    Ο Ε.Τ. δεν δίσταζε τότε να συκωφαντεί την Ελλάδα προκειμένου να πλήξει το Πα.σο.κ.

    Όταν έπαθε το εγκεφαλικό ο συχωρεμένος Κουτσόγιωργας ,μέσα στο Ειδικό Δικαστήριο,
    ο Ελεύθερος Τύπος έγραψε κύριο άρθρο ότι ο Κουτσόγιωργας το έκανε στα ψέματα .
    Ο Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας πέθανε μετά από λίγες ώρες . Δεν θυμάμαι αν ζήτησε συγγνώμη ο κύριος Ρίζος από την οικογένειά του .

    Με αυτήν την ΄΄δημοσιογραφία΄΄ είχε βέβαια ο Ρίζος καταφέρει να ξεπετάξει την κυκλοφορία του Ε.Τ. πάνων από τα 200.000 φύλα .
    Άκουσα και τον κ.Κύρτσο να θραιμβολογεί για την δική του περίοδο διεύθυνσης του Ε.Τ. αλλά εμείς δεν ξεχνάμε γιατί έφυγε . Αυτός θυμάται ; Αν το ξέχασε να ρωτήσει τον σημερινό υφυπουργό κ.Καμμένο .


    Κρίμα που έκλεισε σήμερα ο Ε.Τ. διότι αυτήν την περίοδο ήταν μια από τις σοβαρότερες Ελληνικές εφημερίδες .


    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση