GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί θα πάει ψηλά το ΠΑΣΟΚ...

. Aπό τον Ανδρέα Τσούβαλη . Να γιατί το ΠΑΣΟΚ θα πάει ξανά πολύ ψηλά. Ο πρόεδρός μας έχει εμπνεύσει, έχει πείσει τον απλό πολίτη οτι '&...

.
Aπό τον Ανδρέα Τσούβαλη
.
Να γιατί το ΠΑΣΟΚ θα πάει ξανά πολύ ψηλά.
Ο πρόεδρός μας έχει εμπνεύσει, έχει πείσει τον απλό πολίτη οτι ''ΘΕΛΕΙ'' και ''ΜΠΟΡΕΙ''.
Σύντροφος στο χωριό Πρωτόπαππα Ιωαννίνων φρεσκάρει τον σκουριασμένο και πυροβολημένο ήλιο του ΠΑΣΟΚ, σε ταράτσα στην πλατεία του χωριού.
φωτ. Τσούβαλης Ανδρέας Ιωάννινα.

22 σχόλια

  1. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)





    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)







    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Συνέντευξη Γιωργάκη στο MEGA... πρόσεχε Γιωργάκη μην τον βαράς άλλο τον Λαμπράκη γιατί μπορεί να σου σκιστεί το καλσόν»

    Μετά τους διθυράμβους των παπαγάλων για το «μεγάλο και τρανό Γιωργάκη που έγινε κ. Παπανδρέου» (προφανώς μέχρι την προηγούμενη βδομάδα και αυτοί τον θεωρούσαν Γιωργάκη), αφού αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη στο ΒΗΜΑ, ο λαϊκός ήρωας συνέχισε την αντίσταση εναντίον των εκδοτικών συμφερόντων, δίνοντας συνέντευξη στο MEGA...

    Αντιγράφω από τη «Μακεδονία» της Οκτώ (όπως λέει και ο Yorgo) Φεβρουαρίου 2009 το μετοχολόγιο του MEGA:

    Πήγασος Εκδοτική 25,76%

    ΔΟΛ 22,111%

    Benbay Limited (Βίκτωρας Ρέστης) 5,09%
    BNP Paribas Private Bank 4,68%
    ...
    Χ.Κ. Τεγόπουλος 2,67%
    ...
    EFG Eurobank Εργασίας 1,09%

    Το ανεξάρτητο ΜΕGA δεν εκπροσωπεί κανένα συμφέρον γι' αυτό και ο Γιωργάκης που δεν έχει δεσμεύσεις...

    τον τσάκισε τον Λαμπράκη πάλι σήμερα...

    Γιωργάκη φτάνει τώρα όμως ο πόλεμος κατά των συμφερόντων...
    από εδώ και πέρα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σου σκιστεί το καλσόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΕ ΧΑΖΟΝΤΑΜΑΡΟ..
    ΑΠΟ ΠΙΑ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΑΝΕ
    ΩΡΕ ΖΑΓΑΡΙ...

    ΜΗΝ ΦΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΛΑ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΟΡΑ..

    ΩΡΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΤΣΟΥΒΑΛΗ
    ΦΡΕΣΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΣ...
    ΣΑΝ ΚΛΑΡΙΝΟ ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΚΟΦΟΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ . ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΑΣΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ 1980 ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΝ ΛΙΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια, δηλαδη...
    -την ανοδο φορολογιας εισοδηματος στα χαμηλα εισοδηματα
    -την ανιστοιχη πτωση για τα υψηλα
    -την ανοδο του ΦΠΑ
    -την καταργηση της φορολογησης της μεγαλης περιουσιας
    -την φορολογηση της μικροιδιοκτησιας με το τελος ακινητων
    -την μειωση της φορολογιας των επιχειρησεων και την αποσυνδεση της απο το αν επενδυουν τα κερδη τους
    -τις προσληψεις με "συνεντευξεις"
    -την για πρωτη φορα εγκληματικη αφεση των νοσοκομειων χωρις ιατρικα υλικα
    -τους φονους και τις κακοποιησεις των εξαχρειωμενων μπατσων
    -το κλεισιμο ΤΕΙ και ολοημερων σχολειων
    -τις μηδενικες για φετος αυξησεις στις κυριες και επικουρικες συνταξεις
    -το βατοπαιδι, τα ομολογα, τους κουμπαρους, τον Παυλιδη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΡΙΧΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αποχή .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε, ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΟ PRESS-GR ΞΟΦΛΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σίγουρα είναι ένας τίμιος άνθρωπος.
    Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται μέχρι τώρα.
    Ομως η αμφιβολία μας έγκιται στο ότι είναι και Αμερικανός υπήκοος, και σαν τέτοιος βάζει πρώτα πάνω από όλα την Αμερική.
    Ολοι οι Ελληνοαμερικανοί δεύτερης και τρίτης γενιάς, όταν ερωτηθούν τι έχουν πάνω από όλα, την Ελλάδα ή την Αμερική, λένε, χωρίς δισταγμό, ότι πάνω από όλα βάζουν την πατρίδα Αμερική.
    Αυτό που λείπει από την Ελλάδα είναι ένας αρχηγός που να βάζει πάνω από όλα (ακόμα και από το προσωπικό του συμφέρον),την Ελλάδα.
    Πρέπει λοιπόν και ο Πρόεδρος του Πασοκ να μας αποδείξει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.
    Και ο Καραμανλής ενώ στην αρχή έδειξε άλλα, στη συνέχεια έβαλε πάνω από όλα το συμφέρον του κόμματος του και το προσωπικότου συμφέρον,εφόσον δεν τιμώρησε πολιτικά τους ενεχομένους στα σκάνδαλα.
    Πριμένουμε τώρα λοιπόν όλοι, να παρουσιασθεί από το πουθενά ένας ΕΛΛΗΝΑΣ, με όλη τη σημασία της λέξεως.Διαφορετικά μΈχρι τη συντέλεια του κόσμου, η Ελλάδα θα βολοδέρνει μεταξύ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και αν είναι και περισσότερο άτυχη και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήμαρτον! Μόνο Δεξιοί Άρρωστοι Τηγανισμένοι Εγκέφαλοι, θα σκεφτόντουσαν να κατεβάσουν επικεφαλής του Ευροψηφοδελτίου τους άνθρωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας,
    Τώρα θα μου πείτε, τόσα και τόσα έκαναν, εκεί θα σταματούσαν;
    Εδώ εξαφάνισαν από κάθε δημοσιότητα αυτούς που κάηκαν στις φωτιές, κάπου 65 άτομα, μιλάμε για πλήρη εξαφάνιση, και θα διστάσουν για το κομματικό τους συμφέρον, γιατί έτσι έκριναν οι επικοινωνιολόγοι τους να βάλουν την άρρωστη γυναίκα επικεφαλής, και όσο αντέξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαγωγή με δικαστική συναίνεση.


    Απήχθη πριν λίγη ώρα από το σπίτι της, με εντολή του "εισαγγελέα" του κόμματος, η 22χρονη κόρη του Καραβελα. Βαρύνεται με την προφασιζόμενη κατηγορία της συνέργειας σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος (που έγινε όταν αυτή ήταν ετών... 8).

    Το Ελληνικό κράτος (δηλαδή το πραξικόπημα της ΝΔ), με εντολή από τον Νίκο Ζαγοριανό, τώρα προχωράει και σε απαγωγές πολιτών!



    Επείγει να γίνει κάτι για την επάνοδο της χώρας στην δημοκρατική ομαλότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαί τί ταράτσα!!
    Αντισεισμική,από τόν καιρό τού παππού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα αρρωστημένα κόμπλεξ των Δεξιών απέναντι στον Πραγματικό Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο, που πήρε την Ελλάδα από την Λαμία και την πήγε εκεί που είναι σήμερα και πιο πέρα, και αν δεν υπήρχαν και εκείνη την εποχή οι προδότες φανφαρόνοι Δεξιοί στρατηγοί μαζί με τους επίσης Δεξιούς Πολιτικούς προϊσταμένους τους αφού είχε χάσει τις εκλογές ο Βενιζέλος, θα ήταν ακόμη στα πιο πέρα, και δεν θα υπήρχε καθόλου μα καθόλου πρόβλημα Αιγαίου, δεν περιγράφονται.
    Σημειωτέων ότι αν είχαμε μείνει εκεί που είχαμε φτάσει με τον Βενιζέλο ή τουλάχιστον να κατείχαμε τα παράλια της Μικράς Ασίας, δεν θα είχαμε το τεράστιο πρόβλημα των εξοπλισμών που έχουμε σήμερα, γιατί και περισσότεροι θα ήμασταν και πλουσιότεροι, αλλά ας όψετε η Δεξιά, Λαϊκό κόμμα τότε, με την «αξιοσύνη» της στα εθνικά θέματα.
    Άκουγα λοιπόν και έβλεπα σήμερα Δευτέρα 1/6/2009 στην ΝΕΤ, τον επίσης Δεξιό κύριο Μαρίνο Ευρωβουλευτή της Δεξιάς, να λέει για την είσοδο της Ελλάδας μας στην ΕΟΚ, Αφηγούνταν λοιπόν ο αξιότιμος αυτός κύριος ότι η Γαλλία μας ήθελε , αλλά η Γερμανία όχι, και όντως έτσι ήταν.
    Όμως ο κωσταντίνος καραμανλής ο εθνάρχης της Δεξιάς, που προσπαθούνε με νύχια και με δόντια να τον παρουσιάσουν έτσι, και που στην ψηφοφορία του ΣΚΑΙ, ήταν κοντά κοντά, δηλαδή ίσα και όμοια, αυτός που υπόγραψε συμφωνίες με τούρκους και Άγγλους, και από εκεί που οι Τούρκοι δεν είχαν κανένα νόμιμα, και μόνιμα στρατιώτη στην Κύπρο, απέκτησαν το δικαίωμα να έχουν, αυτός λοιπόν ο γενναίος άνδρας μόλις έμαθε ότι ο Χέλμουτ Κολ, η Γερμανία δηλαδή, αρνείται την Ελλάδα στην ΕΟΚ, πήγε στην Γερμανία και τον έπιασε από τον λαιμό, τον Χερ Κολ, και του είπε, ξέρεις βρε Γερμαναρά σε ποιον αρνείσαι να μπει στην ΕΟΚ;
    Στην Ελλάδα! Που πολέμησε εναντίων του φασισμού στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, Που χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε Ευρώπη, και άλλα όμορφα.
    Χέστηκε λοιπόν από τον φόβο του ο Γερμαναράς που εκπροσωπούσε την οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης μπροστά στον «γενναίο» καραμανλή, που κινδύνευε να τον πνίξει κιόλας, και εν ολίγοις του είπε, ήμαρτον και δεν το ξανακάνω, και δέχτηκε να μπει στην ΕΟΚ, και η Ελλάδα μας.
    Αυτόν τον «γεναίο» που είπαμε πριν που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες στην Κύπρο….
    Έτσι θέλει να παρουσιάσει ένας φανατικός Δεξιός τον καραμανλή του, γιατί όμως;
    Είπαμε στην αρχή ότι οι Δεξιοί στην Ελλάδα έχουν κόμπλεξ με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, και που ο οποίος σε μια διαπραγμάτευση που παρίστατο και ο Κλεμανσό, υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας, ο επονομαζόμενος και Τίγρις, αρπάχτηκε με αυτόν και λέγετε ότι ο Βενιζέλος τον χαστούκισε ή κάτι τέτοιο.
    Έτσι ο Δεξιούλης μαρίνος και λάτρης του κωσταντίνου καραμανλή, προσπάθησε να εξομοιώσει σε τσαμπουκά τους δυο, καραμανλή και Βενιζέλο, αυτόν που μεγάλωσε την Ελλάδα και αυτόν που την μίκρυνε……
    Να δούμε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε, από κανένα άλλο Δεξιό για τον «εθνάρχη» τους, πάντως εγώ μια και μόνη απάντηση έχω.
    Με πορδές δεν βάφουν αυγά όσο και αν ζορίζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. S I E M E N S έλαβαν οι:

    Μητσοτάκης (επίτιμος γκαντέμης),
    Ντόρα Μητσοτάκουλα,
    Κυριάκος Μητσοτακουλίνι,
    Μειμαράκης (προμηθειών του Αμυνας),
    Λιάπης (χαζοξάδερφος),
    Βουλγαράκης (ο του Βατοπεδίου),
    Μαρκογιαννάκης (την πρώτη φορά),
    Αλογοσκούφης (προ και μετά εκλογών)
    Χατζηγάκης (μίστερ Μπίν)

    Βουρλούμης (και το μισό ΔΣ του ΟΤΕ)
    Καραμανλής (ο θείος Αχιλλέας σιγανοπαπαδιάς)


    Σταματόπουλος,
    Βρετάκος,

    Απέργης,
    Λάσκαρης,
    Μπουριώτης,


    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, η συκοφαντία, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς . Με το παραπλανητικό σύνθημα, “ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω”, «πτωχή πλην τιμία Ελλάς»αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς νικηφόρους πολέμους που διπλασίασαν την Ελλάδα, κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920, και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, τον Ελευθέριο Βενιζέλο , αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα «δωρίσει» ( για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή). Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, μονές και μοναστήρια, βαρθολομαίοι, ζαχόπουλοι, μαγγίνες, βουλγαράκηδες, ρουσόπουλους κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε, ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ,μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και ο Γιώργος Παπανδρέου να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρεύσει στη χώρα η δεξιά μάστιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα ψευτο-οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    Θα τρελλαθούμε ομαδικά, δεν υπάρχει περίπτωση.
    Είναι για δέσιμο το παιντί.
    Τις τελευταίες μέρες ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ λέει και ξαναλέει «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!
    Σιγά βρε γιγαντο-τεράστιε, θα σκίσεις το καλτσόν!
    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;
    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;
    Με τον Αλαφούζο, με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;
    Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΕΛΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΒΡΕ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΕ;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ, ΒΡΕ ΑΙΝΣΤΑΊΝ;
    Δηλαδή μας λές ότι με το Λάτση, το Γεράρδο, τον Παπαλεξόπουλο, το Σκλαβενίτη, το Λασκαρίδη, το Δασκαλόπουλο, το Βασιλάκη, το Mυτιληναίο και το Διβάνη, απλά μαζευόσαστε για να ρουφήξετε τη σουπίτσα σας;
    Ο ΠΙΟ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    Είναι τρέλλα!
    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.
    Έχει πλάκα το παιντί.
    (Λειψός – ξε-λειψός αλλά το θράσος – θράσος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και γαμώ τον μπελά μου..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ
    ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.

    ΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ
    ΓΕΡΟΝΤΙΚΑ ΠΕΗ.. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΛΛΑ ΜΟΥ.
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.
    ΡΕ ΖΩΑ ΣΤΟ 2 0 0 9 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ
    ΤΟ 1909 ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ.. ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚ . ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ
    ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ... ΑΥΤΟΥΣ.

    Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2815/18 Απριλίου 2002 την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου καλύπτει ο κ. Ε.ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    Την θέση του εντεταλμένου Αντιπροέδρου το στέλεχος του ΠαΣοΚ και σημερινός υπόδικος κ. ΣΚΑΡΠΕΛΗΣ.

    Διοικητικό Συμβουλίο ΟΤΕ είναι οι κύριοι :
    Λ. ΑΓΓΕΛΟΥ, υπάλληλος του ΟΤΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ.
    Γ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, γενικός διευθυντής του ΟΤΕ και στέλεχος του ΠαΣοΚ
    Ν. ΜΑΝΑΣΗΣ, πρόεδρος της Cosmote και με παρασκηνιακό ρόλο στην πώληση της Γερμανός.
    Χρ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ, πρόεδρος , τότε ,της ΓΣΕΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ.
    και ο .....
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ειδικός γραμματέας ,τότε,του υπουργείου Οικονομίας,και σημερινός εκπρόσωπος τύπου του ΠαΣοΚ και ... επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΠαΣοΚ.

    ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑ ΧΑ ΤΗ ΛΕΣ ΩΡΕ ΓΚΟΥΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν δεν ειμασταν τοσο μαλάκιες δεν θα ασχολουμασταν τοσο με τους πολιτικους, ειναι αχρηστοι ολοι . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση